Άρχισαν τα όργανα με το ... σιωνιστικό Μελονάκι... Σοβαρό ρήγμα στην ιταλική κυβέρνηση – Berlusconi κατά Meloni: Εάν ήμουν πρωθυπουργός δεν θα είχα συναντήσει ποτέ τον Zelensky!!!!!!!!!!!!!!

Άρχισαν τα όργανα με το ... σιωνιστικό Μελονάκι... Σοβαρό ρήγμα στην ιταλική κυβέρνηση – Berlusconi κατά Meloni: Εάν ήμουν πρωθυπουργός δεν θα είχα συναντήσει ποτέ τον Zelensky!!!!!!!!!!!!!!

14 Φεβρουαρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:284
Μοίρασέ το

 

Τη σφοδρή αντίθεσή του με την πολιτική της Ιταλίδας πρωθυπουργού Giorgia Meloni εξέφρασε ο κυβερνητικός της εταίρος και επικεφαλής της Forza Italia, Silvio Berlusconi

Τα γράφαμε εδώ στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, από την πρώτη στιγμή, ότι το Μελονάκι, είναι εβραιοσιωνίστρια και ένα ακόμη πιόνι του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…και αναμέναμε αυτές τις εξελίξεις… και τις άλλες που θα έρθουν γιατί η κυβέρνηση της Μελονίτσας, θα πέσει σύντομα…
Και επειδή SCRIPTA MANENT, πάμε μια διαδικτυακή βόλτα…
Με το που βγήκε η μανταμίτσα, άρχισε τα γλυκόλογα με την εβραϊκή π@#στάρα τον Ζελένσκι…
Ακόμα και ο υφυπουργός της Μελόνι, επαινούσε τους ΝΕΟΝΑΖΙ της Ουκρανίας…
Μην ξεχάσουμε πως Μελόνι και Μακρόν, συμφώνησαν να στηρίξουν τον ψυχοπαθή κοκαϊνομανή εβραιοχάζαρο Ζελένσκι…
Κι αυτό ο Ζελένσκι, δεν το ξέχασε… και κάλεσε την κοντή ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ, να επισκεφθεί το Κίεβο…
Γι αυτό και μας την έπεσαν κάτι χουντοβασιλικά σταγονίδια εξ Αργολίδος…
… και τα χρυσαυγήτικα ναζίδια που σχολιάζουν εκεί…
Μιλάνε οι ψυχοπαθείς που καθημερινά στέλνουν στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, το βόρβορο της ψυχικής τους χυδαιότητας… αλλά στην χουντοβασιλικιά, το παίζουν … “Παναγίες”…
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ…
ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ… Πελασγική…
Προφανώς η εν λόγω ιστολόγα, κοιταζόταν στον καθρέπτη όταν έγραφε περί Κατεστημένου, τσιρακίων, πρακτοράντζων, υποτακτικών και αφιονισμένων… κάτι αποκαλύπτει και ο περίγυρός της…
Αλλά εδώ και καιρό που τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΕΛΟΝΙ (εδώ), ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ…
Κάποιος εξαιρετικός Επιστήμων και Άνθρωπος, μου έλεγε πρόσφατα με αφορμή ένα σοβαρό γεγονός που θα το μάθετε λιαν συντόμως, πως το κάρμα μου είναι να αποκαλύπτω τη βρωμιά…
Έχει δίκιο…
Θα κρεμαστούν πολλοί και πολλές στα μανταλάκια, που το παίζουν “πατριώτες”, ενώ απ’ ότι φαίνεται κάτι βρωμάει πολύ στα ιστολόγιά τους…
Υπομονή…
Όπως κρεμάσαμε το δίδυμο του ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ που κι αυτά είναι με την… “σωστή πλευρά της Ιστορίας” και είδαν την “δημοτικότητά τους” να γκρεμίζεται… έτσι θα κρεμάσουμε κι άλλους…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Όταν υπογράφεις υποταγή στα εβραιοσιωνιστικά ερπετα, θα κάνεις ότι σε διατάσσουν…
Εμφανίζονται τα πρώτα σοβαρά ρήγματα εντός της ιταλικής κυβέρνησης με αφορμή την Ουκρανία και την παρουσία του Zelensky στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ και τη σχετική αντιπαράθεση που ξέσπασε ανάμεσα στη Ρώμη και το Παρίσι.
Τη σφοδρή αντίθεσή του με την πολιτική της Ιταλίδας πρωθυπουργού Giorgia Meloni εξέφρασε ο κυβερνητικός της εταίρος και επικεφαλής της Forza Italia, Silvio Berlusconi.
Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός ήταν κάθετος στη διαφωνία του με την παρουσία της Meloni στις συναντήσεις με τον Zelensky.
“Δεν θα είχα συναντηθεί ποτέ με τον Zelensky. Αν ήμουν πρωθυπουργός, δεν θα πήγαινα ποτέ να μιλήσω με τον Zelensky, γιατί γινόμαστε μάρτυρες της καταστροφής της χώρας του και της σφαγής των στρατιωτών και των πολιτών της.” δήλωσε ο Μπερλουσκόνι.
Του αρκούσε να σταματήσει να επιτίθεται στις δύο αυτόνομες δημοκρατίες του Donbass και αυτό (σ.σ. η ειδική επιχείρηση) δεν θα είχε συμβεί ποτέ, οπότε κρίνω πολύ, πολύ αρνητικά τη συμπεριφορά αυτού του κυρίου», τόνισε ο Berlusconi.
«Για να επιτευχθεί ειρήνη, πιστεύω ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα έπρεπε να πάρει τον Zelensky και να του πει: Μετά τον πόλεμο, ένα σχέδιο Marshall είναι στη διάθεσή σας για ανοικοδόμηση.
Ένα σχέδιo Marshall 6, 7, 8, 9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, υπό έναν όρο: να διατάξεις κατάπαυση του πυρός αύριο, επίσης επειδή από αύριο δεν θα σου δώσουμε άλλα δολάρια και δεν θα σου δώσουμε άλλα όπλα», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας.
Ο Zelensky άθελά του κατάφερε να πυροδοτήσει τις αντιθέσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών και να οδηγήσει την Ιταλία στο περιθώριο.
Ο άξονας Παρισιού-Βερολίνου, που ηγείται στο κομμάτι της ουκρανικής ενίσχυσης και Ιταλίας η οποία υποστηρίζει ένθερμα τις αντιρωσικές πολιτικές και την αύξηση των προμηθειών όπλων στο Κίεβο, δέχθηκαν ένα ηχηρό χαστούκι στο πρόσωπο.Διαδήλωση κατά Zelensky

 

Ο Berlusconi απηχεί τη θέση του ιταλικού λαού που επιθυμεί καλές σχέσεις με τη Ρωσία ενώ κρίνει αρνητικά το ΝΑΤΟ, τη Meloni και τον Zelensky.

Αρκετές εκατοντάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους του Σαν Ρέμο για να διαδηλώσουν ενάντια στην ομιλία του Ουκρανού προέδρου στον τελικό του Μουσικού Φεστιβάλ της ιταλικής πόλης, που επρόκειτο να διεξαχθεί στο θέατρο Ariston το βράδυ του Σαββάτου (11/2/2023).

Οι διαδηλωτές, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων 20 ενώσεων, συγκεντρώθηκαν ενάντια στην πολεμική πολιτική του ΝΑΤΟ και της Ρώμης σχετικά με τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

«Οι περισσότεροι Ιταλοί δεν συμμερίζονται την επιλογή της κυβέρνησης να υποστηρίξει το καθεστώς του Κιέβου», το μήνυμα που εξέπεμψαν.

«Ωστόσο, ο Zelensky θα έχει τη δυνατότητα να στείλει το μήνυμά του στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, με το οποίο θα ζητά περισσότερα όπλα για να διαπράξει τα εγκλήματά του και να σύρει τον κόσμο σε νέα παγκόσμια σύγκρουση», δήλωσε στον ανταποκριτή του TASS εκπρόσωπος της ένωσης Free Piazza of Genoa. Πρόσθεσε ότι «οι Ιταλοί, που ήταν πάντα φίλοι με τους Ρώσους, απορρίπτουν αυτή την τελευταία πρόκληση και την αυθάδη παραβίαση της εθνικής ανεξαρτησίας».

 

 

Ο αποκλεισμός της Meloni

 

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Giorgia Meloni αποκλείστηκε από τη μίνι – σύνοδο κορυφής με τον Zelensky που περιορίστηκε σε μία τριάδα: Ο Zelensky, ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron και ο Γερμανός πρωθυπουργός Olaf Scholz.

Ωστόσο, η Meloni υποστηρίζει την ουκρανική υπόθεση εδώ και μήνες και ξοδεύει δαπανά εκατομμύρια ευρώ Ιταλών φορολογουμένων για να προμηθεύσει τον ουκρανικό στρατό με αντιαεροπορικούς πυραύλους.

Στο τέλος, η Meloni έπρεπε να συμβιβαστεί σε λίγα λεπτά συνάντησης με τον Ουκρανό πρόεδρο, γράφει σε ανάλυσή του ο Piero Messina έμπειρος γεωπολιτικός αναλυτής.

Εν κατακλείδι η Ιταλία είναι η μεγάλη ήττα της περιοδείας του Zelensky στην Ευρώπη.

 

Τιτανικός

 

Η Giorgia Meloni προσπάθησε να αντιδράσει:
Η Ευρώπη είναι σαν τον Τιτανικό, είπαν Ιταλικοί πολιτικοί υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχει διαβάθμιση ισχυρών και ισχυρότερων χωρών στην Ευρώπη.

Meloni: Ανάρμοστη η συμπεριφορά Macron

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιταλίδα πρωθυπουργός χαρακτήρισε «ανάρμοστη» την πρόσκληση του Γάλλου προέδρου στον Ουκρανό ομόλογό του για συνάντηση στο Παρίσι.
«Η ισχύς μας πρέπει να βρίσκεται στην ενότητα.
«Πιστεύω ότι η δύναμή μας είναι η κοινότητα και η ενότητα ….αλλά υπάρχουν φορές που η εύνοια της εσωτερικής κοινής γνώμης κινδυνεύει να αποβεί εις βάρος του σκοπού, και αυτή μου φαίνεται ότι είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις», δήλωσε η ίδια.
Η στήριξή μας στην Ουκρανία είναι πλήρης, η Ιταλία θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην φάση της ανοικοδόμησης», πρόσθεσε η Meloni.

 

Η απάντηση Macron

 

Ο Γάλλος πρόεδρος και η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης έχουν τεταμένες σχέσεις, κυρίως για το μεταναστευτικό.
Απαντώντας σε ερώτηση για τις δηλώσεις αυτές της Meloni, ο Macron απάντησε: Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο.
Ήθελα να υποδεχθώ, τον πρόεδρο Zelensky, μαζί με τον καγκελάριο Scholz, πιστεύω πως είμαστε στον ρόλο μας.
Πιστεύω πως εξαρτάται επίσης από τον πρόεδρο Zelensky να εκτιμήσει τα σχήματα συναντήσεων που επιλέγει», πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος.

 

 

Πηγή

Προβολές : 284


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα