Άργησαν αλλά πλέον αποκαλύπτουν την τρομακτική αύξηση και παιδικών θανάτων από το εμβόλιο του κορονοϊού... (βίντεο)

Άργησαν αλλά πλέον αποκαλύπτουν την τρομακτική αύξηση και παιδικών θανάτων από το εμβόλιο του κορονοϊού... (βίντεο)

26 Σεπτεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:769
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και οργίζομαι  πρωτίστως κατά των “γονέων” που εμβολίασαν με το θανατηφόρο εμβόλιο τα παιδιά τους…

 

Πρώην αναλυτής της BlackRock: «Αυξάνονται κατακόρυφα οι θάνατοι στα παιδιά μετά τους εμβολιασμούς κατά Covid-19»

Δεν υπάρχει καμία επίσημη εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό

 

Και ερωτώ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ “ΙΑΤΡΟΙ”, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΘΕΛΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ;;;

ΟΙ “ΓΟΝΕΙΣ” ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 10-12 ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ;;;

ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ… ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ… ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ… ΘΕΪΚΑ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Ποιός σας είπε πως οι παιδοθυσίες στον Μολώχ, δεν ισχύουν και σήμερα, καθόσον την ανθρωπότητα την κυβερνούν ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ;;;

 

Ο πρώην διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων της BlackRock και εξέχων αναλυτής δεδομένων, Εντ Ντάουντ, δημοσιοποίησε πρόσφατα στοιχεία στην εκπομπή του Dr. Drew, για τα ποσοστά θανάτων μεταξύ των παιδιών στην Βρετανία, τα οποία αυξάνονται και μάλιστα κατακόρυφα μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς για την Covid-19.

Σύμφωνα με τα ετήσια στοιχεία για την υπερβάλλουσα θνητότητα, διαθέσιμα στο phinancetechnologies.com, τα έτη 2020 και 2021 υπήρχαν αρνητικά ποσοστά υπερβάλλουσας θνησιμότητας, κατά -9% και -7%, αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των παιδιών ήταν μικρότερο από το αναμενόμενο για εκείνα τα χρόνια, δηλαδή ήταν μικρότερο από τον μέσο όρο προ πανδημίας.

Αυτά τα ποσοστά άλλαξαν δραματικά προς το χειρότερο σε 16% περισσότερους θανάτους από ό,τι αναμενόταν το 2022 ενώ προβλέπονται 22% περισσότεροι θάνατοι από ό,τι αναμένονται για το 2023 .

Ο Ντάουντ θεωρεί ως υπεύθυνη για την αύξηση της θνησιμότητας την κυκλοφορία του εμβολίου για την Covid-19 για αυτήν την ηλικιακή ομάδα, η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021 για τις ηλικίες 12 έως 15 ετών και τον Απρίλιο του 2022 για τις ηλικίες 5 έως 11 ετών.

Ο Ντάουντ έδειξε ότι οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ των παιδιών στην Βρετανία μειώνονταν μέχρι τα τέλη του 2021 προτού εισαχθούν τα εμβόλια για την Covid-19.

Μετά την κυκλοφορία των εμβολίων , οι υπερβολικοί θάνατοι άρχισαν να αυξάνονται σημαντικά.

Ο Ντάουντ αμφισβήτησε επίσης το αφήγημα των «ειδικών» με βάση το οποίο η Covid-19 ήταν υπεύθυνη για την αύξηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας μεταξύ των παιδιών καθώς αυτή έγινε μόνο μετά την εισαγωγή των εμβολίων και όχι πριν.

Επισήμανε ότι αν η Covid-19 ήταν η αιτία της αυξημένης υπερβάλλουσας θνησιμότητας, θα περιμέναμε να δούμε αυτούς τους αυξημένους αριθμούς το 2020 και το 2021 επίσης.

Η απότομη αύξηση των υπερβολικών ποσοστών θανάτων μεταξύ των παιδιών στην Βρετανία μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 προκαλεί ερωτήματα σχετικά με το γιατί οι αρχές δεν ζητούν άμεσες και ενδελεχείς έρευνες.

Η μόνη εύλογη εξήγηση που έχει νόημα είναι ότι δεν θέλουν να μάθουν την απάντηση γιατί τότε κάποιοι θα πρέπει να πληρώσουν το «μάρμαρο» από την στιγμή που οι εμβολιασμοί έγιναν αναγκαστικά ή εκβιαστικά στην πλειοψηφία των ανθρώπων.

 



Πηγή

Προβολές : 769


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα