Άλλη μια “θεωρία συνωμοσίας” επιβεβαιώνεται!!! Το κράτος θα σου λέει τι θα αγοράσεις και τι όχι... ΜΑΛΑΚΑ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ!!!

Άλλη μια “θεωρία συνωμοσίας” επιβεβαιώνεται!!! Το κράτος θα σου λέει τι θα αγοράσεις και τι όχι... ΜΑΛΑΚΑ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ!!!

22 Φεβρουαρίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,362
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και σκέπτομαι πως πρέπει να πάρουμε τα βουνά το συντομότερο δυνατόν…

 

Ο κάτοχος του ψηφιακού ευρώ, δεν θα το διαθέτει ελεύθερα, θα αγοράζει τα απαραίτητα (σύμφωνα με το κράτος).

Άλλη μια “θεωρία συνωμοσίας” επιβεβαιώνεται: Ο κάτοχος του ψηφιακού ευρώ, δεν θα το διαθέτει ελεύθερα, θα αγοράζει τα απαραίτητα (σύμφωνα με το κράτος).

Ώστε ήμασταν συνωμοσιολόγοι, όσοι τα γράφαμε και τα φωνάζαμε χρόνια τώρα…

Όσοι γράφουμε και προτρέπουμε τον κόσμο να φύγει στα χωριά του ή σε άδεια χωριά και να συνασπιστεί σε ένα δικό του νόμισμα…

Τώρα που έρχονται τα μαντάτα της επιβεβαίωσης, να δούμε τι θα κάνουμε ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τα εναλλάκτικα μέσα ενημέρωσης που πολεμήθηκαν απο την λογοκρισία που επέβαλε το κράτος, έχουν πέσει σχεδόν, ή μάλλον σε όλα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν να τα καταργήσουν, μάλιστα με την ηλίθια δικαιολογία της παραπληροφόρησης…

Αυτό με το ψηφιακό Ευρω (που θα δείτε παρακάτω) το λέγαμε πολλά χρόνια τώρα και φαίνεται να επιβεβαιώνεται απο το Γερμανικό Υπουργείο Εσωτερικών.

Μη περιμένετε όμως να σας το πει η κυβέρνηση με τα πετσωμένα ΜΜΕ, ούτε τα δήθεν αντιπολιτευτηκά μέσα, που κι αυτά, χρηματοδοτούμενα και ελεγχόμενα απο το ίδιο καθεστώτος είναι.

 

Και τι να κάνετε;

Πολλοί απο σας όταν θέλετε να επιβεβαιώσετε την αξιοπιστία μιας είδησης προτιμάτε να την προβάλλεται (αν αυτή υπάρχει) απο τα συστημικά ΜΜΕ, ως δήθεν πιο τεκμηριωμένη (για να το λέει το “πρώτο θέμα” ή η “εφ.συν” άρα ισχύει). Με αυτό τον τρόπο όμως, είναι σαν να αναγνωρίζεται και σεις οι ίδιοι, πως αυτά ελεγχόμενα ΜΜΕ είναι πιο αξιόπιστα. Και ναι ίσως να είναι, για το ευρύ κοινό… Αλλά αυτό το ευρύ κοινό είναι που ζει στο σκοτάδι όλα αυτά τα χρόνια!

Το ψηφιακό ευρώ, γνωστό και ως e-Euro, είναι μια ψηφιακή αναπαράσταση του νομίσματος του ευρώ που υπάρχει σε εικονική μορφή. Υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και έχει την ίδια αξία με το φυσικό του αντίστοιχο. Πως όμως θα χρησιμοποιείται;

Άλλη μια “θεωρία συνωμοσίας” επιβεβαιώνεται

Απο την Μαρία Δεναξά.

Έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών, επιβεβαιώνει πως ο κάτοχος του ψηφιακού ευρώ, δεν θα μπορεί να το διαθέτει ελεύθερα.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα έχει την ευθύνη για την εφαρμογή του με :

Ενεργοποίηση πληρωμών, όταν πληρούνται προκαθορισμένες προϋποθέσεις (δυνατότητα προγραμματισμού). σκοπούς που χρησιμοποιούνται εκτός της εγκεκριμένης περιοχής της Ανάκλησης (απόσυρση) CBDC (ψηφιακά πορτοφόλια και νομίσματα) από εξουσιοδοτημένο φορέα.

 

Εισαγωγή διαφορετικών τύπων ψηφιακών πορτοφολιών με “διαφορετική λειτουργικότητα”:

Ανάλογα με τις προσωπικές πληροφορίες που απαιτούνται, τα ψηφιακά πορτοφόλια μπορούν να εισαχθούν μόνο για τα ακόλουθα:

Πληρωμές μόνο με ορισμένους περιορισμούς (π.χ. αριθμός πληρωμών ανά ημέρα, συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ανά συναλλαγή ή ανά ημέρα) ή χωρίς περιορισμούς (εκτός από γενικούς περιορισμούς, εάν η κεντρική τράπεζα κρίνει σκόπιμο να τους επιβάλει).

Σε (τουλάχιστον) δύο τύπους ψηφιακών πορτοφολιών: Πλήρως ανώνυμα πορτοφόλια που δεν απαιτούν προσωπικές πληροφορίες και υπόκεινται σε περιορισμούς και εξατομικευμένα πορτοφόλια που είναι πλήρως ανιχνεύσιμα αλλά δεν υπόκεινται σε περιορισμούς».

Η εισαγωγή καρτών πληρωμών με περιορισμούς για τους αιτούντες άσυλο, καθιστά σαφές ότι όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί από καιρό. Είναι πολύ πιθανό, να ήταν το πρώτο πιλοτικό πείραμα του ψηφιακού πορτοφολιού κι ως φαίνεται έχει ήδη ολοκληρωθεί, χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί τον πραγματικό σκοπό του!

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,362


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα