Άκουσα κάτι για μαφία της ΑΑΔΕ, εκβιασμούς και ένα δικηγορικό γραφείο στην Μητροπόλεως. Κάντε λίγο υπομονή.

Άκουσα κάτι για μαφία της ΑΑΔΕ, εκβιασμούς και ένα δικηγορικό γραφείο στην Μητροπόλεως. Κάντε λίγο υπομονή.

5 Δεκεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:478
Μοίρασέ το

 

Ωρε, τι διαβάζουμε εδώ;;;

Οι ανησυχίες του κυρίου Μυλωνάκη μας

Οι ανησυχίες του κυρίου Μυλωνάκη μας

 

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η ΕΥΠ έστειλε έγγραφο στους Υπουργούς με το οποίο τους ενημέρωσε ότι οι συνομιλίες τους δεν είναι ασφαλείς. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το έγγραφο και κυρίως η διαρροή του, είναι ένας τρόπος για να πουν σε όλους «είδατε δεν είναι η ΕΥΠ που παρακολουθεί αλλά κάποιοι κακοί και μάλιστα ιδιώτες».

 

Αυτό σκέφτηκα εγώ τουλάχιστον.

 

Το πρωί όμως, ένας παλιός φίλος με πληροφόρησε ότι η πληροφορία περί του κινδύνου παρακολουθήσεων, δεν ήταν από την ΕΥΠ προς τους υπουργούς αλλά αντίστροφα.

 

Και συγκεκριμένα, ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής, Γιώργος Μυλωνάκης που υπαγόρευσε στην Υπηρεσία να στείλει αυτή την ενημέρωση και όχι η ΕΥΠ που το ήθελε.

 

Οπότε έχουμε και λέμε: ή ο Μυλωνάκης ζει το απωθημένο του να διοικεί την ΕΥΠ και αφού δεν του έκανε τη χάρη ο Μητσοτάκης κάνει by pass ή (παρακαλώ προσέξτε με) ο κύριος Μυλωνάκης, ο οποίος λέει παντού ότι ανήκει στην ΑΟΖ Μαρέβας, προετοιμάζει το νεοδημοκρατικό σύμπαν για τις αποκαλύψεις που έρχονται την Κυριακή.

 

Θέλει να πει δηλαδή σε όλους ότι σκοτεινά και ρυπαρά δίκτυα ευθύνονται γι’ αυτά που βγαίνουν.

 

Ποια είναι αυτά που θα βγουν;

 

Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά βλέπω την ομάδα έρευνας του Documento σε μεγάλη κινητικότητα.

 

Άκουσα μάλιστα κάτι για μαφία της ΑΑΔΕ, εκβιασμούς και ένα δικηγορικό γραφείο στην Μητροπόλεως. Κάντε λίγο υπομονή.

 

 

Πηγή

Προβολές : 478


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα