Τελικά θα περάσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους ως ”παπαδοεμβόλιο”;

Τελικά θα περάσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους ως ”παπαδοεμβόλιο”;

24 Νοεμβρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:595
Μοίρασέ το

 

 ”Ελέου Θεού” καθολικός πειραματικός υποχρεωτικός εμβολιασμός; Τον προωθεί μέρος του εκκλησιαστικού κατεστημένου! Κήρυγμα μίσους. ”Οι ανεμβολίαστοι ιερείς κρέμασμα θέλουν” …όμως στο τέλος κρεμάστηκε μόνον ένας ο Προδότης.

 

 

 

 

Θα έρθει κι αυτών η ώρα… και θα έχουν ιδιαίτερη περιποιηση…

Όλων η ώρα θα έρθει…

Η ΝΕΜΕΣΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ Ή ΘΕΪΚΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τελικά θα περάσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους ως ”παπαδοεμβόλιο”; ”Ελέου Θεού” καθολικός πειραματικός υποχρεωτικός εμβολιασμός;

Τον προωθεί μέρος του εκκλησιαστικού κατεστημένου!

”Οι ανεμβολίαστοι ιερείς κρέμασμα θέλουν” …όμως στο τέλος κρεμάστηκε μόνον ένας ο Προδότης.

Κήρυγμα μίσους. Αθυρόστομος.

«Κρέμασμα θέλουν, εμ τι;

Η Εκκλησία έχει κανόνες, όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος» τόνισε Μητροπολίτης στην τηλεόραση.

Υπάρχει ακαταδίωκτο και για υψηλόβαθμους της Εκκλησίας;

O ίδιος προτείνει να γίνει οριζόντια υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους όσοι μισθοδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο ή από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου.

Δηλ. υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους…

”όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος” προς τέρψη όσων εκ μέρους του εκκλησιαστικού κατεστημένου αγαπούν τη βία κατά των ανεμβολίαστων: στην Ολλανδία αφού άνοιξαν πυρ κατά των ανεμβολίαστων και τραυμάτισαν αρκετούς τους σκοτώνουν και… στο ξύλο!!

Eίναι ανεπίτρεπτο δημόσιο πρόσωπο με το θώκο μάλιστα που κατέχει να κάνει κάλεσμα για αιματηρά αντίποινα κατά μερίδας του πληθυσμού.

Ο διχαστικός μανιχαισμός έχει και όρια…

Αυτές οι δηλώσεις διαμορφώνουν κλίμα και υποκινούν καταστάσεις

Eίναι θλιβερό να βλέπεις την Εκκλησία να διολισθαίνει δια των εκπροσώπων της σε σκοταδισμό Μεσαίωνα και Ιεράς Εξέτασης

Πληθαίνουν οι φωνές των εκκλησιαστικών μεγαλοπαραγόντων για εμβολιασμό ή υποχρεωτικό εμβολιασμό θέμα που δεν άπτεται του πεδίου τους

Τώρα ανέλαβε η Εκκλησία να μας κάνει Αυστρία;;;;;

...μεγαλύτερος σκοταδισμός από το να διαχειρίζεται η Εκκλησία θέματα εκτός του πεδίου της όπως η Υγεία δεν υπάρχει..

Ο λόγος του είναι αμιγώς πολιτικός θα έλεγε κανείς ότι διεκδικεί θέση του επόμενου Υπουργού Υγείας ”υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους όσοι μισθοδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο ή από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου”…..

Δεν έχουμε ανάγκη από χομεινίδες...

Νέα συνέντευξη καθηγητή Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής 2008) που ανακάλυψε το AIDS: προσοχή προσοχή σταματείστε, σταματείστε το μαζικό εμβολιασμό. Οδεύουμε στην καταστροφή. Πεθαίνει κόσμος από παρενέργειες. Ανησυχώ για παιδιά που μπορεί να πεθάνουν 10-20 χρόνια μετά τον εμβολιασμό τους! O πολιτισμός μας είναι σε κίνδυνο!

 

 

Πηγή

Προβολές : 595


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα