Τώρα οι άνθρωποι πεθαίνουν από το εμβόλιο. Η ανθρωπότητα θα πληρώνει το κόστος των εμβολίων mRNA για τις επόμενες δεκαετίες.

Τώρα οι άνθρωποι πεθαίνουν από το εμβόλιο. Η ανθρωπότητα θα πληρώνει το κόστος των εμβολίων mRNA για τις επόμενες δεκαετίες.

22 Ιανουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:719
Μοίρασέ το

 

 

Δεν πρόκειται για θανάτους από Covid. Είναι θάνατοι από καταστάσεις που προκαλούνται από το εμβόλιο.

Με άλλα λόγια, η εκπληκτική αύξηση των θανάτων και των νοσηλειών συνδέεται με τα εμβόλια κατά του Covid.

 

 

 

 

Τα άρθρα του πολιτικού αναλυτή Πολ Κρέιγκ Ρόμπερτς, είχαν πάντα τεράστια εγκυρότητα και λόγω αυτής, και τεράστια απήχηση στο ευρύ κοινό.

Ο λόγος του έχει να προσθέσει ένα ακόμα κομμάτι παζλ στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ανθρωπότητας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Πολ Κρέιγκ Ρόμπερτς

 

Η OneAmerica είναι μια μεγάλη εταιρεία ασφάλισης ζωής στην Ινδιανάπολη. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Σκοτ ​​Ντέιβισον μόλις ανακοίνωσε ότι, αν κρίνουμε από τους ισχυρισμούς πολιτικής, οι Αμερικανοί σε ηλικία εργασίας πεθαίνουν ξαφνικά σε άνευ προηγουμένου αριθμούς.

Αναφέρει ότι όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής βιώνουν άνοδο 40% στο ποσοστό θνησιμότητας.

«Απλώς για να σας δώσω μια ιδέα για το πόσο κακό είναι αυτό, μια καταστροφή τριών σιγμάτων ή μια καταστροφή ενός στα 200 χρόνια θα ήταν 10% αύξηση σε σχέση με την προ-πανδημία. Άρα το 40% είναι κάτι ανήκουστο».

Δεν πρόκειται για θανάτους από Covid. Είναι θάνατοι από καταστάσεις που προκαλούνται από το εμβόλιο.

Ο Μπράιαν Τάμπορ, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομείων της Ιντιάνα, αναφέρει μια αντίστοιχη τεράστια αύξηση στα νοσοκομειακά κρούσματα, όχι από τον Covid αλλά από κάθε είδους πράγματα, πράγματα που είναι γνωστό ότι αποτελούν κινδύνους από το εμβόλιο.

Με άλλα λόγια, η εκπληκτική αύξηση των θανάτων και των νοσηλειών συνδέεται με τα εμβόλια κατά του Covid.

Τον τελευταίο χρόνο και ίσως και περισσότερο, έχω αναφέρει τα ευρήματα και τις προβλέψεις κορυφαίων επιστημόνων της ιατρικής που δεν είναι στη μισθοδοσία του Big Pharma ή του Fauci.

Τα ευρήματα αυτών των επιστημόνων έχουν αποσιωπηθεί από τον Φάουτσι και τους θεσμούς.

Με λίγα λόγια, το εμβόλιο υπονομεύει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και το μετατρέπει σε όπλο ενάντια στο σώμα σας.

Το αποτέλεσμα είναι οι καρδιακές προσβολές και το εύρος των ανεπιθύμητων ενεργειών που συνδέονται τώρα με το εμβόλιο.

Ένας εξοργισμένος και θυμωμένος Δρ Sucharit Bhakdi εξηγεί τη διαδικασία εδώ: https://www.globalresearch.ca/video-dr-sucharit-bhakdi-these-vaccines-are-killing-the-young-and-the-old-they-are-killing-our-children/5765866?utm_campaign= magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

Ορισμένοι ειδικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένα μεγάλο ποσοστό των εμβολιασμένων θα βιώσει αναπηρία και θάνατο.

Όπως εξηγεί ο Δρ Bhakdi, δεν συμβαίνει σε όλους αμέσως.

Κάποιοι βιώνουν θάνατο ή αναπηρία αμέσως, άλλοι ένα μήνα αργότερα, άλλοι ένα χρόνο μετά και άλλοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όπως καταλαβαίνω, το ποσοστό θανάτου και αναπηρίας των εμβολιασμένων με τον Covid θα αυξηθεί με τον καιρό.

Εάν η διαδικασία είναι ταχεία, μια συνέπεια θα μπορούσε να είναι η κοινωνική κατάρρευση.

Εάν η διαδικασία είναι αργή, τότε οι πληθυσμοί που εμβολιάστηκαν περισσότερο θα παρουσιάσουν αριθμητική μείωση.

Σαφώς, η προσπάθεια εμβολιασμού ήταν ένα τεράστιο λάθος ή μια σκόπιμη επιχείρηση ελέγχου του πληθυσμού.

Τώρα όμως που είναι γνωστό ότι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος στο εμβόλιο παρά στον ιό, όλοι οι εμβολιασμοί πρέπει να σταματήσουν.

Η λογοκρισία γνωστών ειδικών γιατρών πρέπει να σταματήσει, ώστε να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την προπαγάνδα του μάρκετινγκ και να καταλάβουμε την πραγματική κατάσταση.

Ο Covid δεν ήταν θανατηφόρος εκτός από άτομα χωρίς θεραπεία με συννοσηρότητες. Η τρέχουσα παραλλαγή, το Omicron, φαίνεται να είναι πιο ήπια από το κοινό κρυολόγημα και καθώς το εμβόλιο δεν προστατεύει από κανένα από τα δύο, η χρήση του είναι εντελώς ανεύθυνη.

Η ανθρωπότητα θα πληρώνει το κόστος των εμβολίων mRNA για τις επόμενες δεκαετίες.

 

 

Πηγή

Προβολές : 719


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα