Άρχισε ο βρώμικος πόλεμος, ο Γεωργούλης ήταν η αρχή – «Κατάντια» οι ευρωομάδες της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ γεμάτες σκάνδαλα

Άρχισε ο βρώμικος πόλεμος, ο Γεωργούλης ήταν η αρχή – «Κατάντια» οι ευρωομάδες της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ γεμάτες σκάνδαλα

19 Απριλίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:546
Μοίρασέ το

 

 

Βασικό συμπέρασμα, είναι ότι τα κόμματα στέλνουν στην Ευρωβουλή είτε «βύσματα», είτε άτομα χωρίς καμία πολιτική συγκρότηση και σκέψη.

Οι ευρωομάδες των 3 μεγάλων κομμάτων είναι ίσως οι χειρότερες όλων των εποχών.

Άρχισε ο βρώμικος πόλεμος, ο Γεωργούλης ήταν η αρχή – «Κατάντια» οι ευρωομάδες της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ γεμάτες σκάνδαλα
Όσο ξεφτιλισμένα είναι τα ίδια τα κόμματα, τόσο ξεφτιλισμένες είναι και οι επιλογές τους είτε για το Κοινοβούλιο, είτε για το Ευρωκοινοβούλιο…
Ο κάθε ανώμαλος και το κάθε πορνίδιο, αποκτούν βολευτικές έδρες, που καμία σχέση δεν έχουν με την υπεράσπιση της Πατρίδας μας και του ελληνικού λαού…
Και η αιτία, είναι απλή… πολύ απλή…
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ… ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Η καταγγέλλουσα Ελένη Χρονοπούλου είναι στενή συνεργάτιδα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε με την υπόθεση Γεωργούλη και το πιθανότερο είναι θα πάμε σε έναν «βρώμικο πόλεμο» μεταξύ των κομμάτων με «χτυπήματα» κάτω από τη ζώνη με παλαιότερες υποθέσεις που βαραίνουν τα κόμματα.

Η υπόθεση Γεωργούλη ήταν γνωστή στις Βρυξέλλες εδώ και 3 χρόνια περίπου ωστόσο τώρα έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό λόγω των επερχόμενων εκλογών.

Η καταγγέλλουσα Ελένη Χρονοπούλου είναι στενή συνεργάτιδα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκηκαι η δημοσιοποίηση του ονόματός της έγινε από πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωβουλή, ως αντίποινα για να «κοντύνει» η υπόθεση και να αναδειχθεί ότι ήταν πολιτικό χτύπημα κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η ΝΔ δεν μπορεί να αξιοποιήσει την υπόθεση Γεωργούλη

 

Βεβαίως, η υπόθεση Γεωργούλη δεν μπορεί να αξιοποιηθεί πολιτικά από αυτή τη Νέα Δημοκρατία.

Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη βαρύνεται με παρόμοια περιστατικά, όπως π.χ η υπόθεση Λιγνάδη προσωπικού φίλου της οικογένειας του Πρωθυπουργού αλλά και της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνης η οποία, να θυμίσουμε, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο βιασμών για τον κ. Λιγνάδη θεωρούσε ότι όλα αυτά είναι fake news.

 

Ο Μίχος και ο Λιγνάδης

 

Ασφαλώς, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, επίσης, και την υπόθεση του Μίχου που εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.

Ο Ηλίας Μίχος ήταν στέλεχος της ΝΔ με μεγάλες διασυνδέσεις και με φίλους σε ανώτερα αξιώματα όπως με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, με τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον Χάρη Ρώμα κ.α.

Και φυσικά δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά, ο Νίκος Γεωργιάδης πρώην βουλευτής, πρόσωπο του στενού κύκλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε ένοχος για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων από τη Μολδαβία.

 

Και η υπόθεση στελέχους του ΠΑΣΟΚ…

 

Ασφαλώς, και στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να αισθάνονται βολικά αφού υπάρχουν συγκεκριμένοι πολιτικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες που διατηρούν στοιχεία για ανώτερο στέλεχος του κόμματος – βλέπε δηλώσεις Φαήλου Κρανιδιώτη, Πάνου Καμμένου κ.α – που είχε κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του αλλά τελικά οι κατηγορίες πάρθηκαν πίσω.

 

Συμπεράσματα:

1. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι κανένα κόμμα δεν είναι «αθώο» και ότι όσο περνάει ο καιρός οι «επιθέσεις» σε τέτοια ευαίσθητα ζητήματα έχουν στόχευση, την προσέλκυση των κινημάτων τύπου «me too» και τον ευαίσθητο απολιτίκ κόσμο που ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει.

2. Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι όπως και οι προηγούμενες υποθέσεις, έτσι και η υπόθεση Γεωργούλη αυξάνει το μερίδιο της αντισυστημικής ψήφου και μάλιστα λίγο πριν τις εκλογές αφού πλέον ο κόσμος συνειδητοποιεί «ότι όλοι το ίδιο είστε» για τα 3 μεγάλα κόμματα. Αυτό βοηθάει τα μικρότερα κόμματα.

 

Κατάντια οι ευρωομάδες της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ

 

Τρίτο και βασικό συμπέρασμα, είναι ότι τα κόμματα στέλνουν στην Ευρωβουλή είτε «βύσματα», είτε άτομα χωρίς καμία πολιτική συγκρότηση και σκέψη.

Οι ευρωομάδες των 3 μεγάλων κομμάτων είναι ίσως οι χειρότερες όλων των εποχών.
Από που να αρχίσουμε:
Η ΝΔ έφερε τον Θοδωρή Ζαγοράκη ο οποίος δεν έχει κάνει ούτε μία παρέμβαση της προκοπής, κήρυξε την ανεξαρτητοποίησή του όταν ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε στο πρωτάθλημα και εν τέλει ξαναγύρισε χωρίς να έχει ακουστεί πουθενά.
Η Μαρία Σπυράκη όπως και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης έχουν κατηγορηθεί ότι αντί να δίνουν μισθούς στους συνεργάτες τους κρατούσαν ποσοστά για τους εαυτούς τους.
Ο Κύρτσος με τα προσωπικά χρέη κοντά μισό εκατ. ευρώ, όταν έμαθε ότι δεν θα ξαναείναι στην γαλάζια ευρωομάδα άρχισε να επικρίνει τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη.
Ασχέτως αν έλεγε σωστά πράγματα…
Στο ΠΑΣΟΚ η Εύα Καιλή, η κολλητή του Βαγγέλη Βενιζέλου, που μόλις αποφυλακίστηκε, είναι κατηγορούμενη για lobbying υπέρ Κατάρ και χρηματισμό αρκετών εκατ. ευρώ.
Στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Γεωργούλης – προσωπική επιλογή Τσίπρα – κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση ενώ ακούγεται ότι υπάρχουν άλλες 2 καταγγελίες.
Από την άλλη, ο Πέτρος Κόκκαλης, τώρα θυμήθηκε στα γεράματα την οικολογία και την παγκοσμιοποίηση ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης έχει κατακριθεί δημοσίως και από τον ίδιο τον Πρόεδρο του για τα ακίνητα που διαθέτει και την ενοικίασή τους σε μετανάστες…
Εν τέλει τα 3 μεγάλα κόμματα, δεν σέβονται το θεσμό της ευρωβουλής, όσοι πάνε στις Βρυξέλλες «καλοπιάνονται».
Το σίγουρο είναι ότι στέλνονται ανίκανα πρόσωπα με δημόσια προβολή για να προσελκύουν ψήφους ή στενά κομματικά πρόσωπα.

 

Μαξιμιλιανός

 

Πηγή

Προβολές : 546


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα