Άλλα λέει ο Πλεύρης, άλλα η Γκάγκα: Τελικά υπάρχει απαγόρευση στους συγγενείς να ανοίξουν τα φέρετρα;

Άλλα λέει ο Πλεύρης, άλλα η Γκάγκα: Τελικά υπάρχει απαγόρευση στους συγγενείς να ανοίξουν τα φέρετρα;

7 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:394
Μοίρασέ το

 

Μπάχαλο δηλώσεων ακόμα και για την τραγωδία των Τεμπών

 

 

 

Δεν τα είπε τυχαία τα περί απόφασης κλειστών φερέτρων η πολιτική…(βάλτε ότι χαρακτηρισμό θέλετε στις τελίτσες)…

Γιατί ο Πλεύρης άλλαξε θέση;;;

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, εδώ, ας γίνει πράξη…

ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ…

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΣΠΑΣΜΟ…

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ.

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΤΡΟΠΟ…

ΟΛΟΙ…

ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μία εβδομάδα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή 57 ατόμων, οι πολίτες ζητούν τη γρήγορη και πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης.

«Οι συγγενείς μπορούν να ανοίξουν τα φέρετρα και να προχωρήσουν σε νέο τεστ DNA εάν το επιθυμούν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Θάνος Πλεύρης για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Την ίδια ώρα, σε νέα εξέταση DNA θα προχωρήσουν ορισμένοι συγγενείς των θυμάτων, καθώς δεν είναι σίγουροι ότι τους έχουν δοθεί οι σοροί των παιδιών τους, κάτι το οποίο έχουν κανονικά το δικαίωμα, όπως έκανε γνωστό ο Υπουργός Υγείας. 

«Το να βλέπεις τους ανθρώπους εκεί να αναζητούν τα παιδιά τους είναι κάτι που μας συγκλονίζει. Επειδή η κατάσταση αυτών των νεκρών δεν ήταν σε κατάσταση που μπορούσαν να αναγνωριστούν, αυτό που έγινε ήταν να γίνει ταυτοποίηση DNA για να μην μπαίνουν οι γονείς σε διαδικασίες να βλέπουν διαφορετικές σορούς και να τους παραδίδονται σε φέρετρα και όχι σε σακούλες», είπε ο κ. Πλεύρης. 

 

Ο Θάνος Πλεύρης πρόσθεσε πως οι οικογένειες και οι συγγενείς των θυμάτων είχαν την υποστήριξη ψυχολόγων, ενώ τόνισε πως οι συγγενείς μπορούν να ανοίξουν τα φέρετρα και να προχωρήσουν σε νέο τεστ DNA εάν το επιθυμούν, ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν. «Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, παρά τα όσα έλεγε την περασμένη Πέμπτη η Μίνα Γκάγκα, ότι υπάρχει απόφαση να μείνουν κλειστά τα φέρετρα. 

«Μπορώ να καταλάβω τον πόνο του καθενός, θεωρώ ότι είναι ψυχοφθόρο να μπαίνει κανείς σε διαδικασίες επανάληψης», επισήμανε.

 

Πηγή

Προβολές : 394


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα