Άρχισαν οι αποκαλύψεις για τον... “πράσινο” εισαγγελέα

Άρχισαν οι αποκαλύψεις για τον... “πράσινο” εισαγγελέα

26 Απριλίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:830
Μοίρασέ το

 

Ο «πράσινος μέχρι το κόκκαλο» κυρ – εισαγγελέας και η φανταχτερή δεξίωση στο Grand Chalet

Βρε βρε τον κύριο εισαγγελέα…

Όχι βρε… δεν είναι κακό να ψήφιζε κάποτε το οποιοδήποτε κόμμα… αλλά αυτό με τις δεξιώσεις σε …υψηλού επιπέδου ρεστωράν, βρωμάει πολύ…

Καλά βρε… ο Κασιδιάρης, ή μάλλον η ομάδα του Κασιδιάρη, δεν τα γνώριζε αυτά όταν του παρέδιδε πριν λίγες μέρες το κόμμα;;;

Και να σκεφθείτε πως έχω φάει τόσο χυδαίο βρίσιμο από τα εμμονικά ψυχοπαθή χρυσαυγητάκια όταν διετύπωνα από την πρώτη στιγμή τα ερωτήματά μου, που ούτε καν μπορείτε να διανοηθείτε τι ψυχοπάθεια είχαν τα σχόλιά τους… και εξακολουθούν να έχουν…

Έχουμε να μάθουμε πολλά για τον κύριο εισαγγελέα (χωρίς την Τζένη την ωραία)… αλλά με τις δεξιώσεις που άφησαν εποχή…

Και μετά μου λέτε να μην είμαι υποψιασμένη για μια στημένη ιστορία…

Αράξτε… πάρτε και το ποτό σας και τα ξηροκάρπια σας και απολαύστε όσα θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το ωραίο είναι πως αυτές τις ειδήσεις, τις βγάζει η Χρυσή Αυγή… δηλαδή, ο Μιχαλολιάκος…

Οι χρυσαυγήτες, τι θέση παίρνουν, άραγε;;;

Του Μιχαλολιάκου ή του Λιάκου, που τόσο αφελώς έδινε πριν λίγες μέρες το κόμμα στον κυρ Αναστάση;;;

 

Καινούργιος στην πολιτική «πιάτσα» ο 76χρονος κυρ-εισαγγελέας, αλλά αρχίζουμε να τον μαθαίνουμε, απ’ όλες τις… όψεις. Βλέπετε, η Ελλάδα είναι μικρή χώρα, κι ως γνωστόν, όλοι έχουν την τάση να… μιλάνε πολύ.

Βέβαια, ο ίδιος προσπαθεί να μπερδέψει τον κόσμο, λέγοντας πως ψήφιζε και ΠΑΣΟΚ, αλλά και ΝΔ, όμως με το πρώτο είχε μια… ιδιαίτερη σχέση.

Ιδού πως περιγράφει αυτή την… ιδιαίτερη σχέση γνωστή ιστοσελίδα:

«Η αλήθεια είναι ότι αρκετός κόσμος που γνωρίζει τον Τάσο Κανελλόπουλο έχει πέσει από τα σύννεφα. «Κάποτε ήταν πράσινος μέχρι το κόκαλο…», λένε, παραπέμποντας στον χώρο του παλαιού ΠΑΣΟΚ (καθώς και στα φιλικά του αισθήματα για το αθλητικό τριφύλλι)».

Επιπλέον, αποκαλύπτει ότι ο 76χρονος κυρ-εισαγγελέας είχε και μια άλλη… αδυναμία, στις δεξιώσεις.

Αναφέρεται δε στο δημοσίευμα και η πιο ξακουστή δεξίωση που παρέθεσε:

«Πηγές θυμούνται ακόμη τη δεξίωση που είχε παραθέσει κάποτε στο Grand Chalet στο Κεφαλάρι, ως άλλος businessman, παρουσία ισχυρών επιχειρηματιών, και γενικώς ηχηρότατων ονομάτων, προκαλώντας αίσθηση, ψιθύρους, «εντυπώσεις». 

Οι δε «κακές γλώσσες» (οι… φαρμακόγλωσσες), λένε πως η φανταχτερή αυτή δεξίωση ήταν «χορηγία» γνωστότατου «επιχειρηματία», που ομοίως ήταν «πράσινος μέχρι το κόκαλο», ιδίως εις ότι αφορά το… «αθλητικό τριφύλλι». 

 

Πηγή: xrisiavgi.gr

 

Πηγή

Προβολές : 830


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα