΄Άρθρο που αξίζει να διαβαστεί... Ψυχοπατριώτες  Σιωνιστικά ΜΜΕ δωροδοκούν προδότες για να προδώσουν τις δικές τους χώρες

΄Άρθρο που αξίζει να διαβαστεί... Ψυχοπατριώτες Σιωνιστικά ΜΜΕ δωροδοκούν προδότες για να προδώσουν τις δικές τους χώρες

17 Δεκεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:715
Μοίρασέ το

 

Να είστε σαφείς σχετικά με τη φύση της εβραϊκής εγκληματικότητας που επιδιώκει εκδίκηση εναντίον του ανθρώπινου είδους για εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι ίδιοι. Με αυτή την πολύ πραγματική έννοια, οι Εβραίοι είναι ξένοι σε κάθε χώρα στην οποία κατοικούν.

Στο ρόλο τους ως κοινωνικά παράσιτα, οι Σιωνιστές Εβραίοι επιβιώνουν από τη στρεβλή σφαγή που προκαλούν σε όλους τους άλλους, τους οποίους περιγράφουν ως ζώα. Η απόδειξη αυτού είναι πανταχού παρούσα.

 

 

Αυτό το άρθρο αποκαλύπτει μεγάλες αλήθειες για την σημερινή Αμερική… και κυρίως για τα ερπετά του εβραιοσιωνισμού που την έχουν ως ορμητήριό τους για τα παγκόσμια εγκλήματά τους.

Ίσως αν ο αμερικανικός λαός, έστω και τώρα αφυπνιζόταν και καθάριζε κάθε εβραίικο ερπετό που έχει λεηλατήσει την πατρίδα του, να σωζόταν τη ανθρωπότητα… αυτό που θα έπρεπε να έχουμε κάνει κι εμείς, αλλά μάλλον αυτό είναι ουτοπικό…
Καλλιόπη Σουφλή

Αυτό το άρθρο ασχολείται με τον ρατσισμό και τον φανατισμό. Ενώ το VT ΔΕΝ υποστηρίζει τον ρατσισμό, τον φανατισμό, τη βία ή τη ρητορική μίσους, είμαστε ένα περιοδικό ανοιχτού κώδικα χωρίς λογοκρισία και υποστηρίζουμε το δικαίωμα των ανεξάρτητων συγγραφέων και σχολιαστών να εκφράζουν τη φωνή τους. Συνιστάται η διακριτικότητα του αναγνώστη.


Δεδομένων των διεφθαρμένων κρετίνων που κυβέρνησαν τον κόσμο τουλάχιστον τους τελευταίους αιώνες, οποιοσδήποτε αυτοαποκαλείται πραγματικά Αμερικανός πατριώτης αυτές τις μέρες δεν είναι μόνο ψεύτης και απατεώνας, αλλά είναι επίσης εντελώς τρελός επειδή αυτός είναι ο στρεβλός χαρακτήρας των ηγετών του , μια κατάσταση ποτέ πιο προφανής από αυτήν ακριβώς τη στιγμή που μαγειρεύουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο στα σύνορα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας.

 

Του Τζον Καμίνσκι

 

Αν αφαιρούσατε την απάτη από την αμερικανική οικονομία, δεν θα έμενε τίποτα. Μαξ Κέιζερ

Είναι η θεωρία εργασίας μου για σχεδόν μια δεκαετία (από το 2014) ότι τα γεγονότα ελέγχονται από τα παρασκήνια για να κάνουν τις ΗΠΑ τόσο αντιπαθητικές για όλους που όλες οι χώρες στον υπόλοιπο κόσμο θα ξεσηκωθούν μια μέρα ομόφωνα και θα το βάλουν αυτό ο αντιπαθητικός σούπερ τραμπούκος βγήκε από την ανθρωποκτονική δυστυχία του μια για πάντα.

Ονομάστε το γερμανική μεταχείριση αν θέλετε, μόνο που οι Γερμανοί δεν άξιζαν τη μοίρα τους, καθώς ο άρπακος αμερικανικός στρατός έχει κερδίσει τη μοίρα τους.

Μόλις τώρα διαβάζοντας για τον Κινέζο ηγέτη που βολεύει τον ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας αποκρυσταλλώνει μια ιδέα στο μυαλό μου ότι σταδιακά παρακολουθώ τον σκόπιμα προκαλούμενο θάνατο της Δύσης .

Τελευταία, ωστόσο, τροποποίησα την αρχική μου πρόβλεψη συνειδητοποιώντας αυτή την οργισμένη ομοφωνία των εθνών του κόσμου σχετικά με την ανάγκη να καταστρέψουν την Αμερική δεν θα ήταν πλέον απαραίτητη, επειδή οι εσκεμμένες πράξεις δολιοφθοράς από διεφθαρμένους πολιτικούς των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον έκαναν τη δουλειά τους καλά μόνοι τους χωρίς οποιαδήποτε βοήθεια στο εξωτερικό.

Φυσικά, φαίνεται μόνο ότι αυτή η εκούσια αυτοκαταστροφή πραγματοποιείται εκ των έσω.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που οι Αμερικανοί αρνήθηκαν να πιστέψουν σε όλη την ιστορία τους, είναι ότι η αγαπημένη τους χώρα δεν ελέγχεται από Αμερικανούς. Δεν έχει συμβεί ποτέ.

Τα εν λόγω άτομα – οι Εβραίοι τραπεζίτες της ανώτερης τάξης που έχουν σπουδάσει στο Ivy League – δεν έχουν άλλη εθνικότητα εκτός από την αφοσίωσή τους στους αρπακτικούς ραβίνους που τους ελέγχουν, και τα ανόητα κίνητρά τους για εκδίκηση για εγκλήματα κατά του κόσμου που οι ίδιοι έχουν διαπράξει.

Να είστε σαφείς σχετικά με τη φύση της εβραϊκής εγκληματικότητας που επιδιώκει εκδίκηση εναντίον του ανθρώπινου είδους για εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι ίδιοι. Με αυτή την πολύ πραγματική έννοια, οι Εβραίοι είναι ξένοι σε κάθε χώρα στην οποία κατοικούν.

Έτσι, αυτή η πορεία αυτοκτονίας στην Αμερική έχει δημιουργηθεί από τους υπερπόντιους ελεγκτές της Αμερικής στο Ισραήλ, την Αγγλία, την Ελβετία και οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου κατοικούν σε μεγάλους αριθμούς βρόμικοι πλούσιοι Εβραίοι, οπότε υπό αυτή την έννοια, η Αμερική δεν μπορεί να αυτοκαταστραφεί επειδή είναι ιδιοκτησία και καταλαμβάνεται από Εβραίους που ζουν σε άλλα μέρη που καταστρέφουν κρυφά και όλες αυτές τις χώρες.

Στο ρόλο τους ως κοινωνικά παράσιτα, οι Σιωνιστές Εβραίοι επιβιώνουν από τη στρεβλή σφαγή που προκαλούν σε όλους τους άλλους, τους οποίους περιγράφουν ως ζώα. Η απόδειξη αυτού είναι πανταχού παρούσα.

Απλώς ρίξτε μια ματιά στην Αγγλία, για παράδειγμα, η οποία τώρα είναι μολυσμένη από Αφρικανούς και διοικείται από Ασιάτες των οποίων η παραδοσιακή κουλτούρα πανηγυρίζει με τους μαζικούς βιασμούς μικρών Αγγλίδων, οι δράστες των οποίων διώκονται ελάχιστα και απρόθυμα, αν όχι καθόλου.

Δεδομένων των διεφθαρμένων κρετίνων που κυβέρνησαν τον κόσμο τουλάχιστον τους τελευταίους αιώνες, οποιοσδήποτε αυτοαποκαλείται πραγματικά Αμερικανός πατριώτης αυτές τις μέρες δεν είναι μόνο ψεύτης και απατεώνας, αλλά είναι και εντελώς τρελός γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας των ηγετών του. μια συνθήκη ποτέ πιο προφανής από αυτήν ακριβώς τη στιγμή που σοτάρουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο στα σύνορα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω παραφροσύνη είναι ότι οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν κατάχρηση ολόκληρου του κόσμου και να μην καρπωθούν το κάρμα της αλόγιστης βαρβαρότητάς τους, η οποία μόλις τώρα αρχίζει να εμφανίζεται καθώς η χώρα τους διαλύεται για τελευταία φορά.

 

Μετατρέποντας τους κακούς σε ήρωες

 

Οι Αμερικανοί το 2022 έχουν γίνει τόσο αδύναμοι που δεν συνειδητοποιούν καν ότι οι ίδιοι μας έχουν φέρει στα πρόθυρα του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. Ήταν τόσο ηλίθιοι που δεν πρόσεξαν όχι μόνο την επανάσταση που προκάλεσαν εκείνοι που έστρεψε αυτό το μέρος

Η Ρωσία, γνωστή ως Ουκρανία σε ένα δυτικό κρησφύγετο εγκλήματος όπου οι πωλήσεις όπλων, η λευκή σκλαβιά και η αγορά παιδικού αίματος έχουν γίνει οι κύριες εξαγωγές αυτού του τέρατος έθνους.

Αυτή η Μέκκα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος απορροφά το οικονομικό αίμα από τους πολίτες της Αμερικής και το διοχετεύει μέσω σιωνιστών Εβραίων οικονομικών συμβούλων που της επιτρέπουν να επιστρέψει στις τσέπες των Δημοκρατικών πολιτικών που ληστεύουν όχι και τόσο κρυφά τους ίδιους τους ψηφοφόρους που τους υποστήριξαν.

Επιπλέον, οι αμερικανοί μισθοφόροι που δολοφονούσαν Ρωσικά παιδιά στην ανατολική Ουκρανία ήταν αυτό που έκανε τελικά τη Ρωσία να εισβάλει σε αυτή την ελεγχόμενη από τις ΗΠΑ χώρα εγκλήματος, ενώ παντού οι Αμερικανοί των ΗΠΑ επευφημούσαν τους γενναίους Ουκρανούς Ναζί που αντιστέκονταν στους μεγάλους κακούς Ρώσους, χωρίς να θυμούνται ότι ήταν η αρχική διείσδυση από οι ΗΠΑ στην επινοημένη επανάσταση του 2014 που οδήγησε τους πάντες σε αυτή τη μεταστατική πλέον πορεία για καταστροφή.

Πυροδοτούμενη από ηγέτες που επιλέχθηκαν από τους επιλεγμένους δισεκατομμυριούχους, η Αμερική έχει περιπλανηθεί σε ένα άθλιο τέλμα αναγκαστικής αδιαφορίας στο οποίο η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης ακούγονται πανομοιότυπα στις φρενήρεις φαντασιώσεις τους.

Το να είσαι Αμερικανός πατριώτης σήμερα σημαίνει να είσαι αφρισμένος, να επευφημείς τη διαφθορά και τη δολοφονία, όπως η βιώσιμη εξωτερική πολιτική που έχει σημαδέψει τις τελευταίες δεκαετίες, και ίσως ολόκληρο τον 20ο αιώνα, με τις σκληρές αμερικανικές εισβολές σε ανυπεράσπιστες χώρες στις οποίες εκατομμύρια αθώοι πολίτες δολοφονούνται από αμερικανούς εκβιαστές που στοχεύουν να κλέψουν εμπορεύματα χωρίς να πληρώσουν γι’ αυτά.

 

Μπορείτε να πείτε συριακό πετρέλαιο;

Τι θα λέγατε για τις Ουκρανές;

 

Πόσους ψεύτικους πολέμους μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος Αμερικανός προτού κάνει εμετό με τα παπούτσια του στη δειλία που πρόδωσε τα άδεια πατριωτικά συνθήματα που μας ταΐζουν με το ζόρι στα σχολεία μας;

Ποιοι Αμερικανοί μπορούν να είναι περήφανοι για τα στρατιωτικά φιάσκο στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Λιβύη και τη Συρία ή νωρίτερα στη Σερβία, τον Παναμά, το Βιετνάμ ή την Κορέα;

Ακόμη και οι μαρτυρίες των αποκαλούμενων Παγκοσμίων Πολέμων αποκαλύπτονται τώρα ως ανειλικρίνεια της αμερικανικής ελίτ του χρήματος στην υπηρεσία των διεθνών Εβραίων που ήθελαν το Ισραήλ ως βάση του εγκλήματος τους, το οποίο με ακρίβεια περιέγραψε ο Αδόλφος Χίτλερ ως «πανεπιστήμιο για εκκολαπτόμενους απατεώνες».

Εξακολουθείτε να πιστεύετε ως Αμερικανός ότι η Αμερική είναι η μεγαλύτερη χώρα στη Γη, η χώρα των ελεύθερων και η πατρίδα των γενναίων;

Μετά από όλα τα ψέματα, μετά από όλους τους περιττούς φόνους, μετά την άθλια προδοσία του αμερικανικού λαού, είσαι ακόμα Αμερικανός πατριώτης;

Με έναν σημερινό πρόεδρο που κακοποίησε την κόρη του και προηγούμενους προέδρους που ενέκριναν τη δολοφονία με ένεση στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου και δολοφόνησαν ξένους ηγέτες ατιμώρητα, που ξεκίνησαν παγκόσμιους πολέμους κατόπιν εντολής τραπεζιτών που έχουν σχεδόν εξαλείψει την ατομική ελευθερία σε ολόκληρο τον πλανήτη. κυβερνούν τα νομίσματα κάθε χώρας στη Γη, έχετε ακόμα αυτό το ικανοποιητικό συναίσθημα όταν χαιρετάτε την Old Glory, αυτή τη σημαία για την οποία πολλοί συμπατριώτες σας έχουν δώσει τη ζωή τους, ώστε οι σιωνιστές Εβραίοι τραπεζίτες να μας αποκαλούν όλους ζώα και να προχωρήσουν στο νέα τεχνάσματα που βγάζουν χρήματα σε άλλες χώρες στις οποίες μπορούν να προκαλέσουν τον παραδοσιακό όλεθρο τους, καταστρέφοντας ζωές,βίαση παιδιών και καταστροφή ολόκληρων εθνών σε πράξεις εκδίκησης για εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι ίδιοι και θα συνεχίσουν να διαπράττουν για πάντα έως ότου κάποιος έχει την κοινή λογική να τα σταματήσει;

Όπως λέει ο Μαξ, η αμερικανική οικονομία είναι καθαρό ξέπλυμα χρήματος. Υπάρχει μέσα από τη δύναμη της κλεπτοκρατικής προπαγάνδας.

Σιωνιστές Εβραίοι τραπεζίτες νωρίτερα τον 20ο αιώνα εγκατέστησαν τον κομμουνισμό τόσο στη Ρωσία όσο και στην Κίνα, επομένως αποτελεί κορυφαίο επίτευγμά τους να τον καθιερώσουν επιτέλους στις ΗΠΑ.

Κρίμα που οι περισσότεροι από εσάς δεν θα ζήσετε για να το δείτε.

Ίσως, αν είσαι τυχερός, μπορείς να αγοράσεις τη ζωή σου πίσω απομυζώντας έναν πλούσιο Εβραίο, παραποιώντας το παρελθόν, σαμποτάροντας το μέλλον και ζώντας μερικούς ακόμη φοβισμένους μήνες πριν τα φρικιά που διοικούν τον κόσμο τελικά σου πάρουν τη ζωή και πετάξουν στα σκουπίδια για τα καλά.

Μια μέρα σύντομα, φοβάμαι, ότι θα είναι το καλύτερο που μπορείτε να περιμένετε σε αυτόν τον ταχέως αποσυντιθέμενο κόσμο των ψυχοπατριωτών.


Ο Τζον Καμίνσκι είναι ένας συγγραφέας που ζει στην ακτή του Κόλπου της Φλόριντα, προσπαθώντας συνεχώς να καταλάβει γιατί καταστρέφουμε τους εαυτούς μας και εντοπίζοντας ένα διεφθαρμένο σύστημα πεποιθήσεων ως την κινητήρια δύναμη του θανάτου μας. Εξαρτάται αποκλειστικά από τις συνεισφορές των αναγνωστών, υποστηρίξτε το έργο του μέσω ταχυδρομείου: 6871 Willow Creek Circle #103, North Port FL 34287 USA.

ΠΗΓΗThe Human: Jack, Orage και φίλοι. τα γραπτά του Jack Heart

 

Ο Τζον Καμίνσκι είναι ένας συγγραφέας που ζει στην ακτή του Κόλπου της Φλόριντα, προσπαθώντας συνεχώς να καταλάβει γιατί καταστρέφουμε τους εαυτούς μας και εντοπίζοντας ένα διεφθαρμένο σύστημα πεποιθήσεων ως την κινητήρια δύναμη του θανάτου μας. Εξαρτάται αποκλειστικά από τις συνεισφορές των αναγνωστών, υποστηρίξτε το έργο του μέσω ταχυδρομείου:

6871 Willow Creek Circle #103,
North Port FL 34287, ΗΠΑ.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 715


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα