ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ: Ο Fauci συντηρεί το “μυστικό νησί των πιθήκων” όπου διεξάγονται σκληρά πειράματα σε ζώα, για να πλουτίσουν οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες (‘Big Pharma’)

ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ: Ο Fauci συντηρεί το “μυστικό νησί των πιθήκων” όπου διεξάγονται σκληρά πειράματα σε ζώα, για να πλουτίσουν οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες (‘Big Pharma’)

5 Δεκεμβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:771

 

Αυτές οι ενέσιμες εγχύσεις ασθενειών είχαν ως αποτέλεσμα ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΠΟΝΟ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, ΑΠΩΛΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.

 

ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ: Ο Fauci συντηρεί το “μυστικό νησί των πιθήκων” όπου διεξάγονται σκληρά πειράματα σε ζώα, για να πλουτίσουν οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες (‘Big Pharma’)

ΠΑΡΑΝΟΙΑ… δεν το χωρά το μυαλό μου.

Πόση διαστροφή… πόση απάθεια στον πόνο δισεκατομμυρίων ανθρώπων και αθώων τετράποδων πλασμάτων…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το ίδιο σήμα κάνει και ο Πάπας… στην προηγούμενη ανάρτηση έβαλα τη φωτογραφία… ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

 

Μετάφραση  blümlifee

Ο κυβερνητικός “ιατρός” Τόνι Φάουτσι βρέθηκε για άλλη μια φορά εκτεθειμένος για βασανιστήρια και δολοφονίες αθώων ζώων ως μέρος των παρανοϊκών επιστημονικών πειραμάτων του.

Νέα έγγραφα που ελήφθησαν μέσω ενός αιτήματος βασιζόμενο στον “Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης)” (Freedom of Information Act – FOIA) έφεραν στο φως μια επιχείρηση γνωστή ως “μυστικό νησί των πιθήκων” που διευθύνει ο Fauci, για σκοπούς έρευνας ασθενειών.

Το Morgan Island, SC, είναι μία από τις τοποθεσίες, όπου ο Fauci στέλνει δολάρια Αμερικανών φορολογουμένων σε επιστήμονες που διεξάγουν “μαρτυρικά πειράματα” σε πιθήκους ρέζους.

“Οι πίθηκοι που προέρχονται από το νησί Morgan, στα ανοικτά των ακτών του Beaufort στη Νότια Καρολίνα, έχουν αποκτηθεί και ανήκουν στο NIAID (Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Ασθενειών)”, ανέφερε η ‘Great Game India’.

Ήταν ο Justin Goodman, αντιπρόεδρος υπεράσπισης και δημόσιας πολιτικής για το ‘White Coat Waste Project’ (WCWP), που απέκτησε τα έγγραφα που αποκαλύπτουν αυτή τη φρίκη, η οποία χρηματοδοτείται από τους Αμερικανούς φορολογούμενους εν αγνοία τους.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, το NIAID του Fauci ξόδεψε περίπου 13,5 εκατομμύρια δολάρια για τα πειράματα στο Morgan Island, τα οποία περιελάμβαναν σκόπιμη έγχυση όλων των ειδών θανατηφόρων μολυσματικών ασθενειών, όπως Lassa και Ebola, σε πιθήκους rhesus.

Αυτές οι ενέσιμες εγχύσεις ασθενειών είχαν ως αποτέλεσμα ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΠΟΝΟ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, ΑΠΩΛΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Ο Fauci χρηματοδότησε επίσης και άλλα αποτρόπαια πειράματα σε ζώα στα εργαστήρια του ποταμού Charles, όπου σκυλιά λαγωνικά εκτέθηκαν σκόπιμα σε αμμόμυγες που τα έφαγαν ζωντανά.

Το Morgan Island, απλώς για να διευκρινίσουμε, ανήκει στο Τμήμα Φυσικών Πόρων της Νότιας Καρολίνας και εκμισθωνόταν εκείνη την εποχή στην Charles River Laboratories, μια φαρμακευτική εταιρεία.

Τουλάχιστον 44 σκυλιά λαγωνικά αιχμαλωτίστηκαν και υπέκυψαν σε αυτά τα ακραία βασανιστήρια, όλα για να τροφοδοτήσουν οποιαδήποτε σχέδια είχε στο μυαλό του ο Fauci για τη δημιουργία νέων βιολογικών όπλων ή “m-volίων”.

Αφού φαγώθηκαν ζωντανά τα λαγωνικά, οι επιστήμονες με χρηματοδότηση από τον Fauci ανατέμνουν το σώμα τους πριν πετάξουν τα λείψανα.

“Σε πολλά από αυτά τα πειράματα, ο Fauci και το προσωπικό ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, παρόλο που αυτά είναι μερικά από τα πιο βασανιστικά πειράματα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση”, αποκάλυψε ο Goodman.

Η Ομοσπονδιακή Βάση Δεδομένων Προϋπολογισμού δείχνει ότι το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) “δώρισε” 13,5 εκατομμύρια δολάρια σε αυτήν την επιχείρηση. Από το 2018, το συνολικό ποσό “δωρεάς” λέγεται ότι αγγίζει τα 27,5 εκατομμύρια δολάρια.

“Η NIAID πλήρωσε 8,9 εκατομμύρια δολάρια από αυτά τα 13,5 εκατομμύρια δολάρια”, ανέφερε η Great Game India .

Ο FAUCI ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΘΩΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ

Το Morgan Island υπέπεσε για πρώτη φορά στην αντίληψη του ‘WCWP’  όταν η ομάδα άρχισε να ερευνά “ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΦΟΒΟΥ” που διεξάγονταν σε πιθήκους σε ένα εργαστήριο του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) στο Bethesda, Md.

Μετά από πιο προσεκτική ματιά, ανακαλύφθηκε ότι η πηγή αυτών των πιθήκων ήταν το νησί Morgan.

“Ξεκινήσαμε να συλλέγουμε και να συγκρίνουμε πληροφορίες για αυτό το νησί με τα πειράματα στα εργαστήρια και ανακαλύψαμε ότι τα εργαστήρια του Fauci είναι ο μοναδικός μεγαλύτερος υποστηρικτής αυτού του νησιού”, αποκάλυψε ο Goodman.

Το 2020, υπήρχαν 3.521 πίθηκοι στο νησί Morgan και 750 άλλοι γεννιούνται και εκτρέφονται εκεί ετησίως. Κάπου μεταξύ 500 και 600 μαϊμούδες φέρεται να στάλθηκαν από το Morgan Island στα εργαστήρια NIH και NIAHD.

“Είναι πολύ απίθανο ο Fauci να μην το γνώριζε αυτό, δεδομένου του χρηματικού ποσού και του γεγονότος ότι αυτά τα πειράματα γίνονται στα δικά του εργαστήρια”, πρόσθεσε ο Goodman.

“Αυτά δεν συμβαίνουν κάπου αλλού. Συμβαίνουν στην “αυλή του”. 

Αν πρόκειται να λάβει τα εύσημα για οποιοδήποτε καλό κάνει, πρέπει να κατηγορηθεί για οποιοδήποτε κακό συμβαίνει, όσο αυτός βρίσκεται επικεφαλής. 

Τα χρήματα οδηγούν σε εκείνον και είναι σίγουρα υπεύθυνος”.

Η αρχική πηγή των πιθήκων του Fauci λέγεται ότι ήταν το Caribbean Primate Research Center, το οποίο άρχισε να τους στέλνει ήδη από το 1979.

Σύμφωνα με το PubMed.gov, οι πίθηκοι επανίδρυσαν τις πρώην κοινωνικές τους ομάδες αφού απομακρύνθηκαν από την Καραϊβική και μετεγκαταστάθηκαν στη Νότια Καρολίνα .

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι ο Fauci κακοποιεί και σκοτώνει ζώα τουλάχιστον κατά τις τελευταίες τέσεερεις δεκαετίες. Και κάθε  δικαιολογία του ιδίου και της κυβέρνησης είναι γελοία και αντιεπιστημονική.

Ο ισχυρισμός είναι ότι οι πίθηκοι μοιάζουν πολύ με τους ανθρώπους και επομένως χρησιμεύουν ως βιώσιμα πειραματικά θηλαστικά. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι εννέα στα 10 φάρμακα που υποτίθεται ότι περνούν το τεστ σε αυτά τα ζώα καταλήγουν να αποτυγχάνουν στον άνθρωπο.

“Η έρευνα δείχνει ότι παρά τις ομοιότητές τους με εμάς, είναι απίστευτα φτωχοί προγνωστικοί παράγοντες για το πώς θα δράσουν τα m-volια και άλλα φάρμακα στους ανθρώπους”, λέει ο Goodman.

Μέχρι στιγμής, το ‘WCWP’ έχει αποκαλύψει έξι διαφορετικά πειράματα μόνο σε λαγωνικά που έχει χρηματοδοτήσει ο Fauci όλα αυτά τα χρόνια. Μία από αυτές περιελάμβανε μια οστεοτομή, η οποία είναι όταν οι φωνητικές χορδές ενός σκύλου κόβονται και αφαιρούνται για να τον σταματήσουν από το να γαβγίζει, να ουρλιάζει ή να κλαίει κατά τη διάρκεια ενός πειράματος.

“Ο λόγος που το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών αναφέρει στον ιστότοπό του για τη χρήση λαγωνικών είναι ότι είναι μικρά και υπάκουα, που σημαίνει ότι είναι εύκολο να τα καταχραστούν”, εξήγησε περαιτέρω ο Goodman.

Περισσότερα από τα τελευταία νέα σχετικά με τον Fauci και τα πειράματά του σε συνεργασία με παρανοϊκούς επιστήμονες πάνω σε αθώα ζώα μπορείτε να βρείτε στο Evil.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

 

GreatGameIndia.com

NaturalNews.com

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 771

Ετικέτες: , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.