Τραγωδία με Τράγκα: ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ο πρώτος αντί-κοβιντ αντιστασιακός. Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις.

Τραγωδία με Τράγκα: ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ο πρώτος αντί-κοβιντ αντιστασιακός. Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις.

10 Δεκεμβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,489
Μοίρασέ το
Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις, λέω εγώ… και προς το παρόν, το μόνο που υπάρχει είναι μια τεράστια σιωπή…

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή
Περίεργα και άκρως ανησυχητικά πράγματα συμβαίνουν  με την παραμονή του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, την είσοδό του στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ, και την διασωλήνωσή του.
Τυγχάνει δε η διασωλήνωση του Γιώργου Τράγκα, να γίνεται την ίδια μέρα που έδωσαν εξιτήριο στον 80χρονο Λεβέντη από τον Ευαγγελισμό μετά 2.5 μήνες.
Τα όσα ακολουθούν, αποτελούν συζήτηση ανάμεσα σε κάποιους ανθρώπους, και την παραθέτω…
Ποιός τον έστειλε στη “σφηκοφωλιά του Τσιόδρα” στο «ΣΩΤΗΡΙΑ», (δεν άκουσε κανείς τις απειλές γιατρών ΜΕΘ κατα των ανεμβολίαστων;) λίγες μέρες μετά την πρόσληψη του «εμβολιολάγνου» Δ. Γάκη ως Συμβούλου επί θεμάτων Δημόσιας Υγείας στο κόμμα του ΚΕΛΑΝ 25/11/21;
Ο Γάκης που δεν απέκλεισε εμβόλιο σε 14χρονη με σκλήρυνση κατα πλάκας…!!!
Δεν κατάλαβε ο έμπειρος Τραγκας πως το λιγότερο που θα πάθαινε στο ΣΩΤΗΡΙΑ, είναι απομόνωση (λόγω Covid) από γιατρούς της εμπιστοσύνης του;
Που είναι ο «εκπρόσωπος τύπου» Γ. Πετράκος;
Γιατί δεν μιλάει η Μαρία Καρά;
Τι αγωγή έδωσαν στο Τράγκα στο Σωτηρία;
Μήπως του έκαναν «εμβόλιο»;
Aν ναι, ποιός θα του κάνει τεστ d-dimmers για μικροθρόμβους στο αίμα πριν πεθάνει;
Μήπως του έδωσαν Remdezivir ή/και Δεξαμεθαζόνη που προκαλούν νεφρική αναπάρκεια;
Θα πρέπει να είναι τρελός να πήγε στο ΣΩΤΗΡΙΑ, που τους έβριζε μέρα-νύχτα το 2020.
Μήπως πρόκειται για εν εξελίξει… “καθαρή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ εκ προμελέτης”;
Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις, λέω εγώ… και προς το παρόν, το μόνο που υπάρχει είναι μια τεράστια σιωπή…
Γιατί άραγε;;;
Δεν θα έπρεπε να έχουν μιλήσει για το θέμα της μεταφοράς του Γιώργου Τράγκα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και για την επιδείνωση της υγείας του, τουλάχιστον οι κ.κ. Γάκης και Πετράκος;;;
Γιατί η τελευταία ανακοίνωση για την υγεία του γνωστού δημοσιογράφου, είναι από τις 5 Δεκεμβρίου 2001, από τον εκπρόσωπο του κόμματος κ. Κουρτζίδη;;; (εδώ)

Να θυμίσω πως κάποιους μήνες πριν, ο Γιώργος Τράγκας είχε δημοσίως δηλώσει πως ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ…

Ο μεγαλύτερος δημοσιογραφικά σκληρός κριτής του Μητσοτάκη και της οικογενείας του, διασωληνωμένος, δίνει μάχη για τη ζωή του…

Προσωπικά, να του ευχηθώ να βγει νικητής…

Πολύ φοβάμαι όμως, πως… λόγω και της βεβαρυμένης κατάστασης της υγείας του (είναι διαβητικός) και όσων προαναφέρθησαν, δεν θα τα καταφέρει…

Μακάρι να διαψευστώ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Παραθέτω την τελευταία ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα, στην προσωπική του σελίδα στο face book, την 1η Δεκεμβρίου 2021 και το τελευταίο βίντεο που βρήκα από την εκπομπή του.

 

O κύριος Καμπουράκης, το “THE TOC”, η χειραγώγηση του Τύπου και ένα σίγουρο ραντεβού στις αίθουσες των δικαστηρίων!
Απολαμβάνω, λόγω πολύχρονης εμπειρίας και παλαιών αντισωμάτων, τη μοχθηρία, την τοξικότητα και τη χυδαία προπαγάνδα των ημερών μας.
Κάπου διάβασα, ότι ο κ. Καμπουράκης είπε στο ραδιόφωνο, ότι αρρώστησε από τον COVID-19 «ο αρχηγός των αντιεμβολιαστών, πρώην δημοσιογράφος, που έχει κάνει κόμμα και έχει πάρει πολλούς στο λαιμό του».
Ο κ. Καμπουράκης, εξ’ όσων θυμάμαι, ήταν πάντα φανατικός υπέρμαχος των πολιτικών θέσεων των ΜΜΕ που εργαζόταν: Παλιά στο MEGA, τώρα στον ΣΚΑΪ.
Παρά το γεγονός ότι δεν ετόλμησε να ψελλίσει το όνομά μου, παρά αρκέστηκε να με φωτογραφίσει (πρώην δημοσιογράφος, ιδρυτής κόμματος), προέβη σε συκοφαντικούς και αναληθείς ισχυρισμούς.
Είναι γνωστό ότι σε εκατοντάδες εκπομπές μου έχω ταχθεί υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού και ουδέποτε έχω παροτρύνει ή έχω ενισχύσει την άποψη να μην πηγαίνουν οι συμπολίτες μου για εμβολιασμό.
Υπάρχουν οι εκατοντάδες εκπομπές μου που θα συνοδεύσουν την αγωγή εναντίον του κ. Καμπουράκη και του “THE TOC”, που συστηματικά συκοφαντεί εμένα, ή το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Το γεγονός ότι δεν ανέφερε το όνομά μου, δεν πρόκειται να παίξει κανένα ρόλο στη βαρύτητα του αδικήματος.
Δεν είναι τυχαίο ότι η χώρα μας είναι στην 70η θέση παγκοσμίως από πλευράς ελευθεριών του Τύπου.
Δεν είναι συμπτωματικό ότι έρχονται αποστολές διεθνών ενώσεων, για να ερευνήσουν πως συμπεριφέρεται το καθεστώς του κ. Μητσοτάκη, πως χειραγωγεί τα Μέσα Ενημέρωσης, πως λειτούργησε η «λίστα Πέτσα» και πως ελέγχει τους δημοσιογράφους, οι οποίοι, ως μαινόμενοι οπαδοί της Κου-Κλουξ-Κλαν, ζητωκραυγάζουν υπέρ όλων των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης.
Επίσης, ο κ. Καμπουράκης, προφανώς εξυπηρετώντας το Μαξίμου, ανέφερε ότι είμαι αρχηγός ενός Κινήματος με ακροδεξιές τάσεις.
Προφανώς δεν γνωρίζει ούτε την καριέρα μου, ούτε το ρόλο μου στην αντιστασιακή «Βραδυνή» επί 21ης Απριλίου, ούτε ποιος έφτιαξε το ραδιόφωνο στο οποίο εργάζεται σήμερα.
Ο «καλός δημοσιογράφος» δεν έχει διαβάσει ούτε τις θέσεις του Κινήματος, ούτε έχει ασχοληθεί με το πρόγραμμά του, ούτε με τις απόψεις του, όπως θα είχε κάνει ένας σοβαρός Ευρωπαίος ή Αμερικανός συνάδελφος.
Απλά και συστηματικά, εκτελώντας εντολές, απέκρυψε τη γένεσή του και απέφυγε να αναπτύξει τις θέσεις του, ή την αντιπολιτευτική κριτική του.
Όσον αφορά το “THE TOC” και την ιδιοκτησία του, θα ξεκαθαρίσουμε αν είναι συκοφαντικά όσα γράφει ή όχι, ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Όπως λέγαμε παλαιότερα… ραντεβού στην Ευελπίδων.
Εκεί θα πρέπει να αποδείξει ποιοι είναι οι «αρνητές του ιού», προσκομίζοντας τις εκπομπές μου ή τα κείμενά μου.

 

Πηγή

 

Προβολές : 1,489


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα