Άρχισαν και στην Ελλάδα τα όργανα... ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΛΟΥΚΕΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ...

Άρχισαν και στην Ελλάδα τα όργανα... ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΛΟΥΚΕΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ...

6 Σεπτεμβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:672
Μοίρασέ το

 

 

Βάζουν ΛΟΥΚΕΤΑ ελληνικές κτηνοτροφικές μονάδες!

Χειμώνας ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ και ανατιμήσεων σε γάλα-κρέας

Αναμενόμενο και προσχεδιασμένο…
Οι πολιτικές Μητσοτάκη, φέρνουν τον μεγάλο λοιμό στον ελληνικό λαό…
Κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτικές καλλιέργειες, θα καταστραφούν, επειδή Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ… ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
Του χρόνου τέτοιο καιρό, θα λέμε το … κρέας, κρεατάκι μόνον κατ’ όνομα…
Η πλειοψηφία του λαού, δεν θα δύναται να αγοράσει ούτε ένα κοτόπουλο…
Καλλιόπη Σουφλή 
Υ.Γ.1. Στις επερχόμενες εκλογές, μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε…
Υ.Γ.2.Και μετά μου λέτε να μην γράφω πως πρέπει να φύγετε από τις μεγαλουπόλεις…
Ακόμα δεν είδαμε τίποτα!

Στα “κάγκελα” βρίσκονται τους τελευταίους μήνες όλοι όσοι ασχολούνται με την κτηνοτροφία και γενικότερα τον πρωτογενή τομέα.

Η κατάσταση είναι οικτρή με τους επαγγελματίες να βάζουν “λουκέτα” στις κτηνοτροφικές τους μονάδες ή (στην καλύτερη περίπτωση) να μειώνουν σημαντικά την παραγωγή λόγω αυξημένου κόστους.

Ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος, Νικόλαος Φωτιάδης, μιλώντας στο Open έκανε λόγο για εφιαλτικό ντόμινο που θα επηρεάσει μία σειρά από προϊόντα και βιομηχανίες και εν τέλει να επιφέρει συνέπειες στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

“Υποσιτίζονται και σφαγιάζονται παραγωγικά ζώα! Θα έχουμε έλλειψη ελληνικού κρέατος τον χειμώνα. Στο γάλα ειδικά είναι βέβαιο ότι θα έχουμε ελλείψεις. Το θέμα είναι αν θα είμαστε πελάτες της Ευρώπης σε όλα τα επίπεδα.

Αγοράζουμε από έξω τα μηχανήματα αλλά να αγοράζουμε και την πρώτη ύλη από την Ευρώπη, εν πάσει περιπτώσει τι χώρα είμαστε; Μονοκαλλιέργεια τουρισμού; Δεν έχει νόημα για εμάς να παράγουμε, δεν είναι εθνική ανάγκη να ταϊσουμε τον λαό μας;»

 

Παράγοντες της αγοράς: Κίνδυνος για ελλείψεις σε κρέας και γάλα στην αγορά | Ανοιχτή επικοινωνία

 

Πηγή

Προβολές : 672


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα