ΤΟ ΝΕΟ “ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ” ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ Merck ΓΙΑ ΤΟΝ Covid ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΜΣΤΕΡ

ΤΟ ΝΕΟ “ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ” ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ Merck ΓΙΑ ΤΟΝ Covid ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΜΣΤΕΡ

23 Δεκεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:374
Μοίρασέ το

 

Ο FDA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ Molnupiravir ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ

Ο φαρμακευτικός κολοσσός χρησιμοποιεί κάθε είδους δικαιολογίες και τακτικές αντιπερισπασμού για να παρουσιάσει το Μolnupiravir ως ασφαλές και αποτελεσματικό, παρόλο που σαφώς δεν είναι.

 

 

 

 

Έχουν όλους τους λαούς, ως πειραματόζωα οι φαρμακοΜΑΦΙΕΣ, και συναγωνίζονται μεταξύ τους, ποιά θα είναι η πιο τρομακτική…

Χειρότερο κι από χάμστερ, το ανθρώπινο είδος.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Τελικά, φαίνεται πως η PFIZER, πληρώνει τις πιο μεγάλες μίζες, για να παίρνει αυτή την θέση κατά της MERCK ο …. “αξιόπιστος” FDA.

Μετάφραση blümlifee

 

Μία νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας (UNC) διαπίστωσε ότι το νέο σκεύασμα Μolnupiravir της Merck κατά του Covid, προκαλεί καρκίνο .

Το λεγόμενο “θαυματουργό” φάρμακο, το οποίο αναφέραμε ότι είναι στην πραγματικότητα απλώς ένα άρωμα ιβερμεκτίνης, εφαρμόστηκε σε κύτταρα χάμστερ κατά τη διάρκεια 32 ημερών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ανακαλύφθηκε ότι το φάρμακο ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟ DNA.

Οι συγγραφείς της μελέτης έγραψαν ότι ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ θα μπορούσαν “να ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ‘Η ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΔΡΟΜΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ.

Υποστηρίζεται ότι το Μolnupiravir στοχεύει μόνο τα διαιρούμενα κύτταρα, τα οποία είναι σχετικά σπάνια στους ενήλικες.

Ωστόσο, το φάρμακο προκαλεί μεταλλάξεις και βλάβες στο DNA που υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να προκαλέσει όγκους και καρκίνο.

Ο FDA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ Molnupiravir ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ανακοίνωσε επίσης ότι το Μolnupiravir επιδρά αρνητικά στην ανδρική γονιμότητα.

Οι New York Times ανέφεραν ότι οι σύμβουλοι του FDA προειδοποίησαν ότι “οι άνδρες που επιθυμούν να γίνουν πατέρες” ίσως δεν θα πρέπει να πάρουν το Μolnupiravir λόγω του γεγονότος, ότι μια ευρεία γκάμα κινδύνων και παρενεργειών “παραμένει ελάχιστα γνωστή και κατανοητή”.

Οι εσωτερικές μελέτες της Merck δεν εντόπισαν κανέναν κίνδυνο, φυσικά.

Η εταιρεία επιμένει ότι το Μolnupiravir είναι απολύτως ασφαλές και αποτελεσματικό, και καλύπτει και την παραλλαγής “Omicron” της κινεζικής γρίπης.

Οι Times επανέλαβαν τους ισχυρισμούς της Merck σχετικά με το Μolnupiravir, υποδηλώνοντας ότι “αναμένεται να δράσει κατά της Omicron”, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Οι επιστήμονες και οι ρυθμιστικές αρχές στην Ευρώπη, ωστόσο, δεν είναι τόσο πεπεισμένοι.

Θεωρούν ότι το Μolnupiravir είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικό από άλλες ήδη διαθέσιμες θεραπείες.

“Δεν νομίζω ότι κανείς γνωρίζει τ’ι σημαίνει αυτή η δόση όσον αφορά τα ανθρώπινα αποτελέσματα”, είπε ο Δρ Ronald Swanstrom και ερευνητής του ιού HIV/AIDS στο UNC που συνεργάστηκε στη μελέτη κυττάρων χάμστερ.

“Ελπίζω να είναι ασήμαντο, αλλά δεν νομίζω ότι το ξέρει κανείς”.

Κατά την άποψη του Δρ. Swanstrom, υπάρχουν αρκετά διαιρούμενα κύτταρα στα οστά των ενηλίκων και στην επένδυση του εντέρου ώστε να “προκαλέσουν ανησυχία” όσον αφορά τη χρήση του Μolnupiravir.

Στους άνδρες παρατηρήθηκε ότι παράγουν επίσης διαρκώς διαιρούμενα σπερματοζωάρια που θα μπορούσαν να φέρουν πιθανές μεταλλάξεις λόγω της χρήσης του φαρμάκου.

Οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λαμβάνουν μολνουπιραβίρη γιατί οι κίνδυνοι για αυτές είναι αναμφισβήτητα πολύ μεγαλύτεροι.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Merck τις απέκλεισε από την κλινική της δοκιμή.

“Η ανθρώπινη ανάπτυξη στη μήτρα είναι μια απολύτως εκπληκτική αλληλουχία γεγονότων”, λέει ο Δρ Dr. John Mellors, ειδικός μολυσματικών ασθενειών στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ.

“Όταν επεμβαίνεις σε αυτήν τη διαδικασία με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί να καταλήξεις σε καταστροφή”.

Οι μελέτες της ίδιας της Merck που αφορούσαν έγκυους αρουραίους έδειξαν ότι το Μolnupiravir προκαλεί αναπτυξιακές ανωμαλίες και ακόμη και θάνατο του εμβρύου.

Για το λόγο αυτό, οι βρετανικές υγειονομικές αρχές είπαν ότι το φάρμακο δεν πρέπει να χορηγείται σε έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

“Αν ήμουν έγκυος, δεν θα το έπαιρνα αυτό”, πρόσθεσε στη συζήτηση η Ελίζαμπεθ Κάμπελ, ειδικός στη δομική βιολογία στο Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ που μελετά τα αντιιικά φάρμακα για τον κορωνοϊό.

“Αυτό που κάνει το Μolnupiravir είναι ότι μεταμφιέζεται”, πρόσθεσε.

“Μπορεί να διαδώσει σφάλματα που πρόκειται να εξαπλωθούν σε όλο το γονιδίωμα… εάν τα κύτταρα αναπαράγονται, σημαίνει ότι προσλαμβάνουν μια έκδοση ενός από τα δομικά στοιχεία του DNA που προέρχονται από το Μolnupiravir και το ενσωματώνουν”.

Δεδομένου ότι “κανείς δεν ξέρει” τί κάνει πραγματικά αυτό το φάρμακο στο σύνολό του, ο Campbell και άλλοι βασικά προτείνουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να το αποφεύγουν – τουλάχιστον αυτό φαίνεται να δείχνουν οι δηλώσεις τους.

Η Merck, εν τω μεταξύ, προσπαθεί επιθετικά να εμποδίσει την αλήθεια να βγει στο φως για όλα αυτά.

Ο φαρμακευτικός κολοσσός χρησιμοποιεί κάθε είδους δικαιολογίες και τακτικές αντιπερισπασμού για να παρουσιάσει το Μolnupiravir ως ασφαλές και αποτελεσματικό, παρόλο που σαφώς δεν είναι.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με τον ιό Fauci και την Big Pharma μπορείτε να βρείτε στο Fascism.news .

οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Twitter.com

NaturalNews.com

NYTimes.com

 

Πηγή σχολίου

Πηγή ξενόγλωσσης ανάρτησης

Προβολές : 374


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα