ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! “ΑΠΑΝΘΡΑΚΟΠΟΙΗΣΗ σημαίνει ΑΠΟΠΛΗΘΙΣΜΟΣ”  Οι Παγκοσμιοποιητές κυριολεκτικά αρπάζουν τη γη των αγροτών για να δημιουργήσουν μια εδαφολογική υποδομή που τελικά θα κάνει τις καλλιέργειες να μην μπορούν να αναπτυχθούν.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! “ΑΠΑΝΘΡΑΚΟΠΟΙΗΣΗ σημαίνει ΑΠΟΠΛΗΘΙΣΜΟΣ” Οι Παγκοσμιοποιητές κυριολεκτικά αρπάζουν τη γη των αγροτών για να δημιουργήσουν μια εδαφολογική υποδομή που τελικά θα κάνει τις καλλιέργειες να μην μπορούν να αναπτυχθούν.

11 Νοεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:879
Μοίρασέ το

 

 

 

Σε εξέλιξη η απανθρακοποίηση/γαιομορφοποίηση του πλανήτη Γη … γιγάντιες μηχανές τοποθετούνται στην Αϊόβα με σκοπό να συλλέξουν τα “μόρια της ζωής” από την ατμόσφαιρα και να προκαλέσουν την καταστροφή των καλλιεργειών παγκοσμίως

 

 

 

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτά που ετοιμάζουν, για την ανθρωπότητα;

Η καταστροφή του περιβάλλοντος και ο εφιάλτης του επισιτισμού, θα έχει τρομακτικές και μη αναστρέψιμες συνέπειες.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο/Η blümlifee λέει:

               τρομακτικό

 

Decarbonization TERRAFORMING of planet Earth is now under way… giant machines to be installed in Iowa to suck “life molecules” out of the atmosphere and cause global crops to FAIL

https://www.naturalnews.com/2021-11-10-decarbonization-terraforming-of-planet-earth-is-now-under-way-giant-machines-to-be-installed-in-iowa-to-suck-life-molecules-out-of-the-atmosphere-and-cause-global-crops-to-fail.html

σε εξέλιξη η απανθρακοποίηση/γαιομορφοποίηση του πλανήτη Γη … γιγάντιες μηχανές τοποθετούνται στην Αϊόβα με σκοπό να συλλέξουν τα “μόρια της ζωής” από την ατμόσφαιρα και να προκαλέσουν την καταστροφή των καλλιεργειών παγκοσμίως
^ ^ ^ ^ ^
η απανθρακοποίηση του πλανήτη Γη βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη. έχει ήδη ξεκινήσει ένα νέο σχέδιο που θα εγκαταστήσει γιγάντιες μηχανές σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ για τη συλλογή “μορίων ζωής” από την ατμόσφαιρα, σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την διαδικασία της φωτοσύνθεσης, με σκοπό να προκληθεί παγκοσμίως καταστροφή των καλλιεργειών τροφίμων, γεγονός που θα έχει ως συνέπεια την καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού.

 

ήδη στην Αϊόβα, καταλαμβάνεται αγροτική γη, μέσω του “eminent domain” (που δίνει την εξουσία στην κυβέρνηση, τις πολιτείες και τους δήμους των Ηνωμένων Πολιτειών να παίρνουν ιδιωτική περιουσία για δημόσια χρήση, με την καταβολή δίκαιης αποζημίωσης), με σκοπό την κατασκευή μηχανικής υποδομής που θα καταστήσει την ατμόσφαιρα της Γης αφιλόξενη για τη ζωή των φυτών, των ζώων και την ανθρώπινη ζωή, εάν της επιτραπεί να συνεχίσει να λειτουργεί.

μοιάζει σχεδόν με σκηνή βγαλμένη από την ταινία ‘Oblivion’, όπου γιγάντιες μηχανές συγκομιδής ωκεανών ρουφούν το νερό από τον πλανήτη, εγκαταλείποντας τους εναπομείναντες επιζώντες σε έναν άγονο, νεκρό κόσμο που λεηλατείται από εξωγήινους. με τη διαφορά, ότι σε αυτή την περίπτωση, ο αέρας του πλανήτη απογυμνώνεται από τον άνθρακα, το λεγόμενο “στοιχείο του Θεού” που αποτελεί την ίδια τη βάση της ζωής στη Γη.
(φωτό)

το σχέδιο εδαφομορφοποίησης που εξαπολύεται εναντίον του πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή, ονομάζεται «Heartland Greenway» και συγκαλύπτει την πραγματική του πρόθεση, με επικάλυμμα την “πράσινη” πρωτοβουλία. ο ιστότοπος είναι το HeartlandGreenway.com και εκεί, θα βρείτε παραδοχές ότι όλα έχουν να κάνουν με την απορρόφηση μορίων διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα και την ταφή τους υπόγεια, όπου τα φυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μόρια για φωτοσύνθεση

 

ένας πραγματικός αγωγός διοξειδίου του άνθρακα κατασκευάζεται σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ για τη μεταφορά υγροποιημένου CO2 και την ταφή του υπόγεια. ο αγωγός διασχίζει την Αϊόβα και έχει υποκαταστήματα στη Νότια Ντακότα, τη Μινεσότα, τη Νεμπράσκα και το Ιλινόις.

(ακολουθεί ο χάρτης από όπου θα περνάει ο αγωγός)

οι αγρότες είναι ανίσχυροι να σταματήσουν το έργο, το οποίο προωθείται μέσω του “eminent domain”, όπως αναφέρει το ‘The Hawkeye’ :

ο μηχανικός της κομητείας του Ντε Μόϊν, Brian Carter είπε στο συμβούλιο εποπτών την Τρίτη κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου ότι η ‘Navigator Heartland Greenway LLC’ πιέζει για έναν αγωγό δέσμευσης άνθρακα για τη μεταφορά υγρού διοξειδίου του άνθρακα μέσω πέντε μεσοδυτικών πολιτειών.

μια επιστολή του Οκτωβρίου προς τον Broeker από το ‘Iowa Utilities Board’ αναφέρει ότι, «η ‘Navigator’ έχει αναπτύξει μια πρόταση για την κατασκευή και λειτουργία ενός συστήματος αγωγών δέσμευσης άνθρακα μεγάλης κλίμακας στην κομητεία σας που θα μετατρέπει το διοξείδιο του άνθρακα σε υγρή μορφή και στη συνέχεια θα το μεταφέρει μέσω αγωγού σε έναν μόνιμο υπόγειο χώρο δέσμευσης”. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

“δεν γνωρίζω με βεβαιότητα αν ο λόγος μας θα έχει βαρύτητα σε επίπεδο κομητείας”, είπε ο Κάρτερ.

είναι συγκλονιστικό, ότι κανένα τοπικό μέσο ενημέρωσης δεν μπαίνει στον κόπο να πει στους αγρότες ότι το διοξείδιο του άνθρακα, είναι το μοναδικό πιο σημαντικό μόριο για την ανάπτυξη των φυτών. οι παγκοσμιοποιητές κυριολεκτικά αρπάζουν τη γη των αγροτών για να δημιουργήσουν μια εδαφολογική υποδομή που τελικά θα κάνει τις καλλιέργειες να μην μπορούν να αναπτυχθούν.

αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο επιστημονικό γεγονός. όλα αυτά επιβεβαιώνονται στη διαδικασία της φωτοσύνθεσης (βλ. παρακάτω).

“απομακρύνοντας το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα ακρωτηριάζεται η φωτοσύνθεση, το θεμέλιο της ζωής με βάση τον άνθρακα στη Γη”

όλα τα φυτά χρειάζονται διοξείδιο του άνθρακα (CO2) για να πραγματοποιήσουν την φωτοσύνθεση , τη μοναδική πιο σημαντική βιοχημική διαδικασία για τη ζωή στη Γη. Χωρίς το διοξείδιο του άνθρακα, όλη η ζωή στον πλανήτη παύει να υπάρχει .

η φωτοσύνθεση έχει τρεις παραμέτρους: το ηλιακό φως, το νερό και το διοξείδιο του άνθρακα. από αυτές τις τρεις, τα φυτά παράγουν ενέργεια για να αναπτυχθούν και να ανθίσουν. χωρίς το διοξείδιο του άνθρακα, όλα τα φυτά πεθαίνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη.

όλοι οι άνθρωποι (και τα ζώα) είναι φτιαγμένοι από άνθρακα , και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του άνθρακα ξεκινά από την ατμόσφαιρα. μέσω της φωτοσύνθεσης, ο άνθρακας χρησιμοποιείται από τα φυτά για την παραγωγή διαφόρων μορίων και πρωτεϊνών, και όταν οι άνθρωποι τρώνε φυτά ή ζώα, καταναλώνουν αποτελεσματικά τον άνθρακα που υπήρχε κάποτε στον αέρα.

με άλλα λόγια, όλα τα ανθρώπινα όντα είναι φτιαγμένα από άνθρακα από τον αέρα , και χωρίς άνθρακα στην ατμόσφαιρα, η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να υπάρξει στον πλανήτη.

το διοξείδιο του άνθρακα ονομάζεται το “μόριο του Θεού” για τη ζωή στη Γη και ο άνθρακας είναι το “στοιχείο του Θεού” που υποστηρίζει όλη τη ζωή. όταν η Γη είχε άφθονη παροχή διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, ήταν πιο πράσινη, πιο υγρή και πιο πλούσια, με τεράστια τροπικά δάση να καλύπτουν περιοχές που είναι τώρα έρημοι (όπως πολλές περιοχές της Μέσης Ανατολής). όταν το διοξείδιο του άνθρακα εξαντλείται στην ατμόσφαιρα, η Γη γίνεται πιο κρύα, πιο ξηρή – ένας αφιλόξενος πλανήτης με πολύ λιγότερες δυνατότητες παραγωγής τροφίμων.

όταν η NASA μιλά για τη διαμόρφωση του Άρη και τη μεταμόρφωσή του σε πλανήτη που μπορεί να υποστηρίξει δάση, ζώα, ποτάμια, ωκεανούς και ανθρώπινες αποικίες, το Νο. 1 μόριο που χρειάζεται για να επιτευχθεί αυτό είναι το διοξείδιο του άνθρακα. ο λόγος που ο Άρης δεν μπορεί να μορφοποιηθεί αυτή τη στιγμή είναι επειδή του λείπει διοξείδιο του άνθρακα.

εάν αφαιρέσουμε το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα της Γης, θα την μετατρέψουμε σε έναν πλανήτη που θα μοιάζει περισσότερο με τον Άρη: άψυχη, κρύα και εντελώς ακατάλληλη για την ανθρώπινη επιβίωση. συνεπώς, συνθλίβουμε τον ανθρώπινο πολιτισμό σε πλανητική βάση. η απομάκρυνση του διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα είναι γενοκτονία πλανητικής κλίμακας .

κι όμως, σε αυτό ακριβώς στοχεύει το σχέδι’ο ‘Heartland Greenway, χρησιμοποιώντας τη ρητορική της “μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα”.

“απανθρακοποίηση σημαίνει αποπληθυσμός”

ο πόλεμος κατά του άνθρακα είναι ένας πόλεμος κατά της ζωής που βασίζεται στον άνθρακα… και από αυτό ακριβώς αποτελούμαστε! η “απανθρακοποίηση” ισούται με αποπληθυσμό. η εξάλειψη του άνθρακα σημαίνει εξάλειψη του ανθρώπινου είδους.

επιπλέον, το κλείσιμο των αγωγών ορυκτών καυσίμων επιτίθεται στη διαδικασία Haber που χρησιμοποιεί υδρογονάνθρακες για να μετατρέψει το άζωτο (στον αέρα) σε αμμωνία (NH3), καθιστώντας το άζωτο διαθέσιμο στα φυτά. περίπου το ήμισυ του σημερινού παγκόσμιου πληθυσμού εξαρτάται από τη διαδικασία Haber για να σιτιστεί. χωρίς υδρογονάνθρακες, κυριολεκτικά ο μισός κόσμος θα πεθάνει από την πείνα. το κλείσιμο του φυσικού αερίου, του πετρελαίου και των ορυκτών καυσίμων είναι μια άμεση επίθεση στη διαδικασία Haber, που σημαίνει ότι η παραγωγή λιπασμάτων διακόπτεται (αυτό συμβαίνει ήδη). χωρίς λίπασμα, δεν μπορείς να ταΐσεις τον κόσμο. και χωρίς χαμηλού κόστους υδρογονάνθρακες από ορυκτά καύσιμα, δεν μπορείς να κάνεις λίπασμα.

(ακολουθεί σχήμα)

για το 2022 βρίσκεται ήδη στα σκαριά το σχέδιο ενός μαζικού λιμού, που θα επηρεάσει τα περισσότερα αναπτυσσόμενα έθνη και ακόμη και ορισμένα έθνη του πρώτου κόσμου.

ένας μαζικής έκτασης λιμός αναμένεται να συμβεί τον επόμενο χρόνο λόγω της διακοπής της παραγωγής λιπασμάτων. σαφώς, η εδαφομορφοποίηση του πλανήτη για την απομάκρυνση του διοξειδίου του άνθρκα από την ατμόσφαιρα θα χρειαστεί πολλά χρόνια για να επιτευχθεί πλήρως… ίσως και δεκαετίες. ‘ηδη αυτήν την στιγμή, ξεκινούν τα πιλοτικά έργα, χρησιμοποιώντας τυπωμένο νόμισμα fiat για να το χρηματοδοτήσουν. μόλις αποδειχθεί η ιδέα, θα επεκτείνουν τις μηχανές διαμόρφωσης εδάφους τους σε ολόκληρο τον πλανήτη, λεηλατώντας την ατμόσφαιρα και στερώντας από όλη τη φυτική ζωή τα μόρια που χρειάζονται απεγνωσμένα για την παραγωγή τροφής, οξυγόνου και βιοποικιλότητας.

οι επικονιαστές θα καταρρεύσουν. οι καλλιέργειες τροφίμων θα αποτύχουν. ο ανθρώπινος πολιτισμός θα καταστραφεί ολοσχερώς. η απανθρακοποίηση είναι ένας ολοκληρωτικός πόλεμος ενάντια στη ζωή στη Γη.

εάν δεν σταματήσουμε την απανθρακοποίηση, η ζωή στη Γη θα πάψει να υπάρχει όπως την ξέρουμε .

βρισκόμαστε σε μια επίθεση πλανητικής κλίμακας. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ‘Η ΝΑ ΧΑΘΕΙ.

δείτε τις πλήρεις λεπτομέρειες στο σημερινό εκρητικό podcast του ‘Situation Update’:

Brighteon.com/85d14547-2653-42aa-8ad2-1202e71ecebe

 

Πηγή σχολίου

Πηγή ξένης δημοσίευσης

Προβολές : 879


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα