(Χειρότερα κι από ΖΩΑ οι μπολιασμένοι...!!!) «Δίνουν ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ» αλλά για την Pfizer: «Δεν υπάρχει θέμα»!!! ΒΙΝΤΕΟ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ»

(Χειρότερα κι από ΖΩΑ οι μπολιασμένοι...!!!) «Δίνουν ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ» αλλά για την Pfizer: «Δεν υπάρχει θέμα»!!! ΒΙΝΤΕΟ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ»

9 Δεκεμβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:760
Μοίρασέ το

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Ληγμένα τρόφιμα τρώτε; Υποθέτω πως όχι… τα πετάτε…

ΤΟ ΛΗΓΜΕΝΟ ΜΠΟΛΙ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;;;

 

Υ.Γ.2. Διαβάστε μωρέ και το σημαντικό σχόλιο, που δημοσιεύω, και κάντε και καμιά ανάλογη ερώτηση στον εαυτό σας… ΖΩΑ… Ε, ΖΩΑ…  

 

Υ.Γ.3. Το φωτογραφικό υλικό είναι επιλογή μου

Θυμηθείτε τι έγραφε το el.gr – ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ραντεβού!!!

Πολίτες στο Αίγιο ισχυρίζονται πως έτυχε να δουν την ημερομηνία λήξης στα σκευάσματα της Pfizer, παρατήρησαν πως αυτά είχαν λήξει πριν από λίγες μέρες και έφυγαν χωρίς να εμβολιαστούν

«Το μπουκαλάκι έγραφε ημερομηνία 30/11 και ο μήνας είχε 1-2 Δεκεμβρίου»,λέει ο Χάρης Σπηλιωτόπουλος, πρόεδρος εργαζομένων νοσοκομείου Αιγίου.

Όλα άρχισαν στις αρχές του μήνα. Πολίτες που πήγαν να εμβολιαστούν την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, παρατήρησαν ότι τα σκευάσματα είχαν ημερομηνία λήξης 30/11.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα περίπου 50 ραντεβού της ημέρας, μόνο 5 με 6 άτομα αποφάσισαν να μην κάνουν το εμβόλιο και έφυγαν, παρά τις διαβεβαιώσεις για τη ασφάλεια των εμβολίων.

«Το λέμε από στόμα σε στόμα και από το Facebook και όταν ερχόντουσαν την επόμενη μέρα αυτοί που είχαν προγραμματίσει να κάνουν τα εμβόλια, ζητούσαν να δούνε το μπουκαλάκι τι ημερομηνία γράφει, άλλοι το δέχονταν άλλοι ακύρωναν το ραντεβού», συμπληρώνει ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

 Η δικαιολογία του δημοσιογράφου ήταν πως εταιρίες, όπως η Pfizer, έχουν επιμηκύνει την ημερομηνία λήξης!

Συγκεκριμένα, όπως τους διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου, αλλά και η Pfizer και το ECDC, δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος αν λάμβαναν δόση που η ημερομηνία λήξης του είχε παρέλθει κατά μία με δύο ημέρες, καθώς η αποτελεσματικότητά τους διαρκεί έως και ένα μήνα μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία.

Θυμηθείτε τι έγραφε το el.gr: Να ζητάτε να βλέπετε την ημερομηνία λήξης των εμβολίων ΠΡΙΝ τα κάνετε!!! Ανοίγει τεράστιο θέμα

Δείτε το βίντεο:


ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ Η ΦΑΙΖΕΡ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ??

ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΨΥΞΕΙΣ ΤΩΝ -70

ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΑΠΟΡΙΑ : ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ (BLACK FRIDAY) ΗΤΑΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΨΥΞΕΙΣ??

ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ??

 

 

Πηγή

Προβολές : 760


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα