Υπάρχει ένα μυστικό για αυτούς που παίρνουν όλα τα σημερινά μέτρα ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων σας!

Υπάρχει ένα μυστικό για αυτούς που παίρνουν όλα τα σημερινά μέτρα ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων σας!

7 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:775
Μοίρασέ το

 

ΕΜΑΝΟΥΕΛΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΡΟΖ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ!!!

 

 

 

 

Αν διαβάσετε με προσοχή τα ΠΡΩΤΟΚΩΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, θα αντιληφθείτε πως η διαστροφή που βρίσκεται στα δικά τους γονίδια, επιβάλλεται να επεκταθεί στα γονίδια όλων όσων κυβερνούν, ώστε να ελέγχονται πλήρως.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ…ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υπάρχει ένα μυστικό για αυτούς που παίρνουν όλα τα σημερινά μέτρα ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων σας!

Kάτι που λίγοι μπορούν να αντιληφθούν, κάτι  που είναι απόκρυφο για εμάς που είμαστε απ΄έξω από τον χορό. 

Όλες αυτές οι λούγκρες ενεργούν αλλιώς, ανάποδα απο εσάς, έχουν άλλη εκπαίδευση που το μυαλό ενός απλού ανθρώπου (όπως είμαστε όλοι μας) δεν μπορεί ποτέ να καταλάβει γιατί βλέπει κοστούμια, γραβάτες, διπλώματα, κατορθώματα και διαφήμηση από διάφορα επιβλητικά κέντρα….

Τους προωθούν απο νεαρή ηλικία για να προγραμματίσουν τον ΝΟΥ σας για την καταλληλότητα τους.

Έχουν εκπαιδευτεί ακριβώς για αυτήν την θέση ως ηγέτες μας, σήμερα, αυτή την συγκεκριμένη ιστορική στιγμή της μαζικής ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ.

Αν κοιτάξετε τις εικόνες, φωτογραφίες από διαφορετικές στιγμές, μετά από συνεδρίαση, εργασία και χαρά, δηλαδή σε διαφορετικές ημέρες και χρόνο, βλέπετε ένα ερωτικό βλέμμα στα μάτια τους.

Οι “ερωτιάρηδες με το ροζ στριγκ” είναι για όλες τις δουλειές, είναι για γραφεία και τράπεζες, για τα οικονομικά, για την ανάπτυξη και ευημέρια, για αλλαξοκωλιές και πολλές άλλες σοβαρές ανωμαλίες με μικρά παιδάκια.

Όλα αυτά είναι μέρος της εκπαίδευσης τους, όπως αναφέραμε σε μικρή ηλίκια.

Τα πάντα είναι θέμα εκπαίδευσης και μάιντ κοντρόλ προγράμματος, τους διαλέγουν με βάση τις διαταραγμένες σεξουαλικές επιθυμίες τους, ή καλύτερα η βασική προυπόθεση είναι μια άρρωστη σεξουαλικότητα ώστε να μπορούν να πιεστούν από τους εκπαιδευτές τους σε περιπτώση που αρχίσουν να κάνουν πίσω.

Δεν μπορούν να κάνουν ποτέ πίσω γιατί οι εκπαιδευτές τους, οι μυστικές σέκτες, θα βγάλουν όλα τα σεξουαλικά σκάνδαλα, σεξουαλικά πισω-γλέντια, ναρκωτικά, χειροπέδες και πολύ ξύλο στην επιφάνεια.

Στον σατανισμό όλα είναι ανάποδα, άλλα σας λένε, άλλα κάνουν, μιλάνε για τα οφέλη και την υγεία σας και από πίσω σας δολοφονούν με δεκάδες ή εκατοντάδες τρόπους για μια θέση δίπλα στον άφιλο θεό τους.

 

Πηγή

Προβολές : 775


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα