Φήμες παντού ότι ΠΕΘΑΝΕ η γυναίκα του Άλμπερτ Μπουρλά από το μπόλι!!!

Φήμες παντού ότι ΠΕΘΑΝΕ η γυναίκα του Άλμπερτ Μπουρλά από το μπόλι!!!

18 Νοεμβρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,434
Μοίρασέ το

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ;;; ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ  Conservative Beaver  πρόκειται για ψευδή είδηση ενος μικρού και ασήμαντου σάιτ που κυκλοφορεί fake news, κτλ., τότε ΓΙΑΤΙ όλα τα μεγάλα ειδησικά σάιτ του κόσμου ασχολούνται με αυτό  εδώ και μέρες προσπαθώντας να διαψεύσουν την είδηση;;; Αυτό μας κάνει εντύπωση!!!

 

 

 

Δηλαδή, σύμφωνα με τις φήμες, ο κτηνίατρος είναι … χοίρος…;

Άντε καλέ… τέτοιο παιδί έπεσαν να τον φάνε οι κακόγλωσσες… την μια τον συλλλλλλήψανε… την άλλη τον χοιρέψανε…

Πο πο τοι κακεία που αίχη ω … κώσμως…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Απ’ τα μικρά και τ’ ασήμαντα ιστολόγια, απ’ τις μικρές και τις ασήμαντες εφημερίδες, πολλές φορές βγαίνουν πολλές αλήθειες, γενικώς…

Τα μεγάλα ιστολόγια και τα μεγάλα ΜΜΕ, είναι ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ.

 

Υ.Γ.2. Αν βρείτε κανένα ορθογραφικό λάθος, από κεκτημένη ταχύτητα θα είναι… είχα πατήσει 5η ταχύτητα στην οδήγηση… ήμε ωρθωγράφως…

Ας το διασκεδάσουμε λιγουλάκι, γιατί θα μας σαλτάρουν με τις … φήμες…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες


Η είδηση για τη σύλληψη του Δ.Σ. της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά δεν είναι η μόνο φήμη που απασχολεί εκατομμύρια στο Διαδίκτυο εδώ και μέρες καθώς υπάρχει ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΑ πως πέθανε….Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ!!!….

Μετά τη διάδοση του ισχυρισμού σχετικά με τη σύλληψη του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Albert Bourla από το FBI την περασμένη εβδομάδα, το conservativebeaver.com δημοσίευσε ένα άλλο άρθρο στο οποίο ισχυρίζεται ότι η σύζυγος του Bourla, Myriam Bourla (Μύριαμ Μπουρλά) «πέθανε από επιπλοκές του εμβολίου COVID-19»!!!

Ο ιστότοπος, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται ως αντιστασιακή εφημερίδα, ισχυρίζεται ότι είναι πλέον διαθέσιμος στο διαδίκτυο και παρέχει “Συντηρητικές ειδήσεις, καναδικού στυλ”.

Αποκαλώντας το άρθρο ως «αποκλειστικό του Beaver», η πύλη απέδωσε την είδηση του θανάτου της Myriam Bourla στον «γιατρό της» και ισχυρίστηκε ότι «πέθανε στην Εντατική του Νοσοκομείου New York-Presbyterian Lawrence» λόγω «επιπλοκών από το εμβόλιο Pfizer. ”

Σύμφωνα με το conservativebeaver.com…

Η Myriam Bourla ζούσε στο προάστιο Scarsdale της Νέας Υόρκης με τον σύζυγό της. Όπως πολλοί άλλοι, η Μπουρλά εξέφρασε σκεπτικισμό για την πειραματική ένεση του συζύγου της, αρνούμενη αρχικά να την κάνει. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Scarsdale 10583, η Bourla δήλωσε ότι ενώ ήταν «περήφανη» για τη δουλειά που έκανε ο σύζυγός της, αρνήθηκε αρχικά να κάνει το εμβόλιο, δηλώνοντας ότι «δεν ήρθε ακόμη η σειρά της».

Θα θυμάστε επίσης το γεγονός ότι ο κ. Μπουρλά εξακολουθεί να αρνείται να κάνει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ εμβόλιο!!!

Δείτε τώρα το δημοσίευμα…..

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια αρχειοθετημένη έκδοση του άρθρου εδώ.

Αρκετοί χρήστες του Facebook δημοσίευσαν την είδηση του θανάτου του Μπούρλα επικαλούμενοι το άρθρο του Conservative Beaver.

Δείτε τώρα μερικές από τις αναρτήσεις στο Facebook και Twitter για αυτό το θέμα…

DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook post
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this post, Facebook will know your activity. Learn More

 

 

Η είδηση του θανάτου του Μπούρλα μεταδόθηκε επίσης από ένα ιστολόγιο που ονομάζεται The Arts of Entertainment, το οποίο περιγράφει τον εαυτό του ως «Τελευταία νέα για Νεκρούς και Νεκρολόγια – Καθημερινή ενημέρωση ειδήσεων συμπεριλαμβανομένων εγκλημάτων και ειδήσεων που σχετίζονται με ατυχήματα», στη σελίδα του στο Facebook.

Σε αντίθεση με το άρθρο του Conservative Beaver με ημερομηνία 10 Νοεμβρίου, βρήκαμε ένα tweet του Albert Bourla που έλεγε: «Απολαύω τη στιγμή με τη γυναίκα μου και την Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Pfizer», σε μια τελετή βράβευσης που διοργάνωσε το Atlantic Council -μια αμερικανική δεξαμενή σκέψης που εργάζεται στο πεδίο. των Διεθνών Σχέσεων.

 

ΩΣΤΟΣΟ, δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ στο Διαδίκτυο φωτογραφίες του Μπουρλά και της συζύγου του στην συγκεκριμένη τελετή βράβευσης! Άρα, μπορεί να είναι …ΠΑΛΙΑ η παραπάνω φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μπουρλά στο προφίλ του στο Twitter.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ;;; ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ  Conservative Beaver  πρόκειται για ψευδή είδηση ενος μικρού και ασήμαντου σάιτ που κυκλοφορεί fake news, κτλ., τότε ΓΙΑΤΙ όλα τα μεγάλα ειδησικά σάιτ του κόσμου ασχολούνται με αυτό  εδώ και μέρες προσπαθώντας να διαψεύσουν την είδηση;;; Αυτό μας κάνει εντύπωση!!!

Δείτε τώρα το εξής στιγμιότυπου οθόνης που βγάλαμε για την αναζήτηση με τις λέξεις-κλειδιά “Albert Bourla, wife, COVID vaccine” από την Google για να καταλάβετε….

Και τέλος, πριν από λίγες ημέρες βγάλαμε ένα άρθρο με τίτλο Πλήθος αναφορών ότι συνελήφθη ο…ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ της Pfizer, κατηγορούμενος για απάτη!!! που είχε να κάμει με ένα άλλο άρθρο του προαναφερθέντος σάιτ, Conservative Beaver, ότι ο Μπουρλά είχε συλληφθεί από το FBI  για τα εγκλήματά του.

Λίγες μερές μετά, και όπως γράψαμε στο άρθρο μας με τίτλο Προβάλλει τον ίδιο τον εαυτό του ο τρελο-Μπουρλά στους αρνητές: «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ όσοι διαδίδουν παραπληροφόρηση σχετικά με τα εμβόλια Covid». ΧΑΧΑΧΑ!!!, βγαίνει τελικά στην επιφάνεια ο Μπουρλά και αρχίζει ξαφνικά να επιδίδεται σε μια λεκτική έξαρση κατά των ανεμβολίαστων λέγοντας, ουσιαστικά, ότι όσοι μιλάνε εναντίον των εμβολίων είναι…«εγκληματίες»! Αλλά αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση είναι το γεγονός πως, στη δήλωσή του, ο Μπουρλά λέει ότι έχει ξεκινήσει πλέον μια συνεργασία με το….FBI για την παρακολούθηση αυτών των «σκοτειών τύπων». Μιλάμε για…ΙΔΙΟ FBI, που σύμφωνα με το Conservative Beaver, είχε προβεί σε σύλληψη του Μπουρλά μόλις λίγες μέρες πριν!!!

Άρα, τι μπορούμε να συμπεράνουμε επ ‘ αυτού, ότι έκανε κάποιου είδους συμφωνία με το FBI ο Μπουρλά για να σώσει το δικό του πετσί;;; Το θέμα φαίνεται λίγο περίπλοκο, το ξέρουμε, αλλά ο συχρονισμός όλων αυτών προαναφερόμενων γεγονότων γύρω από τον Μπουρλά προκαλούν και σάλο αλλά και ενδιαφέρον να πούμε το λιγότερο!!!

Ακούστε το συγκεκριμένο κομμάτι στο παρακάτω ηχητικό από το 10:25 και μετά…

_____

-με πληροφορίες από >> https://newschecker.in/fact-check/article-claiming-pfizer-ceos-wife-has-died-is-a-hoax

 

Πηγή

Προβολές : 1,434


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα