Άλμπερτ Μπουρλά: Ο νεοφανής σωτήρας της ανθρωπότητας!

Άλμπερτ Μπουρλά: Ο νεοφανής σωτήρας της ανθρωπότητας!

8 Απριλίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:404
Μοίρασέ το

 

Παρέλαβε λοιπόν το παράσημο ο κ. Μπουρλά, σεμνυνόμενος και ουδόλως ενοχλούμενος, παρότι Εβραίος, για τον Σταυρό, την εικόνα του Χριστού στο μέσον και την επιγραφή «Η ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΧΕΙΡ ΚΥΡΙΕ, ΔΕΔΟΞΑΣΤΑΙ ΕΝ ΙΣΧΥΙ».

Ασήμαντες  λεπτομέρειες…

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η Πρόεδρός μας, Αικατερίνη η Μικρή, σε ειδική εκδήλωση στις 05/04/2022, τίμησε τον CEO της Pfizer με το παράσημο του «Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Σωτήρος»!

Τι είναι το Τάγμα του Σωτήρος; Είναι ιεραρχικά το ανώτερο Τάγμα Αριστείας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Μάλιστα!

Είδατε πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ένας κτηνίατρος;

Σπούδασε κτηνιατρική από μεγάλη αγάπη στα ζώα, και η μοίρα τον έταξε να «σώζει» από τον μάταιο τούτο κόσμο δισεκατομμύρια δίποδα σανοφάγα, με το αζημίωτο φυσικά.

Α, όλα κι όλα!

Μας τελείωσαν οι σωτήρες που μοίραζαν τα υπάρχοντά τους στους φτωχούς, περπατούσαν ξυπόλυτοι και κυκλοφορούσαν πάνω σε γαϊδουράκια.

Τη σήμερον ημέρα τα δίποδα σανοφάγα θέλουν τους σωτήρες τους δισεκατομμυριούχους και σε αυτό αρίστευσε ο Μπουρλά, ο οποίος προφανώς  πιστεύει στο δόγμα «Βόηθα με φτωχέ να μη σου μοιάσω»… Αμήν!

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ο Πρωθυπουργός της συμφοράς μας τις προάλλες τον ονόμασε «Ελληνάρα», διότι ως γνωστόν όλοι οι «Ελληναράδες» για τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μεριμνούν και τυρβάζουν.

Δείτε το video που ακολουθεί:

(https://www.youtube.com/watch?v=N2jJyxdiwbQ&t=62s)

 

Παρέλαβε λοιπόν το παράσημο ο κ. Μπουρλά, σεμνυνόμενος και ουδόλως ενοχλούμενος, παρότι Εβραίος, για τον Σταυρό, την εικόνα του Χριστού στο μέσον και την επιγραφή «Η ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΧΕΙΡ ΚΥΡΙΕ, ΔΕΔΟΞΑΣΤΑΙ ΕΝ ΙΣΧΥΙ».

Ασήμαντες  λεπτομέρειες…

Είπε όμως, ο άνθρωπος, ότι η συγκεκριμένη διάκριση ήταν «η πιο σημαντική διάκριση που έχω λάβει, διότι ήρθε από εκεί που είναι η καρδιά μου, από την Ελλάδα»!

Καταλάβατε; Εδώ στην Ελλάδα χτυπάει η καρδιά του διότι, συν τοις άλλοις, ο πρωθυπουργός της συμφοράς μας είναι ο καλύτερος διαφημιστής του εμβολίου του που, ειρήσθω εν παρόδω, στοιχίζει για την ΕΕ: «Οι πρώτες 100 εκατ. δόσεις είχαν τιμή 17,50 η δόση, ενώ οι υπόλοιπες – από τα 100 εκατ. έως τα 200 εκατ. – η τιμή έπεφτε στα 13,5 ευρώ.»

Μήπως ο κ. Μπουρλά έκανε κάποια έκπτωση για τη χώρα όπου χτυπάει η καρδιά του;

Ή μήπως παρέδωσε δωρεάν, πατριωτισμού ένεκεν,  έστω κάποιες παρτίδες;

Όχι βέβαια!

Παρεμπιπτόντως, το εξαφανισθέν, κατόπιν γιγαντιαίας δυσφήμισης, εμβόλιο της AstraZeneca στοίχιζε 1,78 ευρώ, ενώ το υπό διωγμόν μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson  στοιχίζει 6,95 ευρώ.

Είπα «υπό διωγμόν» διότι η κ. Θεοδωρίδου και ο κ. Θεμιστοκλέους ομολόγησαν δημόσια, χωρίς να το αιτιολογήσουν, ότι η 4η δόση θα γίνεται μόνο με εμβόλια mRNA.

Θα μου πεις τι φταίνε οι ακαταδίωκτοι «ειδικοί»- φερέφωνα; Εντολές εκτελούν… Είναι πολλά τα λεφτά, «Άρη»!

Εκτός, όμως, από άριστος επιχειρηματίας, ο κτηνίατρος κ. Μπουρλά είναι και προφήτης.

Βέεεβαια!

Έχει φαίνεται μυστικές συνομιλίες με τον γιό της κορώνας και γνωρίζει τις προθέσεις του.

Του διεμήνυσε, λοιπόν, ο γιος της κορώνας ότι θα γυροφέρνει την ανθρωπότητα για άλλα δέκα χρόνια – βρε τον άτιμο! – ώστε να είναι σίγουρος ότι η σκοτεινή  ατζέντα 2030 έχει ολοκληρωθεί και παγιωθεί!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο προφήτης-κτηνίατρος στις 6 Ιανουαρίου του 2022 σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με αναλυτή της Goldman Sacks.

Κι  ενώ ο κ. Μπουρλά, που δεν είναι καθόλου Μουρλά, μας είχε πει ότι ο εμβολιασμός με σκεύασμα της Pfizer απαιτούσε 2 δόσεις, ότι ήταν 95% αποτελεσματικό και ότι ήταν  «Το φως είναι αληθινό – υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ, δηλώνοντας ακόμη «Πιστεύω ότι το δεύτερο μισό του 2021 θα αποτελέσει πολύ διαφορετική εμπειρία για πολλούς από εμάς», πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, άλλαξε το τροπάριο!

Κι αυτό όντως αποτέλεσε διαφορετική εμπειρία για τα αξιολύπητα σανοφάγα δίποδα.

Το κατακαλόκαιρο του 2021 οι ακαταδίωκτοι «ειδικοί» άρχισαν να προπαγανδίζουν την ανάγκη 3ης δόσης για την αντιμετώπιση της απατηλής όσο και ηπιότατης μετάλλαξης Όμικρον. Και μάλιστα όχι στους 6 μήνες, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά στους 3 μήνες!

Την τρίτη δόση την ονόμασαν χαϊδευτικά «αναμνηστική», που υπονοούσε ότι θα ήταν και η τελευταία.

Αμ δε…

Στις 9/12/2021, ενισχύοντας τη θέση του ότι η τρίτη δόση κρίνεται, πλέον, αναγκαία, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, έγραψε σε νέο σχόλιό του στο Twitter ότι «οι ενισχυτικές δόσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση των απειλών που ανακύπτουν από την πανδημία. Τα πρώτα εργαστηριακά δεδομένα που ανακοινώσαμε χθες έδειξαν ότι οι τρεις δόσεις του εμβολίου αδρανοποιούν αποτελεσματικά τη μετάλλαξη Omicron σε σχέση με τις δύο δόσεις».

Έλα μου όμως που τρώγοντας έρχεται η όρεξη, και οι εθισμένοι σανοφάγοι αναζητούν διαρκώς νέα δόση για να στανιάρουν… Γνωρίζοντας την ανάγκη τους αυτή, ο κτηνίατρος Μπουρλά ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά μέσω του CBS:

 

«Έρχονται πολλές παραλλαγές και η Όμικρον ήταν η πρώτη που μπόρεσε να αποφύγει – με επιδέξιο τρόπο – την ανοσολογική προστασία που παρέχουμε», σημείωσε ο Αλμπερτ Μπουρλά, υπογραμμίζοντας ότι «η προστασία που παίρνουμε από την τρίτη (δόση) είναι αρκετά καλή. Στην πραγματικότητα αρκετά καλή απέναντι στη νοσηλεία και τους θανάτους».

Ωστόσο, όπως είπε: «η προστασία μετά από τρεις δόσεις δεν είναι τόσο καλή έναντι των λοιμώξεων και δεν διαρκεί πολύ όταν αντιμετωπίζει κάποιος μία παραλλαγή όπως η Όμικρον – είναι απαραίτητη, μια τέταρτη (δόση) τώρα».

 

Έτσι, και αφού ήρθε πρόσφατα στη Ελλάδα, παρουσίασε το βιβλίο του και έλαβε το παράσημό του, η κυβέρνηση της συμφοράς μας ανακοίνωσε ότι στις 7 Απριλίου άνοιξε η πλατφόρμα για την 4η δόση κι ενώ βαίνουμε προς το καλοκαίρι και την κατάργηση των περιοριστικών κορωνομέτρων! «Πιάσε τ’ αβγό και κούρεψ’ το»…

 

Κι έζησε ο Μπουρλά καλά και τα σανοφάγα δίποδα χειρότερα, ενώ παρατηρείται παγκοσμίως, και ιδιαίτερα στην Ελλάδα,  ανησυχητική αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες, χάρη στα σκευάσματα της σωτηρίας!

Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και ο χαμός αμέτρητων νέων ανθρώπων – κατά προτίμηση αθλητών – από τη νέα νόσο που εμφανίστηκε συγχρόνως με τα μπόλια, τη λεγόμενη «ξαφνικίτιδα».

Αλήθεια ρε πατριώτες, τι έγινε με την διατήρηση των εμβολίων της Pfizer στους -75 βαθμούς κελσίου; Προσαρμόστηκαν και τα μπόλια στη θερμοκρασία περιβάλλοντος τελικά;

Τι να μας ευχηθώ τώρα; Τι άλλο από το να προσευχόμαστε ο Θεός να μας προστατεύει από τους «σωτήρες» μας!  Όπου ακούς να σου μιλάνε για σώσιμο να τρέχεις να κρυφτείς!

 

Μαρία Σεφέρου

 

 

 

Προβολές : 404


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα