«ΤΡΟΜΟΣ» στην ελληνική τηλεόραση!!! Επιστημονική φαντασία ΤΕΛΟΣ! Τώρα τα ζούμε όλα (βίντεο)

«ΤΡΟΜΟΣ» στην ελληνική τηλεόραση!!! Επιστημονική φαντασία ΤΕΛΟΣ! Τώρα τα ζούμε όλα (βίντεο)

20 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:661
Μοίρασέ το

Αυτό, είναι το μέλλον που μας ετοιμάζει η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ…

Το ερώτημα είναι, αν οι λαοί θα αντιδράσουν, ή θα γίνουν ηθελημένα ζόμπι πλήρως εξαρτώμενα από αυτά τα ερπετά.

Αν κανείς δεν μπει στα καταστήματά τους, αν ξεκινήσουμε έστω και τώρα να μαζευόμαστε και να επιστρέψουμε στη γη που τάϊσε χιλιάδες γενιές και να αποκτήσουμε συνείδηση και αλληλεγγύη, τα ερπετά θα επικρατήσουν και η ζωή όσων επιβιώσουν, θα είναι μαρτυρική.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα βρεις από κάτω ένα φίδι και έναν σκορπιό οβραίικης προέλευσης και καταγωγής.

Πριν πόσο καιρό τα έλεγε ο Λιακόπουλος και έλεγαν πως «τρομοκρατούσε» – Τώρα τα «λούζονται»!!!

Θέμα στην ελληνική τηλεόραση έγινε η βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ Tesco, η οποία ανοίγει το πρώτο της κατάστημα χωρίς ταμεία και ανθρώπους, στο οποίο απλά σκανάρεσαι μέσω της εφαρμογή σου στο κινητό (αργότερα με ένα εμφύτευμασυμβαίνει ήδη στην Ευρώπη, ΕΔΩ) και ψωνίζεις ανέπαφα.

Οι πελάτες σε αυτό το κατάστημα θα μπορούν να επιλέξουν τα είδη παντοπωλείου που επιθυμούν και θα φεύγουν χωρίς να τα σκανάρουν ή να χρησιμοποιούν το ταμείο.

Η παρουσίαση στην ελληνική τηλεόραση, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, καθώς τώρα με τον κορωνοϊό εξετάζεται το σενάριο να μειωθεί όσο τον δυνατόν γίνεται η ανθρώπινη επαφή, με αφορμή τον κορωνοϊό και οι συναλλαγές να γίνουν περισσότερο ή και απόλυτα ψηφιακές.

Σύμφωνα με την αλυσίδα, η νέα ιδέα, που ονομάζεται GetGo, θα δοκιμαστεί σε ένα κατάστημα Tesco Express στο High Holborn του Λονδίνου, και έρχεται μετά από την επιτυχημένη δοκιμή σε ένα κατάστημα στο Welwyn Garden City, όπου εδρεύει η Tesco.

Καθώς ο πελάτης φεύγει, οι κάμερες, οι οποίες τον παρακολουθούν συνεχώς, αλλά και οι αισθητήρες βάρους υπολογίζουν τι πήραν και χρεώνουν ανάλογα την εφαρμογή.

Για το εγχείρημα αυτό, η Tesco συνεργάζεται με την Trigo Vision, μια εταιρεία με έδρα το Ισραήλ που έχει αναπτύξει κάμερες και λογισμικό που επιτρέπει στους λιανοπωλητές να χρεώνουν αυτόματα τους πελάτες τους.

Η Trigo συνεργάζεται ήδη με τους γερμανικούς κολοσσούς των σούπερ μάρκετ REWE Group και Aldi Nord, καθώς και τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Ισραήλ, Shufersal.

Το πρότζεκτ αυτό είναι η τελευταία προσπάθεια της αλυσίδας σουπερμάρκετ να πειραματιστεί με την ιδέα της λειτουργίας ενός καταστήματος χωρίς ταμεία, εν μέσω αλλαγών στις αγοραστικές συνήθειες και δεδομένης της έλλειψης εργατικού δυναμικού.

Και οι συναλλαγές θα παρακολουθούνται λοιπόν και εργαζόμενοι στον τομέα των σουπερμάρκετ θα μείνουν άνεργοι!

 

 

Πριν πόσο καιρό τα έλεγε όλα αυτά ο Λιακόπουλος;;;

 

 

Πηγή

Προβολές : 661


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα