Άρθρο ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ. Οι Κερατάδες που κυβερνάνε τον κόσμο πάνε για την τελική επίθεση.

28 Μαΐου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:889
Μοίρασέ το

 

Η απάντηση μας στην ενορχηστρωμένη επίθεση του κατεστημένου είναι το τρίπτυχο Αυτονομία-Οργάνωση-Αλληλεγγύη.
Ενώστε τις δυνάμεις σας με κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται στη λαίλαπα που μας επιβάλλουν οι σατανιστές, γιατί το επόμενο διάστημα θα είναι τραγικό… ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ.
Όσοι δεν θέλουν να το συνειδητοποιήσουν, κρατήστε τους μακρυά.
Έρχονται τόσος τρομακτικός επισιτισμός και τόσα δεινά, που λίγοι θα επιζήσουν.
Εκμεταλλευθείτε κάθε μέτρο γης και ετοιμάστε την σοδειά σας.
Οπλιστείτε με ΠΙΣΤΗ, ΘΑΡΡΟΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΕΜΕΝΑ… και μην ξεχνάτε πως έχουμε γεμίσει.. “επενδυτές” απ’ όλα τα τριτοκοσμικά κράτη, με ότι αυτό σημαίνει.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

 

«και έχθραν θέλω στήσει αναμέσον σου και της γυναικός, και αναμέσον του σπέρματός σου και του σπέρματος αυτής· αυτό θέλει σου συντρίψει την κεφαλήν, και συ θέλεις κεντήσει την πτέρναν αυτού.» Γέν.γ:15

 

Γράφει ο Ιωάννης Βαρκάρης.

Το παρόν άρθρο-μήνυμα αφορά κυρίως τους αγωνιζόμενους Ορθόδοξους και δεν είναι από κάποιον φωτισμένο γέροντα ούτε από κάποιον μεγάλο Άγιο εν ζωή.

Είναι ένα μήνυμα από εμένα σε όσους αγωνιζόμενους Ορθοδόξους εναντίον της Νέας Τάξης δεν είχα ακόμα την τιμή ακόμα να συναντήσω από κοντά.

Όσοι αγαπητοί αναγνώστες δεν είστε Ορθόδοξοι και δεν αγωνιζόσαστε εναντίον της Νέας Τάξης προσπεράστε το άρθρο και μην το διαβάσετε καθώς ούτε θα το καταλάβετε ούτε θα συμφωνήσετε και θα ξοδέψετε άδικα τον πολύτιμο χρόνο σας.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες με πρόφαση την χιλιοπιπιλισμένη καραμέλα της «πανδημίας» οι κερατάδες που κυβερνάνε εδώ και εκεί (και πουθενά στην πραγματικότητα), αλλάξανε το όριο ανάληψης και κατάθεσης στις τράπεζες το οποίο ανεβάσανε στα 1000 ευρώ από 450 που ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό, όπως επίσης απαγόρευσαν κάθε πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφέλειας και άλλων πάγιων εξόδων από το γκισέ της τράπεζας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πλέον κάθε πληρωμή εξόδων και υποχρεώσεων είναι εφικτή μόνο με κάρτα, όπως επίσης και κάθε ανάληψη μισθού, σύνταξης κ.λ.π. και φαίνεται πως όσοι αντιδρούμε στην ηλεκτρονική δικτατορία και δεν χρησιμοποιούμε κάρτες και ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής πολύ σύντομα η ζωή μας θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο από όσο ήταν δύσκολη έως τώρα.

Προσωπικά παρότι έχω μια 9 μελή οικογένεια με τεράστια έξοδα, δεν έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ καμία κάρτα και κανένα είδος ηλεκτρονικής πληρωμής και ούτε πρόκειται.

Αυτό δεν το λέω για να αντιπαρατεθώ με όσους χρησιμοποιούν τα διάφορα «τυράκια» που κυκλοφορούν στην αγορά προκειμένου να τους βάλουν στην φάκα της ηλεκτρονικής σκλαβιάς.

Όπως και να έχει, ο καθένας σε αυτή την ζωή κάνει τις επιλογές του και έχει και τις συνέπειες αυτής.

Αυτό το δηλώνω στους κερατάδες που κυβερνάνε (ή έτσι νομίζουν) τον κόσμο για να ξέρουν ότι δεν με βάλανε και ούτε πρόκειται να με βάλουν με κανέναν τρόπο στην φάκα τους.

Άλλωστε πρέπει να χαιρόμαστε διότι μας δίνεται η ευκαιρία με τον καλό αγώνα μας να κερδίσουμε τον παράδεισο και πρέπει να ευχαριστούμε τον Θεό που μας ελέησε να ζήσουμε σε αυτές τις χαλεπές εποχές, αφού οι διάφοροι Άγιοι του παρελθόντος ζηλεύανε όσους Χριστιανούς επρόκειτο να ζήσουν αυτά τα έσχατα χρόνια διότι σε αυτά θα βγούνε οι μεγαλύτεροι των Αγίων.

Ας χαιρόμαστε λοιπόν αδελφοί και ας μην βαρυγκωμούμε γιατί έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να πάμε πολύ ψηλά…

Όπως φαίνεται λοιπόν οι κερατάδες εντατικοποιούν την επίθεση εναντίον όσων δυνάμεων αντιστέκονται στην ηλεκτρονική σκλαβιά και επιχειρούν να τους βάλουν στο περιθώριο της ζωής και της κοινωνίας.

Είναι προφανές πως η πρόφαση της πανδημίας, που έχουν καταπιεί αμάσητη όλα τα χάπατα γύρω μας, τους δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να προχωρήσουν τα σχέδια τους αφού η πρακτική αντίσταση σε αυτά είναι πολύ μικρή ή και μηδαμινή από την συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Και μην πει κανείς μέσα του ότι είναι έξυπνοι οι κερατάδες που κυβερνάν.

Δεν είναι έξυπνοι. Ηλίθιοι και άχρηστοι είναι. Ωστόσο έχουν βρει και τα κάνουν σε έναν διεφθαρμένο κόσμο που τείνει να επιδιώκει την αυτό-καταστροφή του. Ας είναι λοιπόν.

Άλλωστε κάποτε ο Νώε έφτιαχνε μια κιβωτό για πολλά χρόνια(λένε πως την έφτιαχνε για 100 χρόνια) και οι γύρω του τον κορόιδευαν. Αυτός έφτιαχνε την κιβωτό και οι γύρω του σκάγανε πλάκα. Και μετά ξέρετε τι έγινε: Άρχισε να βρέχει….

Όπως είπα και σε όσες κοινότητες των Ρωμιών συναντηθήκαμε από κοντά το προηγούμενο διάστημα, η απάντηση μας στην ενορχηστρωμένη επίθεση του κατεστημένου είναι το τρίπτυχο Αυτονομία-Οργάνωση-Αλληλεγγύη.

Δεν περιμένουμε από ρασοφόρους κερατάδες να μας στηρίξουνε.

Τιμούμε μόνο όσους παπάδες τιμάνε τα ράσα τους.

Δεν οργανωνόμαστε σε κόμματα και πολιτικές και δεν πειθαρχούμε με κάθε τίμημα στα αντίχριστα σχέδια.

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ. Οι Χριστιανοί για να αποκρούσουμε την επίθεση και να βγούμε νικητές σε αυτή την μάχη πρέπει:

1)Να επιδιώξουμε άμεσα την αυτονομία και την αυτάρκεια μας από το σύστημα ώστε να μην είμαστε ευάλωτοι στις επιθέσεις που σίγουρα θα ενταθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

2)Να οργανωθούμε σε κοινότητες αυτόνομες μεν αλλά και συνεργαζόμενες με τις υπόλοιπες κοινότητες που ήδη υπάρχουν.

3)Να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο ώστε ενωμένοι να αποκρούσουμε τις επερχόμενες τρικλοποδιές που σίγουρα θα βάλουν οι γύρω μας στον καθένα ξεχωριστά διότι οι ρουφιάνοι του κατεστημένου είναι δεδομένο πως θα επιχειρήσουν να εκμηδενίσουν τον οποιονδήποτε αγωνιζόμενο.

Και για να το πω και πνευματικά χωρίς να είμαι πνευματικός ώστε να γίνω αντιληπτός:

Αυτή την στιγμή καλώς η κακώς ένα μεγάλο κομμάτι του πλανήτη είναι Δαιμονισμένο.

Ο καθένας το βλέπει γύρω του.

Το βλέπουμε ως υστερία υπέρ των εμβολίων σε όσους έχουν σκύψει το κεφάλι και έχουν εμβολιαστεί.

Το βλέπουμε σε όσους ρασοφόρους έχουν απεμπολήσει την πνευματική τους ιδιότητα προκειμένου να κρατήσουν τον μισθό και τα κοσμικά προνόμια τους.

Το βλέπουμε στους κάθε λογής «λαγούς» του συστήματος που ιδρώνουν στις τηλεοράσεις να πείσουν το πόπολο να πάει να αυτοκτονήσει.

Μιλάω καθημερινά με πολλούς ανθρώπους και πολλούς αγωνιστές και οι αναφορές είναι ίδιες παντού:

Όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο εκτός από την εμφανή αλλαγή στον χαρακτήρα τους έχουν καταληφθεί από μια «περίεργη» υστερία και προσπαθούν να πείσουν μανιωδώς τους πάντες να εμβολιαστούν.

Όσοι παπάδες πειθάρχησαν στην αιρετική και αντίχριστη πολιτεία έχουν χάσει πλέον κάθε πνευματικότητα και δεν μιλάνε καν με τα λόγια του ευαγγελίου αλλά με ψευδοεπιστημονικές ευχολογίες και οι κάθε λογής δημοσιογράφοι και «ειδικοί» που τόσο καιρό μας πρήζανε με το αφήγημα της πανδημίας τώρα προσπαθούν να τα μαζέψουν φοβούμενοι τις αντιδράσεις και τις συνέπειες.

Οπότε έχουμε να κάνουμε με έναν Δαιμονισμό ενός ποσοστού του πλανήτη.

Φυσικά όσοι την πατήσανε ξέρουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες γιατί ο Δαίμονας όταν σε κρατάει στο χέρι και δεν σε χρειάζεται πια σε αφήνει να τσακιστείς. Και εδώ κοντά θα τσακιστεί πολύς κόσμος γιατί δεν είναι πια χρήσιμος στον Διάβολο.

Όσοι την πάτησαν, πήραν τις αποφάσεις τους και πλέον τους ξεχνάμε.

Όσοι δεν την πάτησαν και αυτοί έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και πλέον συμπορευόμαστε. Ουσιαστικά από εδώ και πέρα κανείς δεν πρόκειται να μεταπείσει κανέναν και για τίποτα.

Η ήρα από το σιτάρι ξεχώρισε οπότε όσοι την έχουν πατήσει τζάμπα πασχίζουν να μεταπείσουν τους γύρω τους και συνεπώς δεν είναι πλέον χρήσιμοι στους κερατάδες. Θα τσακιστούν σύντομα.

Εμείς όμως που δεν πήγαμε για το μπόλι πηγαίνουμε για την πόλη. Να ετοιμαζόμαστε λοιπόν αδέρφια γιαυτή την λειτουργία που έμεινε στην μέση και πρέπει να τελειώσει στην Αγία Σοφία.

Δεν είναι για εμάς εδώ το τέλος.

Τώρα είναι η αρχή…ο πρόλογος.

Θα περάσουμε δύσκολα, θα έχουμε απώλειες όμως θα ζήσουμε και την αναλαμπή πριν τον Αντίχριστο.

Οπότε θα έχουμε και μια μοναδική ευλογία.

Κανείς Ορθόδοξος αγωνιστής να μην είναι μόνος του λοιπόν για να μην μπορέσει ο αντίπαλος να μας απομονώσει και να μας πλήξει. Και μετά την μπόρα την Δαιμονική θα ακολουθήσει η λιακάδα η θεϊκή.

Αν θέλουμε να τα ζήσουμε αυτά όμως πρέπει να είμαστε στρατιώτες του Χριστού στον καλό αγώνα, γιατί όπως και ο Διάβολος καλεί τους δικούς του στο αιώνιο μαρτύριο του έτσι και ο Χριστός καλεί τα παιδιά του, τους στρατιώτες του και όπως βλέπετε και εσείς πλέον οι καλοί από τους κακούς διαχωρίζονται όπως το λάδι με το ξύδι.

Ει ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθυμών

Καλό αγώνα αδέρφια ο Θεός μαζί μας+

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα