ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ, Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΝΤΙ, ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ, Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΝΤΙ, ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

8 Δεκεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ, Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΝΤΙ, ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

 

Σουχαρίτ Μπάγντι: Μετά από κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο της Pfizer είχε αποδειχθεί ότι ήταν ψευδείς, δεν υπάρχουν καθόλου κλινικές μελέτες που να δείχνουν ότι αυτό το εμβόλιο προστατεύει.

Επομένως, είναι ξεκάθαρο ότι η έγκριση θα πρέπει να αποσυρθεί.

Εάν αυτό δε συμβεί θα πρέπει οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Αν δεν οδηγηθούν στα δικαστήρια, τότε τα κράτη και οι αρχές που αναγκάζουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, είναι ξεκάθαρο ότι δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις.

Σήμερα, προς μεγάλη μας έκπληξη, η ελληνική κυβέρνηση, επιβάλλει τον εμβολιασμό στα παιδιά. Προφανώς κάτι πηγαίνει πάρα πολύ λάθος σε αυτή τη σάπια υπόθεση. Και γίνεται ξεκάθαρο ότι κυβερνήσεις και πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και σατανικοί.”

 

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ, Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΝΤΙ, ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

Πλησιάζει η ώρα που θα στηθούν στα ικριώματα, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Όσο ο λαός αφυπνίζεται, τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι αντιδράσεις του.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως με τον εξαίρετο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ως προς το θέμα της… “αθωότητας” των γιατρών.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

 

Ακόμα μια συνέντευξη του διάσημου Γερμανού ιολόγου Σουχαρίτ Μπάγντι στον FOCUS FM βγάζει ειδήσεις «βόμβα» και δίνει θάρρος σε όσους ο νους τους έχει σκοτεινιάσει από την πρωτοφανή καθημερινή εκστρατεία τρόμου των καναλιών και της κυβέρνησης.  

 O κορυφαίος επιστήμονας μίλησε για όλα.

«Πρέπει να σας πω ότι σήμερα είναι μια μέρα χαράς για την Ελλάδα», είπε και συνέχισε:

«Στις 3 Νοεμβρίου που μιλήσαμε σας είχα πει ότι είχε προκύψει το θαυμάσιο νέο, ότι μετά από κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο της Pfizer είχε αποδειχθεί ότι ήταν ψευδείς, δεν υπάρχουν καθόλου κλινικές μελέτες που να δείχνουν ότι αυτό το εμβόλιο προστατεύει.

Επομένως, είναι ξεκάθαρο ότι η έγκριση θα πρέπει να αποσυρθεί.

Εάν αυτό δε συμβεί θα πρέπει οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Αν δεν οδηγηθούν στα δικαστήρια, τότε τα κράτη και οι αρχές που αναγκάζουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, είναι ξεκάθαρο ότι δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις.

Έτσι είχε η κατάσταση στις 3 Νοεμβρίου, ωστόσο σήμερα, προς μεγάλη μας έκπληξη, η ελληνική κυβέρνηση, επιβάλλει τον εμβολιασμό στα παιδιά. Προφανώς κάτι πηγαίνει πάρα πολύ λάθος σε αυτή τη σάπια υπόθεση. Και γίνεται ξεκάθαρο ότι κυβερνήσεις και πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και σατανικοί.

Τι μπορούμε να κάνουμε; Αυτό που ήδη κάνουμε, να στραφούμε στους γιατρούς σε όλο το υγειονομικό προσωπικό όλου του κόσμου να τους πούμε ότι είναι καθήκον τους να εναντιωθούν σε όλο αυτό.

Πως θα πειστούν;

Θα σας πω και αυτό θα είναι το σπουδαίο νέο που σας έχω σήμερα, είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου σε εσάς.

Το υγειονομικό προσωπικό και οι γιατροί δεν είναι οι κακοί της υπόθεσης.

Είναι εκείνοι που έχουν παραπλανηθεί από τις κυβερνήσεις, οτι αυτό το εμβόλιο είναι χρήσιμο και κυρίως, ασφαλές.

Και αυτό που τους λένε είναι ότι, εάν για παράδειγμα ένας νεαρός αθλητής καταρρεύσει και διαγνωστεί με μυοκαρδίτιδα δεν είναι τόσο σημαντικό γιατί αυτή η παρενέργεια είναι πολύ σπάνια και δεν οφείλεται στο εμβόλιο.

Τους λένε ότι δεν έχει αποδειχθεί ότι φταίει το εμβόλιο που έχει σώσει εκατομμύρια ανθρώπους, που είναι τρομερό ψέμα.

Όπως ισχυρίζονται, η σχέση κόστους-ωφέλειας συνεχίζει να είναι πολύ καλή ακόμα κι αν κάποιοι άνθρωποι έχουν πονοκεφάλους , ή μικρές παρανέργειες.

Φανταστείτε τι θα μπορούσε να γίνει αν κάποιος δείξει σε αυτούς τους ανθρώπους, γιατρούς, νοσηλευτές και φυσικά στους πολιτικούς ότι υπάρχει συσχέτιση μεταξύ μυοκαρδίτιδας, καρδιοπάθειες που δεν θεραπεύονται τελείως και του εμβολίου.»

Ο διάσημος ιολόγος εξήγησε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει εάν ένας ιατροδικαστής διενεργούσε νεκροψία-νεκροτομή σε κάποιον που πέθανε μετά το εμβόλιο και παρατηρούσε στα όργανα κάτι ασυνήθιστο, σε σχέση με άλλους ανθρώπους που έχουν πεθάνει.

«Αυτό κάνει τον τελευταίο μήνα ένας ιατροδικαστής στη Γερμανία. Και αναζητά αποδείξεις για βλάβες τόσο άμεσα συνδεδεμένες με το εμβόλιο, που δεν θα μπορεί κανείς να τις αμφισβητήσει.

Παρουσίασε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα πριν από 2 ημέρες” συνέχισε ο κος Μπάγκντι.

Συνέχισε λέγοντας ότι “Εξέτασε 17 περιπτώσεις ανθρώπων που πέθαναν από το εμβόλιο από 25-80 ετών και βρήκε ίδια ευρήματα σε όλους. Αυτό που ανακάλυψε είναι ότι υπάρχει φλεγμονή, θρόμβωση ειδικά στα λεπτά αγγεία, πολλών οργάνων. Υπάρχει βύθιση των λεμφοκυττάρων, στους ιστούς πολλών οργάνων, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της καρδιάς. Αν και δεν παρουσιάζεται σε όλους αυτή η εικόνα, το μοτίβο είναι πάντα το ίδιο.

Η καρδιά είναι το όργανο που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πλήττεται ο εγκέφαλος, το συκώτι, το δέρμα. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι κύτταρα του οργανισμού μας, επιτίθενται σε άλλα κύτταρα.

Αυτό που λένε οι Έλληνες πολιτικοί είναι να στήσουμε το παιδί στον τοίχο και να το πυροβολήσουμε.

Η σφαίρα μπορεί να το τραυματίσει ελαφρά, αλλά δε θα το σκοτώσει».

Ο Γερμανός ιατροδικαστής ωστόσο είπε ότι η σφαίρα αυτή, τραυματίζει τις καρδιές των ανθρώπων. Επομένως κανένας γιατρός, κανένας από το υγειονομικό προσωπικό δε θα πρέπει να εμβολιάζει ανθρώπους, γιατί αν το κάνει, παραβλέπει βασικά ιατρικά δεδομένα.

«Θα στείλουμε πριν τα Χριστούγεννα, ενημερωτικά σημειώματα σε γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο, προειδοποιώντας τους οτι εάν αυτό συνεχιστεί, είναι πολύ πιθανόν να διωχθούν για φόνο ή απόπειρα φόνου».

Όπως τόνισε η ένωση που έχουν δημιουργήσει, η Ένωση Ιατρικής Δεοντολογίας για τον κορονοϊό, εκπονεί άρθρα και μελέτες που προωθούνται μέσω της ιστοσελίδας μας.

«Μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας. Μπορείτε κι εσείς να τα δείξετε στους δικούς σας γιατρούς. Να τα δώσετε σε νομικούς να διώξουν ποινικά γιατρούς που εμβολιάζουν τον κόσμο» .

Οι εικόνες από την μελέτη του Γερμανού Ιατροδικαστή θα δημοσιευτούν την Παρασκευή στο συμπόσιο που διοργανώνει η ένωσή μας είπε ο Καθηγητής.

Το συνέδριο θα είναι σε ζωντανή μετάδοση. Θα διαρκέσει τρείς ώρες και το όλο θέμα θα εξεταστεί από ιατρικής, ψυχολογικής και νομικής άποψης.

Ο κος Μπάγκντι απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με το ακαταδίωκτο των γιατρών και τον έλεγχο της δικαιοσύνης στη χώρα μας.

«Φυσικά αυτό το κάνουν παντού, όμως εδώ κοιτάμε την υπόθεση από άλλο πρίσμα. Πρόκειται για ιατρική πράξη με σκοπό να βλάψει και όχι να προστατεύσει.

Είμαι σίγουρος ότι είναι διαφορετική η οπτική αυτή.

Φίλοι μου δικηγόροι υποστηρίζουν ότι ανατρέπεται το παιχνίδι.

Πρέπει ο πληθυσμός της χώρας σας να αντισταθεί όπως εχθές στη Θεσσαλονίκη και πει όχι δεν σας επιτρέπουμε να πυροβολήσετε τα παιδιά μας, πρώτα θα εμβολιάσουμε εσάς και τα δικά σας παιδιά».

Ο επιφανής καθηγητής επιδημιολογίας απεύθυνε έκκληση στους Έλληνες συναδέλφους του, να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ηθικό χρέος και δεν μπορούν να παραβλέπουν τη… σφαίρα που όπως τόνισε μπαίνει στο σώμα μας.

«Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για θεραπείες. Αυτός ο κορονοϊός είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Εάν δεν είσαι εμβολιασμένος η πιθανότητα να κολλήσεις τον ιό είναι πολύ μικρή. Αυτό που πρέπει όλοι να γνωρίζουν είναι το ότι, για τον εμβολιασμένο, οι πιθανότητες βαριάς νόσησης, ολοένα και αυξάνονται. Γιατί το ανοσοποιητικό σύστημα γίνεται ολοένα και πιο επιθετικό και σκοτώνει τον οργανισμό»

Ο διάσημος ιολόγος χαρακτήρισε μεγάλη ανοησία την άποψη ότι, υπεύθυνοι για τις μεταλλάξεις, είναι οι ανεμβολίαστοι.

«Το εμβόλιο δεν κάνει απολύτως τίποτα. Μεταλλάξεις παρατηρούνται πάντα, όσο πιο πολύ διασπείρονται, τόσο αποδυναμώνουν. Αυτή είναι και η εξέλιξη των ιών στο χρόνο. Σε πολλές χώρες του κόσμου οι εμβολιασμένοι είναι εκείνοι που νοσούν βαριά.

Το εμβόλιο σκοτώνει κόσμο σε μία εβδομάδα, δε χρειάζεται να περιμένει κανείς για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες, που κι αυτές θα έρθουν βέβαια σε πολλές περιπτώσεις.

Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις που επιβάλλουν το εμβόλιο αγνοώντας αυτά τα στοιχεία, δεν δρουν με γνώμονα το γενικό καλό, αλλά με εγκληματική πρόθεση και αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα».

Ο κύριος Σουχαρίτ Μπάγκντι ευχήθηκε καλές γιορτές και ολοκλήρωσε με μία συμβουλή προς όλους εμάς. «Στείλτε τους πολιτικούς σας στον αγύριστο».

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,357


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα