Το να είσαι προτεραιότητα για κάποιον αξία ανεκτίμητη!

Το να είσαι προτεραιότητα για κάποιον αξία ανεκτίμητη!

11 Νοεμβρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:218
Μοίρασέ το

 

Όταν αγαπάς, όταν νοιάζεσαι, όταν σε ενδιαφέρει κάποιος πάντα βρίσκεις χρόνο για αυτόν. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. .Προτεραιότητα για κάποιον είσαι χωρίς να το απαιτείς! Άλλωστε δεν θα ‘χε νόημα έτσι!

Εκείνος που βρίσκει πάντα χρόνο για σένα και είναι δίπλα σου όποτε εσύ θελήσεις και χρειαστείς, εκείνος που θα χρειαστεί να αναβάλει για να είναι μαζί σου, εκείνος που δεν βάζει κανένα και τίποτα πάνω από εσένα, ναι εκείνος αξίζει πολλά!

 

 

 

Μην παρακαλέσεις ποτέ, κανέναν… όποιος θέλει να είναι στο δίπλα σου στον δρόμο της ζωής σου, ξέρει που θα σε βρει…ξέρει πως να γκρεμίσει τα πάντα στο δρόμο του, για να σταθεί δίπλα σου.

Όλα τα άλλα, είναι δικαιολογίες, όσων δεν σ’ αγαπούν και δεν σ’ αγάπησαν ποτέ…

 

Καλλιόπη

Γράφει η Δέσποινα Παντέλα

Είναι αλήθεια πώς το να είσαι προτεραιότητα για κάποιον είναι κάτι το σπουδαίο, είναι αξία ανεκτίμητη! Όταν αγαπάς, όταν νοιάζεσαι, όταν σε ενδιαφέρει κάποιος πάντα βρίσκεις χρόνο για αυτόν. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. .Προτεραιότητα για κάποιον είσαι χωρίς να το απαιτείς! Άλλωστε δεν θα ‘χε νόημα έτσι!

Εκείνος που βρίσκει πάντα χρόνο για σένα και είναι δίπλα σου όποτε εσύ θελήσεις και χρειαστείς, εκείνος που θα χρειαστεί να αναβάλει για να είναι μαζί σου, εκείνος που δεν βάζει κανένα και τίποτα πάνω από εσένα, ναι εκείνος αξίζει πολλά!

Αντιθέτως για εκείνον που δεν αποτελείς πρώτη επιλογή και πάντα βρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες του τύπου ‘’δεν έχω χρόνο’’ ή ‘’ έχω δουλειά ‘΄, δεν αποτελείς ούτε αποτελούσες ποτέ προτεραιότητα . Είναι προφανές πως όταν ΘΕΛΕΙΣ πραγματικά να βρίσκεται στην ζωή σου κάποιος , πάντα μπορείς να βρεις όσο χρόνο θελήσεις και χρειαστεί για αυτόν! Οι επιθυμίες μας είναι οι επιλογές μας!

Στα άτομα που πάντα ήταν στο πλευρό σου στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές της ζωής σου, στα άτομα που πάντα για αυτά ερχόσουν πρώτος/η , σε αυτά αξίζει και με το παραπάνω να δίνεις προτεραιότητα. Δεν υπάρχει το ‘’δεν έχω χρόνο’’ ούτε καμία άλλη δικαιολογία υπάρχει το ‘’δεν είσαι προτεραιότητα’’. Ξεκάθαρα είναι δύο φράσεις που πάνε μαζί!

Συνεπώς οι προτεραιότητες πρέπει να είναι πάντα αμοιβαίες!

Αξίζει να δίνεις προτεραιότητα στα άτομα που αποτελείς και αποτελούσες και για αυτά πρώτη επιλογή που δεν προσπάθησαν ποτέ και για κανέναν λόγο να σε αποφύγουν.

Εάν δεν είσαι πρώτη επιλογή φρόντισε να μην είσαι ούτε και η τελευταία.

Να μην συμβιβάζεσαι με τον λίγο χρόνο κανενός. Άλλωστε όταν δεν ‘’χωράς’’ στην ζωή κάποιου είναι προτιμότερο να φεύγεις!

Να επιλέγεις ανθρώπους που επιλέγουν εσένα. Να επιλέγεις αυτούς που στην λίστα επιλογών τους ήσουν είσαι και θα είσαι πάντα πρώτος/η!

Εικόνα: Peter Mitchev

 

Πηγή

Προβολές : 218


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα