Άρειος Πάγος διαβάζει; Ακούει, ή... κουφόλαδο και στραβόλαδο;;;

Άρειος Πάγος διαβάζει; Ακούει, ή... κουφόλαδο και στραβόλαδο;;;

13 Δεκεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:362
Μοίρασέ το

 

Έκτακτο: Η εισαγγελία της Ρώμης διέταξε έρευνα κατά του Υπουργού Υγείας της Ιταλίας για συγκάλυψη των επικίνδυνων παρενεργειών του εμβολίου Covid19!

Έκτακτο: Η εισαγγελία της Ρώμης διέταξε έρευνα κατά του Υπουργού Υγείας της Ιταλίας για συγκάλυψη των επικίνδυνων παρενεργειών του εμβολίου Covid19!

Στην Ιταλια, οι εισαγγελείς, φαίνεται πως έχουν ΑΡΧΙΔΙΑ…

Για τους … εντός Ελλάδος, εισαγγελείς, τι να σας πω… ξέρετε…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του Roberto Speranza, Υπουργού Υγείας της Ιταλίας που κατά τη διάρκεια της θητείας του, ήταν και η κορύφωση της “πανδημίας” κατηγορούνται με βαριά αδικήματα για απόκρυψη επικίνδυνων εμβολίων Covid19, από την Εισαγγελία της Ρώμης!

Η έρευνα προέρχεται από μια σειρά αποκαλύψεων σχετικά με τον χειρισμό ζητημάτων ασφάλειας του εμβολίου COVID-19 από τον Ιταλικό Οργανισμό Φαρμάκων (AIFA). Εσωτερικές επικοινωνίες, από email της AIFA με το υπουργείο υγείας, έχουν διαρρεύσει και φαίνεται να είχαν γνώση σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID-19.

Ο πρώην διευθυντής της AIFA, Νικόλα Μαγκρίνι, εμπλέκεται επίσης στην έρευνα, εγείροντας ερωτηματικά σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε η ηγεσία του στη στρατηγική ανάπτυξης εμβολίων της χώρας.

Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές! 

Τόσο ο Speranza όσο και ο Magrini κατηγορούνται ότι συνειδητά αποφάσισαν να θέσουν σε κίνδυνο τον ιταλικό πληθυσμό, όχι μόνο προωθώντας τους εμβολιασμούς παρά τους κινδύνους που ήταν εν γνώση τους, αλλά και επιβάλλοντάς τους σε συγκεκριμένους τομείς της εργασίας, όπως στους υγεινομικούς, τους δασκάλους και τους αστυνομικούς.

Καθώς εκτυλισσόταν η εθνική εκστρατεία εμβολίων, η οποία ενθαρρύνθηκε από τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για την ασφάλεια τους, μια ποικιλία δυσμενών επιπτώσεων για την υγεία των εμβολιασμένων ήρθε στο προσκήνιο.

Εικάζεται ότι τόσο ο Speranza όσο και το Magrini εξέδωσαν οδηγίες προς τις τοπικές υγειονομικές αρχές για να κρύψουν τις αναφορές για άμεσους θανάτους και σοβαρές παρενέργειες μετά τη χορήγηση του εμβολίου, με στόχο την προστασία της ακεραιότητας της εκστρατείας εμβολίων απο την κοινή γνώμη.

Το θέμα της δίωξης του υπουργού με τις βαριές κατηγορίες έχει προκαλέσει σάλο στα Ιταλικά ΜΜΕ.

Η τρέχουσα έρευνα θα διερευνήσει ισχυρισμούς για δολοφονία και σοβαρή σωματική βλάβη απο πρόθεση. 

Η έρευνα ξεκίνησε μετά απο καταγγελίες που υποβλήθηκαν τον Μάιο του 2023 από τους Free Lawyers (ALI) με την εξουσιοδότηση της Επιτροπής Listen to Me (μια ιδιωτική ομάδα υπεράσπισης που εκφράζει τις ανησυχίες και τα παράπονα περισσότερων από 4.200 ατόμων που αναφέρουν σοβαρές παρενέργειες και θανάτους από τους εμβολιασμούς), την Ένωση Συνδεδεμένων Υπεύθυνων Ασφαλείας (OSA Italy) με επικεφαλής τον Antonio Porto, τον εθνικό γενικό γραμματέα της αστυνομίας της OSA (που διαδέχθηκε την Επαρχιακή Γραμματεία LES Caserta), την Ένωση Δημοκρατικών Χρηματοδοτών και την πρώην Γερουσιαστή Laura Granato.

Με την Ιταλία να έχει επιβάλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για ορισμένα επαγγέλματα, τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στις μαρτυρίες των δημοσίων υπαλλήλων στη διαχείριση κρίσεων δημόσιας υγείας και στον αντίκτυπό τους στις πολιτικές ελευθερίες και την ατομική ευημερία.

 

Μεταδώστε παντού την είδηση καθώς τα ελληνικά ΜΜΕ δεν κάνουν καμιά αναφορά στο θέμα.

Σχετική πηγή 1
Σχετική πηγή 2

 

 

Πηγή

Προβολές : 362


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα