Άδωνη, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ;;; ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ;;; Για ψάξε τις τσέπες σου...

Άδωνη, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ;;; ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ;;; Για ψάξε τις τσέπες σου...

11 Απριλίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:461
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και ντρέπομαι..

Ένα ακόμα σκάνδαλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Η Κομισιόν πάγωσε χρηματοδότηση έργου ανακύκλωσης λόγω… αδιαφάνειας!

Καθιστά υπεύθυνο τον Α.Γεωργιάδη

 

Άδωνη, σε πήραν χαμπάρι παιδί μου και στην Ε.Ε. τι κουμάσι είσαι, και κάνεις συνεχώς παρασπονδιές που τις πληρώνει στο τέλος ο ελληνικός λαός…

Για πες μας βρε ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ,  ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ;;;

ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ OFFSHORE;;;

Αλλά βλέπεις κανείς εισαγγελέας δεν τολμάει να σ’ αγγίξει, γιατί έχεις σύμβουλο επικοινωνίας,  τον οβριό τον Κοέν…

Α ρε κοντέ ψυχοπαθή… αναρωτιέμαι τι σόι ψυχοπάθεια έχουν αυτοί που σε ψηφίζουν και δυστυχώς κυκλοφορούν ανάμεσά μας…

Πόσο ντρέπομαι να  ξεφτιλίζουν  τους πραγματικούς  και έντιμους έλληνες, τέτοια πολιτικά υποκείμενα σαν κι εσένα, στην Ευρώπη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το Επιτελικόν κράτος του Θεσμικού Κούλη Μοατσοτάκη, μας έχει πρήξει την νομιμότητα.
Δεν αντέχουμε άλλο!
Δεν προλαβαίνουμε τα πρόστιμα πια!
Απαιτώ να μας επιστραφεί πάραυτα το Ειδικόν Τέλος Ανακύκλωσης !
Ορίστε μας!

Όποιος εφηύρε τον όρο ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΚΟΣΜΟΣ πρέπει να πάρει βραβείο Νobel λογοτεχνίας! Δεν μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα η πραγματικότητα του Ελλαδιστάν ή Κουλιστάν ή Ελλάδα 2.0 !

Ένα ακόμα σκάνδαλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Η Κομισιόν πάγωσε χρηματοδότηση έργου ανακύκλωσης λόγω… αδιαφάνειας!

H Κομισιόν προχώρησε σε «πάγωμα» της χρηματοδότησης για τα περίφημα «σπιτάκια» ανακύκλωσης και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών καθώς όπως με επιστολή της  αναφέρει αδιαφάνεια στην ανακύκλωση, αλλά και σοβαρά ζητήματα απόδοσης του εξοπλισμού και παγώνει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για το έργο ενώ καθιστά υπεύθυνο τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα με ανακοίνωση του επιτείθεται στον Άδωνι Γεωργιάδη:

«Η Ελλάδα αναδεικνύεται και πάλι σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. Αυτή τη φορά για τα πολυκέντρα – τα περίφημα «σπιτάκια» – ανακύκλωσης. Όπως αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών, η Κομισιόν με επιστολή της, αφήνει σαφείς αιχμές για αδιαφάνεια στην ανακύκλωση, αλλά και σοβαρά ζητήματα απόδοσης του εξοπλισμού και παγώνει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για το έργο, ζητώντας τα ρέστα από τον άριστο Υπουργό Ανάπτυξης και την κυβέρνηση», αναφέρει η Κουμουνδούρου και προσθέτει:

«Ένα έργο που η κυβέρνηση επέλεξε να χρηματοδοτήσει όχι μία, αλλά δύο επιπλέον φορές, με ΕΣΠΑ και με το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ενώ βάση του ευρωπαϊκού πλαισίου το χρηματοδοτούν υποχρεωτικά και μόνο πολίτες και επιχειρήσεις που επιβαρύνονται με ειδικό τέλος για την ανακύκλωση σε κάθε προϊόν που αγοράζουν».

Άλλο ένα σκάνδαλο λοιπόν κλονίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

 

Πηγή

Προβολές : 461


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα