Άρχισαν τα όργανα στη ΝΙΚΗ…η πρώτη σε Σταυρούς κα Ματσουκατίδου, αποκαλύπτει με πικρία, πως την χρησιμοποίησαν!!!

Άρχισαν τα όργανα στη ΝΙΚΗ…η πρώτη σε Σταυρούς κα Ματσουκατίδου, αποκαλύπτει με πικρία, πως την χρησιμοποίησαν!!!

27 Ιουνίου, 2023 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,194
Μοίρασέ το

 

Βιορίκα Ματσουκατίδου: “Ο πολιτικός αγώνας τελικά δεν ήταν ποτέ πραγματικά για τον λαό!

Δεν ήταν ποτέ αποτέλεσμα της λάσπης. Την αλήθεια λέγανε οι άνθρωποι, έδρασε κομματικά και ποτέ ως “λαός για τον λαό”

Ήταν “αυτονόητο ” και έχει προαποφασίσει πολύ πριν. Εμείς απλά χρησιμοποιήθηκαμε.”

 

 Πολύ σοβαρή η καταγγελία της πρώτης σε σταυρούς στην Θεσσαλονίκη κ. Β. Ματσουκατίδου, η οποία  αποκαλύπτει πως την χρησιμοποίησαν και την έδρα της τελικά, κατέλαβε ο πρόεδρος Δημήτρης Νατσιός.

Καταθέτει όμως και την άποψή της γι αυτούς που έκαναν κριτική στο κόμμα…

Να θυμίσω πως τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, από την πρώτη στιγμή πήραν θέση για τον “περίεργο ρόλο” του Νατσιού και κατέθεσαν δημόσια όσα γνώριζαν για την πολιτική του στάση και όχι μόνο…

“Δεν ήταν ποτέ αποτέλεσμα της λάσπης. Την αλήθεια λέγανε οι άνθρωποι”

Να λοιπόν που επιβεβαιώνονται τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ για όσα έγραψαν για τον Δημήτρη Νατσιό και το βουλευτήριό του…

Στην πορεία, θα αντιληφθεί και η κ. Ματσουκατίδου και όλοι, ΓΙΑΤΙ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΕΔΡΕΣ…

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ…

Προσωπικά, την υποθέτω αλλά δεν θα την αποκαλύψω… και μακάρι να διαψευστώ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Κύριε πρόεδρε,
παρεμβήκατε τον «νόμο της αγάπης» του Δικαιοκρίτου Χριστού και όπως πολύ καλά γνωρίζετε από την Αγία Γραφή , «τίποτα άδικο δεν μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε Θεοκίνητη Δράση».
Να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον καθένα σας ξεχωριστά για κάθε στήριξη, βοήθεια και εν τέλει ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου.
Η Α΄ Θεσσαλονίκης έχει καταληφθεί βουλευτικά με μία έδρα από το κόμμα της Νίκης στο πρόσωπο του προέδρου Δημήτρη Νατσιού.
Παρ’ ότι το παραπάνω γεγονός είναι σύνηθες στις εκλογές, καθώς μια σημαντική εκλογική περιφέρεια εκπροσωπείται πολλές φορές από τον πρόεδρό της , έχω κάθε δικαίωμα να το γνωρίζω ως πρώτη σε σταυροφορία βουλευτής από τις 21 Μαϊου του 2023, κάτι που δεν έγινε ποτέ μέχρι και σήμερα.
Με μεγάλη λύπη αντιλαμβάνομαι πως τελικά λειτούργησα ως «μονάδα» όπως όλα δείχνουν. Όχι τόσο για την κατάληψη της έδρας όσο για την παντελή έλλειψη επικοινωνίας , ενημέρωσης και πλήρους απαξιώσης στο πρόσωπό μου!
Ο απόδημος Ελληνισμός δυστυχώς για άλλη μια φορά χρησιμοποιήθηκε για να συνεχίζει να μένει στην απαξίωση χωρίς εκπροσώπηση και μαλιστα από ένα γνήσιο τέκνο του.
Χρειάστηκε δυο μήνες προσωπικού αγώνα αποχωρώντας αρχικά από το λειτούργημα που χαρακτηρίζει τη δουλειά μου, παραμερώντας την οικογένειά μου (καθ’ ότι και μητέρα τριών παιδιών) και πολλές ώρες προεκλογικού αγώνα για τη γνωστοποίηση και υπεράσπιση των θέσεων του κόμματος.
Δυστυχώς πλέον οφείλω μια μεγάλη συγνώμη σε όλους όσους ενέπνευσα και πιστέψατε μαζί με μένα, ότι η αληθινή αγάπη για την πατρίδα και τον λαό της μπορούν να εκπροσωπηθούν από το συγκεκριμένο κόμμα που αγνοεί περιφρονητικά αλαζονικά και συμφεντορολογικά τη λαϊκή εντολή στην Α’ θες/νικης.
Η απαξίωση δε στο πρόσωπό μου από το ίδιο το κόμμα, κατατάσσει τις πρακτικές του κομματικού του μηχανισμού ακολουθώντας ότι ακριβώς ξέρουμε τόσα χρόνια και σε τίποτα δεν διαφέρει.
Με λύπη διαπιστώνω ότι “χρησιμοποιήθηκε” για προαποφασισμένους λόγους ο προεκλογικός μου αγώνας!!!!!
Σ΄ αυτή λοιπόν την κρίσιμη βουλή η Θες/νικη υποτιμήθηκε ακριβώς όπως και ο αγώνας μου – ο αγώνας μας!!
Μια περιφέρεια όπως η Θεσσαλονίκη, που έκρινε ως “σημείο αναφοράς” την αντίσταση του Ελληνικού λαού, είναι αδιανόητο να μην έχει στην επόμενη τετραετία ενεργή βουλευτική εκπροσώπηση πλην του προέδρου της.
Κανένα άλλωστε κόμμα πλην της Νίκης δεν κατέλαβε πρόεδρος του την έδρα στην Α΄ Θες/νικης.
Επειδή είμαι η Βερονίκη και ότι κάνω στη ζωή μου έως τώρα έχει πρώτα Θεό οφείλω να Τον ευχαριστήσω, ζητώντας το έλεος Του για την Πατρίδα.
Εκείνος γνωρίζει καλύτερα γιατί θα πρέπει να είμαι απούσα από ένα περιβάλλον σιωπής, απόκρυψης και φτηνών συνυπολογισμών.
Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στους «φίλους» που συμπορευτήκαμε και εν τέλει μου άφησαν τη γεύση της «λυκοφιλίας»..
Ο διαχωρισμός των Ελλήνων είναι κάτι που δεν μου είναι αντιπροσωπευτικός.
Η κομματική τακτική των εκλογών του 2023 δεν διαφέρει μεταξύ των κομμάτων. Η κομματοκρατία καλά κρατεί!
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και σας οφείλω μια τεράστια συγνώμη για τη χαμένη εν τέλει στο πρόσωπό μου ψήφο σας.
Με εκτίμηση
Βερονίκη Ματσουκατίδου του Σπάρτακου

 

Παραθέτω και κάποια σχόλια από την συγκεκριμένη ανάρτηση, που αξίζει να διαβαστούν.

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 4,194


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα