ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ;;

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ;;

26 Αυγούστου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 623 προβολές ( Μέτρηση έως 16:43:35 )

Δικηγόροι δίνουν τροφή στους Ταλιμπάν της εμβολιαστικής φρενίτιδας. Κανένα δικαστήριο δεν όρισε σαν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό…

 

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ;;

 

Δώστε τα ονόματα των δικηγόρων στη δημοσιότητα.

Λυπάμαι, αλλά δεν πιστεύω στην άγνοια… πιστεύω όμως στους.. “δικηγόρους του συστήματος”, που ο καθένας τους παίζει τον ρόλο του… άλλοι ως καθυστερηστές, άλλοι ως απογοητευτές, άλλοι με μισές δουλειές.

Αυτοί που έχασαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, να κάνουν αγωγές κατά των δικηγόρων τους και να τους πάρουν και τα σώβρακα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Χθες το  Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) απέρριψε προσφυγή 672 επαγγελματιών και εθελοντών πυροσβεστών εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Γαλλία κατά της COVID-19.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφαση μεταξύ των άλλων λέει:

“Το δικαστήριο κρίνει ότι τα αιτήματα αυτά βρίσκονται εκτός του πεδίου εφαρμογής του άρθρου 39 του κανονισμού του”, το οποίο επιτρέπει την προσφυγή σε αυτό βάσει μιας επείγουσας διαδικασίας όταν οι ενάγοντες εκτίθενται σε “πραγματικό κίνδυνο ανεπανόρθωτων βλαβών”.

Οι πυροσβέστες είχαν επικαλεστεί τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με το “δικαίωμα στη ζωή” και το “δικαίωμα στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής”, δηλαδή αερολογίες, μπροστά στον Κανονισμό περί προστασίας της δημόσιας υγείας.

Καθαρά για δικονομικούς λόγους λοιπόν και όχι επί της ουσίας, απερρίφθη το αίτημα των πυροσβεστών αφού οι δικηγόροι τους προφανώς και για μία ακόμη φορά (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;;) ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΌ 2021/953, που δεν επιτρέπει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τις διακρίσεις από το αν εμβολιάστηκε κάποιος ή όχι.

Πρέπει να γίνει επιτέλους αντιληπτό ότι οι δικαστές δεν υποχρεούνται να κάνουν τη δουλειά των δικηγόρων και ότι οι δικηγόροι πρέπει να χρησιμοποιούν τους σωστούς ευρωπαϊκούς Κανονισμούς και όχι να χρησιμοποιούν στα δικαστήρια “ακατάλληλα νομικά επιχειρήματα” .

Οι Ταλιμπάν λοιπόν του υποχρεωτικού εμβολιασμού να μην λένε ψέματα για το ότι δήθεν επιβάλουν τα δικαστήρια τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, όταν απλά οι δικηγόροι δεν χρησιμοποιούν τα σωστά “όπλα” στα δικαστήρια.

 

Πηγή

(Visited 622 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΕΜΑΚ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το