ΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ EHUD QIMRON ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ EHUD QIMRON ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

14 Ιανουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:396
Μοίρασέ το

 

 

ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Ωστόσο, από τα ύψη της ύβρεως σας, έχετε αγνοήσει και το γεγονός ότι στο τέλος η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Και αρχίζει να αποκαλύπτεται.

Η αλήθεια είναι ότι έχετε φέρει την εμπιστοσύνη του κοινού προς το πρόσωπό σας, σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα και ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΠΗΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

 

 

 

 

Δεν είναι τυχαίο που και στην Ελλάδα, ο ομογονιδιακός αδελφός των εβραιοσιωνιστών Κούλης, έκανε ακριβώς τα ίδια…

Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΑΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Ο καθηγητής Ehud Qimron είναι επικεφαλής του Τμήματος Μικροβιολογίας και Ιολογίας του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ και ένας από τους κορυφαίους Ισραηλινούς ιολόγους. Ο καθηγητής συνέταξε μια πύρινη επιστολή προς το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, στην οποία συνοψίζει την αποτυχία και τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών εγκλεισμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε σύντομη μορφή, συνοπτικά αναφέρονται τα πιο σημαντικά σημεία της επιστολής.

Η επιστολή υπέπεσε για πρώτη φορά στην αντίληψή μας, όταν δημοσιεύθηκε στο “Swiss Policy Research”.

Είναι χαρά μας να δημοσιεύσουμε την Αγγλική μετάφραση από την Εβραϊκή εδώ.

“Στο τέλος, η αλήθεια πάντοτε θα αποκαλυφθεί, και η αλήθεια για τις πολιτικές την εποχή του κορωνοϊού αρχίζει και αποκαλύπτεται. Καθώς οι καταστροφικές ιδέες καταρρέουν η μία μετά την άλλη, δεν απομένει τίποτε άλλο από το να πει κανείς σε όλους αυτούς τους ειδικούς που ηγήθηκαν στην διαχείριση της πανδημίας ότι “σας το είχαμε πει”.

Με καθυστέρηση δύο ετών, τελικά συνειδητοποιείτε ότι ένας αναπνευστικός ιός δεν μπορεί να νικηθεί και ότι κάθε τέτοια προσπάθεια είναι καταδικασμένη.

Εσείς βέβαια, δεν το παραδέχεσθε, γιατί δεν έχετε άλλωστε παραδεχθεί κανένα λάθος τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά εκ των υστέρων γίνεται προφανές ότι αποτύχατε οικτρά σε κάθε σας βήμα, και ακόμη και τα μέσα ενημέρωσης δυσκολεύονται πλέον να καλύψουν την ντροπή σας.

Αρνηθήκατε να παραδεχθείτε ότι η μόλυνση έρχεται σε κύματα που εξασθενούν από μόνα τους, παρά τις πολυετείς παρατηρήσεις και την επιστημονική γνώση.

Επιμείνατε να αποδίδετε αποκλειστικά κάθε μείωση στις δική σας πολιτική, και μέσω μιας ψευδούς προπαγάνδας “ξεπεράσατε τον λοιμό”. Και πάλι τον αναχαιτίσατε, και πάλι και πάλι και πάλι.

Αρνηθήκατε να παραδεχθείτε ότι τα μαζικά τεστ είναι αναποτελεσματικά, παρόλο που τα ίδια σας τα σχέδια έκτακτης ανάγκης το δήλωναν ρητά (βλ. “Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, p. 26 – “Σχέδιο Ετοιμότητας Συστήματος Υγείας για Πανδημία Γρίπης, 2007”, σελ 26).

Αρνηθήκατε να παραδεχθείτε ότι η ανάρρωση προστατεύει περισσότερο από το m-volιο, παρά τις προηγούμενες γνώσεις και παρατηρήσεις που έδειχναν ότι τα άτομα που δεν έχουν αναρρώσει είναι πιο πιθανό να μολυνθούν από τα άτομα που έχουν αναρρώσει.

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι οι m-volιασμένοι είναι μεταδοτικοί παρά τις παρατηρήσεις.

Με βάση αυτό, ελπίζατε να επιτύχετε την ανοσία της αγέλης μέσω m-volιασμού — και αποτύχατε και σε αυτό.

Εμμένατε στο να αγνοείτε και να απορρίπτετε το γεγονός ότι η ασθένεια είναι δεκάδες φορές πιο επικίνδυνη για τις ομάδες κινδύνου και τους ηλικιωμένους, παρά για τους νέους που δεν ανήκουν σε ομάδες κινδύνου, παρά τη γνώση που ήρθε από την Κίνα ήδη από το 2020.

Αρνηθήκατε να υιοθετήσετε τη “Διακήρυξη του Μπάρινγκτον”, που υπογράφηκε από περισσότερους από 60.000 επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, ή άλλα προγράμματα κοινής λογικής.

Επιλέξατε να τους γελοιοποιήσετε, να τους συκοφαντήσετε, να τους διαστρεβλώσετε και να τους απαξιώσετε.

Αντί να χρησιμοποιήσετε τα σωστά προγράμματα και τους ανθρώπους, ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ (τοποθετήσατε Φυσικούς ως επικεφαλής κυβερνητικούς συμβούλους, κτηνίατρους, αξιωματικούς ασφαλείας, προσωπικό μέσων ενημέρωσης κ.λπ.).

Ακόμη δεν έχετε δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σύστημα για την αναφορά παρενεργειών από τα m-volια, ενώ οι αναφορές για παρενέργειες έχουν διαγραφεί από τη σελίδα σας στο Facebook.

Οι γιατροί αποφεύγουν να συνδέουν τις παρενέργειες με το m-volιο, για να μην τους διώξετε, όπως κάνατε σε κάποιους από τους συναδέλφους τους.

Έχετε αγνοήσει πολλές αναφορές για αλλαγές στην ένταση της εμμήνου ρύσεως και στους χρόνους του εμμηνορρυσιακού κύκλου.

Αποκρύψατε δεδομένα που επιτρέπουν την αντικειμενική και σωστή έρευνα (για παράδειγμα, αφαιρέσατε τα δεδομένα για τους επιβάτες στο αεροδρόμιο Ben Gurion).

Αντίθετα, επιλέξατε να δημοσιεύσετε μη αντικειμενικά άρθρα μαζί με ανώτερα στελέχη της ‘Pfizer’ σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των m-volίων.

ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Ωστόσο, από τα ύψη της ύβρεως σας, έχετε αγνοήσει και το γεγονός ότι στο τέλος η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Και αρχίζει να αποκαλύπτεται.

Η αλήθεια είναι ότι έχετε φέρει την εμπιστοσύνη του κοινού προς το πρόσωπό σας, σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα και ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΠΗΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Η αλήθεια είναι ότι έχετε πετάξει εκατοντάδες δισεκατομμύρια σέκελ [το εθνικό νόμισμα του Ισραήλ] χωρίς αποτέλεσμα – για την προώθηση δημοσιευμάτων εκφοβισμού, για αναποτελεσματικές δοκιμές, για καταστροφικά lockdown και για διατάραξη της ρουτίνας της ζωής τα τελευταία δύο χρόνια.

ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.

ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΟΧΕΣ, ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΕΘΙΖΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ, όπως επιβεβαιώνουν οι διευθυντές των σχολείων σε όλη τη χώρα.

Έχετε βλάψει την εργασία, την οικονομία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ψυχική υγεία και τη σωματική υγεία.

Συκοφαντήσατε συναδέλφους που δεν σας παραδόθηκαν, ΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΔΙΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΤΕ, χωρίς καμία επιστημονική βάση, ανθρώπους που επέλεξαν να μην m-volιαστούν ως ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΤΑΔΟΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.

Προωθείτε, με άνευ προηγουμένου τρόπο, μια δρακόντεια πολιτική διακρίσεων, άρνησης δικαιωμάτων και επιλογής ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, για την ιατρική τους επιλογή.

Μια επιλογή που στερείται επιδημιολογικής αιτιολόγησης.

Όταν συγκρίνετε τις καταστροφικές πολιτικές που ακολουθείτε με τις λογικές πολιτικές ορισμένων άλλων χωρών — μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι η καταστροφή που έχετε προκαλέσει έχει προσθέσει μόνο θύματα πέρα ​​από τους ευάλωτους στον ιό.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ, Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ – ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.

Η ΜΟΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΟΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ.

ΑΥΤΗ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!”

 

Καθηγητής Udi Qimron, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ

(blümlifee)

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 396


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα