ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ, το ξέσπασμα του Προέδρου των απανταχού Σουλιωτών, για το ΑΙΣΧΟΣ του συνεδρίου για τον Αλή Πασά. Σκληρή γλώσσα και για τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διοργανωτές(βίντεο)

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ, το ξέσπασμα του Προέδρου των απανταχού Σουλιωτών, για το ΑΙΣΧΟΣ του συνεδρίου για τον Αλή Πασά. Σκληρή γλώσσα και για τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διοργανωτές(βίντεο)

21 Οκτωβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ, το ξέσπασμα του Προέδρου των απανταχού Σουλιωτών, για το ΑΙΣΧΟΣ του συνεδρίου για τον Αλή Πασά. Σκληρή γλώσσα και για τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διοργανωτές(βίντεο)

Αναρωτιέται ο Προεδρεύων του Συλλόγου Απανταχού Σουλιωτών Δημήτρης Μπότσαρης: Ο ΑΛΗ ΠΑΣΑΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ;

 

Πρόεδρος απανταχού Σουλιωτών: “Επομένως αφού κάποιοι αποφάσισαν, ότι θα πρέπει σε μεγάλες εθνικές επετείους αντί για τους ήρωες μας, να τιμούμε τους τυράννους και τους σφαγείς μας, δεν θα ακουστεί παράξενα, αν κάποιοι προτείνουν κατά τις γιορτές τον Χριστουγέννων, να γιορτάσουμε ως τιμώμενο πρόσωπο τον Ηρώδη…

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!!!!”

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ, το ξέσπασμα του Προέδρου των απανταχού Σουλιωτών, για το ΑΙΣΧΟΣ του συνεδρίου για τον Αλή Πασά. Σκληρή γλώσσα και για τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διοργανωτές(βίντεο)

Πόση οργή… πόση αγανάκτηση γι αυτό ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, από μια κάστα εβραιοσιωνιστών που θέλουν να επιβάλουν την διαστρέβλωση της Ιστορίας μας και να μηδενίσουν την ιστορική μνήμη…

ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΟΛΑ.

Δεν αρκούν οι λέξεις … μετρούν οι πράξεις… διαφορετικά, είμαστε ανίκανοι να λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Με αυτή χαρακτηριστική φράση, κατέκρινε δριμύτατα και κατήγγειλε δημόσια, τους Εβραίους γραμματείς και Φαρισαίους, στην Ιερουσαλήμ, ο Ιησούς Χριστός, χαρακτηρίζοντάς τους, ως υποκριτές, λόγω ασυνέπειας λόγων και έργων.

Το ίδιο ακριβώς μπορεί να πει κάποιος σήμερα και να καταγγείλει δημόσια και πρώτο, τον Δήμαρχο Ιωαννιτών, κ. Μωυσή Ελισάφ, διότι ενώ προανήγγειλε ως αιτία αυτού του απαράδεκτου και απρεπούς τριήμερου Συνεδρίου, τη συμμετοχή του Δήμου Ιωαννιτών στις επετειακές γιορτές των 200 χρόνων, από την έναρξη της Επανάστασης του 1821, κατέληξε ουσιαστικά να ατιμάσει αυτές τις γιορτές, τιμώντας, σχεδόν, τον Αλή πασά, για τον οποίο ο κος Ελισάφ και όλοι οι συμμετέχοντες στο Συνέδριό του, θα ομιλούν επί τριήμερο, ευνοϊκά, προσπαθώντας να αναδείξουν τη προσωπικότητά του και να βρουν κάποια σημαντικά, κατ’ αυτούς, έργα του, όπως δείχνει και το αναρτημένο πρόγραμμα αυτού του Συνεδρίου.

Ταυτόχρονα, είναι βέβαιο, ότι ουδείς εξ αυτών θα αναφερθεί στον πρότερο βίο του και στο ξεκίνημα της αισχρής καριέρας του Αλή, ως αρχηγού μιας ληστοσυμμορίας, όπως και ο πατέρας του και κατόπιν, ως ο μεγαλύτερος σφαγέας των Ελλήνων, όλων των περιοχών της δικαιοδοσίας του, όπως αυτές της Πρέβεζας το 1798, όπου εκτός των κατοίκων της, σφάγιασε και Γάλλους αιχμάλωτους πολέμου, εκθέτοντας την Ήπειρο διεθνώς, του Ζαλόγγου και του Σέλτσου το 1803 και 1804, του Γαρδικίου το 1812, του Χορμόβου το 1813, της Χειμάρρας το 1815, και σωρεία άλλων μεμονωμένων σφαγιασμών και μαρτυρικών θανατώσεων, που διέταξε για πάμπολλα ένδοξα άτομα των αγώνων, που «έπεσαν» για την Επανάσταση, τη θρησκεία  και την Ελευθερία της Πατρίδας μας.

Επίσης, από τους ομιλητές, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο εκ Μετσόβου, ορμώμενος και έχοντας συνεισφέρει πολλά, για το Σούλι τα οποία και τον τιμούν, τί ευνοϊκό, θα βρει να πει κατά την ομιλία του για τον Αλή, που ταλαιπώρησε και τους δικούς του προγόνους, αυξάνοντας δραματικά την φορολογία για τους Μετσοβίτες, οδηγώντας τους στη πείνα και στην εξαθλίωση, αφού κάθε κατηγορία του, θα αμαυρώσει το στόχο του Συνέδριου, που θέλει να παρουσιάσει και να προβάλει τον μέγιστο, ίσως εχθρό των Ελλήνων επαναστατών, ως έναν «εκσυγχρονιστή ηγέτη» της εποχής του, που έκανε «έργα» και είχε οργανώσει μια «πολυπολιτισμική κοινωνία», που λειτουργούσε εύρυθμα, καθιστώντας τα Ιωάννινα, μια νέα Αθήνα, κατά την άστοχη παρομοίωση της κας Γιακωβάκη, αλλά και των τεσσάρων Αλβανών ομιλητών, που θα υμνήσουν τον Αλή;

Όσο για τον πρύτανη του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, μόνο θλίψη και προβληματισμό, μπορούμε να εκφράσουμε δημόσια, για την συνδιοργάνωση, με τον Δήμο Ιωαννιτών, αυτού του ανθελληνικού, θα πουν χιλιάδες, Συνεδρίου, με την σκέψη, ότι οι νέοι επιστήμονες που θα αποφοιτήσουν από το πανεπιστήμιο αυτό, θα διδάξουν στην μαθητιώσα ελληνική νεολαία, ότι ο κάθε τύραννος και σφαγέας του Ελληνισμού, μπορεί να είναι σημαντικότερος από τους Έλληνες ήρωες της Επανάστασης του 1821 που δόξασαν τον Αγώνα για την Ελευθερία,  προφέροντας θυσία την ίδια τη ζωή τους, που την αφαίρεσε ο χειρότερος των τυράννων, ο Αλή πασάς, το «τιμώμενο» πρόσωπο του απαράδεκτου και απρεπέστατου, για την Ελλάδα, αυτού Συνεδρίου…

Τέλος, για την κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο από αυτήν, αφού, τα δείγματα γραφής, που έχουν δώσει κάποια επιστημονικά μέλη της Επιτροπής που ηγείται, έχουν εκφραστεί απαξιωτικά, τόσο για τον «Γέρο του Μωριά», Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, της Ρούμελης, Γεώργιο Καραϊσκάκη και τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, χαρακτηρίζοντας τον τελευταίο, ως δικτάτορα… Αιδώς, Αργείοι…

Με αυτά και με αυτά, η κα Αγγελοπούλου απέδειξε ότι ούτε να ενώσει τους Έλληνες μπορεί, ούτε να τους κάνει να νοιώσουν «περήφανοι», για να αναφερθώ στους δύο στόχους που έθεσε ο κ. Πρωθυπουργός όταν ανακοίνωσε την επιλογή της.

Επομένως αφού κάποιοι αποφάσισαν, ότι θα πρέπει σε μεγάλες εθνικές επετείους αντί για τους ήρωες μας, να τιμούμε τους τυράννους και τους σφαγείς μας, δεν θα ακουστεί παράξενα, αν κάποιοι προτείνουν κατά τις γιορτές τον Χριστουγέννων, να γιορτάσουμε ως τιμώμενο πρόσωπο τον Ηρώδη…

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ…

ΣΟΥΛΙ  15-10-2021

 Με τιμή

Δημήτριος Μπότσαρης
Προεδρεύων
Συλλόγου Απανταχού Σουλιωτών

 

Πηγή

 Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Προέδρου των απανταχού Σουλιωτών.

Πρόεδρος απανταχού Σουλιωτών κατά του συνεδρίου για τον Αλή Πασά…

Προβολές : 496


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα