Άγρια. Ο πολιτισμός και η αγριότητα βρίσκονται ουσιαστικά σε πόλεμο. (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Άγρια. Ο πολιτισμός και η αγριότητα βρίσκονται ουσιαστικά σε πόλεμο. (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

12 Οκτωβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:279
Μοίρασέ το

 

Όταν καταλάβαμε ότι δεν μπορούσαμε να συνυπάρξουμε με τους άγριους, προσπαθήσαμε να ξαναφτιάξουμε τις κοινωνίες μας για να τους υπηρετούμε.

Όλα αυτά δοκιμάστηκαν και ο πολιτισμός εξακολουθεί να πνίγεται στη βία των αγρίων.

Ο πολιτισμός και η αγριότητα βρίσκονται ουσιαστικά σε πόλεμο.


 

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι πολύ σημαντικό.

ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ … ΕΒΡΑΙΟΙ;;;

ΝΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥΡΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…

ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ;

ΟΧΙ!

ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΑΖΑΡΕΙΑ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Ο ΚΙΚΕΡΩΝ, ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ!!!

Στο πέρασμα των χιλιετιών, άλλαξαν προς το καλλίτερο;

ΟΧΙ!!!

ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ…

 

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ…

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥΣ… ΤΟ DNA  ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΛΑΖΑΡΕΙΟ ΛΕΠΡΑ…

 

ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001;

ΕΙΝΑΙ!

 

ΑΡΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.
ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ Ν’ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΝ…
Αυτό, βάλτε το καλά στο μυαλό σας και ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσουμε και τους δυο…
ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ… ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΙΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

Είμαστε σε έναν πόλεμο μεταξύ αγρίων και πολιτισμού. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρεια.

Μερικοί από εμάς ξυπνήσαμε με αυτόν τον πόλεμο όταν αεροπλάνα έπεσαν σε ουρανοξύστες. Άλλοι όταν είδαμε βίντεο αποκεφαλισμού να διαδίδονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό που είδαμε στο Ισραήλ, τρομοκράτες της Χαμάς να βιάζουν, να ακρωτηριάζουν και να μολύνουν πτώματα, είναι άλλο ένα αιματηρό σήμα αφύπνισης. Θα υπάρξουν πολλοί άλλοι.

Πέρα από την πολιτική και τη γεωπολιτική, ακόμα δεν έχουμε συμβιβαστεί με αυτό που παλεύουμε.

Η βαρβαρότητα της δολοφονίας γυναικών και παιδιών, η λήψη τους ως ομήρων και η ανάρτηση φωτογραφιών των νεκρών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι υποπροϊόν του ισλαμικού πολέμου, είναι η όλη ουσία.

Η σκληρότητα, ο αποκεφαλισμός, το κάψιμο μέχρι θανάτου, τα βασανιστήρια και ο ακρωτηριασμός είναι η ουσία του Ισλάμ. Έτσι εξασκήθηκε ο ισλαμικός πόλεμος ξεκινώντας με τον Μωάμεθ για πάνω από χίλια χρόνια. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο συνεχίζει να ασκείται, είτε πρόκειται για το ISIS που πολεμά άλλους μουσουλμάνους, τα στρατεύματα των Αζεμπαγιανών που σκοτώνουν Αρμένιους, η Χαμάς επιτίθεται σε Ισραηλινούς ή Ισλαμιστές τρομοκράτες που σχεδιάζουν σφαγή σε δυτικά έθνη.

Το Ισλάμ γεννήθηκε από έναν πόλεμο βαρβάρων εναντίον των πολιτισμένων κοινωνιών της Περσίας και του Βυζαντίου. Παρά την ακαδημαϊκή μυθοποίηση, το όραμά του δεν επεκτάθηκε ποτέ πέρα ​​από τον βιασμό και τη σκλαβιά, οι αυτοκρατορίες του έπεσαν σε αγώνες εξουσίας, ξεκινώντας από Σουνίτες και Σιίτες, και τα πολιτιστικά και επιστημονικά του επιτεύγματα λεηλατήθηκαν από κατακτημένους λαούς. Όταν ο πολιτισμός κατέλυσε τελικά την Οθωμανική Αυτοκρατορία με κάποια βοήθεια από τους εσωτερικούς βαρβάρους της, ο κύκλος άρχισε ξανά.

Το Ισραήλ είναι μόνο ένα μέτωπο σε έναν παγκόσμιο πόλεμο μεταξύ άγριων και πολιτισμού. Και δεν υποκλίνονται όλοι οι άγριοι στον Αλλάχ.

 

Υπάρχουν συμμορίες της πόλης σε όλο το αμερικανικό ημισφαίριο που αποκεφαλίζουν και βασανίζουν τα θύματά τους. Και υπάρχουν παιδιά του πολιτισμού που μετατρέπονται σε άγρια.  Η αγριότητα δεν είναι προϋπόθεση γέννησης: είναι επιλογή. Οι άνθρωποι που γεννιούνται μέσα στην αγριότητα μπορούν να γίνουν πολιτισμένοι και όσοι γεννιούνται στα υψηλότερα κλιμάκια του πολιτισμού μπορούν να μας λεηλατούν σαν τα χειρότερα μοχθηρά ζώα.

Το ερώτημα είναι πώς αντιμετωπίζουν οι πολιτισμένες κοινωνίες την αγριότητα; Κατηγορούμε τους εαυτούς μας που κάναμε τους άγριους αυτό που είναι μέσω του καπιταλισμού και της αποικιοκρατίας μας, παρόλο που συμπεριφέρθηκαν έτσι πολύ πριν ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός ισοδυναμεί με τίποτα; Ή μήπως ξεκινάμε να τους εκπαιδεύσουμε ξανά, να χτίσουμε σύγχρονα έθνη για αυτούς και να τους διδάξουμε να εκπολιτιστούν;

Έχουμε στείλει τους γιους και τις κόρες μας για να συνάψουν ειρήνη μαζί τους και να τους μορφώσουν. Οι κοινωνίες μας άνοιξαν να αγκαλιάσουν και να γιορτάσουν τις αρετές του ευγενούς άγριου.

Όταν καταλάβαμε ότι δεν μπορούσαμε να συνυπάρξουμε με τους άγριους, προσπαθήσαμε να ξαναφτιάξουμε τις κοινωνίες μας για να τους υπηρετούμε. Όλα αυτά δοκιμάστηκαν και ο πολιτισμός εξακολουθεί να πνίγεται στη βία των αγρίων.

Η θεμελιώδης αλήθεια είναι ότι ο πολιτισμός και η αγριότητα βρίσκονται εκ φύσεως σε πόλεμο μεταξύ τους.

Οι άγριοι προσβάλλονται από την ύπαρξη του πολιτισμού. Όταν βλέπουν ένα, θέλουν να το καταστρέψουν. Δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη με τους άγριους, γιατί, σε αντίθεση με το Ισλάμ, η ειρήνη είναι προϋπόθεση του πολιτισμού. Για να έχεις ειρήνη, πρέπει να είσαι πολιτισμένος. Οι άγριοι δεν βλέπουν καν την ειρήνη ως αξία πέρα ​​από την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης κατάκτησης που στη συνέχεια θέτει το σκηνικό για την επόμενη.

Οι πολιτισμένοι άνθρωποι αναπτύσσουν πολύπλοκους μηχανισμούς ανταλλαγής, αλλά οι άγριοι δεν βλέπουν κανένα λόγο να μην πάρουν κάτι ή κάποιον αν είναι πολύ αδύναμοι για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Καμία ποσότητα διαλέξεων δεν θα πείσει ποτέ έναν άγριο ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από τις σχέσεις της φυλής θα πρέπει να τον εμποδίσει από το να κλέψει ένα αυτοκίνητο ή να βιάσει μια γυναίκα, εάν δεν υπάρχουν σαφείς συνέπειες.

Κι αυτό γιατί οι άγριοι, σε αντίθεση με τους πολιτισμένους, δεν έχουν συνείδηση, άρα και ψυχή.

Το Ισλάμ, σε αντίθεση με τον Ιουδαϊσμό και τον Χριστιανισμό, δεν είναι θρησκεία της ψυχής, αλλά εξ ολοκλήρου της εξουσίας. Από το γενοκτονικό άσμα του, «Αλλάχου Άκμπαρ» που διακηρύσσει τη φυσική υπεροχή του Αλλάχ σε όλες τις άλλες θρησκείες μέσω των στρατιωτικών νικών των οπαδών του, όλα περιορίζονται στην κατάκτηση. Η αλήθεια του Ισλάμ επικυρώνεται μέσω του πολέμου. Όταν οι τζιχαντιστές κατακτούν και βιάζουν μη μουσουλμάνους, αποδεικνύουν ότι το Ισλάμ είναι αληθινό και ότι οι θρησκείες των κατακτημένων είναι ψεύτικες. Γι’ αυτό οι τζιχαντιστές του ISIS έλεγαν στα κορίτσια Γιαζίντι που βίαζαν ότι ο βιασμός τους έφερε  «πιο κοντά στον Αλλάχ».

Οι πολιτισμοί έχουν γίνει πολύ σοφιστικέ και παρακμιακό για να κατανοήσουν τέτοιες έννοιες. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με τη βαρβαρότητα, κατεβαίνουν σε μια διαλεκτική τρύπα κουνελιού που εξηγεί τους άγριους από την άποψη του τρόπου με τον οποίο οι πολιτισμένοι άνθρωποι αλληλεπιδρούσαν μαζί τους. Πληγώσαν τα συναισθήματά τους, ανέτρεψαν τις κυβερνήσεις τους ή σχεδίασαν άσχημες γελοιογραφίες; Μήπως ο καπιταλισμός τους άφησε παρασυρμένους στην παγκόσμια οικονομία; Πώς δεν καταφέραμε να ενσωματώσουμε τη νέα γενιά μεταναστών με όλους τους προνοιακούς ελέγχους;

Αυτές οι δευτεροβάθμιες συνεδρίες είναι άσκοπες. Μια ύαινα δεν τρώει τα κοτόπουλα σου επειδή δεν κατάφερες να την ενσωματώσεις. Αυτό ακριβώς κάνουν οι ύαινες. Ο άνθρωπος στη βασική κατάσταση είναι αρπακτικό και οι άγριοι προσπαθούν να είναι τα άλφα αρπακτικά. Οι πολιτισμοί γίνονται ανώτεροι θηρευτές επειδή παρέχουν χώρο για τέχνες και επιστήμες, επειδή σκέφτονται κάτι διαφορετικό από το πώς είναι ανώτεροι από τους γείτονές τους και θα το αποδείξουν σκοτώνοντας τους γιους τους και βιάζοντας τις κόρες τους.

Αλλά όταν οι πολιτισμοί αφιερώνουν πολύ χρόνο στη σκέψη, ξεχνούν ότι ένας λόγος που δημιουργήθηκαν ήταν για να χτίσουν κάτι καλύτερο από μια κατάσταση αγριότητας. Οι παρακμασμένοι πολιτισμοί εσωτερικεύουν όλη την κριτική και οι λαοί τους μαλώνουν ατελείωτα και νομίζουν ότι τα χειρότερα δυνατά πράγματα στον κόσμο είναι αυτά που υπάρχουν ανάμεσα στους δικούς τους ανθρώπους. Οι άγριοι μας θυμίζουν άλλα.

Όπως ένας τυφώνας μας θυμίζει την εναλλακτική των σπιτιών και η πείνα την εναλλακτική της τροφής, οι άγριοι μας θυμίζουν την εναλλακτική του πολιτισμού. Δυστυχώς, οι πραγματικά παρακμασμένοι πολιτισμοί χρειάζονται συνεχείς υπενθυμίσεις για όλα αυτά τα πράγματα. Πρέπει να μας λένε συνεχώς ότι το φαγητό δεν αναδύεται μαγικά από ένα σούπερ μάρκετ, ότι τα σπίτια δεν είναι η φυσική κατάσταση και ότι το να μην δολοφονηθείς από άγριους στο σπίτι σου είναι ένας νέος τρόπος ζωής.

Ανεχθείτε τους άγριους, δώστε τους αρκετό σχοινί και θα σας κάνουν όλα αυτά τα πράγματα. Κι αλλα.

Η αγριότητα δεν πρέπει να συγχέεται με τη βλακεία. Οι πολιτισμοί καταστράφηκαν από άγριους και οι πολιτισμοί χτίστηκαν από άγριους που εκπολιτίστηκαν. Οι άγριοι είναι έξυπνοι και πονηροί. Είναι σε εγρήγορση για τις αδυναμίες των πολιτισμένων ανθρώπων και των ειδικών στην εξεύρεση τρόπων γύρω από οποιουσδήποτε τοίχους και συστήματα ασφαλείας που οι πολιτισμένοι άνθρωποι χτίζουν για να προστατευτούν.

Πολιτισμοί που αφιερώνουν αρκετό χρόνο αφήνοντας τους άγριους να τριγυρνούν θα πέσουν. Η ανοχή στους άγριους είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι ότι ένας πολιτισμός έχει παρακμάσει. Το να καλωσορίζεις και να υποστηρίζεις τους άγριους σημαίνει ότι το τέλος είναι κοντά. Οι βιώσιμοι πολιτισμοί διώχνουν τους άγριους. Το κάνουν όχι μόνο για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, αλλά επειδή η εξορία των αγρίων είναι αυτό που κάνει έναν πολιτισμό πολιτισμένο.

Όταν οι πολιτισμοί ξεχνούν ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους και των άγριων, χάνουν την αίσθηση του σωστού και του λάθους και δεν μπορούν πλέον να εξηγήσουν γιατί η αγριότητα είναι λάθος. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με τα χειρότερα εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς, μπορούν ακόμα να αμφισβητήσουν μια υπόθεση για τους εγκληματίες.

Οι τρομοκράτες της Χαμάς μπορούν να βιάσουν και να σκοτώσουν τα θύματά τους και οι υπερασπιστές θα συγκεντρωθούν για να εξηγήσουν γιατί το θέμα είναι στην πραγματικότητα πιο περίπλοκο από ό,τι φαίνεται. Αυτό συμβαίνει με τους Ισλαμιστές τρομοκράτες όλη την ώρα.

Οι άγριοι και οι παρακμασμένοι πολιτισμοί δεν έχουν σταθερή αντίληψη για το σωστό και το λάθος. Όλα είναι υποκειμενικά ευκαιριακά και μπορεί να υπάρχουν σενάρια στα οποία ο βιασμός μιας γυναίκας, η δολοφονία της και στη συνέχεια η δημοσίευση μιας φωτογραφίας του σώματός της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μπορεί να δει η οικογένειά της είναι πραγματικά σωστό.

Γι’ αυτό ο πολιτισμός πρέπει να νικήσει την αγριότητα, χωρίς αμφιβολίες, συγγνώμη ή συμπάθεια, όχι μόνο για να κερδίσει, αλλά για να αναβιώσει τη δική του ψυχή. Οι διαπραγματεύσεις και οι νόμοι του πολέμου είναι για ομοτίμους πολιτισμούς. Οι άγριοι δεν προσφέρουν τίποτα και έτσι δεν οφείλονται τίποτα. Δεν τηρούν καμία συμφωνία παρά μόνο όταν τους συμφέρει. Ο λόγος τους είναι άχρηστος και η ηθική τους ανύπαρκτη.

Ένας πολιτισμός που δεν τα καταλαβαίνει όλα αυτά θα τα μάθει με τον δύσκολο τρόπο.

Οι πολιτισμοί χτίζονται στην καταστολή της αγριότητας: τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Όταν οι πολιτισμοί νικούν τους άγριους, η μάθηση, η τέχνη, η επιστήμη και οι ιδέες ευδοκιμούν.

Και όταν οι πολιτισμοί επιτρέπουν στους άγριους να τους λεηλατήσουν, χάνουν τους ανθρώπους τους, την ηθική τους και τελικά την ύπαρξή τους.

Καμία μορφή πολέμου δεν είναι πιο ιερή από αυτή του πολιτισμού ενάντια στην αγριότητα.

 

Αυτοί οι πόλεμοι είναι που έκαναν εφικτές τον Χριστιανισμό και τον Ιουδαϊσμό, για να μην αναφέρουμε όλες τις ιδέες του δυτικού πολιτισμού, καθώς και αυτές της Ασίας και της Ινδίας.

 

Αυτός είναι για άλλη μια φορά ο καθοριστικός αγώνας της εποχής μας.

Είτε ο πολιτισμός είτε οι άγριοι θα επικρατήσουν. Οποιαδήποτε απόπειρα για μέση λύση είναι αυτοκτονία.

Τα εγγόνια μας είτε θα κάνουν υπέροχα πράγματα είτε θα κυνηγηθούν από περιπλανώμενους άγριους όπως τα έφηβα κορίτσια σε μια συναυλία στο Ισραήλ ή αυτά που κυνηγούνται παρόμοια σε χώρους στην Ευρώπη.

Όλες οι ελπίδες της ανθρωπότητας εξαρτώνται από την απόλυτη και ολοκληρωτική ήττα των άγριων, όχι μόνο στο Ισραήλ, αλλά στην Αμερική, στην Ευρώπη, στην Ινδία και την Ασία και σε όλο τον κόσμο.

Αυτός δεν είναι ο αγώνας κανενός μεμονωμένου έθνους, αλλά η κρίση της ανθρωπότητας.

 

Ή θα ανέβει η ανθρωπότητα ή θα πέσουμε.

 

 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:  Ρόμπερτ Σπένσερ για την ιστορία της σύγκρουσης Ισραήλ-Παλαιστινίων


Πηγή

Προβολές : 279


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα