Τα δίπολα. (Άρθρο αφύπνισης)

Τα δίπολα. (Άρθρο αφύπνισης)

14 Οκτωβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:316
Μοίρασέ το

 

Ο πολιτικός διπολισμός είναι βασικό εργαλείο χειραγώγησης των κοινωνιών καθ’ όλη την διάρκεια της Ιστορίας.

Στην Ελλάδα τα δίπολα πάντα έπαιζαν κυρίαρχο ρόλο στον εγκλωβισμό της Ελληνικής κοινής γνώμης. Βενιζελικοί-Βασιλικοί, Αριστεροί-Δεξιοί, ΕΡΕ-Ένωση Κέντρου, ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία και τελευταία Νέα Δημοκρατία και Σύριζα.

 

 

 

 

 

 

Έκλεψαν… κορόϊδεψαν… πάτησαν επί πτωμάτων… έριξαν την Ελλάδα στην Κόλαση και τους Έλληνες στην πιο ατιμωτική φτώχεια και όμως υπάρχουν ακόμα ΜΑΛΑΚΕΣ, που πίνουν νερό στο όνομά τους και συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.

Είναι κατάντια να βλέπεις έναν περήφανο κάποτε λαό, να σέρνεται σαν το σκουλίκι, ψηφίζοντας ΟΒΡΑΙΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ..

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τα δίπολα-οι δύο πόλοι-ήταν, είναι και θα είναι τρόπος ελέγχου των μαζών. Π.χ. Άσπρο-Μαύρο, Ημέρα-Νύχτα, Καλό-Κακό κ.λπ., πάντα καθοδηγούσαν τις μάζες.

Ο στόχος της υποταγής των μαζών πραγματοποιείται με τον έλεγχο της σκέψης και των συναισθημάτων.

Μια τεχνική ελέγχου των μαζών είναι ο διπολισμός.

Συνήθως τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) δημιουργούν δύο τεχνητούς πόλους και στρέφουν τις μάζες να ταυτίσουν τις ανάγκες τους με τους δύο πόλους.

Η ορθή κρίση των ανθρώπων δέχεται μια μαζική επίθεση και έτσι δημιουργείται μια πλαστή κοινή γνώμη και μια εικονική πραγματικότητα.

Ο πολιτικός διπολισμός είναι βασικό εργαλείο χειραγώγησης των κοινωνιών καθ’ όλη την διάρκεια της Ιστορίας.

Στην Ελλάδα τα δίπολα πάντα έπαιζαν κυρίαρχο ρόλο στον εγκλωβισμό της Ελληνικής κοινής γνώμης. Βενιζελικοί-Βασιλικοί, Αριστεροί-Δεξιοί, ΕΡΕ-Ένωση Κέντρου, ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία και τελευταία Νέα Δημοκρατία και Σύριζα.

Σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που μέσα σε σχηματισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση τα Εθνικά κράτη έχουν καταργηθεί και επικρατεί πλήρως η άποψη των Ελίτ είναι κουτό να μιλάμε για διαφορές μεταξύ των κομμάτων εξουσίας.

Τα κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα εφαρμόζουν πλήρως τις εντολές των Βρυξελλών.

Η εθνική κυριαρχία, η κοινωνική δικαιοσύνη και η λαϊκή κυριαρχία σαν έννοιες έχουν καταργηθεί εντελώς μια και το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα εξαρτά την κοινωνική δικαιοσύνη από τους νόμους της αγοράς και το νόμισμα είναι ιδιωτικό και υπερεθνικό.

Οι πρωθυπουργοί προκατασκευάζονται και “επιβάλλονται”, από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.

Έτσι ό,τι και να ψηφίσουν οι Έλληνες, είτε Κυριάκο Τσίπρα είτε Αλέξη Μητσοτάκη ένα αποτέλεσμα θα βρει. Μνημόνιο.

 

Τραπεζικός

 

Πηγήhttps://trapezikos.gr/%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%af%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b1/

Προβολές : 316


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα