Το να είσαι “Πλήρως Εμβολιασμένος” είναι ένας Ατέρμων Προορισμός

Το να είσαι “Πλήρως Εμβολιασμένος” είναι ένας Ατέρμων Προορισμός

29 Οκτωβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:564
Μοίρασέ το

 

Τελικά, η χειραγώγηση έχει σχεδιαστεί για να δικαιολογήσει αυτό που ο τελικός στόχος είναι ήδη: να κάνουν ενέσεις όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι όσο το δυνατόν περισσότερες φορές για να δημιουργήσουν μια κοινωνία όπου οι ενέσεις και ο “εμβολιασμός” θα είναι στάνταρ, κοινός τόπος και δικαίωμα της κυβέρνησης να επιβάλλει στους πολίτες της. Για να το θέσω αλλιώς, να δημιουργηθεί ένας κόσμος όπου όλα τα εγγενή δικαιώματα θα έχουν εκχυδαϊστεί και θα υπάρχουν μόνο προνόμια, και ότι για να κερδίσουν αυτά τα προνόμια, οι πολίτες πρέπει να παραιτηθούν από τη σωματική αυτονομία και την ιατρική κυριαρχία για να επιτρέψουν στην κυβέρνηση να τους κάνει ενέσεις όποτε θέλει η κυβέρνηση.Ένα μεγάλο μέρος για να αντιστραφεί το ρεύμα ενάντια στην πρόοδο της επιχείρησης COVID της ΝΔΤ θα είναι όταν μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων συνειδητοποιήσει τη φρίκη του τι πραγματικά σημαίνει να είσαι πλήρως εμβολιασμένος – όταν αρκετοί άνθρωποι καταλάβουν ότι το να είσαι πλήρως εμβολιασμένος είναι ένας ατελείωτος προορισμός.

 

 

 

Είναι απίστευτο πόσο διαχειρίσιμοι αποδείχθηκαν οι λαοί…

Αδυνατούν ακόμα και να σκεφθούν την προσωπική τους ελευθερία, την προσωπική τους ακεραιότητα…

Προσφέρουν την ζωή τους και τα ανθρώπινα δικαιώματά τους σε μια κλίκα νοσηρών και διεστραμμένων όντων, που πλέον αρχίζω ακόμα και να αμφιβάλω αν είναι ανθρώπινα όντα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η Επιχείρηση Coronavirus της ΝΤΠ θα συνεχίσει να προχωρά όσο οι άνθρωποι παραμένουν σε άγνοια για το τι πραγματικά σημαίνει να είσαι πλήρως εμβολιασμένος.

27 Οκτωβρίου 2021 Makia FreemanΔιάβαστε το πρωτότυπο εδώ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Τι σημαίνει πλήρως εμβολιασμένος; Γιατί το CDC αλλάζει συνεχώς τον ορισμό του; Γιατί το CDC και ο ΠΟΥ έχουν επαναπροσδιορίσει τόσους πολλούς βασικούς όρους που σχετίζονται με το COVID, τις πανδημίες και τον εμβολιασμό;

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ: Η προσπάθεια να διατηρήσετε την ιδιότητά σας ως πλήρως εμβολιασμένου κατά του COVID είναι ένα παιχνίδι για ανόητους. Όποιος προσπαθεί να το παίξει, προετοιμάζει τον εαυτό του για να περάσει από ατελείωτα στεφάνια σε μια μάταιη προσπάθεια να ικανοποιήσει την κρατική τυραννία.

Το να είσαι πλήρως εμβολιασμένος είναι “ζωγραφισμένο” από τα MSM (Mainstream Media- συστημικά ΜΜΕ) ως ένα πολιτικό καθήκον, μια ηθική ευθύνη και “το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε. Αφήνοντας στην άκρη για ένα λεπτό την εξωφρενική προπαγάνδα που εμπεριέχεται σε αυτόν τον ισχυρισμό, ας επικεντρωθούμε προς το παρόν στο τι σημαίνει καν αυτό.

Τι είναι ο πλήρως εμβολιασμένος;

αυτός που έχει κάνει 1 ένεση;

αυτός που έχει κάνει 2 ενέσεις;

αυτός που έχει κάνει 3 ενέσεις

αυτός που έχει κάνει (2 ενέσεις συν μία αναμνηστική);

αυτός που έχει κάνει 4 ενέσεις;

Η απάντηση δεν εξαρτάται μόνο από το πού βρίσκεστε, αλλά και από το πότε βρίσκεστε. Πολλοί Ισραηλινοί διαμαρτυρήθηκαν όταν η κυβέρνησή τους απαίτησε 4ο εμβόλιο COVID για να διατηρήσουν το διαβατήριο εμβολιασμού τους (που ονομάζεται Green Pass) σε ισχύ. Ίσως τελικά τους ήρθε στο μυαλό ότι το να είσαι πλήρως εμβολιασμένος θα ήταν κάτι του οποίου τον ορισμό θα αποφάσιζε η κυβέρνησή τους και όχι οι ίδιοι. Αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με την τοποθεσία, αλλά και με το τι χρονικό σημείο καταλαμβάνεις. Πλήρως εμβολιασμένος σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικά σημεία της απάτης. Αυτό είναι και το νόημα:

ο όρος πλήρως εμβολιασμένος έχει σχεδιαστεί για να σημαίνει ό,τι θέλουν οι ελεγκτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ) να σημαίνει σε κάθε δεδομένη στιγμή.

— Η Washington Post διευκρινίζει την ατζέντα COVID της ΝΤΠ – Δεν θα είστε ΠΟΤΕ πλήρως εμβολιασμένοι

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2021, η συστημική Washington Post που ανήκει στον Jeff Bezos προσπαθεί να εξηγήσει την ίδια τη βάση για την οποία έλεγε στους ανθρώπους να εμβολιαστούν εξ αρχής. Πρόκειται για μία από τις αμέτρητες αντιφάσεις στην επίσημη αφήγηση του COVID (δείτε άλλες εδώ), η οποία, αν ήταν μαθητής λυκείου, θα είχε πάρει βαθμό 0 για την εσωτερική συνοχή και λογική.

Ένα από τα κυρίαρχα και επικρατούντα συνθήματα της ψευδοπανδημίας COVID ήταν “ο εμβολιασμός είναι η μόνη διέξοδος” και “το εμβόλιο είναι ο δρόμος επιστροφής στην κανονικότητα”.

Για να λέμε την αλήθεια, τα εμβόλια που τροποποιούν τα γονίδια είναι ο δρόμος προς τη Νέα Κανονικότητα, μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης του WEF (όπου Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ-WEF ένας επαναπροσδιορισμός της ΝΤΠ) μέσω της εισαγωγής της νανοτεχνολογίας στα σώματα των ανθρώπων. Η ιδέα ότι τα εμβόλια COVID είναι η μόνη διέξοδος βασίζεται σε τόσες πολλές υποθέσεις, όπως

  • ότι ο ιός υπάρχει,
  • ότι οι κατασκευαστές εμβολίων της Big Pharma είχαν ένα πραγματικό δείγμα του όταν έφτιαχναν το εμβόλιο,
  • ότι το COVID είναι μια νέα ασθένεια που προκαλείται από τον SARS-CoV-2 και πολλά άλλα.

Θυμηθείτε, ακόμη και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες έχουν παραδεχθεί ότι το εμβόλιο δεν σχεδιάστηκε ποτέ για να σταματήσει τη μετάδοση του COVID ή να σταματήσει τη σοβαρή μόλυνση από COVID.

Η Washington Post παραδέχεται ότι ο ορισμός του “πλήρως εμβολιασμένου” είναι ένας κινούμενος στόχος:

Ως ακόμα ένα κουρελόχαρτο των συστημικών ΜΜΕ, βέβαια, συνεχίζει προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, κατηγορώντας τους γύρω από τον εμβολιαζόμενο. Η επίρριψη ευθυνών στους ανεμβολίαστους έχει γίνει μια σημαντική τάση της COVID τους τελευταίους μήνες:

Αυτό στο οποίο θα ήθελα να επικεντρωθώ, ωστόσο, δεν είναι η συνεχής ενοχοποίηση των ανεμβολίαστων από τα ΜΜΕ, αλλά μάλλον η παραδοχή ότι δεν μπορείτε ποτέ να είστε πλήρως εμβολιασμένοι, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για μια ατελείωτη σειρά εμβολίων που απαιτούνται για να διατηρήσετε το “διαβατήριο ανοσίας” ή τα κυβερνητικά προνόμια. Αυτό πλουτίζει τη Μεγάλη Φαρμακευτική, παρέχει περισσότερο έλεγχο στην κυβέρνηση (δίνοντάς της έναν τρόπο να αποκλείει τους ανυπάκουους πολίτες από την κοινωνία, αν δεν συμμορφώνονται επανειλημμένα) και παρέχει στους ελεγκτές της ΝΤΠ περισσότερη πρόσβαση στις ροές αίματος των ανθρώπων, και επομένως περισσότερες ευκαιρίες να εισάγουν και νανοτεχνολογία και εξωγήινες μορφές ζωής στα σώματα των ανθρώπων.

— Η απάτη του CDC με τον ορισμό : Αλλάζοντας την έννοια του εμβολιασμού και του εμβολίου

Η Rochelle Walensky, διευθύντρια του CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων), φέρεται πρόσφατα να δήλωσε ότι η υπηρεσία της “ίσως χρειαστεί να επικαιροποιήσει” τον ορισμό της για τον πλήρη εμβολιασμό κατά του COVID. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το CDC έχει ήδη εμπλακεί σε κόλπα και χειραγώγηση του ορισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της απάτης. Ένα παράδειγμα είναι ότι επιμένει να ορίζει όσους έχουν κάνει το εμβόλιο COVID ως “ανεμβολίαστους” αν έχουν περάσει μόνο 14 ημέρες από τότε που το έκαναν. Με αυτόν τον τρόπο, αν οι άνθρωποι αυτοί τραυματιστούν ή πεθάνουν από επιπλοκές ή ανεπιθύμητες ενέργειες, θα καταμετρηθούν στις επίσημες στατιστικές ως τραυματισμοί ή θάνατοι μη εμβολιασμένων.

CDC ορισμoί εμβολίου 2015-2021

Ένα άλλο παράδειγμα είναι ο ρόλος του CDC στην αλλαγή του ορισμού της ίδιας της λέξης “εμβόλιο”. Η Sharyl Attkisson αναφέρει αυτή την ανακάλυψη, η οποία δημοσιοποιήθηκε από τον βουλευτή Thomas Massie:

Η ανακάλυψη δημοσιοποιήθηκε από τον βουλευτή Thomas Massie (R-Kentucky), ο οποίος έγραψε στο Twitter τους ορισμούς.

Δείτε τον εξελισσόμενο ορισμό του @CDCgov για τον “εμβολιασμό”. Ήταν απασχολημένοι στο Υπουργείο Αλήθειας: pic.twitter.com/4k2xf8rvsL

– Thomas Massie (@RepThomasMassie) 8 Σεπτεμβρίου 2021

Ένας άλλος σχολιαστής σημείωσε τα εξής σε ένα άρθρο με τίτλο: “Το CDC μόλις έκανε μια οργουελική αλλαγή στον ορισμό του “εμβολίου” και του “εμβολιασμού” (The CDC Just Made an Orwellian Change to the Definition of ‘Vaccine’ and ‘Vaccination’:):

Όλη αυτή η συσκότιση των λέξεων και η σκανδαλολογία έρχεται να προστεθεί στο γεγονός ότι το λεγόμενο “εμβόλιο” COVID δεν είναι ούτως ή άλλως εμβόλιο, σύμφωνα με τους συνήθεις και από καιρό ισχύοντες νομικούς και ιατρικούς ορισμούς, επειδή δεν περιέχει αποδυναμωμένους ή εξασθενημένους ιούς.

— Ο ΠΟΥ άλλαξε επίσης τους ορισμούς της “ανοσίας της αγέλης” και της “πανδημίας”

Υπάρχει επίσης περαιτέρω υπόβαθρο για όλα αυτά σε διεθνές επίπεδο: ο χρηματοδοτούμενος από τον Gates ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) άλλαξε τους ορισμούς της “ανοσίας αγέλης” και της “πανδημίας”. Όπως εξηγεί αυτό το άρθρο, ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό της ανοσίας της αγέλης για να αναφέρει τον εμβολιασμό και να αποφύγει κάθε αναφορά στη φυσικά αποκτηθείσα ανοσία που επιτυγχάνεται από προηγούμενη μόλυνση. Ο ορισμός του ΠΟΥ ήταν ο εξής:

Τώρα είναι:

Είναι ένας πόλεμος κατά της ανθρώπινης αντίληψης.

Ο συγγραφέας του άρθρου, Peter Gyel, γράφει:

Ομοίως, ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό της πανδημίας. Ο αρχικός ορισμός τους για την πανδημία από την 1η Μαΐου 2009 όριζε ταυτόχρονες επιδημίες παγκοσμίως:

Γράφει ο Gyel:

— Τι σημαίνει όλη αυτή η χειραγώγηση των ορισμών;

Η χειραγώγηση του ορισμού των λέξεων είναι καταρχάς μια προσπάθεια να μπερδευτούν οι άνθρωποι και να παρεμποδιστεί η κριτική σκέψη και ανάλυση. Σε πολλούς ανθρώπους λένε να “εμπιστεύονται τυφλά την επιστήμη” όταν δεν μπορούν να καταλάβουν την αλήθεια ανάμεσα σε όλες αυτές τις αντιφάσεις. Δεύτερον, είναι μια προσπάθεια να χωρέσει το όποιο σενάριο (π.χ. COVID ή Επιχείρηση Κορονοϊός) στους σημερινούς ορισμούς ορισμένων όρων (πανδημία), η όποια προσχεδιασμένη λύση ή τοξική θεραπεία (π.χ. συσκευές νανοτεχνολογίας που τροποποιούν τα γονίδια) στους σημερινούς ορισμούς ορισμένων όρων (εμβόλιο) και ο όποιος στόχος (ατελείωτος εμβολιασμός) στους σημερινούς ορισμούς ορισμένων εννοιών (πλήρως εμβολιασμένοι).

Εν ολίγοις, είναι βγαλμένο κατευθείαν από το 1984 του Όργουελ. Λέξεις, φράσεις και όροι σημαίνουν ό,τι θέλει το κυβερνών κόμμα να σημαίνουν εκείνη τη στιγμή, τελεία και παύλα. Ήμασταν πάντα σε πόλεμο με την Ανατολική Ασία! Σταμάτα να προσπαθείς να βγάλεις νόημα από όλα αυτά, βρώμικε προλετάριε. Απλά βάλτε το κεφάλι σας κάτω, βγάλτε το σκασμό, βάλτε μάσκα και εμβόλια – αλλά φροντίστε να συνεχίσετε να ψωνίζετε. Και, αφήστε τους σοφούς και ευεργετικούς ηγέτες σας να κάνουν όλη τη σκέψη σας για εσάς.

— Τελικές σκέψεις

Τελικά, η χειραγώγηση έχει σχεδιαστεί για να δικαιολογήσει αυτό που ο τελικός στόχος είναι ήδη: να κάνουν ενέσεις όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι όσο το δυνατόν περισσότερες φορές για να δημιουργήσουν μια κοινωνία όπου οι ενέσεις και ο “εμβολιασμός” θα είναι στάνταρ, κοινός τόπος και δικαίωμα της κυβέρνησης να επιβάλλει στους πολίτες της.

Για να το θέσω αλλιώς, να δημιουργηθεί ένας κόσμος όπου όλα τα εγγενή δικαιώματα θα έχουν εκχυδαϊστεί και θα υπάρχουν μόνο προνόμια, και ότι για να κερδίσουν αυτά τα προνόμια, οι πολίτες πρέπει να παραιτηθούν από τη σωματική αυτονομία και την ιατρική κυριαρχία για να επιτρέψουν στην κυβέρνηση να τους κάνει ενέσεις όποτε θέλει η κυβέρνηση.

Αυτό αλλάζει τη δυναμική της εξουσίας από ένα σενάριο όπου κυρίαρχα όντα αναθέτουν σε άλλους να τους εκπροσωπούν με περιορισμένο τρόπο, σε ένα σενάριο όπου οι πολίτες πρέπει να ζητιανεύουν για αποφάγια (προνόμια) από μια ανεξέλεγκτη συγκεντρωτική εξουσία σε μια κοινωνία δύο ταχυτήτων που ορισμένοι παγκόσμιοι ηγέτες (όπως η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern) παραδέχονται ανοιχτά ότι προσπαθούν να κατασκευάσουν.

Ένα μεγάλο μέρος για να αντιστραφεί το ρεύμα ενάντια στην πρόοδο της επιχείρησης COVID της ΝΔΤ θα είναι όταν μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων συνειδητοποιήσει τη φρίκη του τι πραγματικά σημαίνει να είσαι πλήρως εμβολιασμένος – όταν αρκετοί άνθρωποι καταλάβουν ότι το να είσαι πλήρως εμβολιασμένος είναι ένας ατελείωτος προορισμός.

*****

Πηγές:

*https://www.independent.co.uk/news/world/americas/immunocompromised-fourth-covid-vaccine-cdc-b1945989.html

*https://www.usnews.com/news/health-news/articles/2021-10-03/israel-tightens-covid-green-pass-rules-sparking-protest

*https://www.washingtonpost.com/outlook/fully-vaccinated-coronavirus/2021/10/21/d0f9a2d4-321b-11ec-93e2-dba2c2c11851_story.html

*https://thefreedomarticles.com/official-narrative-fake-covid-vaccine-gives-you-fake-covid-immunity/

*https://thefreedomarticles.com/internet-of-bodies-pushed-by-wef-klaus-schwab/

*https://thefreedomarticles.com/10-things-to-know-experimental-covid-vaccines/

*https://thefreedomarticles.com/covid-trends-10-current-operation-coronavirus-october-2021/

*https://thefreedomarticles.com/covid-vax-creatures-live-self-aware-critters-found-microscope/

*https://www.axios.com/cdc-fully-covid-vaccinated-definition-update-5c2312d9-64f4-4bb7-a289-04c00889a573.html

*https://sharylattkisson.com/2021/09/read-cdc-changes-definition-of-vaccines-to-fit-covid-19-vaccine-limitations/

*https://twitter.com/RepThomasMassie/status/1435606845926871041?ref_src=twsrc%5Etfw

*https://pjmedia.com/news-and-politics/matt-margolis/2021/09/08/the-cdc-just-made-an-orwellian-change-to-the-definition-of-vaccine-and-vaccination-n1476799

*https://thefreedomarticles.com/not-a-vaccine-mrna-covid-vaccine-chemical-pathogen-device/

*https://peterlegyel.wordpress.com/2021/01/15/who-changes-definition-of-herd-immunity/

*https://www.telegraph.co.uk/world-news/2021/10/24/jacinda-ardern-admits-covid-plan-creating-two-tier-system-new/

——————

Δικτυογραφία:

Being Fully Vaccinated is an Endless Destination

https://thefreedomarticles.com/being-fully-vaccinated-is-endless-destination-definition-trickery/

 

Πηγή

 

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 564


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα