ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ “MONSTER” ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΡΥΦΑ @Α@Α@ΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ

ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ “MONSTER” ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΡΥΦΑ @Α@Α@ΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ

10 Ιανουαρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,415
Μοίρασέ το

 

“Για το πόσο εθιστικό και επικίνδυνο για την υγεία και ειδικά για την καρδιά είναι το συγκεκριμένο είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια.

Δυστυχώς, καταναλώνεται από πολλούς εφήβους, ακόμη και παιδιά προ-εφηβικής ηλικίας.

Οι περισσότεροι γονείς ίσως δεν ξέρουν ότι τα παιδιά τους το αγοράζουν ή δεν ξέρουν πόσο επικίνδυνο είναι για την υγεία τους.

Το ίδιο και πολλοί εκπαιδευτικοί. Μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο απαγορεύεται να καταναλώνεται από παιδιά.

Σε συζητήσεις με μαθητές που έχω δει ότι το πίνουν, μου είπαν ότι τους δίνει μια έντονη και “άγρια” ενέργεια.

Το παρακάτω άρθρο αναφέρεται και σε μια άλλη πτυχή, πραγματικά άγνωστη, που ίσως εξηγεί κάποια πράγματα.

Πριν το απορρίψετε σαν υπερβολική, ίσως και φαιδρή υπόθεση, δώστε λίγο χρόνο να το διαβάσετε)”

Ο/Η blümlifee λέει:

ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ “MONSTER” ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΡΥΦΑ @Α@Α@ΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ

Από τα σχόλια που γίνονται στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πολλές φορές βγαίνουν διαμάντια αποκάλυψης και σοκαριστικής ενημέρωσης καθώς και αφύπνισης.

Από το άρθρο που μετέφρασε ο σχολιαστής blümlifee, κράτησα αυτό το απόσπασμα…

“Επιπλέον, το εβραϊκό όνομα “vav” υποδηλώνει το γράμμα που συνδέει και που σημαίνει “αγκίστρι” (hook), έτσι υποσυνείδητα, το “Monster Energy” σας λέει ότι είστε γαντζωμένοι (εθισμός) στο ποτό και το σατανικό τελετουργικό της κατανάλωσης του. Άραγε, μήπως είστε εθισμένοι στην “θηριώδη ενέργεια;””

Έχω άδικο που γράφω πως πίσω από κάθε τι σατανικό, βρίσκεται αυτή η γκα… γκα… γκα… μημένη φάρα των ερπετοχα@αροε@ραίων;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

Ήδη, οι περισσότεροι συνειδητοποιημένοι καταναλωτές που προσέχουν την υγεία τους, γνωρίζουν ότι τα περισσότερα ενεργειακά ποτά είναι γεμάτα με ζάχαρη ή/και τεχνητά γλυκαντικά που είναι επιβλαβή για την υγεία σας.

Τί γίνεται όμως αν η ρίζα του κακού για την υπονόμευση της υγείας πηγαίνει πολύ πιο βαθιά, και σε διαφορετικό επίπεδο, μέσω της κατανάλωσης ποτών, όπως τα “Monster Energy”; Προσέξτε τι πρόκειται να διαβάσετε και να δείτε στο βίντεο που εμφανίζεται μπροστά στα μάτια σας.

Την Αμερική έχουν πλέον καταλάβει οι λάτρεις του @α@α@ά σε κάθε επίπεδο, ειδικά όταν παρατηρήσετε τις μεγάλες εταιρείες που ελέγχουν τις περισσότερες βιομηχανίες τροφίμων, ποτών και φαρμάκων.

Ας ρίξουμε μια πραγματικά προσεκτική ματιά στο λογότυπο του ποτού “Monster Energy”, στα συνθήματα και τη βρώμικη γλώσσα που χρησιμοποιούνται στα τενεκεδάκια και τα χαρτοκιβώτιά τους, που προωθούν τον @α@α@ικό τρόπο σκέψης και τον εθισμό στη ζάχαρη.

Πρώτον, υπάρχει ένα κενό στο γράμμα “M” στην κορυφή. Δεν είναι συνδεδεμένο.

Το “M” στο “Monster” έχει μια κοντή κορυφή και μια μακριά ουρά, ακριβώς όπως το γράμμα “vav” στα εβραϊκά, που αντιπροσωπεύει επίσης τον αριθμό 6, που σημαίνει ότι το “M” στο “Monster” είναι ένα άλλο σύμβολο για το “666” και που είναι ενσωματωμένο σε κάθε τενεκεδάκι “Monster”, δηλ. όπως ο αριθμός του θηρίου στο Βιβλίο της Αποκάλυψης.

Επιπλέον, το εβραϊκό όνομα “vav” υποδηλώνει το γράμμα που συνδέει και που σημαίνει “αγκίστρι” (hook), έτσι υποσυνείδητα, το “Monster Energy” σας λέει ότι είστε γαντζωμένοι (εθισμός) στο ποτό και το σατανικό τελετουργικό της κατανάλωσης του. Άραγε, μήπως είστε εθισμένοι στην “θηριώδη ενέργεια;”

Στη συνέχεια, το “O” στο “Monster” εμφανίζει έναν Σταυρό.

Είναι ένα μήνυμα του “αντίχριστου”, οπότε όταν αναποδογυρίζετε το κουτί για να το πιείτε, ο Σταυρός είναι ΑΝΑΠΟΔΑ (εξ ου και ο συμβολισμός της μαγείας σε δράση), ενώ εσείς “Απελευθερώνετε το Τέρας”, σύμφωνα με το κορυφαίο σλόγκαν του “Monster” που είναι γραμμένο πάνω στα τενεκεδάκια και τα χαρτοκιβώτια.

Οι άνθρωποι χάνονται λόγω έλλειψης γνώσης, όπως είπε ο Ιησούς.

Τα ενεργειακά ποτά “Monster” εμφανίζουν πράσινα σημάδια από νύχια, έναν ανάποδο σταυρό, τον αριθμό 666 και το σλόγκαν “Unleash the Beast” (“απελευθέρωσε το τέρας”)

Είναι πλέον προφανές γιατί ο διπλός χρυσός Ολυμπιονίκης των X-Games και πρωταθλητής BMX, Colton Satterfield, εγκατέλειψε την διαφήμιση του “Monster Energy”, καθώς όπως λέει ο ίδιος, οι χορηγοί του και η διαφήμιση, το σλόγκαν και το λογότυπό τους δεν είναι χριστιανικά.

Τα σημάδια από τα νύχια του διαβόλου στο τενεκεδάκι ίσως να ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας που οδήγησε τον Satterfield να σταματήσει τη διαφήμισή του, καθώς δεν θέλει να έχει έναν χορηγό που προωθεί @α@α@ιστικά μηνύματα, αφού προσηλυτίστηκε πρόσφατα στην πίστη των Μορμόνων, παρά την προσοδοφόρα συμφωνία που του έδινε η “Monster Energy”.

Ο Satterfield φέρεται να είπε: “Όσο με αφορά, κάνω ό,τι μπορώ για να περπατώ στον σωστό δρόμο, ενώπιον του Ενός και αληθινού και καλού Θεού, και δεν μπορούσα πλέον να συνεχίζω να υποστηρίζω όλο αυτό το μάρκετινγκ και τα λογότυπά τους.”

Ο πρωταθλητής του BMX δεν είναι ο πρώτος που αναγνωρίζει τα @α@α@ικά μηνύματα στα προϊόντα “Monster Energy”.

Στο βίντεο που ακολουθεί και έγινε viral, βλέπουμε μια γυναίκα που τα εξηγεί όλα αυτά.

(ακολουθεί το βίντεο, διάρκεια 2’14”)

Either “Monster” choice is evil —  Boatloads of sugar or artificial sweetener

 

ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ “Monster” ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΚΟ ΕΙΤΕ Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΩΝ

Σε αυτά τα τερατώδη ενεργειακά ποτά, το πραγματικό κακό βρίσκεται στην ζάχαρη.

Μερικές από τις μεγαλύτερες συσκευασίες, περιέχουν πάνω από 20 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), με αποτέλεσμα τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα να αυξάνονται δραστικά και στη συνέχεια να πέφτουν αργότερα δημιουργώντας μια σοβαρή μορφή “σύγκρουσης”.

Ένα τενεκάκι (16 fl.oz) “Monster Energy” περιέχει 54 γραμμάρια ζάχαρης(!!!!!!!!!!!!!!!!), που μεταφράζεται με πάνω από 200 θερμίδες.

Κάντε το αυτό κάθε μέρα και δεν θα σας πάρει πολύ καιρό μέχρι να αρχίσετε να παλεύετε με σοβαρή παχυσαρκία.

Όπως λένε, ο @ιά@ολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ. ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΣΤΗ ΓΛΥΚΟΖΗ. Είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ Β’ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ.

Μετά έρχεται η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ.

Επιπλέον, τα ΤΕΧΝΗΤΑ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ είναι γνωστό ότι προκαλούν σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS), χρόνιους πονοκεφάλους, ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ, άγχος και όπως είναι επόμενο… αύξηση βάρους. Τα πράγματα όμως γίνονται χειρότερα.

Δόλιες εταιρείες, όπως οι ‘Red Bull’, ‘Monster’ και ‘Rockstar’ επενδύουν απίστευτα ποσά στο μάρκετινγκ για να διαφημίσουν στους νέους εκδηλώσεις ακραίων αθλημάτων και μουσικά φεστιβάλ και προωθούνται επίσης και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΟ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΩ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Συντονιστείτε στο FoodSupply.news για τους καλύτερους τρόπους προγραμματισμού για τις ελλείψεις τροφίμων, ώστε να μην ξεμείνετε στο τέλος με ένα σωρό ενεργειακά ποτά “Monster 666” στο ντουλάπι σας και τίποτα άλλο.
(blümlifee)

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

DailyMail.co.uk

RethinkSugaryDrink.org

NaturalNews.com

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 2,415

Ετικέτες: , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το