Άρχισαν οι «αποκεφαλισμοί» για να σωθεί ο πρωθυπουργός!!! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χλευάζει το πανελλήνιο. Από τον πολιτικό εκχυδαϊσμό του Βαρβιτσιώτη, στον ά-Χρήστο Στυλιανίδη...!!! Έχει βαλθεί συνειδητά να καταστρέψει την Ελλάδα;

Άρχισαν οι «αποκεφαλισμοί» για να σωθεί ο πρωθυπουργός!!! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χλευάζει το πανελλήνιο. Από τον πολιτικό εκχυδαϊσμό του Βαρβιτσιώτη, στον ά-Χρήστο Στυλιανίδη...!!! Έχει βαλθεί συνειδητά να καταστρέψει την Ελλάδα;

11 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:485
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και γελάω με γέλιο πικρό…

Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά την τραγωδία στο Blue Horizon – Νέο ηχητικό ντοκουμέντο

«Μπλέξαμε», λέει ο καπετάνιος – Για παραλίγο «κουκούλωμα» μιλάει ο Λύτρας

Μπάρμπι… τσιώτης… περιούσια η ρίζα και η προέλευση…
Έτσι για να ξέρουμε, για ποιόν μιλάμε, ότι… “παραιτήθηκε”…
Για λίγο τον έβαλε ο συνγονιδιακός του “ανώτερος” στον πάγκο…
Παντού και με όλες τις κυβερνήσεις της ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, το … περιούσιο τέκνο είναι μέσα… κληρονομικώ και γονιδιακώ δικαιώματι…
Κι από τον ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ, ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ…
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ…
ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ;;;
ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΤΕ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

 

Την παραίτησή του από την θέση του Υπουργού Ναυτιλίας ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Δείτε βίντεο:

Στην δήλωση που έκανε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η απόφαση ελήφθη μετά «την επίθεση που αποκτά όλο και πιο πολύ τοξικά χαρακτηριστικά» ύστερα από την δήλωση που έκανε την περασμένη εβδομάδα για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη η οποία, όπως υποστηρίζει, «εύκολα παρερμηνεύτηκε, προκάλεσε αγανάκτηση» και για την οποία, όπως λέει , «ζήτησα άμεσα ειλικρινή συγγνώμη».

«Σε καμία περίπτωση δεν εξίσωσα τον θύμα με τους θύτες. Σε καμία περίπτωση δεν ξέπλυνα τις ευθύνες που έχει η πλοιοκτήτρια εταιρεία, τις οποίες ακόμα αρνείται να αναλάβει» τονίζει ο πρώην, πλέον, υπουργός..

Καταλήγοντας αναφέρει:

«Μπορεί για κάποιους να είμαι ένα καλός πολιτικός, για κάποιους άλλους όχι. Αλλά δεν δέχομαι να με πετροβολούν ως άνθρωπο».

Ολόκληρη η δήλωση του Μ. Βαρβιτσιώτη:

«Η δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη από μέλη του πληρώματος στο Blue Horizon μας έχει συγκλονίσει όλους. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι Έλληνες ναυτικοί παραβιάζοντας τους πανάρχαιους κανόνες για την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα έσπρωξαν και εγκατέλειψαν έναν άτυχο νέο στα θολά νερά του λιμανιού του Πειραιά.

Μίλησα με την οικογένεια του Αντώνη και τους μετέφερα την συμπαράστασή μας στον πόνο τους. Τους υποσχέθηκα ότι ο Αντώνης δεν θα ξεχαστεί και ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να τιμήσω την μνήμη του αποδίδοντας δικαιοσύνη στο μέτρο που μου αναλογεί.

 Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης παρέπεμψα τα υπεύθυνα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στο αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο ολοκληρώνοντας τις από το νόμο αρμοδιότητες που έχω για τον καταλογισμό πειθαρχικών ευθυνών σε αυτούς που φταίνε. Ελπίζω και η Ελληνική Δικαιοσύνη σύντομα να οδηγήσει τους πραγματικούς αυτουργούς στο εδώλιο, όπως τους αρμόζει.

Τις τελευταίες μέρες όμως γίνομαι και στόχος μιας επίθεσης που αποκτά όλο και πιο πολύ τοξικά χαρακτηριστικά.  Μια δήλωσή μου που εύκολα παρερμηνεύτηκε, προκάλεσε αγανάκτηση. Ζήτησα άμεσα ειλικρινή συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση δεν εξίσωσα τον θύμα με τους θύτες. Σε καμία περίπτωση δεν ξέπλυνα τις ευθύνες που έχει η πλοιοκτήτρια εταιρεία, τις οποίες ακόμα αρνείται να αναλάβει. Στην πολιτική βρίσκομαι όλα αυτά τα χρόνια γιατί έχω μέσα μου βαθιά το αίσθημα της προσφοράς στην κοινωνία και την πατρίδα. Υπηρετώ τη δημόσια ζωή με αρχές και αξίες.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και να μη κρύβομαι στα δύσκολα. Μπορεί για κάποιους να είμαι ένα καλός πολιτικός, για κάποιους άλλους όχι. Αλλά δεν δέχομαι να με πετροβολούν ως άνθρωπο. Η πολιτική μου διαδρομή και η προσωπική μου αξιοπρέπεια επιβάλλουν να μην παραμείνω στη θέση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Γι’ αυτό και υπέβαλα στον Πρωθυπουργό την παραίτησή μου. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του».

Δείτε βίντεο:

Δείτε την ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα:

1 ώρ.

Η δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη από μέλη του πληρώματος στο Blue Horizon μας έχει συγκλονίσει όλους. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι Έλληνες ναυτικοί παραβιάζοντας τους πανάρχαιους κανόνες για την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα έσπρωξαν και εγκατέλειψαν έναν άτυχο νέο στα θολά νερά του λιμανιού του Πειραιά.
Μίλησα με την οικογένεια του Αντώνη και τους μετέφερα την συμπαράστασή μας στον πόνο τους. Τους υποσχέθηκα ότι ο Αντώνης δεν θα ξεχαστεί και ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να τιμήσω την μνήμη του αποδίδοντας δικαιοσύνη στο μέτρο που μου αναλογεί.
Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης παρέπεμψα τα υπεύθυνα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στο αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο ολοκληρώνοντας τις από το νόμο αρμοδιότητες που έχω για τον καταλογισμό πειθαρχικών ευθυνών σε αυτούς που φταίνε. Ελπίζω και η Ελληνική Δικαιοσύνη σύντομα να οδηγήσει τους πραγματικούς αυτουργούς στο εδώλιο, όπως τους αρμόζει.
Τις τελευταίες μέρες όμως γίνομαι και στόχος μιας επίθεσης που αποκτά όλο και πιο πολύ τοξικά χαρακτηριστικά.
Μια δήλωσή μου που εύκολα παρερμηνεύτηκε, προκάλεσε αγανάκτηση. Ζήτησα άμεσα ειλικρινή συγγνώμη.
Σε καμία περίπτωση δεν εξίσωσα το θύμα με τους θύτες.
Σε καμία περίπτωση δεν ξέπλυνα τις ευθύνες που έχει η πλοιοκτήτρια εταιρεία, τις οποίες ακόμα αρνείται να αναλάβει.
Στην πολιτική βρίσκομαι όλα αυτά τα χρόνια γιατί έχω μέσα μου βαθιά το αίσθημα της προσφοράς στην κοινωνία και την πατρίδα.
Υπηρετώ τη δημόσια ζωή με αρχές και αξίες.
Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και να μη κρύβομαι στα δύσκολα.
Μπορεί για κάποιους να είμαι ένα καλός πολιτικός, για κάποιους άλλους όχι. Αλλά δεν δέχομαι να με πετροβολούν ως άνθρωπο.
Η πολιτική μου διαδρομή και η προσωπική μου αξιοπρέπεια επιβάλλουν να μην παραμείνω στη θέση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Γι’ αυτό και υπέβαλα στον Πρωθυπουργό την παραίτησή μου.
Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του.

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο

Συγκλονιστικό είναι το νέο ηχητικό ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το πλοίο Blue Horizon και αφορά το βράδυ της δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, ο οποίος πέθανε όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τη συνομιλία που δημοσιεύει η εκπομπή «Το Πρωινό», ο καπετάνιος και μέλη του πληρώματος περιγράφουν τι συνέβη υποστηρίζοντας ότι ο άτυχος 36χρονος γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα προσπαθώντας να ανέβει στο πλοίο!

Στο τέλος της συνομιλίας, ο πλοίαρχος λέει «μπλέξαμε, μπλέξαμε» ανησυχώντας για τις συνέπειες του περιστατικού.

Ολόκληρος ο διάλογος:

Μέλος Πληρώματος: Ναι με ακούτε; Έπεσε ένας επιβάτης στη θάλασσα, προσπαθούσε να ανέβει στον καταπέλτη. Νέος, νέος. Στον καταπέλτη πίσω, επιπλέει μου είπαν τα παιδιά. Όταν ο καταπέλτης ήταν στην αποβάθρα εγώ είχα ξεκινήσει.

Πλοίαρχος: Από το Blue Horizon ο Πλοίαρχος είμαι, Ένας επιβάτης πήγε να πηδήξει. Γεια σας θάλαμος επιχειρήσεων; Με ακούτε;

Μέλος Πληρώματος: Την ώρα που φεύγαμε, έρχεται ένας επιβάτης, φτάνει στον καταπέλτη να μπει μέσα, γλίστρησε κι έπεσε στη θάλασσα. Το πλοίο είχε ξεκινήσει…

Πλοίαρχος: Πιάστηκε από τον καταπέλτη, δεν πάτησε μόνο έβαλε το πόδι του για να ανέβει αλλά γλίστρησε και ο καταπέλτης ήταν σηκωμένος. Την ώρα που είχαμε πάρει άδεια κανονικά για να ξεκινήσουμε, αμολήσαμε, σηκώσαμε τον καταπέλτη από το έδαφος ξαφνικά είδα έναν επιβάτη που προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε.

Είχε, δεν είχε εισιτήριο, δεν την ξέρω αυτή την λεπτομέρεια. Από την κάμερα τον είδα εγώ αλλά την ώρα που τον είδα είχαμε φύγει. Προσπάθησε να μπει στο βαπόρι που είχε ξεκινήσει και έπεσε στη θάλασσα. Παραπέρα δεν ξέρω την κατάστασή του γιατί.

Ύπαρχος: Όχι τον βγάλανε. Πνιγμένο. Πεθαμένο.

Πλοίαρχος: Μου έπεσε ένας επιβάτης στη θάλασσα, πήδηξε να μπει μέσα, δεν πρόλαβε, γλίστρησε και πνίγηκε. Μπλέξαμε, μπλέξαμε!

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο τον διάλογο:

Τα ξημερώματα αποφασίστηκε η προφυλάκιση του πλοίαρχου και του ύπαρχου μετά την σύμφωνη γνώμη ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά από τις πολύωρες απολογίες των συνολικά τεσσάρων συλληφθέντων.

Ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για την προφυλάκιση ή μη του υποπλοιάρχου και του λοστρόμου και αφέθηκαν ελεύθεροι. Έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το δικαστικό συμβούλιο.

Ο υποπλοίαρχος νοσηλεύεται με ισχαιμικό επεισόδιο στο νοσοκομείο και μετέβη εκεί η ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί.

«Θέλησαν να το κουκουλώσουν»

Στην προφυλάκιση αλλά και στην προσπάθεια να «κουκουλωθεί» το περιστατικό μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη Καρυώτη, Απόστολος Λύτρας.

«Έχουμε δύο κατηγορούμενους που έχουν προφυλακιστεί, για τους άλλους δύο θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο. Εμείς σήμερα ή αύριο θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας και θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας. Γιατί ακόμα δεν έχω λάβει την δικογραφία» ανέφερε.

Και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει δει αυτό το βίντεο και δεν έχει αντιληφθεί ότι το πρώτο πράγμα που προσπάθησαν να κάνουν είναι να κουκουλώσουν το θέμα. Εάν δεν υπήρχε το βίντεο, αυτό που είχε ακουστεί θα ήταν ότι ήταν ατύχημα».

«Τι άνθρωπος πρέπει να είσαι για να κάνεις αυτό το πράγμα. Υπάρχουν μαρτυρίες επιβατών οι οποίοι, οι ίδιοι αμέσως ενημέρωσαν. Και δεν σταμάτησε το πλοίο. Η οικογένεια του Αντώνη βιώνει πολλές δυσκολίες, όλη η κοινωνία του Αγίου Νικολάου έχει σκύψει από πάνω τους, και τους βοηθάει. Το ένα σκέλος είναι το ποινικό κομμάτι που πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Προσβάλλουν το ανθρώπινο είδος με αυτό που έκαναν και τον ναυτικό κόσμο και δεύτερον θα υπάρχουν αποζημιώσεις στους συγγενείς του Αντώνη. Όλοι έχουν πληροφορηθεί τι έχει συμβεί από τη στιγμή που έφυγε το πλοίο. Προσπάθησαν να κουκουλώσουν το θέμα οι υπεύθυνοι του πλοίου», συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

«Με βάση το βίντεο, δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος του Λιμενικού. Υποθέτω πως θα στραφεί εναντίον του Λιμενικού και η εισαγγελία. Όφειλαν να είναι εκεί», κατέληξε.

Δείτε τις δηλώσεις του και τα υπόλοιπα βίντεο, εδώ

 

Πηγή

 

Ανήκουστο: Τον α-Χρήστο Στυλιανίδη τοποθετεί ο Μητσοτάκης στη θέση του Βαρβιτσιώτη!

Έχει βαλθεί συνειδητά να καταστρέψει την Ελλάδα;

Πάγωσε το πανελλήνιο με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, με την οποία ενημέρωσε ότι στη θέση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο υπουργείο ναυτιλίας, τοποθετείται ο Χρήστος Στυλιανίδης!

Το συγκεκριμένο σενάριο θα μπορούσε να είναι μέρος θεατρικής επιθεώρησης. Και όμως είναι η φρικτή αλήθεια.

Ο Χρήστος Στυλιανίδης είναι ο ορισμός της καταστροφικής αποτυχίας. Είναι ο άνθρωπος που διέλυσε την πολιτική προστασία ως αρμόδιος υπουργός, με τα αποτελέσματα της διάλυσης να τα ζούμε σήμερα στον Έβρο, τη Ρόδο και φυσικά την Θεσσαλία.


Είναι ο άνθρωπος που άφησε την Ελλάδα χωρίς πτητικά μέσα, πανηγυρίζοντας μάλιστα ανακοινώνοντας μάλιστα με ανακούφιση ότι δεν θα πάρουμε τα Beriev!

Δείτε τι δήλωνε ο καταστροφέας της πολιτικής προστασίας:

 

 

Είναι ο άνθρωπος που εξαπάτησε το πανελλήνιο, διαβεβαιώνοντας τόσο μπροστά στις κάμερες όσο και εντός κοινοβουλίου, ότι έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην καεί πάλι το δάσος της Δαδιάς!

Δείτε εκείνη την επαίσχυντη εμφάνιση του:


Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, αντί να βρίσκεται σε μία μαύρη σελίδα της ελληνικής πολιτικής ιστορίας, αναλαμβάνει το υπουργείο ναυτιλίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χλευάζει το πανελλήνιο. Δεν υπάρχει πραγματικά άλλη εξήγηση για την συγκεκριμένη επιλογή.

 

 

Πηγή

 

 

 

 

Προβολές : 485


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα