Τεχνολογία ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΣΟΚάρει το βίντεο...

Τεχνολογία ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΣΟΚάρει το βίντεο...

27 Δεκεμβρίου, 2021 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,309
Μοίρασέ το
Τεχνολογία ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΣΟΚάρει το βίντεο...

 

Καθώς η διαδικασία του “m-volιασμού” έχει γίνει παγκόσμια, εδώ και λίγους μήνες, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Το αποκαλούν «μετανθρωπισμό» ή «διανθρωπισμό» ή απλά το σχέδιο «HUMAN 2.0».

Σε αυτό το στάδιο, ο “automatron” που θα επιβιώσει, θα είναι στερημένος από δικές του σκέψεις, αυτονομία και ελεύθερη βούληση.

Θα πρόκειται για ένα ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ.

Τεχνολογία ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΣΟΚάρει το βίντεο...

Ειλικρινά, έχουν στερέψει τα λόγια, για να περιγράψουν τον εφιάλτη που μας επιβάλουν πολιτικοί, “γιατροί”, δημοσιογραφικές πόρνες, εκκλησιαστικοί ταγοί και όλοι όσοι συμμετέχουν σ’ αυτό το απάνθρωπο ΕΓΚΛΗΜΑ που συντελείται σε βάρος του ανθρωπίνου γένους.

Έχουν δει το φως της δημοσιότητας τόσα συγκλονιστικά στοιχεία, που θα πρέπει να είναι κανείς κάτω από καθεστώς σκοταδιστικών δυνάμεων, για να μην αντιλαμβάνεται την αλήθεια.

Και το χειρότερο απ΄ όλα είναι ο εμβολιασμός των παιδιών από τους ίδιους τους τους γονείς… δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου…

Σας παρακαλώ, όλους εσάς τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και των σελίδων μου στο διαδίκτυο, διαδώστε αυτές τις ξεχωριστά σημαντικές αναρτήσεις.

Βοηθήστε να σωθεί έστω και ένας άνθρωπος… έστω και ένα παιδί…

Ας γίνει ο καθένας και η κάθε μια από εσάς, ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΖΩΗΣ.

Ουρλιάζει από οργή, θυμό και πόνο η ψυχή μου, όταν σκέπτομαι πως ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ κάθε μέρα χιλιάδες παιδιά…

Και νοιώθω ένοχη, που δεν μπορώ να κάνω κάτι να σωθούν τουλάχιστον τα παιδιά…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς, στον σχολιαστή blümlifee για τις μεταφράσεις σε τόσο σημαντικά αποκαλυπτικά άρθρα και βίντεο.

 

Μετάφραση blümlifee

 

Το όνομά μου είναι Ricardo Delgado και είμαι ο ιδρυτής και διευθυντής της «LA QUINTA COLUMNA».

Όλα τα m-volια που εξετάσαμε (‘Pfizer’, ‘AstraZeneca’,’ Janssen’ και ‘Moderna’), περιέχουν αποκλειστικά νανοτεχνολογία.

Μέσα τους βρήκαμε νανοδρομολογητές, οι οποίοι εκπέμπουν διευθύνσεις  MAC, που μπορεί να καταγραφούν από την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, απλά με την χρήση του ίδιου μας του κινητού τηλεφώνου και με την βοήθεια μιας εφαρμογής.

Βρήκαμε νανοκεραίες και πλασμονικές κεραίες για την ενίσχυση αυτών των σημάτων.

Αναγνωρίσαμε, επίσης, και nano-rectennas (οι οποίες δρουν ως επιδιορθωτικές γέφυρες για την μετατροπή συνεχούς ρεύματος), κώδικες και συγκεκριμένες λογικές πύλες για την κρυπτογράφηση αυτών των νανο-επικοινωνιών, που εκπέμπονται από τα m-volιασμένα άτομα προς έναν απομακρυσμένο διακομιστή.

Το αρχικό υλικό για την ανάπτυξη αυτών των μικροδομικών συμπλεγμάτων είναι το οξείδιο του γραφενίου, η παρουσία του οποίου είναι αποφασιστική για την αυτοσυναρμολόγηση αυτών των δομικών συμπλεγμάτων.

Ο κύριος μηχανισμός αποφολίδωσης του οξειδίου του γραφενίου μέσα στο ανθρώπινο σώμα και η μετατροπή του σε κβαντικές κουκκίδες, είναι ο εξής: φυσική βιοαποικοδόμηση  μέσω του ενζύμου της μυελοϋπεροξειδάσης και του μηχανισμού της τεσλαφόρησης, τα οποία είναι ηλεκτρομαγνητικά πεδία μικροκυμάτων, που εκπέμπονται από τα σήματα κινητής τηλεφωνίας, με διαφορετική εμβέλεια συχνότητας.

Το οξείδιο του γραφενίου που εγχέεται μέσα στο ανθρώπινο σώμα αποκτά μαγνητικές ιδιότητες στην επαφή του με τον υδρογόνο και τα ζωντανά κύτταρα.

Για αυτόν τον λόγο, τα m-volιασμένα άτομα εμφανίζουν μαγνητισμό στο σημείο της ένεσης και συνεπώς και στο άνω ηλιακό πλέγμα και το κρανίο.

Το οξείδιο του γραφενίου εντοπίζεται μέσα στο σώμα από το ανοσοποιητικό μας σύστημα και ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΩΣ ΠΑΘΟΓΟΝΟ. (!!!!!!)

Μόλις εγχυθεί στο σώμα, συνδέεται με το κεντρικό νευρικό σύστημα, και ουσιαστικά με την σπονδυλική στήλη και τον εγκέφαλο, εξαιτίας της υψηλής ηλεκτρικής αγωγιμότητας.

Στο κεντρικό νευρικό σύστημα, προκαλεί την ακινητοποίηση των άκρων (!!!!!!!), εγκεφαλικά επεισόδια, παραπληγία, κα αλλαγές του νευρικού συστήματος.

Το οξείδιο του γραφενίου έχει έναν παράγοντα που προκαλεί θρόμβους, αυξάνοντας την γέννηση θρομβώσεων ή την ταχεία αναπαραγωγή θρόμβων.

Οι θρόμβοι αυτοί έχουν ως τελική συνέπεια, παντός είδους καρδιαγγειακά προβλήματα, όπως εμβολές, ισχαιμικά επεισόδια, εγκεφαλικά επεισόδια, ανευρύσματα, κ.λπ.

Το οξείδιο του γραφενίου, συνδέεται επίσης με τα όργανα που δημιουργούν ηλεκτρισμό, όπως λ.χ. η καρδιά, με ιδιαίτερη έμφαση όταν αυξάνεται η καρδιακή λειτουργία και συνεπώς και η ηλεκτρική της δραστηριότητα.

Στην φάση αυτή, το οξείδιο του γραφενίου στοχεύει στην καρδιά, δημιουργώντας  φλεγμονή, και προκαλώντας μυοκαρδίτιδες ή περικαρδίτιδες.

Επιπρόσθετα, το οξείδιο του γραφενίου έχει την ιδιότητα να απορροφά την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από το περιβάλλον μας και να την πολλαπλασιάζει, όπως το φαινόμενο του τρανζίστορ.

Έτσι, παράγει μικρές ηλεκτρικές εκκενώσεις που ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ στο καρδιακό σύστημα.

Αυτό εξηγεί γιατί τόσοι πολλοί αθλητές υποφέρουν από αρρυθμίες, όταν αυξήσουν την καρδιακή τους λειτουργία.

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΡΥΘΜΙΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ, ΜΠΛΑΚ-ΑΟΥΤ Ή ΣΥΓΚΟΠΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Ένα μεγάλο τμήμα του m-volιασμένου πληθυσμού υφίσταται απρόσμενο ή ξαφνικό θάνατο όταν έρχεται σε επαφή με αυτές τις πηγές μικροκυμάτων.

Το οξείδιο του γραφενίου έχει επίσης την ικανότητα να πυροδοτεί γενετικές μεταλλάξεις, μεταλλάξεις των χρωμοσωμάτων, και καρκίνο…

Έτσι, λοιπόν, οι άνθρωποι που πρόσφατα διαγνώστηκαν με καρκίνο ή νεοπλασίες, μετά τον m-volιασμό τους, θα δουν να βγαίνει ραγδαία στην επιφάνεια μια σειρά μεταστάσεων, και εκείνοι που μέχρι τότε ήταν απόλυτα υγιείς, θα βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο να αναπτύξουν καρκίνο.

Το οξείδιο του γραφενίου είναι άκρως τοξικό και Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑ.

Όπου πηγαίνει, προκαλεί φλεγμονές στους ιστούς, συστημική ή πολυοργανική φλεγμονή, όπως και μια καταιγίδα ελευθέρων ριζών.

Όταν το οξειδωτικό στρες που προξενείται από αυτήν την τοξική ουσία μέσα στο σώμα, σπάσει την ισορροπία εξισορρόπησης αντιδράσεων οξειδοαναγωγής και υπερβεί ένα συγκεκριμένο επίπεδο αντιοξειδωτικών της ενδογενούς μας γλουταθιώνης, το ανοσοποιητικό μας σύστημα καταρρέει και δείχνει μια προτίμηση σε μια καταιγίδα κυτοκινών.

Το οξείδιο του γραφενίου που εγχέεται και αποτελεί την πρώτη ύλη για τα “m-volια” εξουδετερώνεται από το σώμα μας μέσω των πνευμόνων.

Αν, ωστόσο, ακτινοβοληθεί ενώ βρίσκεται στους πνεύμονες, η επακόλουθη φλεγμονή του πνευμονικού ιστού θα προκαλέσει αμφοτερόπλευρη πνευμονία.

Αν το m-volιασμένο άτομο επιβιώσει από τις αρχικές δόσεις του οξειδίου του γραφενίου που εγχύθηκαν στο αίμα του, η ουσία θα αλλοιωθεί μέσα στο σώμα με τη βοήθεια των αντισωμάτων εξουδετέρωσης, που είναι υπέυθυνα για την αλλοίωσή του.

Όταν φύγει το γραφένιο και η τοξικότητά του, το ίδιο θα συμβεί και με τα αντισώματα που εξουδετέρωσαν την ουσία, τα οποία πυροδοτούν και τις ανοσοσφαιρίνες.

Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, πιέζουν τους ανθρώπους να “m-volιάζονται” κάθε 3 μήνες, ώστε να διατηρείται μέσα στο σώμα τους σε τοξικά επίπεδα η ουσία αυτή, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δεν έχουν πια ανοσία.

Εν συντομία, ο ανύπαρκτος, μη απομονωμένος, μη καθαρισμένος και μη καλλιεργημένος ιός Sars-Cov-2, όπως μας τον παρουσιάζουν στην επίσημή του μορφή και οι παραλλαγές του, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟ M-VOLΙΟ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 2019-2020.

Με άλλα λόγια, η ασθένεια που επαναχαρακτηρίστηκε ως Covid-19, είναι απλά ΕΝΑ ΟΞΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ.

Για τούτο, το πρώτο και βασικά και το μοναδικό τεχνητό κύμα, είχε ως στόχο τον πληθυσμό των ηλικιωμένων μας μέσα στα γηροκομεία, των οποίων ο m-volιασμός κατά τις γρίπης αγγίζει το 100%.

Οι ηλικιωμένοι μας είχαν ήδη m-volιαστεί με αυτήν την ουσία και έπειτα είχαν δεχθεί ακτινοβολία με τις περίφημες κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, από τις οποίες, 8 στις 10, είχαν πολύ ύποπτα τοποθετηθεί σε κοντινή απόσταση από γηροκομεία και σπίτια ηλικιωμένων.

Αιτιολόγησαν την γενοκτονία των ηλικιωμένων ως πρόσχημα για να πουν σε ολόκληρο τον κόσμο ότι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με έναν νέο κορωνοϊό. Έτσι λοιπόν, υπό αυτό το  καθεστώς  φόβου για μια υποτιθέμενη μόλυνση, θα μπορούσαν να προχωρήσουν στον m-volιασμό όλου του πλανήτη με οξείδιο του γραφενίου.

Ο στόχος ήταν η εξάλειψη ενός μεγάλου τμήματος του [παγκόσμιου] πληθυσμού, και η χρήση των ιδιοτήτων του γραφενίου για συμπεριφορική τροποποίηση του εναπομείναντος πληθυσμού, με την χρήση της νευροεπιστήμης και της τεχνητής νοημοσύνης. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Το γραφένιο έχει την ιδιαιτερότητα να συνδέεται με τους νευρώνες.

ΜΟΛΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΥΡΩΝΕΣ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΥΡΩΝΩΝ, ΠΟΥ ΒΑΘΜΗΔΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΥΡΩΝΩΝ.

Όταν το μέγεθος των νανοσωματιδίων του οξειδίου του γραφενίου είναι μικρότερο από 35 νανόμετρα, εύκολα διαπερνούν τον φραγμό αίματος-εγκεφάλου (μία μεμβράνη που προστατεύει τον εγκέφαλό μας από πιθανές φθορές που προέρχονται από έξω) και αποκτούν πρόσβαση στο ανθρώπινο δίκτυο νευρώνων.

Από τη μία πλευρά, το οξείδιο του γραφενίου καταφέρνει να σπάσει τις συνάψεις των νευρώνων, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η χαρτογράφηση του εγκεφάλου και κυριολεκτικά να συλλέξει πληροφορίες, όπως μνήμες, σκέψεις, αισθήσεις, αισθήματα ή συναισθήματα.

Έτσι, τώρα θα καταλάβατε, γιατί κατά την διάρκεια της πανδημίας, σε αρκετές χώρες πέρασε η πράξη νομοθετικού περιεχομένου σχετικά με τα «Νευροδικαιώματα» (Σ.τ.Μ. έχει να κάνει με την εξέλιξη στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και τις νευροτεχνολογίες).

Επιπλέον, το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να δεχθεί εύκολα ερεθίσματα και ασύρματα, χρησιμοποιώντας για αυτόν τον σκοπό την υλοποίηση και εφαρμογή της τεχνολογίας 4G, 4G+ και 5G.

Όλα τα m-volιασμένα άτομα στέλνουν τα δεδομένα τους σε έναν εξωτερικό διακομιστή, που ελέγχεται από την τεχνητή νοημοσύνη (και που πιθανώς χρηματοδοτείται από τον Elon Musk).

Οι πληροφορίες που σας παρείχαμε, αποτελούν μια σύνοψη μιας πάνω από 20.000 ωρών έρευνας και συνεργασίας από μια διεπιστημονική ομάδα επιστημόνων, η οποία [έρευνα] βασίστηκε στις επιστημονικές ανακαλύψεις του δρ. Campra, που υπάρχουν μέσα στην τελική Τεχνική Αναφορά του, και που παρέχει αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη οξειδίου του γραφενίου στα δείγματα φιαλιδίων “m-volίων” των εταιρειών ‘ΑstraZeneca’, ‘Moderna’, ‘Pfizer’ and ‘Janssen’ [Johnson & Johnson].

Αυτή η έρευνα προκύπτει από την επιστημονική ανάλυση των αποδεικτικών στοιχείων, τόσο σε επίπεδο παρατήρησης όσο και υλικής ανάλυσης.

Καταλαβαίνουμε ότι εκμεταλλεύτηκαν την καθολική άγνοια και την έλλειψη γνώσεων της ιατρικής και υγειονομικής κοινότητας σχετικά με τα ζητήματα αυτά, όπως νανοτεχνολογία, ώστε να φέρουν εις πέρας το σκοτεινό και δόλιο σχέδιο τους που αποκαλούν «Ατζέντα 2030».

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για όλες αυτές τις πολύτιμές πληροφορίες στο: http://www.laquintacolumna.net όπου θα βρείτε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και τα επιστημονικά άρθρα που αναφέρουμε εδώ.

Καθώς η διαδικασία του “m-volιασμού” έχει γίνει παγκόσμια, εδώ και λίγους μήνες, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Το αποκαλούν «μετανθρωπισμό» ή «διανθρωπισμό» ή απλά το σχέδιο «HUMAN 2.0».

Σε αυτό το στάδιο, ο “automatron” που θα επιβιώσει, θα είναι στερημένος από δικές του σκέψεις, αυτονομία και ελεύθερη βούληση.

Θα πρόκειται για ένα ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ.

Η «LA QUINTA COLUMNA» έχει συσταθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, που αναζητούν την ουσία του ανθρώπινου πλάσματος, τον σεβασμό στην ανθρωπότητα και την αξιοπρέπειά μας ως μοναδικό είδος.

Η «La Quinta Columna» αποκάλυψε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, κατά της ζωής, και κατά της ίδιας της φύσης αυτής.

Παρακαλούμε, μοιραστείτε αυτές της ζωτικής σημασίας πληροφορίες με όλους γύρω σας.


5G is a target acquiring weapon system – This is not for control but an extermination technology

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 2,309


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα