Τα ψέμματα για το COVID – Ποια Πανδημία;

Τα ψέμματα για το COVID – Ποια Πανδημία;

27 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:714
Μοίρασέ το

 

 

Πηγαίνοντας πίσω στον Σεπτέμβριο του 2019, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), δημιούργησαν από κοινού το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης της Ετοιμότητας (GPMB), το οποίο επρόκειτο να συμβουλεύσει τις χώρες να προετοιμαστούν για ένα πιθανό “θανατηφόρο αναπνευστικό παθογόνο” και να επενδύσουν σε “καινοτόμα εμβόλια και θεραπευτικά σκευάσματα, αύξηση της παραγωγικής ικανότητας, αντιιικά ευρέος φάσματος και κατάλληλες μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις”.

Οι χώρες συμβουλεύτηκαν επίσης ότι όλες θα πρέπει να “αναπτύξουν ένα σύστημα για την άμεση ανταλλαγή αλληλουχιών γονιδιώματος οποιουδήποτε νέου παθογόνου”.

Μας προετοίμαζαν ήδη για μια “πανδημία“.

 

 

 

 

 

Μια μικρή διόρθωση…

Το σχέδιό τους, χρονολογείται από δεκαετίες… τα βήματά τους, πολύ μετρημένα, ώστε να μην μπάζει πουθενά το σενάριο που ετοίμαζαν…
 
Ίσως δεν περίμεναν πως θα υπήρχαν κι αυτοί οι ανεξάρτητοι επιστήμονες που θα τους το κατέρριπταν…
 
Αλλά και γι αυτό, νομίζω πως έχουν την λύση…
 
Συνεχίζουν το αφήγημα, γιατί έχουν και το πεπόνι και το μαχαίρι… και φυσικά το 99% των αργυρώνητων ΜΜΕ, μαζί τους.
 
Το στρώνουν εκατοντάδες χρόνια το χαλί της υποδούλωσης τα γνωστής γονιδιακής προέλευσης, ερπετά…
 
Ακόμα και τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, εκατό χρόνια πριν, τα γράφουν…
 
Πρώτα διαφθείρεις τους λαούς ως το μεδούλι, και όλους τους πυλώνες που ακουμπούν τα έθνη, και μετά τα πράγματα είναι πολύ εύκολα.
 
Ας ευχηθούμε να τελειώσει σύντομα το μαρτύριο που περνά η ανθρωπότητα εξ αιτίας τους…
 
Πολύ φοβάμαι όμως, πως θα τελειώσει με πολύ αίμα…
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ενώ όλοι μας μπορεί να γελάμε με τις “εκπτώσεις” των επίπλων της DFS, οι οποίες είναι σαφές ότι δεν είναι εκπτώσεις, ωστόσο το μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται προσπαθεί να κάνει τους καταναλωτές να αισθανθούν επείγουσα ανάγκη να αγοράσουν ένα προϊόν που δεν χρειάζονται, μήπως και αργήσουν. Ωστόσο, όταν οι ίδιες φτηνές τακτικές χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση, δεν είναι τόσο αστείο. Η κυβέρνηση έχει στη διάθεσή της ένα μαγικό εργαλείο, το τεστ PCR που δημιουργεί, αυτό που θεωρούν “κρούσματα” ενός δυνητικά θανατηφόρου ιού, επομένως, χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει φόβο και επείγουσα ανάγκη, καθιστώντας τους ενήλικες ενήλικες τρομοκρατημένους και αποδεκτούς οποιουδήποτε μέτρου που προτείνει μια πατριαρχική κυβέρνηση προκειμένου να τους φροντίσει.

Δεν φταίνε οι μάζες που νιώθουν αυτόν τον φόβο, η κυβέρνηση έχει στηριχθεί σε αυτόν και έχει προσλάβει επιστήμονες συμπεριφοράς (SAGE), στους οποίους περιλαμβάνεται και το μέλος του κομμουνιστικού κόμματος, η ψυχολόγος Susan Michie, για να διασφαλίσει ότι αυτό συμβαίνει σχεδόν ή ακριβώς παρουσιάζοντας παραλληλισμούς με τις γκεμπελιανές μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Joseph Goebbels ήταν ένας Γερμανός ναζιστής πολιτικός και, επικεφαλής προπαγανδιστής του ναζιστικού κόμματος, είπε ως γνωστόν: “Φτιάξαμε το Ράιχ με την προπαγάνδα και είναι το απόλυτο δικαίωμα του κράτους να επιβλέπει τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης”. Ήταν αυτή η προπαγάνδα και ο κοινωνικός έλεγχος που κρατούσε τον πληθυσμό σε ευθυγράμμιση, κάτι που αποδεδειγμένα πιστεύει και η δική μας κυβέρνηση και έχει αναμφισβήτητα χρησιμοποιήσει τακτικές για τις οποίες ο Γκέμπελς θα ήταν υπερήφανος, ιδίως μέσω της εφαρμογής μιας από τις φράσεις του: “Ένα ψέμα που λέγεται μια φορά παραμένει ψέμα, αλλά ένα ψέμα που λέγεται χίλιες φορές γίνεται αλήθεια”. Ξέρουμε τα πάντα για την επανάληψη αυτούς τους τελευταίους 20 μήνες!

Πρόσφατα η κυβερνητική προπαγάνδα προειδοποίησε ότι τα “κρούσματα” αυξάνονται στην Ευρώπη με ορισμένες χώρες να εισάγουν περαιτέρω περιορισμούς, προτρέποντας τους δικαιούχους να κάνουν αναμνηστικό εμβόλιο COVID-19 πριν από τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της κυβέρνησης, περισσότερες από 50 εκατομμύρια πρώτες δόσεις (88,2%) και 46 εκατομμύρια δεύτερες δόσεις (80,2%) έχουν δοθεί σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, και ότι 14 εκατομμύρια έχουν ήδη χορηγηθεί (πηγή). Και πάλι, χρησιμοποιείται μια γκεμπελική μέθοδος, επομένως, πολλοί πέφτουν στην ίδια τακτική στυλ DFS, όταν χρησιμοποιείται από την ίδια την κυβέρνησή μας, η οποία προωθεί πειραματικά εμβόλια, που δεν χρειάζονται, σε περίπτωση που είναι πολύ αργά. Αυτό το άρθρο θα προσπαθήσει να δείξει γιατί δεν τα χρειαζόμαστε και να διαλύσει το φόβο των ” κρουσμάτων” – (Είναι ένα άρθρο διπλού μεγέθους, ας το ονομάσουμε BOGOF, αν θέλετε).

Πηγαίνοντας πίσω στον Σεπτέμβριο του 2019, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), δημιούργησαν από κοινού το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης της Ετοιμότητας (GPMB), το οποίο επρόκειτο να συμβουλεύσει τις χώρες να προετοιμαστούν για ένα πιθανό “θανατηφόρο αναπνευστικό παθογόνο” και να επενδύσουν σε “καινοτόμα εμβόλια και θεραπευτικά σκευάσματα, αύξηση της παραγωγικής ικανότητας, αντιιικά ευρέος φάσματος και κατάλληλες μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις”. Οι χώρες συμβουλεύτηκαν επίσης ότι όλες θα πρέπει να “αναπτύξουν ένα σύστημα για την άμεση ανταλλαγή αλληλουχιών γονιδιώματος οποιουδήποτε νέου παθογόνου”. Μας προετοίμαζαν ήδη για μια “πανδημία“. (Πηγή).

Από το “Ένας κόσμος σε κίνδυνο” ΠΟΥ Σεπτέμβριος 2019 1

Ο 80χρονος διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), Dr. Anthony Fauci, ήταν επίσης σαφώς προετοιμασμένος, καθώς, στις 4 Δεκεμβρίου 2019, ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία του “διεξάγει και υποστηρίζει έρευνα για την ανάπτυξη τεχνολογιών πλατφόρμας εμβολίων τελευταίας τεχνολογίας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη καθολικών εμβολίων κατά της γρίπης, καθώς και για τη βελτίωση της ταχύτητας και της ευελιξίας της διαδικασίας παρασκευής εμβολίων κατά της γρίπης“. Επιπλέον, ενημέρωσε ότι οι τεχνολογίες πλατφόρμας περιλαμβάνουν “εμβόλια DNA, αγγελιοφόρου RNA (mRNA), σωματίδια που μοιάζουν με ιούς, εμβόλια βασισμένα σε φορείς και αυτοσυναρμολογούμενα νανοσωματίδια“. (Πηγή).

Πώς ήξεραν να προετοιμάζονται γι’ αυτό;

Επομένως, θα πρέπει να μας συγχωρεθεί η σκέψη ότι το GPMB και το NIAID του Fauci είτε απασχολούσαν μάντεις μυστικιστές είτε συνέβαινε κάτι πιο σκοτεινό. Ειδικά όταν συνειδητοποιήσουμε ότι είχαν ήδη αρχίσει να απελευθερώνουν γενετικές και νανοσωματιδιακές τεχνολογίες στο αναμφισβήτητα γεμάτο φόβο κοινό. (Πηγή).

Τώρα, το μόνο που χρειαζόταν, σύμφωνα με τους γιατρούς Bailey και Bevan Smith συγγραφείς της εργασίας THE-COVID-19-FRAUD-WAR-ON-HUMANITY “ήταν η αντικατάσταση της γρίπης, με έναν φανταστικό θανατηφόρο και “νέο” κορονοϊό. Ναι, φανταστικός, καθώς παρά τις προετοιμασίες, ο SARS-CoV-2 δεν έχει εντοπιστεί ΠΟΤΕ σε ανθρώπινο υποκείμενο, ούτε έχει απομονωθεί, καθαριστεί και στη συνέχεια φωτογραφηθεί και βιοχημικά χαρακτηριστεί ως μια ολόκληρη μοναδική δομή.

Στην πραγματικότητα, δύο δημοσιεύσεις ήταν υπεύθυνες για την πεποίθηση ότι υπήρχε ένας νέος ιός, και αυτές οι δημοσιεύσεις συνέχισαν να δημιουργούν ένα πρότυπο για όλες τις μεταγενέστερες μελέτες. Ωστόσο, η πρώτη μελέτη των Fan et al (2020) βασίστηκε μόνο σε μια ευθυγράμμιση με το RNA από τους πνεύμονες ενός ασθενούς και δεν είχε γίνει καμία προσπάθεια απομόνωσης του ιού COVID. Η ομάδα των επιστημόνων ήταν οι πρώτοι εφευρέτες του γονιδιώματος του SARS-CoV-2, έστειλε τα δείγματα που εξήχθησαν από το πνευμονικό υγρό του ασθενούς κατευθείαν σε αλληλούχιση για την αναζήτηση σύντομων γενετικών τμημάτων ή “αναγνώσεων”. Αυτά ήταν ακατέργαστα δείγματα, σύμφωνα με τους γιατρούς Bailey και Bevan-Smith, και όχι φυσικά απομονωμένοι ιοί. Τα δείγματα περιείχαν εκατομμύρια μοναδικά γενετικά θραύσματα από τον ίδιο τον ασθενή, αναρίθμητα μικρόβια, ακόμη και από τον αέρα που είχε αναπνεύσει ο ασθενής στο δρόμο προς το νοσοκομείο.

Παρά ταύτα, μια δεύτερη μελέτη χρησιμοποίησε το ίδιο πρότυπο για να κατασκευάσει αυτό που θεωρήθηκε ότι είναι ένα πλασματικό και θεωρητικό σκέλος γενετικού υλικού και επίσης κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα της πρώτης μελέτης. Ανασκοπήσεις των μελετών – εδώ και εδώ. Παρεμπιπτόντως, το SARS-COV-2 δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι υπάρχει στη φύση, αλλά, παραδόξως, βασικά συστατικά μέρη του κατοχυρώθηκαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2007, πράγμα που, εξ ορισμού, θα απαιτούσε να είναι τεχνητά. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι διαθέσιμο εδώ

Σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν εάν υπάρχει απομόνωση του SARS-COV-2, δύο δημοσιογράφοι έχουν στείλει αιτήματα -βάσει του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης- (Freedom of Information Act) σε διάφορα ιδρύματα στον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2021, δώδεκα ιδρύματα απάντησαν υποδεικνύοντας το ίδιο πράγμα: ότι δεν έχουν κανένα αρχείο εργασίας που να περιγράφει την απομόνωση του ιού που υποτίθεται ότι προκαλεί το Covid-19. Περισσότερες λεπτομέρειες και τις απαντήσεις μπορείτε να δείτε εδώ 

Ωστόσο, ο κόσμος ειδοποιήθηκε για μια “πανδημία” στις 3 Ιανουαρίου 2020 με μόλις 44 “κρούσματα” που αναφέρθηκαν από ασθενείς με πνευμονία άγνωστης αιτιολογίας, δεν θα έπρεπε ή θα έπρεπε να υπάρχει πραγματικός λόγος ανησυχίας. Έτσι, για να ανακεφαλαιώσουμε τα βασικά σημεία του SARS-CoV-2:

Παρόλα αυτά, ο ΠΟΥ θεώρησε απαραίτητο να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση στα τέλη Ιανουαρίου του 2020 για να παρακολουθήσει τη διεθνή κατάσταση, μέχρι τότε υπήρχαν ακόμη μόνο 17 θάνατοι που θεωρούνταν ότι οφείλονταν στον “ιό” και 581 “κρούσματασίγουρα όχι αρκετά για τέτοιο συναγερμό, αλλά η λογική σκέψη σε αυτό το σημείο θα έβαζε τέλος σε όλη αυτή την προετοιμασία ίσως.

Η σωτήρια χάρη ήταν το τεστ RT PCR ένα εργαλείο για να παρέχει τη στατιστική βάση σε μια πανδημία και να παράγει αρκετά κρούσματα ώστε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus να κηρύξει έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος” (PHEIC) (πηγή).

Εκείνη τη στιγμή εκεί αναφέρθηκε ότι 7.834, το 99% των οποίων ήταν στην Κίνα, και 170 θάνατοι και πάλι στην Κίνα, που θεωρήθηκε ότι προέρχονται από COVID. Παραδόξως, την επόμενη κιόλας ημέρα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είχε αυξηθεί σε 9.826.640, η ανάπτυξη ενός φανταστικού ιού, που δεν απομονώθηκε ούτε αποδείχθηκε ότι προκαλεί κάποια ασθένεια, θα ξεκινούσε τη βασιλεία του τρόμου του, και όλα αυτά χάρη στη δύναμη ενός τεστ PCR.

Αυτό συνέβη μετά τη δημοσίευση στις 23 Ιανουαρίου 2020, στο επιστημονικό περιοδικό Eurosurveillance, από τον Dr. Christian Drosten, μαζί με αρκετούς συναδέλφους του από το Ινστιτούτο Ιολογίας του Βερολίνου στο Νοσοκομείο Charite, αλλά και τον επικεφαλής μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας, της TIB Molbiol Syntheselabor GmbH, δημοσίευσε μια μελέτη που ισχυριζόταν ότι ανέπτυξε το πρώτο αποτελεσματικό τεστ για την ανίχνευση του κατά πόσον κάποιος έχει μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό που είχε εντοπιστεί πρώτος μόλις λίγες ημέρες πριν. Η εργασία που πλέον αναφέρεται ως Corman Drosten paper (Eurosurveillance) εμφανίστηκε επίσης στον ιστότοπο του ΠΟΥ στις 13 και 17 Ιανουαρίου 2020, παρά το γεγονός ότι οι συγγραφείς αναγνώρισαν ότι είχαν σχεδιάσει το τεστ χωρίς να έχουν διαθέσιμο υλικό ιού”.

Μια διεθνής κοινοπραξία επιστημόνων της Βιοεπιστήμης διαπίστωσε ότι το έγγραφο Corman-Drosten είχε σοβαρές ελλείψεις όσον αφορά τον βιομοριακό και μεθοδολογικό σχεδιασμό του. Η δημοσίευσή τους “External peer review of the RT-PCR test to detect SARS-CoV2 reveals 10 major scientific flaws at molecular and methodological level: consequences for false positive results” (Εξωτερική αξιολόγηση από ομοτίμους) περιλάμβανε ένα αίτημα για την απόσυρση της εργασίας των Corman/Drosten, για την οποία ανέφεραν ότι η δημοσίευση από την “Eurosurveillance”, εγείρει τον προβληματισμό για το εάν η εργασία υποβλήθηκε σε αξιολόγηση από ομοτίμους.

Τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα δεν ήταν ο μόνος τομέας απάτης γύρω από τη συνεργασία Corman/Drosten, πρώτα απ’ όλα οι επιστήμονες που ζήτησαν την ανάκληση είχαν δίκιο ότι η δημοσίευση δεν είχε ελεγχθεί καθόλου. Ο Drosten παρέλειψε να δηλώσει ότι ήταν πράγματι μέλος της συντακτικής επιτροπής του Eurosurveillance, όταν ο ίδιος και οι συν-συγγραφείς του δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό μόλις δύο ημέρες μετά την υποβολή (23 Ιανουαρίου). Και όχι μόνο ότι κατείχε έναν πλαστό διδακτορικό τίτλο και πιθανότατα θα αντιμετώπιζε δικαστικές κατηγορίες ως αποτέλεσμα (Πηγή).

Η συν-συγγραφέας, Chantal Reusken, παρέλειψε επίσης να δηλώσει ότι ήταν μέλος της συντακτικής επιτροπής του Eurosurveillance και της TIB Molbiol. Επίσης, ο διευθύνων σύμβουλος Olfert Landt παρέλειψε να δηλώσει τη σύγκρουση συμφερόντων του ότι η εταιρεία του ήταν ο κατασκευαστής ενός κιτ PCR με βάση τις δημοσιευμένες αλληλουχίες της ανάλυσης, αποκαλύπτοντας το γεγονός μόλις στις 29 Ιουλίου (Πηγή). Η εταιρεία TIB Molbiol αποκάλυψε αργότερα, ότι: “προμηθεύει κιτ δοκιμών PCR COVID-19 από τις αρχές Ιανουαρίου 2020” και δήλωσε ότι: “τους τελευταίους 12 μήνες έχουμε παραδώσει πάνω από 60 εκατομμύρια τεστ”. (πηγή). Απλά επειδή αγνοήσαμε την δόλια συμπεριφορά και τα ψέματά τους και τους επιτρέψαμε να συνεχίσουν.

Να λοιπόν το σοκαριστικό που πραγματικά πρέπει να καταστήσει τον φόβο των “κρουσμάτων” νεκρό στο νερό

Αυτό θα έπρεπε να είχε βάλει τέλος στις στατιστικές που προκαλούσαν φόβο, αλλά ακόμη πιο σοκαριστικό ήταν το γεγονός ότι λόγω του τεστ, οι στατιστικές συνέχισαν να αυξάνονται, επιτρέποντας στον ΠΟΥ να το θεωρήσει ως PHIC, ως επείγον περιστατικό και με τη σειρά του αυτό θα επέτρεπε την επιτάχυνση πειραματικών θεραπειών, μεταμφιεσμένων σε εμβόλια, ώστε να εισέλθουν στην αγορά χωρίς τις αυστηρές διαδικασίες έγκρισης που συνήθως ισχύουν για τα φαρμακευτικά προϊόντα.

Η PCR θα συνέχιζε να παράγει “κρούσματα“, καθώς ο ορισμός του ΠΟΥ για ένα “επιβεβαιωμένο κρούσμα” λοίμωξης από SARS-CoV-2, είναι ένα άτομο με θετικό τεστ ενίσχυσης νουκλεϊκών οξέων (NAAT), το οποίο είναι ουσιαστικά ένα τεστ PCR, ανεξάρτητα από το αν το άτομο είναι αδιάθετο ή όχι. Ένα τεστ PCR μπορεί να είναι σε θέση να ανιχνεύσει σύντομες νουκλεοτιδικές αλληλουχίες, εφόσον αυτές υπάρχουν αλλά προέρχονται από κάπου αλλού και όχι από έναν ιό που φέρει την ένδειξη “SARS-CoV-2”. (Εάν διενεργηθεί πλημμελώς ή σε υψηλούς αριθμούς κύκλων (CT), όπως ήταν χαρακτηριστικό, η αλληλουχία-στόχος μπορεί να μην υπάρχει καν στο δείγμα και ένα “θετικό” αποτέλεσμα είναι απλώς ένα τεχνούργημα της διαδικασίας).

Όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί στο Expose, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΥΡΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΥ SARS-COV-2, ούτε τεστ αντισωμάτων ή αντιγόνων ούτε RT-PCR. Στις οποίες περιλαμβάνονται και εκείνες που βασίζονται στο υποτιθέμενο γονίδιο που κωδικοποιεί την πρωτεΐνη S1 ή spike. Και αυτό σημαίνει ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ των “κρουσμάτων”, των “μολυσμένων”, των “ασθενών”, των “ασυμπτωματικών” ή των “νεκρών λόγω COVID-19” στερούνται επιστημονικής βάσης και όλα τα “θετικά” είναι ψευδώς θετικά.

Ο βραβευμένος με Νόμπελ εφευρέτης της PCR Kary Mullis δήλωσε ότι η PCR “δεν σου λέει ότι είσαι άρρωστος, ή ότι αυτό που κατέληξες να έχεις θα σε βλάψει ή κάτι τέτοιο”.

O KARY MULLIS ΓΙΑ ΤΗΝ PCR

Παρ’ όλα αυτά, ολόκληρη η υπόθεση του φόβου, τα επιβεβλημένα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των επιβεβλημένων έκτακτων αποκλεισμών επιχειρήσεων, σχολείων και άλλων κοινωνικών χώρων σε παγκόσμιο επίπεδο, βασίστηκε σε μια εξέταση που δεν μπορεί να διαγνώσει τη μολυσματική κατάσταση ενός ανθρώπου με κανένα αποδεδειγμένο τρόπο και δεν έχει βρεθεί ποτέ καμία συνεπής σύνδεση μεταξύ μιας κατάστασης ασθένειας και των αποτελεσμάτων της PCR. (Πηγή).

Από την αρχή, η PCR ήταν να παρέχει τη στατιστική βάση για την “Πανδημία” που βασίζεται σε μια ασθένεια που εφευρέθηκε για μια ατζέντα που ωφελεί μια μικρή μειοψηφία ανθρώπων. υπάρχει μια τεράστια πιθανότητα να μην είστε ένας από αυτούς.

Τα στοιχεία που βασίζεται το γράφημα είναι επίσημα κυβερνητικά στοιχεία από τη Βρετανία.Όπως μπορείτε να δείτε, το 2020 ήταν το 12ο λιγότερο θανατηφόρο έτος στη βρετανική ιστορία

——————

Δικτυογραφία:

THE COVID LIES – WHAT PANDEMIC?

https://dailyexpose.uk/2021/11/24/the-covid-lies-what-pandemic/

 

Πηγή

Προβολές : 714


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα