Το Απαρτχάιντ θα μοιάζει με ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!!! «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»!!! Τι είναι το «TRIAGE»! Έτσι ΘΕΛΟΥΝ να θέσουν ΕΚΤΟΣ Υγείας και Κοινωνίας τους ανεμβολίαστους

Το Απαρτχάιντ θα μοιάζει με ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!!! «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»!!! Τι είναι το «TRIAGE»! Έτσι ΘΕΛΟΥΝ να θέσουν ΕΚΤΟΣ Υγείας και Κοινωνίας τους ανεμβολίαστους

29 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:973
Μοίρασέ το

 

 

Το προβάδισμα, των εμβολιασμένων έναντι των ανεμβολίαστων.

Δηλαδή, οι ντοκτοράδες των νοσοκομείων, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΤΕΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥ!!!
ΟΙ ΝΤΟΚΤΟΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ’ ΑΜΠΕΛΙ, ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ…
Δεν έχω λόγια… συνεχίστε να γράφετε τον ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΡΑΤΗ ΣΤ’ ΑΡ@ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟ@ΝΙ ΣΑΣ.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ…
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ “ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ” ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤ’ ΑΡ@ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟ@ΝΙ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ…ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΑΣ.
Όλα αυτά, όταν τα σκοτάδια θα διαλυθούν… και θα υπάρξει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Καλλιόπη Σουφλή
Αποκλειστικό ρεπορτάζ του el.gr!!!
Το Απαρτχάιντ θα μοιάζει με ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!!!

Ο Martin Hoffmann, ο οποίος διδάσκει φιλοσοφία στο Westphalian Wilhelms University στο Münster της Γερμανίας, υποστηρίζει την προτίμηση, το προβάδισμα, των εμβολιασμένων έναντι των ανεμβολίαστων.

Τα εμβολιασμένα άτομα, παρότι νοσούν και μεταδίδουν, θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα σε μια διαλογή (Triage) έναντι των μη εμβολιασμένων, γράφει σε άρθρο για την «Frankfurter Allgemeine Zeitung».

To «Triage» είναι μια πρακτική, κατά την οποία, όταν δεν μπορεί να παρασχεθεί οξεία φροντίδα λόγω, gia paradeigma, έλλειψης πόρων, γίνεται επιλογή, όπως για παράδειγμα σε εμπόλεμη κατάσταση.

Το Triage ακολουθεί, όπως λένε, την σύγχρονη ερμηνεία του όρκου του Ιπποκράτη , αλλά κατά τα άλλα υπάρχει άφθονο περιθώριο ερμηνείας, που οδηγεί σε περισσότερες από μία ταυτόχρονες ιδέες για την φύση του.

Ο Χόφμαν επικαλείται την «αρχή της δίκαιης ισότητας ευκαιριών», προκειμένου να δικαιολογήσει την εφαρμογή του Triage, ισχυριζόμενος, ουσιαστικά, πως ο COVID ισούται με εμπόλεμη κατάσταση!

Λέει ότι: «Οι ευκαιρίες ατομικής ζωής σε μια κοινωνία πρέπει να κατανέμονται δίκαια μεταξύ των μελών της. Από την μια υπάρχουν αυτοί που έχουν εμβολιαστεί, που αναλαμβάνουν ατομικό κίνδυνο και έτσι μειώνουν τον συλλογικό κίνδυνο μόλυνσης και υπερφόρτωσης των μονάδων εντατικής θεραπείας (σ.σ. Φουντώνουν οι φωνές που λένε πως στα νοσοκομεία οι περισσότεροι είναι εμβολιασμένοι. Τα επίσημα στοιχεία που δίνουν πολιτικοί και ΜΜΕ κάνουν λόγο για περισσότερους ανεμβολίαστους).

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εκείνοι που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, οι οποίοι αποτελούν περίπου το 90 τοις εκατό των ασθενών εντατικής θεραπείας που λαμβάνουν θεραπεία για κορωνοϊό και που θα είχαν συνεισφέρει αιτιολογικά στην ανάπτυξη της διαλογής».

«Όποιος εξισώνει τα εμβολιασμένα και τα μη εμβολιασμένα άτομα υπό αυτές τις συνθήκες», γράφει ο Hoffmann, «αγνοεί τόσο τον ατομικό κίνδυνο που έχει αποδεχτεί το εμβολιασμένο άτομο μέσω του εμβολιασμού όσο και την αιτιώδη συνεισφορά που έχει το εμβολιασμένο άτομο στην αποφυγή της διαλογής. Ως εκ τούτου, η ισότητα θα οδηγούσε σε άνιση κατανομή των κινδύνων της πανδημίας».

 

 

ΠΗΓΗ: Frankfurter Allgemeine Zeitung – Γιατί να μην εφαρμοστεί η διαλογή – Triage;;;

 

Η ιατρική δεοντολόγος Annette Dufner από την Βόννη είναι πολύ πιο επιφυλακτική, αλλά έχει παρόμοια τάση: «Η ουσία είναι ότι νομίζω ότι θα μπορούσε να υποστηριχθεί ένα επιχείρημα υπέρ του κριτηρίου εμβολιασμού ή μη στις ΜΕΘ.  Η επιλογή των ασθενών εξαρτάται επίσης από το πόσο ευρέως πρέπει να γίνει κατανοητή η αρχή της αλληλεγγύης».

Με άλλα λόγια οι εμβολιασμένοι να τύχουν προτεραιότητας σε κοινωνία και υγεία (μέσω του Triage), επειδή εισάκουσαν τα ΜΜΕ και τους τηλέ-ειδικούς και έκαναν το εμβόλιο, παρά τους κινδύνους των όποιων παρενεργειών (και ενώ υπήρχαν και ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ, 8-9 θεραπείες για τον COVID – ΕΔΩ) συνεισφέροντας στην υποτιθέμενη αλληλεγγύη.

Άρα οι ανεμβολίαστοι τίθενται ΕΚΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! Το υγειονομικό απαρτχάιντ γιγαντώνεται στην Ευρώπη, η οποία διολισθαίνει από την κοινοβουλευτική δημοκρατία σε κάτι ακόμα χειρότερο: ΣΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ, όπως έλεγε ο Σωκράτης.

Οσονούπω ο λαός, ίσως, ξεσηκωθεί με όλα αυτά και κάποιοι τύραννοι, πάνω από τους πολιτικούς, θα δώσουν ως συνήθως την «λύση», καθότι δεν γίνεται από την μία στιγμή στην άλλη, τα όποια παγκόσμια συμφέροντα να κατανικηθούν, επειδή κάποιοι πολιτικοί και επιστήμονες θα παραγκωνιστούν, μετά από πιθανή λαϊκή απαίτηση.

Σύμφωνα δε, με τον Mario Draghi, οι ανεμβολίαστοι πρέπει να εμβολιαστούν για να γίνουν ξανά μέρος της κοινωνίας! ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! Τι θα τους κάνουν στο τέλος, αν δεν αλλάξουν άποψη;;;

Και ο χρόνος κυλά αντίστροφα…

Δείτε:

Πηγή

Προβολές : 973


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα