Έγγραφο προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία για το ποιοι θα αναλάβουν την διερεύνηση των θανάτων Μαλένας-Ίριδας

Έγγραφο προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία για το ποιοι θα αναλάβουν την διερεύνηση των θανάτων Μαλένας-Ίριδας

12 Απριλίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:632
Μοίρασέ το

 

Μία άστοχη και μια “προβληματική” ιατροδικαστικές εκθέσεις για τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ…!!!!!!!!!!!!!!!
Αν οι δυο ιατροδικαστίνες και ιδίως τη πρώτη η Τσάκωνα, είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους, δεν θα είχαμε τρια αλλά ένα νεκρό παιδί…
ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ… ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΟΝΙΣΣΑΣ “ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ”;;;
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ… ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ… (δεν είναι …δώρο τσιμπούκι στον γκόμενο που δεν του άρεσε)… άντε γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο… 
Καλλιόπη Σουφλή

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και αύριο, από το Ανθρωποκτονιών αναμένεται να σταλεί έγγραφο κατόπιν της εισαγγελικής παραγγελίας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προκειμένου ΕΚΕΙΝΗ να ορίσει δυο ιατροδικαστές οι οποίοι θα κληθούν να λύσουν το μυστήριο με τους αιφνίδιους θανάτους.

Στο μεσοδιάστημα αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις οι ιατροδικαστές (Χρ. Τσάκωνα και Αγγ. Τσιόλα) που ενεπλάκησαν με τις δυο υποθέσεις.

Σημειώνεται ότι σε ότι αφορά την περίπτωση της κυρίας Τσάκωνα η οποία στο μεσοδιάστημα έχει ορίσει και δικηγόρο να την εκπροσωπεί στα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (!) η ιατροδικαστική της γνωμάτευση χαρακτηρίζεται ως παντελώς άστοχη καθώς η διάγνωση περί ηπατικής ανεπάρκειας στη μικρή Μαλένα δεν συνάδει με τις εξετάσεις που περιέχονται στον ιατρικό της φάκελο αλλά και την κλινική της εικόνα.

Σε ότι αφορά την δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, χαρακτηρίζεται ως λεπτομερής, ωστόσο είναι εν μέρει “προβληματική” εξαιτίας του “εφευρήματος” περί αγενεσίας φλεβόκομβου το οποίο προέκυψε από την ιστολογική εξέταση της παθολογοανατόμου, Αντιγόνης Μητσέλου.

Τα ευρήματα και στα δύο παιδία είναι εκκωφαντικά και κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι επήλθε ένας ασφυκτικός θάνατος από τα χέρια της ίδιας τους της μάνας.

Η μεν Μαλένα είχε σημάδια στο πρόσωπο, πνευμονικό οίδημα και πνευμονική συμφόρηση, η δε Ίριδα την πληγή στο εσωτερικό του στόματος, ασφυκτικές κηλίδες στους πνεύμονες, πνευμονικό οίδημα και πνευμονοραγία η οποία συνδυάζεται με το ματωμένο πανάκι.

Πλέον και οι δύο θάνατοι θεωρούνται ασφυκτικοί κάτι που θα οδηγήσει σε νέες διώξεις κατά της Ρούλα Πισπιρίγκου!

 

Πηγή

Προβολές : 632


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα