Τσακίζει κόκκαλα Ιερέας, που επικρίνει τους εκκλησιαστικούς ηγέτες που υποστηρίζουν τις “άδικες” εντολές για υποχρεωτικούς m-volιασμούς που “παραβιάζουν” τα ανθρώπινα δικαιώματα

Τσακίζει κόκκαλα Ιερέας, που επικρίνει τους εκκλησιαστικούς ηγέτες που υποστηρίζουν τις “άδικες” εντολές για υποχρεωτικούς m-volιασμούς που “παραβιάζουν” τα ανθρώπινα δικαιώματα

19 Ιανουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:425
Μοίρασέ το

Η Αγία Γραφή μας λέει ότι υπάρχει ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ, Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ – ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ M-VOLΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς τους επισκόπους και ιερείς. ΝΤΡΟΠΗ στους εκκλησιαστικούς άνδρες που ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗ Μ-VOLΙΑΣΜΕΝΩΝ, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.

 

 

 

 

Είναι τόσο τεράστιο το σατανικό σχέδιο και τόσοι οι συνεργαζόμενοι με τους καμπαλιστές εβραιοσιωνιστές, που στόχος τους δεν είναι μόνον ο αφανισμός της ανθρωπότητας, αλλά και ο αφανισμός του Χριστιανισμού.

Λίγες οι φωνές της αντίστασης και στην Καθολική Εκκλησία.

Ο κόσμος μας ανατρέπεται με τον πιο βίαιο τρόπο… κι εμείς θεατές του τέλους που έχουν σχεδιάσει τα ερπετά, για μας, εν αγνοία μας.

Χρέος μας να μην υποταχθούμε… θα έρθουν χειρότερες μέρες… οι ύαινες του σιωνισμού έχουν λυσσάξει.

Εμείς, πρέπει να μείνουμε όρθιοι και ανυπόταχτοι… μα πάνω απ’ όλα, αλληλέγγυοι και έχοντας δίπλα μας, φωνές ακεραιότητας, όπως αυτός ο καθολικός ιερέας.

Ευτυχώς και στην Ελλάδα, υπάρχουν λίγοι ορθόδοξοι χριστιανοί ιερείς που δεν έχουν υποταχθεί… μαζί τους κι εμείς με βαθιά πίστη στον Θεό…

Όταν όλη αυτή η φρίκη τελειώσει, θα πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες στον νέο κόσμο που θ’ ανατείλει και θα είναι φωτεινός… τα σκοτάδια, θα έχουν χαθεί…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

(εδώ ολόκληρο το κήρυγμά του από τον άμβωνα)

 

“Εις το όνομα του Πατρός, και του Υιού, και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.

Στην Εκκλησία ανήκει το δικαίωμα πάντοτε και παντού να κηρύσσει ηθικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που σχετίζονται με την κοινωνική τάξη, και να κρίνει τις ανθρώπινες υποθέσεις, στο βαθμό που απαιτούνται από τις θεμελιώδεις αρχές του ανθρώπου για την σωτηρία των ψυχών. Τα λόγια αυτά είναι παρμένα από την Σύνοψη του
κοινωνικού δόγματος της Καθολικής Εκκλησίας.

Στην συνεχιζόμενη πανδημία του covid-19, βλέπουμε μεγάλη κοινωνική αναταραχή, βλέπουμε λόκνταουν, εντολές m-volιασμού, κοινωνικούς περιορισμούς κ.λπ. και ούτω καθεξής, και δεν υπάρχει καμία διαφωνία σχετικά με την αναγκαιότητα, την αποτελεσματικότητα και ακόμη και την ηθική τέτοιων μέτρων.

Βλέπουμε ακόμη, διαφωνίες σχετικά με το ποιός θα πρέπει να συμμετέχει στην συζήτηση αυτών των μέτρων. Αλλά, όπως μόλις προανέφερα, είναι δικαίωμα της Εκκλησίας και μάλιστα και ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΒΙΟΥ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ.

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ COVID-19, ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.

Σε καιρούς κρίσης υπάρχει ο πειρασμός του παραγκωνισμού των αρχών και αξιών, για χάρη της σκοπιμότητας. Όταν ο κίνδυνος αυξάνει, οι άνθρωποι έχουν την τάση να προβαίνουν σε πιο δραστικά μέτρα, από ό,τι θα έκαναν σε περιόδους ηρεμίας.

Και ακριβώς, σε εποχές όπου κυριαρχεί ο φόβος και ο πανικός, πρέπει να επικρατήσουν όσοι σκέπτονται ψύχραιμα, ώστε, να διασφαλιστούν και να προστατευθούν τα θεμελιώδη δικαιώματα ακόμη περισσότερο.

Παραθέτω και πάλι από την Σύνοψη του Κοινωνικού Δόγματος της Καθολικής Εκκλησίας: «δεν πρόκειται για παρέκκλιση, ευκολία ή παρέμβαση. Πρόκειται για το δικαίωμα της Εκκλησίας να διακηρύσσει το Ευαγγέλιο μέσα στα πλαίσια της κοινωνίας, μέσα στον περίπλοκο κόσμο των επιχειρήσεων, των οικονομικών, της πολιτικής, του νόμου, του πολιτισμού και των κοινωνικών επαφών. Είναι ταυτόχρονα δικαίωμα και καθήκον της [Εκκλησίας]. Η Εκκλησία δεν μπορεί να απαρνηθεί και να εγκαταλείψει την ευθύνη της ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

«Ουαί δε μοί εστιν εάν μή ευαγγελίζωμαι. (Αλλοίμονον δέ εις εμέ, εάν αθετών την υποχρέωσίν μου αυτήν δεν κηρύττω το ευαγγέλιον. Α’ προς Κορινθίους, κεφ. θ’ 16)

Τα λόγια αυτά από το κοινωνικό δόγμα, η Εκκλησία τα αντλεί όχι μόνο από την σοφία της σημερινής εποχής, αλλά και από την σοφία του παρελθόντος.

Μέσα από την σοφία της, η Εκκλησία παρέχει σε εμάς σήμερα, μια υπενθύμιση παλαιοτέρων εποχών, όταν υπήρχε λιγότερος φόβος.

Η Εκκλησία μας δίνει την ευκαιρία να σκεφθούμε πέρα από τα στενά όριατου σήμερα.

Και βλέπω τον σύγχρονο κόσμο να είναι εγκλωβισμένος μέσα σε έναν θάλαμο ηχούς, όπου ακούγονται μόνο οι απόψεις και οι πληροφορίες που ταιριάζουν με τα δικά τους συμπεράσματα, μοιάζει να είναι εγκλωβισμένος σε ένα κουτί, εκτός του οποίου φαντάζει αδύνατο να μπορεί να σκεφτεί αυτόνομα.

Η απάντηση σε όλα μας τα προβλήματα, η μία και μοναδική λύση σε καθετί, είναι Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ M-VOLΙΑΣΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟ! ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟ!

Ο covid-19 είναι υπαρκτός, και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη , όπως έχω πει πλείστες φορές στο παρελθόν. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πέθαναν από αυτήν την ασθένεια και θα πρέπει να αναζητήσουμε υπεύθυνες και ηθικές λύσεις για αυτήν την παγκόσμια κρίση.

Και ακριβώς αυτό είναι που δεν βλέπω να συμβαίνει.

Βλέπω μόνο ανεύθυνα, ανήθικα, άδικα μέτρα να επιβάλλονται επάνω σε έναν απρόθυμο πληθυσμό.

Ίσως να θυμάστε στο πιο πρόσφατο κήρυγμά μου, πώς περιέγραψα την ατέλειωτη σειρά ψεμάτων που μας έχουν πει τα τελευταία δύο χρόνια σχετικά με τον covid-19, τις αντιφάσεις, την απόκρυψη και συσκότιση των γεγονότων, την παραποίηση της αλήθειας, τις κραυγαλέες και χονδροειδείς υπερβολές, και τώρα, βγαίνει στο φως ότι κάποιες κυβερνήσεις, μάλιστα, διεξήγαγαν σκόπιμα ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντίον των ίδιων τους των πολιτών στην αρχή της πανδημίας, με στόχο να αυξήσουν τα επίπεδα φόβου και να τους κάνουν να αποδεχθούν τα δρακόντεια μέτρα, που σε άλλη περίπτωση δεν θα είχαν δεχθεί ποτέ.

Προφανώς, αυτό ήταν απαραίτητο, επειδή οι άνθρωποι δεν φοβήθηκαν αρκετά έναν ιό με ένα 97% ποσοστό επιβίωσης, ακόμη και για αυτούς που βρίσκονταν σε κίνδυνο.Έτσι λοιπόν, αυτή η εκστρατεία φόβου διεξήχθη με επιτυχία παγκοσμίως, μέχρι που φοβηθήκαμε επαρκώς ώστε να καταστούμε ΥΠΑΚΟΥΟΙ.

Και έπειτα, μας είπαν ότι τα m-volια ήταν απαραίτητα. Για όλους και παντού, παρά το γεγονός ότι η φυσική ανοσία είναι ανώτερη αυτής που παρέχουν τα m-volια, όλοι θα πρέπει να m-volιαστούν.

Παρά το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι, εξαιτίας αλλεργιών και άλλων προβλημάτων υγείας, δεν πρέπει να m-volιαστούν. Όλοι θα πρέπει να m-volιαστούν.

Παρά το γεγονός ότι αυξήθηκε ο αριθμός των μολύνσεων μετά από τους m-volιασμούς, και σύμφωνα με μία μελέτη περίπου το 40% όλων των νέων περιπτώσεων covid-19, ήταν από m-volιασμένο άτομο σε άλλο m-volιασμένο, δεν είχε καμία σημασία, γιατί όλοι θα πρέπει να m-volιαστούν.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πάνω από 10,000 που προκλήθηκαν από το m-volιο, 30.000 μόνιμες αναπηρίες, 80,000 σοβαροί τραυματισμοί και εκατοντάδες χιλιάδες ανεπιθύμητες ενέργειες – όλοι θα πρέπει να m-volιαστούν.

Παρά το γεγονός, ότι διαρκώς αυξάνει ο αριθμός των παιδιών που πάσχουν από καρδιακά νοσήματα και πεθαίνουν εξαιτίας των m-volίων, το μόνο που ακούμε είναι, ότι όλοι θα πρέπει να m-volιαστούν.

Στο όνομα της δημόσιας υγείας, οι άνθρωποι είδαν τις ζωές τους και τα εισοδήματά τους να καταστρέφονται, [είδαν] να χάνουν την εργασία τους, να παραβιάζεται η ιδιωτική τους ζωή, να συνθλίβονται οι ελευθερίες τους, να θίγεται η αξιοπρέπειά τους, να περιορίζονται οι ευκαιρίες τους, η ποιότητα της ζωής τους να υποβαθμίζεται. Όλα αυτά γιατί δεν
προτίθενται να υπακούσουν στις εντολές των κυβερνήσεών τους. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

Θα παραθέσω εδώ από τα ιδρυτικά έγγραφα «Gaudium et spes” (Ποιμαντικό Σύνταγμα) της2ης Συνόδου του Βατικανού.

Αυτό εδώ είναι από την παράγραφο 26: “Υπάρχει μια υψηλή αξιοπρέπεια που προσιδιάζει στον άνθρωπο, καθώς αυτός βρίσκεται πάνω από όλα τα πράγματα, και τα δικαιώματα και τα καθήκοντά του είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΑ.»
«Για τούτο τον λόγο, κάθε κοινωνική ομάδα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες και τις θεμιτές επιδιώξεις άλλων ομάδων.

Συνεπώς, θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε όλους τους ανθρώπους, ότι είναι απαραίτητο για μια αληθινά ανθρώπινη ζωή, όπως λ.χ., τρόφιμα, ρούχα και στέγη, το δικαίωμα στην εκπαίδευση, την απασχόληση, την ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ, τον σεβασμό, την κατάλληλη πληροφόρηση, να ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΚΑΝΟΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ, το δικαίωμα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της δίκαιης ελευθερίας…» αναφέρει το Ποιμαντικό Σύνταγμα (Gaudium et spes)

Συνεπώς, σύμφωνα με αυτό το θεμελιώδες έγγραφο της Β’ Συνόδου του Βατικανού, κάθε κοινωνική ομάδα ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες και τις θεμιτές επιδιώξεις κάθε κοινωνικής ομάδας που εκπροσωπούν κάθε πολίτη.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΙ.

Καμία κοινωνική ομάδα δεν μπορεί να εξαιρείται από τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, ΣΥΝΕΠΩΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝ-Μ-VOLΙΑΣΤΩΝ. Και σε αυτό το σημείο είναι που εντοπίζω την αποτυχία στον τρόπο ανταπόκρισης και διαχείρισης της κρίσης του covid-19.

Οι αν-m-volίαστοι έχουν γίνει στόχοι αδικίας, εχθρότητας και επιθετικότητας, και τους αφαιρούνται τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Και ενώ, η β’ Σύνοδος του Βατικανού λέει “άσχετα με την κατάσταση m-volιασμού ενός ατόμου, ως κοινωνική ομάδα θα πρέπει να τους συμπεριφέρονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό.»

Το ποιμαντικό σύνταγμα (Gaudium et spes) αναφέρει “όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα σετροφή, ρουχισμό και στέγη.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην απασχόληση.

Αλλά οι σημερινοί αρχηγοί των κυβερνήσεών μας υποστηρίζουν διαφορετικά.

Εάν ένα άτομο δεν είναι m-volιασμένο, τότε σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να στερηθούν το δικαίωμα στην απασχόληση, να του αφαιρεθούν τα μέσα να παρέχει τα απαραίτητα για τον εαυτό του και την οικογένειά του, να του απαγορευθεί η είσοδος σε μαγαζιά και αγορές για να αγοράσει τρόφιμα, ρουχισμό και αλλά που είναι απαραίτητα για την ζωή.

Το Ποιμαντικό Σύνταγμα λέει, ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στην εκπαίδευση, αλλά οι «πολιτικά ορθοί» υγειονομικοί αξιωματούχοι και ειδικοί μιλάνε διαφορετικά.

Οι μη m-volιασμένοι δεν έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση, και έτσι βλέπουμε πανεπιστήμια, σχολεία και εκπαιδευτικά ινστιτούτα διαρκώς να αποκλείουν από την εκπαίδευση μη m-volιασμένους μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές.

Η θέση της Εκκλησίας, σύμφωνα με τη β’ σύνοδο του Βατικανού, πρεσβεύει ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ.

ΕΚΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΕΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ-Μ-VOLΙΑΣΤΟ.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ, ΑΝΟΗΤΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΣΕ ΦΟΝΟ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.

Τους αν-m-volίαστους μπορεί η αστυνομία άνετα να τους ψεκάζει με δακρυγόνα, να τους απομακρύνει δια της βίας από τα σπίτια τους και να τους πετάξει μέσα σε στρατόπεδα καραντίνας, σαν να επρόκειτο για καταδικασμένους εγκληματίες.

Όπως λέει το ποιμαντικό σύνταγμα, όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στον σεβασμό, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝ-Μ-VOLΙΑΣΤΟΥΣ.

Αυτοί, όπως γίνεται προφανές, μπορεί άνετα να διασυρθούν δημοσίως ακόμη και από τους αξιωματούχους που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΞΕΙ.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για την γλώσσα που πρόκειται να ακολουθήσει, αλλά απλά παραθέτω.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Macron είπε πρόσφατα ότι στόχος του είναι να «τσαντίσει» τους αν-m-vol-ίαστους όσο πιο πολύ μπορεί. Ίσως να θυμάστε, ότι ο κυβερνήτης του Κολοράντο Jared Polis αποκάλεσε τους μη m-volιασμένους στην Πολιτεία του «μπάσταρδους εγωιστές».

Μα, τι ωραίο παράδειγμα σεβασμού προς μίμηση!…

Προφανώς, οι αν-m-volίαστοι είναι η μοναδική κοινωνική ομάδα στον κόσμο, των οποίων τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν εφαρμόζονται. Μπορεί κανείς να τους προσβάλει και να τους ντροπιάσει δημόσια, συμπεριλαμβανομένων των πολιτειακών αρχόντων, ενώ η Εκκλησία στέκεται εκεί και το παρακολουθεί να συμβαίνει. (τα καλά τα δικά μας)

Και τα άτομα που συνιστούν αυτήν την νέα ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ θεωρούνται ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ, ένα δικαίωμα για το οποίο η β’ σύνοδος του Βατικανού αναφέρει ότι «κάθε άνθρωπος στον κόσμο έχει δικαίωμα σε αυτό [δηλ. να πράξει βάσει της συνείδησής του].

Και θα ευχόμουν η παραβίαση των δικαιωμάτων να σταματούσε εδώ.

Αλλά υπάρχει και ένα πιο φρικτό και αποτρόπαιο παράδειγμα, που είμαι αναγκασμένος να δώσω.

Όχι μόνο είναι αρκετά ντροπιαστικό που η Καθολική Εκκλησία έχει καθίσει στον πάγκο και δεν μιλάει για όλες αυτές τις αδικίες που συμβαίνουν, αλλά στην πραγματικότητα ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

Σε διάφορες επισκοπές ανά τον κόσμο, απαγορεύτηκε στους μη m-volιασμένους να λάβουν τα μυστήρια, απαγόρευσαν την λατρεία του Παντοδύναμου Θεού, τους απαγορεύτηκε να λάβουν την Θεία Ευχαριστία, να εκπληρώσουν την υποχρέωση της Κυριακής, να λάβουν την άφεση των αμαρτιών τους στο εξομολογητήριο.

Η Αγία Γραφή μας λέει ότι υπάρχει ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ, Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ – ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ M-VOLΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς τους επισκόπους και ιερείς. ΝΤΡΟΠΗ στους εκκλησιαστικούς άνδρες που ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗ Μ-VOLΙΑΣΜΕΝΩΝ, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.

Και συνεπώς, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΙΩΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

AYTO ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ.

Πρόκειται για μια πολύ κοινότοπη έκφραση, αλλά θα πρέπει να την επαναλάβω εδώ, ότι εκείνοι που αγνοούν την Ιστορία, είναι καταδικασμένοι να την επαναλάβουν.

Και για αυτό, θα διαβάσω τμήμα επιστολής από ένα παρελθόν, του οποίου υπάρχουν ακόμη επιζώντες.

Πρίν πέντε μήνες, στις 25 Αυγούστου 2021, μια ένωση επιζώντων του ολοκαυτώματος, έστειλε μια επιστολή στον ΕΜΑ, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, σχετικά με τις αδικίες που διαπράττονται στο όνομα της δημόσιας ασφάλειας.

Ιδού τι είπαν: “Εμείς, οι επιζώντες της θηριωδίας που διαπράχθηκε κατά της ανθρωπότητας κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ και να συντάξουμε αυτήν την επιστολή.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
Σας καλούμε να σταματήσετε αυτό το ΑΝΙΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΜΕΣΑ.

Η πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ, ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ, ΩΣΤΟΣΟ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.» αυτά αναφέρει η επιστολή των επιζώντων.

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ; ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ;

Ή ΘΑ ΚΩΦΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ;

Και έτσι λοιπόν, προσεύχομαι, και σας εκλιπαρώ να ενώσετε τις προσευχές σας με τις δικές μου, ώστε ακόμη περισσότεροι ιερείς και επίσκοποι να ξυπνήσουν και να αντικρύσουν την πραγματικότητα και τί συμβαίνει στον κόσμο μας αυτήν την στιγμή και ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΥ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.

Θα κλείσω θέτοντας στον καθένα σας το παρακάτω ερώτημα, ανεξάρτητα σε ποιά πλευρά της m-volιαστικής υποχρεωτικότητας πρόσκειται κανείς.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑ Μ-VOLΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ;

Ο Θεός να σας ευλογεί όλους.

Εις το όνομα του Πατρός, και του Υιού, και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.”

 

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 425


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα