Τρέπεται σε φυγή η…ΕΒΡΑΙΑ Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer όταν την αντιμετωπίζει ρεπόρτερ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!!! Βάζουν εμβρυϊκά κύτταρα στο εμβόλιο!!!…

Τρέπεται σε φυγή η…ΕΒΡΑΙΑ Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer όταν την αντιμετωπίζει ρεπόρτερ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!!! Βάζουν εμβρυϊκά κύτταρα στο εμβόλιο!!!…

15 Οκτωβρίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,064

Βάζουν εμβρυϊκά κύτταρα στο εμβόλιο!!!…

Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer, Βανέσα Γκέλμαν:  «Πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος να μαθευτεί αυτό τώρα υπερβαίνει κάθε πιθανό όφελος που θα μπορούσαμε να δούμε ιδιαίτερα με τα γενικά μέλη του κοινού που μπορούν να λάβουν αυτές τις πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσουν με τρόπους που μπορεί να μην τις θέλουμε εκεί έξω».

Τρέπεται σε φυγή η…ΕΒΡΑΙΑ Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer όταν την αντιμετωπίζει ρεπόρτερ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!!! Βάζουν εμβρυϊκά κύτταρα στο εμβόλιο!!!…

 

Το περίεργο θα ήταν να να μην είναι μπλεγμένοι οι εβραιοσιωνιστές και σ’ αυτό το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ… Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Θα επιτρέψει την ολοκλήρωση του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ σε βάρος όλων των ανθρώπων, ο Θεός ή θα αφανίσει τα μιάσματα του σύμπαντος;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Για  να δούμε τώρα, ποιός εισαγγελίσκος θα μας σέρνει στα δικαστήρια για διάδοση ψεύτικων ειδήσεων, όταν στην δημοσιότητα βγαίνουν τέτοια τρομακτικά στοιχεία;;;

 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Ετράπη εις φυγήν μόλις αντελήφθη ότι παρηκολουθείτο από δημοσιογράφο η Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer, κας Βανέσα Γκέλμαν (Vanessa Gelman, ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ)!

Ήθελε απλά να της θέσει μερικά ερτήματα ο δημοσιογράφος, συμπεριλαμβανομένων ερωτημάτων για τον…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ που έχει παίξει μέχρι τώρα αυτή η «περιούσια» στην…ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΆΔΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!

Η Vanessa Gelman, η οποία εργάζεται στην Ουάσινγκτον, είναι η Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας, Ανάπτυξης και Ιατρικής Επικοινωνίας στην Pfizer.

Πρόσφατα η ομάδα ακτιβιστών Project Veritas αποκάλυψε ένα email που είχε στείλει σε μερικούς συναδέλφους της σχετικά με τα αμφιλεγόμενα συστατικά του εμβολίου του Pfizer για τον κορονοϊό.

Στο email έγραψε τις ακόλουθες συγκλονιστικές δηλώσεις:

 

«Από την άποψη των εταιρικών υποθέσεων, θέλουμε να αποφύγουμε να έχουμε τις πληροφορίες για τα εmβρυϊκά κύτταρα να αιωρούνται εκεί έξω».

Μιλά για το γεγονός ότι τα εμβρυϊκά κύτταρα έχουν ενσωματωθεί στο περιεχόμενο του εμβολίου του Pfizer για τον κορονοϊό. Αυτό δεν είναι μόνο εξωφρενικό είναι και εγκληματικό !!!

Έγραψε επίσης:

 

«Πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος να μαθευτεί αυτό τώρα υπερβαίνει κάθε πιθανό όφελος που θα μπορούσαμε να δούμε ιδιαίτερα με τα γενικά μέλη του κοινού που μπορούν να λάβουν αυτές τις πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσουν με τρόπους που μπορεί να μην τις θέλουμε εκεί έξω».


Το λινκ του βίντεο εδώ

Δείτε τώρα το βίντεο-τουίτ. ΕΑΝ αυτή η γυναίκα είχε έστω ένα μικρό ίχνος ειλικρίνειας μέσα της, θα σταματούσε και θα απαντούσε στα ερωτήματα του δημοσιογράφου!

 

Διαβάστε τώρα το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ η…ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας!!! για να δείτε πως οι ΕΒΡΑΟΙ σκορπίζουν τον…ΘΑΝΑΤΟ παντού με τα θανατηφόρα τους μπόλια και είναι ελάχιστοι που τολμούν να το αναφέρουν!!!… 

greeknewsondemand

«ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. Η ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας είναι….ΕΒΡΑΪΚΗ!!!

«ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι ΠεριΟΥΣΤιοι του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι

guteurls.de Read full article here

 

Πηγή

Προβολές : 2,064

Ετικέτες: , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.