Τα ακριβά τομάρια... (ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ)...  (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!!)

Τα ακριβά τομάρια... (ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ)... (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!!)

8 Νοεμβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:487
Μοίρασέ το
Για τις πολιτικές βιτρίνες οι μετρήσεις είναι ο δείκτης της ικανότητάς τους – η φετιχιστική δόξα ή καταδίκη τους. Κι αν έχεις καμαρώσει πως «νίκησες το θηρίο» οι σπασμοί του κρουσματόμετρου γίνονται πρόβλημα (πολιτικής) εξουσίας.

 Άραγε έχει αρχίσει να εκδηλώνεται ακόμα πιο έντονα η παράνοια της εξουσίας (σ’ ότι αφορά την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία κατ’ αρχήν…), μια παράνοια καθαρή, τυπική, ιατρικά εντοπίσιμη;

Ή μήπως αυτό που δείχνει παράνοια είναι η έκφραση ενός σοβαρού εγκλωβισμού των δυτικών πολιτικών βιτρινών, κυβερνητικών και μη, στα θεωρήματα, στις απαιτήσεις και στα συμφέροντα του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος, του οποίου τα αφεντικά υποσχέθηκαν στις αρχές του 2020 μια γρήγορη και νικηφόρα γενετική εκστρατεία κατάκτησης των πληθυσμών με το άλλοθι του «φονιά ιού» – για να αποδειχθεί πως όχι μόνο η κατοχή τους είναι λειψή έως εμφυλιοπλεμική, όχι μόνο πως η κατοχή τους αντί για το αποτέλεσμα ενός blitzkrieg σέρνεται πηγαίνοντας προς την διετία-και-βλέπουμε, αλλά, το κυριότερο, ούτε η αντιμετώπιση του «φονιά» έχει στοιχειώδη αποτελεσματικότητα∙ το αντίθετο…

Κι αυτό ενόσω απ’ τη μια μεριά τα κέρδη των εταιρειών του συμπλέγματος είναι πολλά δισεκατομμύρια and still counting, ενώ απ’ την άλλη τις ζημιές, τον εκνευρισμό και την απειθαρχία των υπηκόων και τις φρικαλέες καταστροφές της εκστρατείας, είναι υποχρεωμένες να τις διαχειριστούν οι πολιτικές βιτρίνες…

Η απορία δεν είναι αυθαίρετη.

Σε μια σειρά κρατών, απ’ το Joνυσταλεάν ως την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, οι πολιτικές βιτρίνες αποδεικνύονται όλο και περισσότερο οι μπροστινοί, τα καλοπληρωμένα κορόιδα μιας δήθεν «ιαματικής στρατηγικής» (έτσι την έφαγαν, έτσι την πούλησαν…) που απ’ την αρχή ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα όχι της δημόσιας υγείας αλλά της μαζικής νοσηρότητας και των συμφερόντων και της κερδοφορίας του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος.

Μέσα στην άγνοιά τους, και μέσα στην επί τουλάχιστον 40 χρόνια εξάρτησή τους απ’ τους κάθε «ειδικούς», οι πολιτικές βιτρίνες στη δύση μαζί με τους δημαγωγούς τους έχουν κάνει απ’ τον Μάρτη του 2020 και μετά ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να γυαλίσουν τις αρβύλες του κάθε κτηνίατρου ceo: κατέστρεψαν τα αστικά συντάγματα, κατέστρεψαν την gdpr, προσπάθησαν να εκλογικεύσουν «υγιεινιστικά» κάθε διεστραμμένη απαγόρευση και κάθε μαφιόζικο εκβιασμό, δωροδόκησαν και δωροκήθηκαν, απείλησαν και κολάκεψαν, «βούρκωσαν» («ούτε μια ανθρώπινη ζωή χαμένη») αδιαφορώντας για δεκάδες χιλιάδες δολοφονημένους απ’ τις πλατφόρμες, θριαμβολόγησαν και κλαψούρισαν…

Όμως, όπως και σε κάθε άλλο πόλεμο, έτσι και σ’ αυτόν (εναντίον των υπηκόων) υπάρχει ένα κρίσιμο κομμάτι σχεδιασμού που λέγεται «στρατηγική εξόδου».

«Στρατηγική εξόδου» σημαίνει πως και πότε προσαρμόζεις την ιδέα ότι νίκησες, πως και πότε αποχωρείς ψωροπερήφανα μ’ ένα ταρατζούμ.

Χωρίς «στρατηγική εξόδου» κάθε κατοχικός στρατός εγκλωβίζεται αέναα στο αντάρτικο του υπό κατοχή πληθυσμού εναντίον του∙ δεν μπορεί να συνεχίσει τον πόλεμο ούτε όμως και να τον σταματήσει∙ είναι υποχρεωμένος (σαν κατοχικός) να δικαιολογεί τις «παράπλευρες απώλειες» ενώ ταυτόχρονα οι δικές τους απώλειες μοιάζουν αδικαιολόγητες∙ διαδίδει ότι «όλα πάνε καλά» ενώ πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο∙ και οι επικεφαλής αρχίζουν να «ξεφεύγουν» παραδέρνοντας ανάμεσα στα σύνδρομα μεγαλειωδών διαβάσεων κάτω από θριαμβευτικές αψίδες που συνέχεια αναβάλλονται και στους φόβους της κατακλυσμιαίας αποτυχίας, βουλιάζοντας στα ψέμματά τους τα οποία πιστεύουν όλο και λιγότεροι.

Δεν υπάρχει τέτοιος πόλεμος, χωρίς «στρατηγική εξόδου», στον οποίο οι βιομηχανίες πολέμου να μην παντελόνιασαν ανενόχλητες μέχρι και το τελευταίο σεντς κερδών.

Αλλά δεν υπάρχει επίσης τέτοιος πόλεμος, χωρίς «στρατηγική εξόδου», στον οποίο εκείνοι που εμφανίζονται σαν «στρατηγοί», οι πολιτικές και οι στρατιωτικές βιτρίνες δηλαδή στην τωρινή περίπτωση, που η καλοπέρασή τους εξαρτιέται απ’ τα κουκιά των υπηκόων, να μην νοιώθουν το σκατό να έρχεται κατά πάνω τους. Και να μην αρχίζουν να συμπεριφέρονται σαν «μουρλαμένοι».

Δείτε, για παράδειγμα, το βασίλειο της Δανίας. Η κυβέρνηση της αυτού εξοχότητας Μαργαρίτας της Β βασίλισσας της Δανίας ως τα τέλη Σεπτέμβρη πήρε πίσω όλα τα απαγορευτικά / πειθαρχικά μέτρα που είχε επιβάλλει, κηρύσσοντας την covid 19 σαν «ασθένεια μη σημαντική κοινωνικά πλέον». Not socially serious είπαν…

Με διπλο-πλατφορμιασμένο το 75,6% του πληθυσμού της και με σχετικά χαμηλές μετρήσεις του εθνικού κρουσματόμετρού της (μεταξύ 350 και 450 περιπτώσεις καθημερινά) ως τα τέλη του Σεπτέμβρη, η σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση (μειοψηφίας) της Mette Frederiksen θεώρησε ότι έχει κατατροπώσει το θηρίο. Σωστό.

Δεν έβαλε όμως το κρουσματόμετρο στην αποθήκη. Κι αυτό άρχισε να ξαναζεσταίνεται…

Στις 20 Οκτώβρη πέρασε το «ψυχολογικό όριο» των 1000 περιπτώσεων, μετά από μια βδομάδα έδειχνε 1800. Και όσοι/ες είχαν ανάγκη νοσηλείας έφτασαν τους 200 μετά από πολλούς μήνες.

Οι θάνατοι που χρεώνονται στον τσαχπίνη δεν είναι βέβαια παραπάνω από 5 ή το πολύ 6 την ημέρα σ’ αυτό το κράτος των σχεδόν 6 εκατομυρίων ψυχών (σα να λέμε 9 ή 10 στο ελλαδιστάν).

Αλλά για τις πολιτικές βιτρίνες οι μετρήσεις είναι ο δείκτης της ικανότητάς τους – η φετιχιστική δόξα ή καταδίκη τους. Κι αν έχεις καμαρώσει πως «νίκησες το θηρίο» οι σπασμοί του κρουσματόμετρου γίνονται πρόβλημα (πολιτικής) εξουσίας.

Έτσι ο δανός υπ. Υγείας Magnus Heunicke εκπυρσοκρότησε τις προάλλες: …Αν πρόκειται να κρατήσουμε ανοικτή την δανία, τότε περισσότεροι πρέπει να εμβολιαστούν. Η άρνησή τους δεν δουλεύει πλέον… Πράγμα που σημαίνει: «οι ανεμβολίαστοι θα φταίνε αν ξαναρχίσουμε τις απαγορεύσεις»…. (Το οποίο δεν αποκλείεται να κάνουμε: WE are socially serious!…) Νευρωσικές καταστάσεις… Τρέλα…

Τρέλα και αποδιοπομπαίοι τράγοι… Πριν δεν έφταιγαν∙ μετά φταίνε (οι «ανεμβολίαστοι»)…  Έχει όμως σχέση με την πραγματικότητα αυτό το κατηγορητήριο;

(φωτογραφία: Σε μια πρόσφατη μελέτη ερευνητών του Harvard, που δημοσιεύτηκε στην Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση Επιδημιολογίας, ανακαλύφθηκε ότι, κοιτώντας τις στατιστικές σ’ όλο τον κόσμο «φαίνεται πως δεν υπάρχει ορατή σχέση μεταξύ του ποσοστού του πληθυσμού που έχει εμβολιαστεί πλήρως και των καινούργιων κρουσμάτων covid-19…»

Στη συνέχεια οι ερευνητές έριξαν ένα γερό κτύπημα στη συμβατική (πολιτική) σκέψη αποκαλύπτοντας ότι «η τάση δείχνει μια οριακή θετική συσχέτιση τέτοια ώστε οι χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού έχουν περισσότερα κρούσματα covid-19 ανά 1 εκατομύριο ατόμων».

Παναγία μου!!! Αίσχος! Fake news!!! Cut! Cut!!! Ψαλίδι!!!)

 

Πηγή

Προβολές : 487


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα