Άλλος Ένας Πρώην Συνεργάτης του Jeffrey Epstein Θέτει Υποψηφιότητα Για Την Προεδρία των ΗΠΑ το 2024

Άλλος Ένας Πρώην Συνεργάτης του Jeffrey Epstein Θέτει Υποψηφιότητα Για Την Προεδρία των ΗΠΑ το 2024

9 Απριλίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,118
Μοίρασέ το

 

Όπως και ο πιθανός αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές του 2024, ο Donald Trump, ο οποίος είναι επίσης πρώην συνεργάτης του Jeffrey Epstein, είμαι βέβαιος ότι ο κ. Kennedy θα αρνηθεί οποιαδήποτε γνώση για το τι πραγματικά έκανε ο Epstein κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, όπως έκαναν πρόσφατα πολλά άλλα δημόσια πρόσωπα και δισεκατομμυριούχοι της Μεγάλης Τεχνολογίας.

Ότι λάμπει, δεν είναι χρυσός… και φαίνεται πως εκεί στις ΗΠΑ, ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΕΣ… όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες που ελέγχει πλήρως Η ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ… όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Ελλάδα…
Τελικά, δεν είναι τυχαίο που  ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ της δυναστείας των ΚΕΝΝΕΝΤΥ, άφησε  βαθιά τα αποτυπώματά του και στα παιδιά του… (εδώ)
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

6 Απριλίου 2023 |  Brian Shilhavy | Διαβάστε το εδώ

 

Αναφέρθηκε ευρέως σήμερα ότι ο Robert F. Kennedy, Jr. κατέθεσε αίτηση για να διεκδικήσει το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ το 2024, δίνοντας στους Αμερικανούς δύο υποψηφίους πλέον, έναν σε κάθε κόμμα, οι οποίοι είναι πρώην συνεργάτες του καταδικασμένου για εμπορία παιδιών σεξ Jeffrey Epstein και διεκδικούν το αξίωμα του Προέδρου.

Σχεδόν όλοι στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν αυτή την ανακοίνωση του RFK Jr. τη βλέπουν ως θαυμάσια είδηση, ενώ τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία φαίνεται να ακολουθούν κάποιο είδος σεναρίου ή δελτίου τύπου, γράφουν όλοι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα και επιλέγουν να επικρίνουν μόνο τις θέσεις του “κατά των εμβολίων”.

Αυτή η “αρνητική” κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης θα ενισχύσει φυσικά μόνο την υποστήριξη του Kennedy στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία ευδοκιμούν με αρνητικές ειδήσεις κατά των πυροβολισμών COVID.

Αυτό που λείπει από όλη αυτή την κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης είναι η πληθώρα των δημοσίως διαθέσιμων πληροφοριών για το προβληματικό παρελθόν του RFK Jr. με το σεξ και τα ναρκωτικά, μεγάλο μέρος των οποίων δημοσιεύθηκε το 2015 από τον συγγραφέα των New York Times best seller, Jerry Oppenheimer, και το βιβλίο του: RFK Jr and the Dark Side of the Dream, το οποίο η New York Daily News περιέγραψε ως “Μια μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία-βόμβα αφηγείται το στοιχειωμένο παρελθόν που εμπόδισε τον Κένεντι να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του”.

Έτσι, ένα μέλος της απίστευτα διάσημης οικογένειας Κένεντι, το οποίο μόλις πριν από λίγα χρόνια θεωρούνταν από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης ως “μη εκλέξιμο” και δεν είχε αναλάβει ποτέ στο παρελθόν δημόσιο αιρετό αξίωμα, χρηματοδοτείται τώρα από έναν πλούσιο τεχνοκράτη της Silicon Valley, ο οποίος προφανώς πιστεύει ότι μπορεί να εξαγοράσει έναν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Είναι ο Robert F. Kennedy πραγματικά “αντι-εμβολιαστής”;

Μπορείτε να ακούσετε το παραπάνω βίντεο διάρκειας 1 λεπτού για να απαντήσετε στο ερώτημα: Είναι ο Robert F. Kennedy Jr. αντιεμβολιαστής;, το οποίο βρίσκεται στο κανάλι μας Bitchute.


Δείτε το βίντεο 👉 ε δ ώ

Αν και έχει καταθέσει αίτηση για να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος ως Δημοκρατικός, ο RFK Jr. φαίνεται στην πραγματικότητα να παίρνει τη θέση του GOP (Ρεπουμπλικανών) για τα εμβόλια, η οποία είναι ότι όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, ΕΚΤΟΣ από τα εμβόλια COVID-19.

Έχει επίσης συμμετάσχει σε δικαστική διαμάχη κατά της Merck για το εμβόλιο Gardasil, οπότε ίσως αυτό να είναι ένα άλλο εμβόλιο κατά του οποίου είναι “αντίθετος”, τουλάχιστον στη δικαστική αίθουσα όπου βγάζει χρήματα για να μηνύσει τη Merck.

Ο επιχειρηματίας της Silicon Valley Steve Kirsch ανέβηκε στο άρμα των αντι-COVID “εμβολίων” πίσω στο 2021, αφού συμφώνησε να του κάνουν ενέσεις βιολογικού όπλου στον εαυτό του, και ανακάλυψε αργότερα ότι δεν ήταν αυτό που διαφημίζονταν.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τον πλούτο του για να ξεκινήσει (τουλάχιστον) δύο νέες οργανώσεις: Το Ταμείο Πρώιμης Θεραπείας του COVID-19 (CETF), και το Ίδρυμα Έρευνας για την Ασφάλεια των Εμβολίων (VSRF).

Ο Elon Musk, ένας άλλος δισεκατομμυριούχος της Μεγάλης Τεχνολογίας, αναφέρεται ως ένας από τους δωρητές του CETF.

Το CETF χρηματοδοτεί επί του παρόντος αρκετές δοκιμές φαρμακευτικών φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένου ενός φαρμάκου που είναι ήδη εγκεκριμένο από τον FDA αντικαταθλιπτικό, το οποίο προφανώς θέλουν να εγκριθεί και για την πρώιμη θεραπεία του COVID. (Πηγή.)

Προφανώς, ο Steve Kirsch και οι άλλοι πλούσιοι φίλοι του της Μεγάλης Τεχνολογίας φαίνεται να πιστεύουν ότι μπορούν να αγοράσουν έναν πρόεδρο, καθώς ο Kirsch ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε ένα “Super PAC” τον Φεβρουάριο για να ενθαρρύνει τον RFK Jr. να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος. (Πηγή.)

Εάν κατά τύχη ο RFK Jr. όντως κέρδιζε και γινόταν πρόεδρος των ΗΠΑ, θα έπρεπε να δεχτεί μια σοβαρή μείωση του μισθού του που παίρνει σήμερα στην Υγειονομική Άμυνα Παιδιών (CHD), καθώς κέρδισε 497.013 δολάρια για το 2021, ποσό που ήταν περισσότερο ακόμη και από ό,τι έβγαζε ο Anthony Fauci ως ο υψηλότερα αμειβόμενος υπάλληλος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Ο μισθός του κ. Kennedy αυξήθηκε δραματικά μετά το COVID, καθώς από 255.000 δολάρια το 2019 σε 345.561 δολάρια το 2020 και 497.013 δολάρια το 2021. (Πηγή.)

Τα έσοδα που εισέρχονται στην CHD έχουν υπερδιπλασιαστεί κάθε χρόνο της ύπαρξής τους, από 1.063.837 δολάρια το 2018 σε 2.928.566 δολάρια το 2019, σε 6.769.658 δολάρια το 2020, έτος έναρξης του COVID, σε ένα εκπληκτικό ποσό 15.990.132 δολαρίων το 2021.

Είμαι συνδρομητικό μέλος της CHD επειδή πλήρωσα τα 10 δολάρια μου για να γίνω “ισόβιο μέλος” το 2020. Μπορούσα να βρω μόνο τις δημόσιες φορολογικές δηλώσεις τους μέχρι το 2020 στο διαδίκτυο, τις οποίες είναι υποχρεωμένοι να δημοσιοποιούν ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501c3, οπότε τους έστειλα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τέλος του 2022 ζητώντας τη δήλωση του 2021, και την έχω δημοσιεύσει εδώ.

Όταν είδα τη δραματική αύξηση των εσόδων κατά τη διάρκεια του 2020 και του 2021, που ήταν μια περίοδος κατά την οποία η γενική οικονομία, τουλάχιστον εκτός των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, υποχωρούσε, τους έστειλα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τους ρωτήσω σχετικά με αυτή τη δραματική αύξηση των εσόδων:

Έχω κάποιες πρόσθετες ερωτήσεις μετά την εξέταση του εντύπου IRS του 2021 990.

Είναι η Children’s Health Defense διαφανής ως προς το ποιοι είναι οι δωρητές της; Από έσοδα 6.769.658 δολαρίων το 2020 φτάσατε σε 15.695.358 δολάρια το 2021. Αυτή είναι μια μεγάλη αύξηση! Μπορείτε να αποκαλύψετε ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι δωρητές σας; Πόσοι δωρητές συνεισέφεραν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια;

Η αποζημίωση του Robert Kennedy αυξήθηκε επίσης σημαντικά το 2021. Περιλαμβάνουν τα έσοδα αυτά τα έσοδα που κέρδισε από τις πωλήσεις των βιβλίων του που εξέδωσε το 2021;

Ευχαριστώ,

Brian

Γνωρίζω ότι έλαβαν το ερώτημά μου, διότι μόλις μου είχαν στείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τις φορολογικές δηλώσεις τους για το 2021, αλλά αρνήθηκαν να απαντήσουν.

Νομίζω ότι μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι η Big Tech είναι πιθανώς μια σημαντική πηγή χρηματοδότησης για το CHD, τουλάχιστον μέσω του Steve Kirsch.

Δεδομένου ότι ούτε τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης ούτε τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης καλύπτουν το πολύ ταραγμένο παρελθόν του RFK Jr. (τουλάχιστον όχι ακόμα), το οποίο είναι όλο θέμα δημόσιου αρχείου, ιδού μερικά από τα “κυριότερα σημεία”.

Εάν σκοπεύετε να υποστηρίξετε τον κ. Kennedy για να γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε ποιον υποστηρίζετε.

Το σεξουαλικό ημερολόγιο του RFK: Το μυστικό ημερολόγιο των σχέσεων του

Isabel Vincent και Melissa Klein
New York Post

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ:

Ο Robert F. Kennedy Jr. πάλευε με αυτό που αποκαλούσε το μεγαλύτερο ελάττωμά του – “τους δαίμονες της λαγνείας μου” – ενώ κρατούσε ένα βαθμολόγιο με περισσότερες από δύο δωδεκάδες κατακτήσεις, σύμφωνα με το μυστικό του ημερολόγιο.

Το χοντρό, κόκκινο ημερολόγιο βρέθηκε στο σπίτι τους από τη σύζυγό του, Mary Richardson Kennedy, η οποία, ταραγμένη από το επικείμενο διαζύγιό τους και την κατά συρροή ερωτοτροπία του Kennedy, αυτοκτόνησε πέρυσι.

Ένα αντίγραφο των 398 σελίδων, το οποίο εξέτασε η Post, περιγράφει λεπτομερώς τις καθημερινές δραστηριότητες του RFK Jr., τις ομιλίες, τον πολιτικό ακτιβισμό και τη ζωή των έξι παιδιών του κατά το έτος 2001. Καταγράφονται όμως και τα ονόματα των γυναικών – με αριθμούς από το 1 έως το 10 δίπλα σε κάθε καταχώρηση.

Οι κωδικοί αντιστοιχούσαν σε σεξουαλικές πράξεις, με το 10 να σημαίνει συνουσία, είπε η Μαίρη σε έναν έμπιστο της. Υπάρχουν 37 γυναίκες που κατονομάζονται στο βιβλίο, 16 από τις οποίες παίρνουν 10άρια.

Στις 13 Νοεμβρίου 2001, ο RFK Jr. καταγράφει ένα τριπλό παιχνίδι. Οι ξεχωριστές συναντήσεις – με κωδικούς 10, 3 και 2 – συμβαίνουν την ίδια ημέρα που παρευρέθηκε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Waldorf-Astoria για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Christopher Reeve, όπου κάθισε δίπλα στον παράλυτο πρωταγωνιστή του “Superman”, τον μάγο David Blaine και τον κωμικό Richard Belzer.

Οι περισσότερες γυναίκες αναγνωρίζονται μόνο με το μικρό τους όνομα στο βιβλίο. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται μια δικηγόρος, μια περιβαλλοντική ακτιβίστρια, μια γιατρός και τουλάχιστον μια γυναίκα παντρεμένη με διάσημο ηθοποιό.

Ένας δημοσιογράφος της Post που ρώτησε την Παρασκευή τον Kennedy σχετικά με το ημερολόγιο αντιμετώπισε αρχικά έξι δευτερόλεπτα εμβρόντητης σιωπής.

“Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να έχετε ένα ημερολόγιο ή ένα ημερολόγιό μου από το 2001”, είπε στη συνέχεια ο Kennedy. “Δεν έχω κανένα σχόλιο επ’ αυτού. Δεν έχω κανένα ημερολόγιο από το 2001”.

Το ημερολόγιο είναι διανθισμένο με τις καθολικές ενοχές του Kennedy για τις απιστίες του, οι οποίες ακολουθούν το ίδιο μοτίβο των σχέσεων που ακολούθησαν οι θείοι του, John F. Kennedy και Ted Kennedy, καθώς και ο ίδιος ο πατέρας του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πώς ο κατά συρροή απατεώνας Bobby Kennedy Jr “εκτέθηκε μέσα στο σπίτι, απαίτησε ένα ménage à trois με την τραγική σύζυγο Mary – και της είπε ότι τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα αν αυτοκτονούσε αφού δημοσιοποίησε τη σχέση του με την Cheryl Hines

από τον JERRY OPPENHEIMER
The Daily Mail

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ:

Από όλους τους άνδρες Kennedy – οι περισσότεροι είναι γνωστό ότι ήταν διαβόητοι γυναικάδες – ο Robert F. Kennedy, Jr. είχε τις περισσότερες συζύγους (τρεις) και έναν ανείπωτο αριθμό σεξουαλικών δεσμών. Τα προβλήματα εθισμού του στο σεξ και στα ναρκωτικά διήρκεσαν για χρόνια.

Η Mary Richardson ήταν η δεύτερη σύζυγος του Bobby Kennedy, μια γοητευτική μελαχρινή που γνώριζε από τα δεκατέσσερα της χρόνια και μακροχρόνια φίλη της αδελφής του, Kerry.

Ο Bobby έκανε πρόταση γάμου στη Mary σε ένα ταξίδι στην Ιρλανδία το καλοκαίρι του 1993. Είπε στη Μαίρη ότι είχε πάρει διαζύγιο από την Έμιλι, αλλά δεν είχε πάρει. Τελικά πήρε ένα γρήγορο διαζύγιο στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ένα χρόνο αργότερα, ο σαραντάχρονος Bobby παντρεύτηκε την τριαντατετράχρονη Mary, η οποία ήταν έξι μηνών έγκυος, πάνω σε μια βάρκα στον ποταμό Hudson τον Απρίλιο του 1994.

Ο γάμος της με τον Bobby ήταν ταραχώδης και η μητέρα τεσσάρων παιδιών θα έπαιρνε τελικά τέλος στη ζωή της.

Τους μήνες πριν αυτοκτονήσει τον Μάιο του 2012, έκανε μια σειρά από ανησυχητικά σχόλια σε έναν παλιό της φίλο. Φέρεται να είπε ότι “φοβόταν για τη ζωή της”, ισχυρίστηκε ότι ο Μπόμπι “επανειλημμένα” της είπε ότι θα ήταν “καλύτερα νεκρή” και ότι θα ήταν “πολύ πιο εύκολο” αν αυτοκτονούσε.

Αν οι ενοχλητικοί της ισχυρισμοί ήταν αληθινοί ή ψευδείς, κανείς δεν το γνώριζε με βεβαιότητα.

Ισχυρίστηκε ότι είχε αρχίσει να αισθάνεται “gaslighted [αναφερόμενη στην ταινία του 1940 με τον Charles Boyer που οδήγησε σκόπιμα την σύζυγο Ingrid Bergman στην τρέλα] στο γάμο” από τον Bobby, και ότι της έλεγε συνεχώς ότι ήταν μια “οριακή προσωπικότητα”.

Η Mary είπε σε έναν έμπιστο ότι ο Bobby “την έκανε να αισθάνεται σαν να ήταν τρελή”.

Γυναίκες που προφανώς λυπόντουσαν για την κατάσταση της Mary ήρθαν επίσης σε αυτήν για να της εξομολογηθούν ότι είχαν σχέσεις με τον Bobby. Ορισμένες από αυτές ήταν μακροχρόνιες σχέσεις, δήλωσε μια πηγή που ισχυρίστηκε ότι γνώριζε την κατάσταση.

‘Όταν ήταν στους Α.Α., είχε πολλαπλές σχέσεις με ανθρώπους’.

Το ιστορικό του με τις γυναικείες σχέσεις έφτανε πολλά χρόνια πίσω. Όταν ο Bobby ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Emily Black Kennedy, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, τον συνόδευε στο πρόγραμμα δώδεκα βημάτων των Αλκοολικών Ανωνύμων για ζευγάρια σε ανάρρωση στο χωριό Bedford της Νέας Υόρκης, κοντά στο σπίτι τους στο Mount Kisco.

Ένα μέλος αυτής της ομάδας θυμήθηκε πώς ο Μπόμπι είχε κάνει μια “σεξουαλική προσέγγιση”, την οποία χαρακτήρισε “τυπική συμπεριφορά Κένεντι”. Είχε προσκληθεί στο σπίτι της για ένα πάρτι και κατά τη διάρκεια του δείπνου ο Bobby “άγγιζε” το πόδι της. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Όπως έμαθε αργότερα η οικοδέσποινα, είχε κάνει το ίδιο πράγμα και στη φίλη της που καθόταν στην άλλη πλευρά του.

Αυτού του είδους η συμπεριφορά συνεχίστηκε, σύμφωνα με έναν έμπιστο φίλο της Mary.

‘Βρισκόταν στο τραπέζι και τα χέρια του ανέβαιναν στα πόδια ή στις φούστες τους και απλά γελούσαν. Η αύρα του Κένεντι τους εμπόδιζε να πουν: “Είσαι μαλάκας””.

Υπήρχε και άλλη “ανάρμοστη συμπεριφορά” από την πλευρά του γόνου των Kennedy, όπως όταν, σε μια τουλάχιστον περίπτωση, καμάρωνε στο σπίτι της οικογένειας με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση του, και στη συνέχεια λέγεται ότι την έριξε, εκθέτοντας τα γεννητικά του όργανα και φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη Mary και μια φίλη της που ήταν παρούσα.

Κάποια στιγμή, η Mary αποκάλυψε σε μια φίλη της ότι ο Bobby “ήθελε να φέρει μια άλλη γυναίκα στην κρεβατοκάμαρα” και να κάνουν ménage à trois, αλλά η Mary είχε αρνηθεί πεισματικά, και ο Bobby λέγεται ότι ήταν έξαλλος μαζί της επειδή τον απέρριψε.

Η πηγή της Mary Kennedy που ανέφερε το αποτυχημένο αίτημα του Bobby για ménage à trois είπε ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών της ζωής της Mary, είχε μιλήσει για τις πολυάριθμες σχέσεις του Bobby και ότι επρόκειτο για έναν “αστρονομικό αριθμό”.

Την άνοιξη του 2010, ο Bobby είχε αποφασίσει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση του με τη Mary και σύντομα τα έφτιαξε δημόσια με την τηλεοπτική ηθοποιό Cheryl Hines, γνωστή από το Curb Your Enthusiasm.

Επιπλέον, ο Bobby είχε κερδίσει την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών τους το 2011, γεγονός που ήταν καταστροφικό για τη μητέρα τους. Παράλληλα, η Mary ισχυρίστηκε σε φίλους της ότι της είχε απαγορευτεί να επισκέπτεται το συγκρότημα των Kennedy και είχε αποκοπεί από την οικογένεια.

Όλα αυτά της είχαν προκαλέσει μεγάλο άγχος. Άρχισε να πίνει και φέρεται να πήγε δύο φορές σε μια ακριβή εγκατάσταση αποτοξίνωσης στην Καλιφόρνια.

Το βράδυ της Δευτέρας 14 Μαΐου 2012 – τρεις ημέρες πριν η Mary αυτοκτονήσει – η αδελφή του Bobby, Kerry, έφτασε απροσδόκητα στο σπίτι των Kennedy στο Mount Kisco. Η Kerry λέγεται ότι ασκούσε έντονες πιέσεις στη Mary εκείνο το βράδυ και τις προηγούμενες εβδομάδες για να υπογράψει τη συμφωνία διαζυγίου του Bobby, η οποία περιγράφεται ως “πολύ πικρή, σκληρή και δρακόντεια πρόταση”, περιορίζοντας την επιμέλεια των παιδιών της Mary και μειώνοντας την οικονομική της υποστήριξη.

Την Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012, γύρω στις δέκα το πρωί, η οικονόμος πήγε να ελέγξει τη Mary, την φώναξε, αλλά δεν πήρε καμία απάντηση. Έλεγξε την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο, το γραφείο και την κουζίνα και είδε ότι το αυτοκίνητο της Mary βρισκόταν ακόμα στο δρόμο, αλλά η κυρία του σπιτιού δεν ήταν πουθενά.

Εν τω μεταξύ, ο σπόνσορας των ΑΑ της Mary μαζί με το ζευγάρι των οικιακών βοηθών άρχισαν να ψάχνουν ξανά το σπίτι και να ελέγχουν τη λίμνη.

Τέλος, ο σπόνσορας αποφάσισε να επιθεωρήσει το δεύτερο κόλπο στο παλιό γκαράζ, του οποίου η πόρτα ήταν ανοιχτή.

Μέσα, η Mary ανακαλύφθηκε κρεμασμένη με ένα σχοινί γύρω από το λαιμό της. Στις 1:51 μ.μ., ένας γιατρός του ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατο της Mary Richardson Kennedy.

Η τοξικολογική έκθεση δεν έδειξε αλκοόλ στον οργανισμό της, αλλά υπήρχαν επίπεδα τριών συνταγογραφούμενων αντικαταθλιπτικών φαρμάκων, ένα εκ των οποίων, το Trazodonem έφερε προειδοποίηση ότι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτοκτονικές σκέψεις.

Ο ψυχίατρος της Mary δήλωσε ότι τα φάρμακα ήταν η κανονική δοσολογία της Mary.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην The Daily Mail.

Ο Robert F. Kennedy Jr. και η αποθανούσα πλέον σύζυγός του, Mary, ήταν επίσης καταχωρημένοι στη “μαύρη βίβλο” του Jeffrey Epstein, μαζί με άλλα ονόματα της οικογένειας Kennedy. (Πηγή.)

Ο RFK Jr. έχει καταχωρηθεί ως επιβάτης στο “Lolita Express” του Jeffrey Epstein (πηγή), και παραδέχεται ότι πέταξε με το αεροπλάνο του Epstein δύο φορές (πηγή: One Nation Under Blackmail: The sordid union between Intelligence and Organized Crime that gave rise to Jeffrey Epstein, by Whitney Webb, Volume 2, page 159 – Ένα έθνος υπό εκβιασμό: Η άθλια ένωση μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών και του οργανωμένου εγκλήματος που ανέδειξε τον Jeffrey Epstein, της Whitney Webb, τόμος 2, σελίδα 159).

Όπως και ο πιθανός αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές του 2024, ο Donald Trump, ο οποίος είναι επίσης πρώην συνεργάτης του Jeffrey Epstein, είμαι βέβαιος ότι ο κ. Kennedy θα αρνηθεί οποιαδήποτε γνώση για το τι πραγματικά έκανε ο Epstein κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, όπως έκαναν πρόσφατα πολλά άλλα δημόσια πρόσωπα και δισεκατομμυριούχοι της Μεγάλης Τεχνολογίας.


Ο συνιδρυτής της Google μεταξύ των δισεκατομμυριούχων που κλήθηκαν στην υπόθεση του Jeffrey Epstein


Επίσης, όπως και ο πρώην πρόεδρος Donald Trump, ο RFK Jr. εκπαιδεύτηκε ως Ιησουίτης, καθώς φέρεται να έμαθε για τους πυροβολισμούς του πατέρα του όταν ήταν στο Georgetown Preparatory School, ένα οικοτροφείο Ιησουιτών στη Βόρεια Μπεθέσδα του Μέριλαντ. (Πηγή “Oprah Talks to Bobby Kennedy Jr.”.-“Η Oprah συνομιλεί με τον Bobby Kennedy Jr. Φεβρουάριος 2007. O, The Oprah Magazine).

Σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε σήμερα η Laura Bono της Children’s Health Defense, ανακοινώθηκε ότι ο κ. Kennedy είναι πλέον επίσημα “Πρόεδρος σε άδεια”.

Ο Robert F. Kennedy, Jr. κατέθεσε αίτηση στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή την Τετάρτη 5 Απριλίου, καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Λόγω της απόφασής του να αφιερώσει πλήρη χρόνο στην προεκλογική του εκστρατεία, ο τίτλος του κ. Kennedy είναι πλέον Πρόεδρος της Children’s Health Defense σε άδεια.

Κάνοντας αυτό το βήμα προς τα εμπρός, η μακροχρόνια συνάδελφος Mary Holland θα συμμετάσχει μαζί με τον RFK, Jr. ως μέρος της εκστρατείας. Οι τίτλοι της κας Holland θα είναι πλέον ο Πρόεδρος της CHD σε άδεια και ο Γενικός Σύμβουλος σε άδεια.


Δικτυογραφία :

Another Former Associate with Jeffrey Epstein Files to Run for U.S. President in 2024

Another Former Associate with Jeffrey Epstein Files to Run for U.S. President in 2024

 

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/jeffrey-epstein-2024

Προβολές : 1,118


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα