Τα λένε μπροστά μας, δημόσια, και κανείς δεν αντιδρά...Έρχονται σκοτεινές μέρες! Οδηγία-ΣΟΚ

Τα λένε μπροστά μας, δημόσια, και κανείς δεν αντιδρά...Έρχονται σκοτεινές μέρες! Οδηγία-ΣΟΚ

4 Οκτωβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,222
Μοίρασέ το

 

«Εγκαταλείψτε την ιδέα ότι έχετε ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες»

 

 

 

Έχουν την εξουσία και την δύναμη…

ΕΜΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Τα λένε μπροστά μας, δημόσια, και κανείς δεν αντιδρά…

Η φρενίτιδα με την πανδημία του κορωνοϊού και όλα τα παράλογα μέτρα που λαμβάνονται γύρω μας έκαν δισεκατομμύρια ανθρώπους να ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ να τους καταπατούν ελευθερίες και δικαιώματα.

Τώρα που οι λαοί εμβολιάζονται και πείθονται από το παγκόσμιο καθεστώς ότι “θα πάρουν τη ζωή τους πίσω”, ένα από τα κύρια πρόσωπα της κορωνοχούντας, ο λοιμωξιολόγος Άντονι Φάουτσι, ήρθε να τους υπενθυμίσει κάτι πολύ βασικό.

Σε ένα “διαδικτυακό τετ α τετ” που είχε με Καναδούς φοιτητές το Σαββατοκύριακο, ο γνωστός και μη εξαιρετέος λοιμωξιολόγος, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους εν Ελλάδι “ειδικούς”, έκανε ιδιαίτερη μνεία στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες που μοιραία καταπατώνται τα τελευταία δύο χρόνια (βλ. υποχρεωτικότητες, lockdown κ.α.).

Με αρκετή δόση θράσους, ο ίδιος σημείωσε κατά λέξη τα εξής απίστευτα:

«Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να εκτιμήσουν οι άνθρωποι είναι ότι πράγματι έχετε προσωπικές ελευθερίες για τον εαυτό σας και θα πρέπει να τις ελέγχετε, ΑΛΛΑ είστε μέλος της κοινωνίας.

Νομίζω ότι ο καθένας από εμάς, ειδικά στο πλαίσιο μιας πανδημίας που σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους, πρέπει να το κοιτάξει και να πει ότι έρχεται μια στιγμή που πρέπει να εγκαταλείψει αυτό που θεωρεί ατομικό του δικαίωμα (!!!!) δηλαδή να πάρει μία δική του απόφαση για το μεγαλύτερο καλό της κοινωνίας».

Ακούστε τι λέει με τα ίδια σας τα αυτιά:

 

Πηγή

Προβολές : 1,222


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα