(Άσχημα τα πολεμικά χαμπέρια... και για την Ελλάδα...)  «Μην αποκλείουμε ρωσικό χτύπημα στα δυτικά»! Ο Δ.Λιάτσος μεταδίδει ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι!

(Άσχημα τα πολεμικά χαμπέρια... και για την Ελλάδα...) «Μην αποκλείουμε ρωσικό χτύπημα στα δυτικά»! Ο Δ.Λιάτσος μεταδίδει ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι!

1 Νοεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:400
Μοίρασέ το

 

Ο Δημήτρης Λιάτσος επισημαίνει ότι όσο ο πόλεμος επεκτείνεται ,ουδείς μπορεί να υποτιμήσει τις προειδοποιήσεις της Μόσχας που λέει ότι όσοι προμηθεύουν με όπλα την Ουκρανία θεωρούνται «νόμιμοι στόχοι». 

Μπορεί να είναι ανάμεσα σε αυτούς και η Αλεξανδρούπολη;

 

 

 

 

Όσο ο καιρός του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας συνεχίζεται, τόσο περισσότερο απλώνει η… βεντάλια του πολέμου στην Ευρώπη… Ήδη η ενεργειακή και επισιτιστική κρίση διογκώνεται…  

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΠΟΛΥ…

Όσοι δεν έχουν αντιληφθεί πως αυτό είναι “ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ – ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ”, ή αφελής είναι, ή μέρος του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Προσέξτε τις συγκεντρώσεις αμερικανικών δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη και θ’ αντιληφθείτε που πάει το πράγμα…

Όλη η Ευρώπη θα μπει στο παιχνίδι του πολέμου… και η Ελλάδα, δεν θ’ αποτελέσει εξαίρεση…

Προσέξτε και τα γεγονότα στο Ισραηλ με τις εκλογές και την επανεμφάνιση Νετανιάχου και θα συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τα όσα μεταδίδει ο Δημήτρης Λιάτσος από τη Μόσχα δεν είναι καθησυχαστικά…

Οι εκτιμήσεις που κυκλοφορούν στη Μόσχα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να δούμε ρωσικό χτύπημα ακόμη και προς τα δυτικά. Στόχοι σιδηροδρομικά τούνελ που ξεκινούν από το έδαφος της Πολωνίας και καταλήγουν στην Ουκρανία. Μέσω αυτών των σιδηροδρομικών γραμμών μεταφέρονται όπλα στην Ουκρανία.

Ο Δημήτρης Λιάτσος επισημαίνει ότι όσο ο πόλεμος επεκτείνεται ,ουδείς μπορεί να υποτιμήσει τις προειδοποιήσεις της Μόσχας που λέει ότι όσοι προμηθεύουν με όπλα την Ουκρανία θεωρούνται «νόμιμοι στόχοι».  Μπορεί να είναι ανάμεσα σε αυτούς και η Αλεξανδρούπολη;

Γιατί η Ρωσία πλήττει με μαζικά πυραυλικά χτυπήματα υποδομές της Ουκρανίας; Αλλαγή τακτικής ή κάτι άλλο;

Τι σημαίνει η απόσυρση της από τη συμφωνία για τη μεταφορά των σιτηρών;

Τέλος ο Δημήτρης Λιάτσος μιλά για τις ελληνορωσικές σχέσεις με αφορμή τη δήλωση Ζαχάροβα, σύμφωνα με την οποία δεν έχει αλλάξει η ρωσική θέση για το Κυπριακό.

 

 

Πηγή

Προβολές : 400


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα