Άγριο, αλλά δίκαιο χώσιμο του Χάρη στον... Πλεύρη... “Η επιτομή του Μαλάκα!”

Άγριο, αλλά δίκαιο χώσιμο του Χάρη στον... Πλεύρη... “Η επιτομή του Μαλάκα!”

29 Δεκεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,541
Μοίρασέ το

 

Νούμερο… που έγινες από Γκεσταπίτης, προστάτης μας.

 

Η επιτομή του Μαλάκα!
Άσε βρε νούμερο τα πρόστιμα στα κέντρα και στους θαμώνες τους και άμα θες να προσέξεις την υγεία μας κοίτα τι γίνεται στα παιδικά νοσοκομεία που περιμένουν τα παιδάκια 8 και 10 ώρες να εξεταστούν.
Κοίτα βρε Μαλάκα τα γερόντια που δεν έχουν να πληρώσουν τα φάρμακά τους.
Κοίτα μωρή Αντουανέτα της πολιτικής τα σχολεία που μοιράζουν στα κάγκελα την κόκα με τα φτυάρια.
Νούμερο… που έγινες από Γκεσταπίτης, προστάτης μας.

 

Πηγή

Προβολές : 1,541


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα