Το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό για να ασχοληθούμε με την ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES.

Το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό για να ασχοληθούμε με την ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES.

25 Σεπτεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:674
Μοίρασέ το

 

Χ. Μαντζιάρης : Απάντηση στα ELLINIKA HOAXES για τον χαρακτηρισμό του άρθρου μου «Οι εμβολιασμένοι θεωρούνται μεταλλαγμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ» ως ψευδές.

 

 

Το θέμα που ακολουθεί είναι πολύ σοβαρό, ώστε σε ότι με αφορά, να ασχοληθώ με τα πληρωμένα τσόλια του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ τα ΑΝΘ-ELLHNIKA HOAXES.

Αυτά, θα έρθει η ώρα που θα πάρουν την… αμοιβή τους από τον Ελληνικό λαό, για τις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

ΜΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ.

Θα ασχοληθώ όμως, με όσα γράφονται για το πατεντάρισμα των εμβολιασμένων που χάνουν την ανεξαρτησία τους και κυρίως με τα όσα λένε οι δυο επιστήμονες: Ο ANTONY PATCH και ο DR. RATH, ο οποίος είχε έλθει και στην Αθήνα.

Και οι δυο αυτοί επιστημονες απεκάλυψαν τα σατανικά σχέδια των διεστραμμένων σατανιστών πολλά χρόνια πριν.

Κατεβάστε και σώστε τα βίντεο, πριν τα κατεβάσουν και τα εξαφανίσουν οι πληρωμένες πόρνες.

ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ, γιατί κι αυτή στημένη ήταν, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και μια “λεπτομέρεια” πολύ σημαντική. Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, ήταν η ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΣΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ RUTH BADER GINSBURG, πρότυπο του κουμμουνιστικού σούργελου που έχουμε για … πρόεδρο δικτατορίας. Είδατε πως δένουν όλα;

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης 

Απαντώ στα ELLINIKA HOAXES επειδή χαρακτήρισαν το τελευταίο άρθρο μου με τίτλο «Οι εμβολιασμένοι θεωρούνται μεταλλαγμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ» σαν ψευδές.

Λόγω του ότι το άρθρο είχε μεγάλη απήχηση, όπως παραδέχονται τα E. XOAXES, έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να χαρακτηρισθεί ως ψευδές. 

Τα Ε. XOAXES απέτυχαν στην προσπάθειά τους αυτή διότι στερούνται αποδεικτικών στοιχείων και επιπλέον διότι 

α) απέδωσαν σε μένα ψευδώς μια σημαντική λέξη στο τίτλο και στο κείμενο που εγώ δεν χρησιμοποίησα,

β) δεν μελέτησαν την Απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου επαρκώς όπως φαίνεται από τα γραφόμενά τους και από το γεγονός ότι ενώ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει στην Απόφαση μια βασική λέξη (θα την δούμε παρακάτω), αυτή αναγράφεται  στο 22σέλιδο κείμενο 120 φορές, και

γ) δεν έλαβαν υπ’ όψιν τους την διευκρινιστική επί του θέματος απόφαση ενός άλλου ειδικού Δικαστικού Σώματος στις ΗΠΑ. 

Αυτά είχαν ως συνέπεια να εδραιώσουν περεταίρω τους ισχυρισμούς μου και ν’ αποδειχθεί ότι όσα έγραψα είναι αληθή.   

Εδώ θα παρατεθούν κι άλλα τρανταχτά αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τα γραφόμενά μου και εξάγεται το συμπέρασμα ότι το προηγούμενο άρθρο ήταν αληθές αλλά και επιεικές, διότι η πραγματικότητα, άρα και το μέλλον μας, προβλέπεται ακόμη πιο δύσκολο. Θα παρατεθούν στοιχεία τα οποία θα λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές γνώσης για τους αναγνώστες και για πολλά άλλα συναφή θέματα.  

Ας τα δούμε όλα με την σειρά.  

Τα E. ΧΟΑΧES έβαλαν τίτλο: «Όχι, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ δεν αναγνώρισε ως μεταλλαγμένους όσους εμβολιάσθηκαν».  

Απαντώ: Πουθενά στο κείμενό μου δεν χρησιμοποίησα την λέξη «αναγνώρισε» ή παράγωγά της.

Αναφέρω στον τίτλο και στο κείμενό μου ότι με βάση την Απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου οι εμβολιασμένοι με mRNA εμβόλιο θεωρούνται μεταλλαγμένοι.

Άλλο «θεωρούνται», άλλο «αναγνωρίζονται».

Θα δούμε παρακάτω τι λένε διάφοροι ειδικοί επιστήμονες επ’ αυτού.

Το Ανώτατο Δικαστήριο «άνοιξε την πόρτα» για ένα θέμα με βάση την πατεντοποίηση γονιδίων BRCA 1 και 2, και τώρα εταιρείες, Κυβερνήσεις, Διεθνείς Οργανισμοί, κλπ, βρήκαν την ευκαιρία και ενεργούν κατά τα συμφέροντά τους.  

Τα EXOAXES γράφουν: «Ισχυρισμός: (εννοούν ότι στο άρθρο μου ισχυρίζομαι) Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αναγνώρισε ως μεταλλαγμένους όσους εμβολιάσθηκαν με σκεύασμα mRNA, γεγονός που τους καθιστά περιουσιακά προϊόντα της εταιρείας ανάπτυξης του εμβολίου» και συνεχίζουν με το «Συμπέρασμα: Η εν λόγω απόφαση δεν περιλαμβάνει καμιά αναφορά στον εμβολιασμό ανθρώπων, ή το mRNA, και σειρά ειδικών νομικών έχει δηλώσει ότι η επίμαχη ερμηνεία της απόφασης είναι ανυπόστατη και το πατεντάρισμα των ανθρώπων αδύνατο. Η πιθανότητα αλλαγής του DNA μέσω του mRNA εμβολιασμού, έχει πρακτικά αποκλειστεί στη σχετική βιβλιογραφία και από τους αρμόδιους θεσμούς υγείας».   

Απαντώ: Έχουμε εδώ, πολύ σωστά, τους 4 κυρίους πυλώνες του άρθρου μου σύμφωνα με τα E. HOAXES. 

1) Τον αποκλεισμό του DNA μέσω mRNA σύμφωνα με σχετική βιβλιογραφία και θεσμούς υγείας.

2) Μετάλλαξη ανθρώπων. 

3) Οι άνθρωποι γίνονται Περιουσιακά στοιχεία. 

4) Δήλωση ειδικών νομικών ότι η ερμηνεία της απόφασης είναι ανυπόστατη.  

Λοιπόν.  Για το 1) και 2) απαντώ ότι επικαλούμαι σχετική βιβλιογραφία που υπάρχει στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη: www.sciencedirect.com στην οποία υπάρχει και γραφική παράσταση στον σύνδεσμο: https://www.sciencedirect.com/topics/neuroscience/complementarydna  στην οποία φαίνεται πως το DNA με την επίδραση του mRNA μεταβάλλεται, αλλάζει, μεταλλάσσεται, σε cDNA. (Κάτι παραπάνω γνωρίζει και ο Δ. Γιαννακόπουλος. Άνθρωπος των φαρμάκων είναι άλλωστε). Στην παρακάτω φωτογραφία εικονίζεται η περί ο λόγος γραφική παράσταση.  

Εφόσον λοιπόν έχουμε μετάλλαξη του ανθρωπίνου DNA, σημαίνει ότι ο άνθρωπος με μεταλλαγμένο DNA είναι μεταλλαγμένος. Για τo ανθρώπινο DNA μιλάνε οι επιστήμονες δεν μιλάνε για το DNA των ζώων.  

Επίσης να πω ότι δεν φταίει η μέθοδος εμβολιασμού με mRNA, αλλά το ίδιο το mRNA

Αν στο μέλλον βάζουν το mRNA στον άνθρωπο με χάπια, ή με σιρόπι ή δεν ξέρω με τι άλλο τρόπο θα βρουν για το καλό μας, πάλι το ίδιο θα συμβαίνει στον άνθρωπο.

Δεν έχει σημασία δηλαδή η μέθοδος εισαγωγής κάτι στο σώμα, για να ενοχοποιείται όπως τώρα η μέθοδος εμβολιασμού, αλλά το τι βάζει στο σώμα του ο άνθρωπος. Η ουσία είναι μία. Με το mRNA αλλάζουν το DNA.  

Φυσικά όταν λέμε μετάλλαξη δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος θα χάσει την εξωτερική του εμφάνιση. 

Υπάρχουν πάμπολλες μορφές μεταλλάξεων. Π.χ. μια μεταλλαγμένη ελιά δεν διαφέρει εξωτερικά από μια φυσιολογική ελιά. Οι καρποί όμως της μεταλλαγμένης ελιάς, οι ελιές, είναι «απαλλαγμένες» από τα αντικαρκινικά στοιχεία που υπάρχουν στις φυσικές ελιές.

Τα μεταλλαγμένα κλήματα παράγουν σταφύλια χωρίς κουκούτσια για να μην υπάρχει η δυνατότητα μεταφύτευσης των σπόρων, κλπ, κλπ. Ξεχωρίζουν κυρίως από τους καρπούς τους. 

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα μεταλλαγμένα ζώα.

Οπότε μεγάλο ενδιαφέρον θα είχε να δούμε τους απογόνους ενός ζευγαριού με το cDNA στα σώματά τους καθώς και τα ψυχικές και πνευματικές τους εκφράσεις. 

Πάντως, και η ελάχιστη τροποποίηση ενός «προϊόντος», συνιστά νέο προϊόν, και αυτομάτως γίνεται ιδιοκτησία αυτού που το ανακάλυψε. 

Ο Καθηγητής και συγγραφεύς Dr. Anthony Patch σε συνέντευξή του στις 1 Απριλίου 2014, είχε μιλήσει δημοσίως ότι επίκειται ασθένεια με το όνομα Κορωνοϊός, η οποία θα είναι κατασκευασμένη, θα εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο και ότι στην ουσία είναι ένα βιολογικό όπλο, και ότι με εμβόλιο θα επιχειρήσουν ν’ αλλάξουν το DNA των ανθρώπων. 

Είχε προειδοποιήσει ότι με την αλλαγή αυτή στο DNA τους, οι μεταλλαγμένοι πλέον άνθρωποι, ή υβρίδια όπως τους αποκαλεί, μόλις εμβολιασθούν χάνουν την ανεξαρτησία τους, την ελευθερία σκέψης, την κριτική τους σκέψη, ακόμη και τα θρησκευτικά τους πιστεύω(!), και αυτό το κάνουν οι μεγάλες δυνάμεις για να ελέγχουν τους ανθρώπους.    

Το τμήμα αυτό της συνεντεύξεως του ειδικού Καθηγητού μπορείτε να το δείτε στο:  https://www.youtube.com/watch?v=21eF8D3Hv7I 

Για το 3) τώρα.

Το ότι οι άνθρωποι γίνονται περιουσιακά στοιχεία επειδή έχουν πατεντοποιημένο cDNA, αυτό είναι αλήθεια. 

Από το 1877 που άρχισε να η ισχύει η  πατέντα, τα δικαιώματα κάθε πατενταρισμένου προϊόντος, οποιοδήποτε και αν είναι αυτό, ανήκουν στον κάτοχο της πατέντας.  

Ο ίδιος Καθηγητής και συγγραφεύς Dr Anthony Patch είχε έλθει στην Αθήνα και μίλησε για όλ’ αυτά τα θέματα στις 30 Απριλίου 2012.(στο σημείο αυτό, διορθώνω τον κ. Μαντζιάρη, διότι το 2012, στην Ελλάδα είχε έρθει ο DR. RATH)

Μίλησε για μεταλλάξεις, πατέντες, το πως εξουσιάζεται ο κόσμος μέσω πατεντών, φαρμακευτικές εταιρείες, την σχέση των πολιτικών με όλ’ αυτά, το πώς ασκείται η εξουσία, τις ναζιστικές ρίζες της ΕΕ, και πάρα πολλά άλλα συναφή με αυτά που βιώνουμε τώρα.

Χρησιμοποιώ ως βάση τον εν λόγω καθηγητή διότι αν παρακολουθήσει κανείς την ομιλία του θα εννοήσει πάρα πολλά και η παρεχόμενη γνώση θα λειτουργήσει στους αναγνώστες ως πολλαπλασιαστής γνώσης, και θα καταλάβει πάρα πολλά που ενδεχομένως τώρα να είναι ανεξήγητα.  

Αναφέρω μόνο κάποια από τα λεγόμενά του:

«Αλλάζουν λίγο μια ουσία, την πατεντάρουν και γίνεται περιουσιακό στοιχείο των εταιρειών.

Δηλαδή, κλέβουν την φύση και κερδίζουν δισεκατομμύρια», «Προκειμένου να σου ανήκει η φύση χρειάζεσαι ένα έγγραφο και μια σφραγίδα.

Αυτό ονομάζεται πατέντα», «Πατεντάρισμα είναι η μετατροπή της φύσης σε ιδιοκτησία τους»,

«Από το 1877 έχουν ξεκινήσει οι πατέντες με αποτέλεσμα την ανάπτυξη τριών εταιρειών, BAYER, BASF και HOECHST»,

«Οι Ναζί σε επιστολή τους το 1940 με τίτλο, ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ, έγραφαν: θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η ακρίβεια των γερμανικών πατεντών θα έχει ισχύ σε όλες τις κατεκτημένες χώρες». (Η ασπιρίνη είναι πατέντα που βρήκαν σε παλιό βιβλίο που έκλεψαν από το Άγιον Όρος σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες.

Το σιτάρι ζέα το πατεντάρισαν ως ντίνκελ οι γερμανοί αφού το έκλεψαν από ‘μας, και μας απαγόρευσαν την καλλιέργειά του μέσω ενός άλλου τρισκατάρατου «εθνάρχη», συγγενή των Μητσοτάκηδων). 

«Αποφάσισαν να γίνουν κυρίαρχοι του κόσμου μέσω των πατεντών…

Αποφάσισαν να γίνουν οι Θεοί ολόκληρου του κόσμου». 

(Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών αυτοαποκαλούνται «Θεοί»).  

 

Ελπίζω να καταλάβατε γιατί για δεκαετίες το εκπαιδευτικό και εργατικό σύστημα της ενδόξου Ελλάδος είναι τόσο άθλιο και ανθελληνικό.

Για να διώχνουν «τα μυαλά» στο εξωτερικό, και σε συγκεκριμένες χώρες!!! 

Στημένη δουλειά. 

Ενώ ιστορικώς η Ελληνική φυλή μεγαλουργεί λόγω του πνεύματός της τώρα της το καταστρέφουν και ελπίζουν να την αφανίσουν με τα mRNA εμβόλια.  

Ολόκληρη, την συγκλονιστική ομιλία του Καθηγητού μπορείτε να την δείτε στο: https://www.youtube.com/watch?v=HtLtPVeWrr8 

Πάμε τώρα και στο 4).

Έγραψαν τα E. XOAXES ότι «σειρά ειδικών νομικών έχει δηλώσει ότι η επίμαχη ερμηνεία της απόφασης είναι ανυπόστατη και το πατεντάρισμα των ανθρώπων αδύνατο».  

Εδώ θα σας παρουσιάσω τι λέει το πλέον αρμόδιο ειδικό Νομικό Σώμα στις ΗΠΑ που ασχολείται με τις αποφάσεις του Ανωτάτου εκεί Δικαστηρίου.

Αυτό ονομάζεται “Oyez”. 

Το Oyez (www.oyez.org) είναι τμήμα του Cornell’s Legal Information Institute  και του Chicago–Kent College of Law, με τεράστια αρχεία νομικών υποθέσεων, το οποίο έχει ως έργο να κάνει το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ προσβάσιμο, προσιτό, κατανοητό, σε όλους τους πολίτες.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση λοιπόν, περί του πατενταρίσματος των γονιδίων του ανθρώπου, όλο της το αρχείο υπάρχει στην συγκεκριμένη Υπηρεσία.  

Το ειδικό αυτό  Δικαστικό Σώμα είναι 9μελές και απάντησε με πλειοψηφία 9-0 στο βασικό ερώτημα: «Είναι επιτρεπτή η πατεντοποίση (η κατοχύρωση με διπλώματα ευρεσιτεχνίας) των ανθρωπίνων γονιδίων βάσει της παραγράφου 101 του Νόμου περί πατεντών των ΗΠΑ;» 

Η οριστική απάντηση που έδωσε είναι η εξής και προσέξτε την: «Και ναι, και όχι.

Ο δικαστής Clarence Thomas εξέδωσε την γνώμη της, με 9-0, απόλυτης πλειοψηφίας. 

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι οι φυσικές αλληλουχίες γονιδίων και τα φυσικά παράγωγα προϊόντα τους δεν είναι επιλέξιμα για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Σύμφωνα με την παράγραφο 101 του Νόμου περί Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας η ανακάλυψη φυσικών προϊόντων δεν δικαιολογεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ωστόσο το Δικαστήριο έκρινε επίσης ότι η δημιουργία ενός νέου προϊόντος σε εργαστήριο εξαιρεί αυτό το προϊόν από το να είναι προϊόν της φύσης.

Γι αυτό, οι γονιδιακές αλληλουχίες που επεξεργάζονται με συνθετικές διαδικασίες για την δημιουργία μορίων που δεν υπάρχουν στην φύση μπορούν να επιλεγούν για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας».  

Το πλέον ειδικό Δικαστικό Σώμα των ΗΠΑ απεφάνθη σαφέστατα ότι το ανθρώπινο cDNA μπορεί να πατενταρισθεί!  Τι άλλο να προσθέσουν!  

Επίσης τα EXOAXES αναφέρουν: «Η επίμαχη απόφαση του 2013 δεν αναφέρει δε κανένα σημείο το mRNA, τον εμβολιασμό των ανθρώπων, ή το πατεντάρισμά τους».

Ναι, δεν αναφέρει εμβολιασμό η απόφαση του 2013 διότι δεν είναι ουσιαστικός ο τρόπος με τον οποίο θα μπει το mRNA στο σώμα, όπως εξηγήθη ανωτέρω. 

Ωστόσο ο όρος “mRNA” αναφέρεται στη απόφαση 9 φορές, η δε λέξη “patent” και παράγωγά της, αναφέρεται στην απόφαση, ούτε λίγο ούτε πολύ, 120 φορές!  

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα E. XOAXES δεν σχολιάζουν πουθενά την απώλεια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως την αναφέρω στο προηγούμενο άρθρο μου. Με τους «θεσμούς» υγείας δεν θ’ ασχοληθώ διότι όλοι γνωρίζουν τι είναι αυτοί και πως λειτουργούν.  

Οι κανονισμοί της θρησκείας της ελίτ είναι σαφείς. Πρέπει όλα στην Γη να τους ανήκουν, ώστε να τα δώσουν όλα στον Αντίχριστο όταν τον φέρουν. Για να τους ανήκουν όλα πρέπει να γίνουν ιδιοκτησία τους και αυτό γίνεται ΜΟΝΟ μέσω των πατεντών. Τελεία και παύλα.  

Για όλα τα παραπάνω, τα συμπεράσματα δικά σας. 

 

Χρήστος Μαντζιάρης 

 

 

Πηγή

Προβολές : 674


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα