ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ Ο KLAUS SCHWAB , ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ

ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ Ο KLAUS SCHWAB , ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ

7 Ιανουαρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:624
Μοίρασέ το

 

Τώρα ξέρουμε: Όλα είναι μέρος μιας πορείας δεκαετιών προς την αυταρχική παγκοσμιοποίηση και ο COVID-19 είναι το πιο πρόσφατο όχημά τους για τη μετάβαση στον τελικό στόχο.

 

 

 

Εμείς δεν είχαμε πάρει χαμπάρι, ότι στις πλάτες των λαών, στήθηκε το πιο εφιαλτικό μέλλον…

Μόνον ο Θεός θα μπορέσει να λυτρώσει την ανθρωπότητα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ Ο KLAUS SCHWAB , ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ

Μετάφραση blümlifee

 

Οι παλιοί αναγνώστες γνωρίζουν ότι ανάμεσά μας ζει και μια μικρή ομάδα πολυδισεκατομμυριούχων παγκοσμιοποιητών που πιστεύουν ότι ο τεράστιος πλούτος που έχουν κερδίσει ή κλέψει με κάποιο τρόπο, τους δίνει και την εξουσία να αποφασίσουν πώς θα ζήσει το 99,99999% του υπόλοιπου πλανήτη.

Για δεκαετίες, αυτό το μικρό κογκλάβιο συγκεντρώνεται και συνεδριάζει σε γραφεία, όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, με την πρόφαση ότι συζητά καυτά ζητήματα, όπως η “κλιματική αλλαγή”, όπου ωστόσο απεργάζονται τα τελευταία σχέδια για να εκχωρήσουν περισσότερη εξουσία στον εαυτό τους εις βάρος των άπλυτων μαζών.

Και ο ιδρυτής του WEF, Klaus Schwab, βρίσκεται στο επίκεντρο της σχεδίου της παγκοσμιοποίησης και χρησιμοποιεί την πανδημία COVID-19 ως όχημα, σύμφωνα με μια νέα συγκλονιστική έκθεση που αποκαλύπτει το σχέδιο.

Σύμφωνα με το ίδρυμα RAIR Foundation USA, το σχέδιο είναι να δημιουργηθούν οι λεγόμενοι “δικτάτορες του COVID” οι οποίοι θα δικαιολογούν την αφαίρεση των πολιτικών ελευθεριών μας ως ανάγκη να μας “προστατέψουν” από έναν ιό που έχει πολύ λιγότερο θανατηφόρο αποτέλεσμα από προηγούμενες πανδημίες, όπως εκείνη της ισπανικής γρίπης που ξέσπασε στο τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου (φαίνεται για αυτούς δεν έχουν πεθάνει ήδη αρκετοί άνθρωποι):

Stunning plan devised by Klaus Schwab, founder of World Economic Forum, to hand globalists control of the world using COVID pandemic

 

Μετάφραση blümlifee

 

Ο Γερμανός οικονομολόγος, δημοσιογράφος και συγγραφέας Ernst Wolff αποκάλυψε ορισμένα στοιχεία σχετικά με τη σχολή “Young Global Leaders” την οποία χρηματοδοτεί ο Schwab. Τα στοιχεία αυτά βοηθούν στην κατανόηση των παγκόσμιων γεγονότων κατά τη διάρκεια της πανδημίας και παρουσιάζονται σε ένα βίντεο από το podcast της German Corona Committee.

Αν και ο Wolff είναι κυρίως γνωστός ως επικριτής του παγκοσμιοποιητικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, πρόσφατα έχει επικεντρωθεί στο να φέρει στο φως αυτό που θεωρεί ως την κρυφή ατζέντα πίσω από τα μέτρα κατά του Covid που θεσπίζονται σε όλο τον κόσμο.

Η έκθεση του Wolff σημειώνει ότι το σχέδιο επικεντρώνεται γύρω από το WEF, το οποίο ο Schwab δημιούργησε στην Ελβετία το 1971 σε ηλικία 32 ετών.

“Το WEF είναι περισσότερο γνωστό στο κοινό για τα ετήσια συνέδρια που πραγματοποιεί στο Νταβός της Ελβετίας κάθε Ιανουάριο, τα οποία στοχεύουν να φέρουν κοντά πολιτικούς και επιχειρηματικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν τα επίκαιρα ζητήματα. Σήμερα, το WEF αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά δίκτυα στον κόσμο για την ισχυρή παγκόσμια ελίτ, και χρηματοδοτείται από περίπου χίλιες πολυεθνικές εταιρείε”, αναφέρει η έκθεση.

Αν και το WEF αρχικά προσήλκυε μόνο οικονομολόγους, έχει κάνει ένα άνοιγμα τα τελευταία χρόνια, στην υπερ-ελίτ των τομέων των επιχειρήσεων, της ψυχαγωγίας και των μέσων ενημέρωσης.

“Το 1992 η Schwab ίδρυσε ένα παράλληλο ίδρυμα, το σχολείο “Global Leaders for Tomorrow” [μήπως από εκεί αποφοίτησε και το δικό μας το καθίκι], το οποίο επανιδρύθηκε ως “Young Global Leaders” το 2004. ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ”, εξηγεί η έκθεση.

Συνεχίζοντας, ο Wolff κατονομάζει τους πρώτους και τους πρόσφατους αποφοίτους: [ακολουθούν τα σούργελα ονομαστικά] μεταξύ άλλων, η Γερμανίδα Καγκελάριος Angela Merkel , ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron, καθώς και πιο πρόσφατοι απόφοιτοι όπως, ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Gavin Newsom, ο Υπουργός Μεταφορών της κυβέρνησης Biden Pete Buttigieg, οι δισεκατομμυριούχοι Jeff Bezos and Bill Gates.

“Δεδομένης της αυξανόμενης δυσαρέσκειας για τα μέτρα κατά του Covid που εφαρμόζουν στην πράξη οι απόφοιτοι του ιδρύματος που είναι τώρα εθνικοί ηγέτες, ο Wolff πιστεύει ότι είναι πιθανό ότι αυτοί ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΗ,” αναφέρει η έκθεση.

“Πράγματι”, σημειώνει ο Wolff, “οι πολιτικοί που διέθεταν μοναδικές και ισχυρές προσωπικότητες και πρωτότυπες ιδέες σπανίζουν.

Οι εθνικοί ηγέτες των τελευταίων 30 ετών διακρίνονται από τα ίδια χαρακτηριστικά, όπως η αδυναμία, η υποχωρητικότητα, η συμμόφωση και η υποταγή τους σε μια αυστηρή παγκοσμιοποιητική γραμμή που υπαγορεύεται από ψηλά”, προσθέτει η έκθεση.

Αυτό θα βοηθούσε να εξηγηθεί γιατί ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ “Young Global Leaders” ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ “ΛΥΣΕΙΣ” ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ – όπως και τα πρόβατα.

Έχουν επιλεγεί μέσω μιας διαδικασίας που τους προσδιόρισε ως άνδρες και γυναίκες που πάντα λένε “ναι” στα αφετνικά τους τους παγκοσμιοποιητές.

Τώρα γίνεται αντιληπτό, γιατί κατά την πανδημία του COVID ί όλοι αυτοί οι άνθρωποι ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ” ενώ κανένα από αυτά δεν λειτούργησε, αλλά όλα τους έδωσαν πρόσθετη ισχύ.

“Πώς γίνεται ότι περισσότερες από 190 κυβερνήσεις από όλο τον κόσμο κατέληξαν να αντιμετωπίζουν την πανδημία COVID-19 σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, ώστε τα lockdown, οι εντολές για μάσκες και τα πιστοποιητικά m-volιασμού να είναι πλέον συνηθισμένα παντού;” σημείωσε κάποιος ως απάντηση στην αναφορά.

Τώρα ξέρουμε: Όλα είναι μέρος μιας πορείας δεκαετιών προς την αυταρχική παγκοσμιοποίηση και ο COVID-19 είναι το πιο πρόσφατο όχημά τους για τη μετάβαση στον τελικό στόχο.

 

Περισσότερα στο: Tyranny.news.

RairFoundation.com

NaturalNews.com

 

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 624

Ετικέτες: , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το