Έγγραφο Του 1991 Περιγράφει Τι Συνιστά Τη Νέα Τάξη Πραγμάτων- Σε Όλα Τα Έθνη Θα Δοθούν “Ποσοστώσεις Για Τη Μείωση Του Πληθυσμού Σε Ετήσια Βάση”.

Έγγραφο Του 1991 Περιγράφει Τι Συνιστά Τη Νέα Τάξη Πραγμάτων- Σε Όλα Τα Έθνη Θα Δοθούν “Ποσοστώσεις Για Τη Μείωση Του Πληθυσμού Σε Ετήσια Βάση”.

25 Νοεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,267
Μοίρασέ το

 

Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Πηγή: Α: Getty Images

Αντί σχολίου, οι παρακάτω τρεις φωτογραφίες, από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ;;; 


Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

RHODA WILSON | Διαβάστε το εδώ

 

Στις 22 Σεπτεμβρίου 1991, εννέα μήνες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής για τη Γη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, πραγματοποιήθηκε στο Des Moines της Αϊόβα μια Μεσοδυτική Δημόσια Ακρόαση των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη.

Ένα έγγραφο από την ακρόαση αυτή σημείωνε την επιτακτική ανάγκη μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. “Η άμεση μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, σύμφωνα με τη σύσταση του Draper Fund στα μέσα της δεκαετίας του 1970, πρέπει να επηρεαστεί άμεσα”, ανέφερε το έγγραφο.

Το έγγραφο ανέφερε ότι μία από τις πολιτικές που έπρεπε να εφαρμοστούν ήταν ότι “όλα τα έθνη [θα] έχουν ποσοστώσεις για τη μείωση του πληθυσμού σε ετήσια βάση, οι οποίες θα επιβάλλονται από το Συμβούλιο Ασφαλείας [του ΟΗΕ] με επιλεκτικό ή ολικό εμπάργκο πιστώσεων, ειδών εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και των φαρμάκων, ή με στρατιωτική βία, όταν απαιτείται”.

Η Δημόσια Ακρόαση στις Μεσοδυτικές Πολιτείες χρηματοδοτήθηκε από τις Ενώσεις Ηνωμένων Εθνών (“UNA”) των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και της Αϊόβα σε συνεργασία με τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη του 1992 (“UNCED“).

Σκοπός της ακρόασης ήταν να ακουστούν μαρτυρίες από τη βάση για θέματα σχετικά με την ενέργεια, τη βιώσιμη γεωργία και τους θεσμούς. Οι μαρτυρίες που δόθηκαν κατά την ακρόαση επρόκειτο στη συνέχεια να διαβιβαστούν στους “αρμόδιους εθνικούς ηγέτες που θα προετοιμάσουν την εθνική έκθεση των ΗΠΑ που θα καθορίσει την πολιτική των ΗΠΑ κατά τη διάσκεψη της UNCED του 1992 “Διάσκεψη Κορυφής της Γης””.

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών έχουν πραγματοποιηθεί διάφορα περιβαλλοντικά συνέδρια. Η Σύνοδος Κορυφής για τη Γη του 1992, που ονομάζεται επίσης ECO-92 ή Ρίο-92, ήταν η δεύτερη μετά τη Διάσκεψη της Στοκχόλμης του 1972. Ένα από τα έγγραφα που προέκυψαν από τη Σύνοδο Κορυφής της Γης ήταν η Ατζέντα 21. Ένα χρήσιμο άρθρο για μια συνοπτική επισκόπηση των διαφόρων διασκέψεων είναι το: ‘Environmental conferences: ECO-92, Kyoto Protocol and more!’ (“Περιβαλλοντικές διασκέψεις: ECO-92, Πρωτόκολλο του Κιότο και άλλα!)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Forbidden Knowledge, το παρακάτω έγγραφο μοιράστηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Γης και παρέχει επαρκείς πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Παρακάτω αναπαράγουμε την ιστοσελίδα της The Forbidden Knowledge.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ: ΛΕΣΧΕΣ COBDEN

Γραμματεία για την Παγκόσμια Τάξη

814-631-9959

20 Σεπτεμβρίου 1991

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ 92

http://members.nbci.com/_XMCM/trufax/learchives/cobden.html

1. Η ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ

a. Ο χρόνος είναι πιεστικός. Η Λέσχη της Ρώμης ιδρύθηκε το 1968, το 1971 γράφτηκαν τα Όρια της Ανάπτυξης, το 1979 γράφτηκε το Παγκόσμιο 2000, αλλά δεν έχει σημειωθεί επαρκής πρόοδος στη μείωση του πληθυσμού.

b. Δεδομένων των παγκόσμιων ασταθειών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο πρώην σοβιετικό μπλοκ, η ανάγκη για σταθερό έλεγχο της παγκόσμιας τεχνολογίας, των όπλων και των φυσικών πόρων, είναι πλέον απολύτως επιβεβλημένη. Η άμεση μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, σύμφωνα με τη σύσταση του Draper Fund στα μέσα της δεκαετίας του 1970, πρέπει να επηρεαστεί άμεσα.

c. Ο σημερινός τεράστιος υπερπληθυσμός, που υπερβαίνει πλέον κατά πολύ την παγκόσμια φέρουσα ικανότητα, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μελλοντικές μειώσεις του ρυθμού γεννήσεων λόγω αντισύλληψης, στείρωσης και αμβλώσεων, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστεί στο παρόν με τη μείωση των αριθμών που υπάρχουν σήμερα. Αυτό πρέπει να γίνει με κάθε αναγκαίο μέσο.

d. Το ζήτημα συζητείται ψευδώς μεταξύ μιας πολιτικής και μιας πολιτιστικής προσέγγισης του πληθυσμού και των πόρων, ενώ στην πραγματικότητα, αντιμέτωποι με την πεισματική κωλυσιεργία και τις καθημερινές πολιτικές σκοπιμότητες που καθιστούν αναξιόπιστους τους περισσότερους από τους ηγέτες των πολυπληθέστερων φτωχών χωρών, το ζήτημα είναι η υποχρεωτική συνεργασία.

e. Η υποχρεωτική συνεργασία δεν είναι συζητήσιμη με 166 έθνη, οι περισσότεροι από τους ηγέτες των οποίων είναι αναποφάσιστοι, εξαρτημένοι από τοπικιστικές “κουλτούρες” και δεν έχουν τις κατάλληλες αντιλήψεις για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Συζήτηση σημαίνει καθυστέρηση και απώλεια των στόχων και του σκοπού μας.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

f. Η δράση του ΟΗΕ κατά του Ιράκ αποδεικνύει περίτρανα ότι η αποφασιστική δράση εκ μέρους μας μπορεί να επηρεάσει τους άλλους ηγέτες να συμφωνήσουν με το απαραίτητο πρόγραμμα. Η δράση στο Ιράκ αποδεικνύει ότι η αύρα της δύναμης μπορεί να προβάλλεται και να διατηρείται και ότι το κύμα της ιστορίας σαρώνει προς τα εμπρός.

2. ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ

Υπάρχει μια διττή αντιπολίτευση που πρέπει να εξαλειφθεί με γρήγορη δράση. Μεταξύ ορισμένων περιοχών του “Νότου”, ιδίως της Βραζιλίας και της Μαλαισίας, υπάρχουν φημολογίες για την ανατροπή των στόχων της Χάρτας της Γης της UNCED και για την ανατροπή της διεθνούς συγκέντρωσης στη Βραζιλία τον Ιούνιο του 1992. Υπάρχει επίσης η ατυχής αμφιταλάντευση στις δικές μας τάξεις, ένα επιχείρημα ότι οι ηγέτες της UNCED έκαναν την ατζέντα “πολύ πολιτική” και ότι ο δρόμος πρέπει πρώτα να προετοιμαστεί σε μια λιγότερο τραχιά πολιτιστική βάση. Παρουσιάζουμε μόνο τα πιο πρόσφατα στοιχεία:

* Ο Gilberto Melio Mourao, ο Βραζιλιάνος συγγραφέας, προειδοποίησε στη Folha de Sao Paulo της 4ης Αυγούστου ότι στο Μόναχο το 1938, “δεν θα ενάντια στον σημερινό τύπο οικολογικής επιδημίας, που εξαπολύεται εναντίον της χώρας μας, η οποία απειλεί τη δομή των πολιτιστικών, πνευματικών και πολιτικών αξιών μας, και εναντίον της ίδιας της εθνικής μας κυριαρχίας … Οι κύριοι Chamberlain και Daladier, επικεφαλής των κυβερνήσεων της Αγγλίας και της Γαλλίας, πρόσφεραν ήρεμα τον Αμαζόνιο της Βραζιλίας στον Φύρερ”. Ο Χίτλερ φέρεται να παρατήρησε ότι εφόσον ο Αμαζόνιος βρισκόταν στη Νότια Αμερική, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επικαλούνταν το Δόγμα Μονρόε και θα απέρριπταν μια γερμανική κατοχή βραζιλιάνικου εδάφους. Ο Chamberlain και ο Daladier απάντησαν ότι η πρόταση είχε την υποστήριξη της Ουάσινγκτον.

* Η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Εμπόριο και την Ανάπτυξη (UNCTAD) εξέδωσε την ετήσια έκθεσή της στις 16 Σεπτεμβρίου, δηλώνοντας, σύμφωνα με το BBC, ότι η φιλελεύθερη ελεύθερη αγορά δεν αποτελεί κατάλληλο μοντέλο για τα αναπτυσσόμενα έθνη. Η χρηματοδότηση θα πρέπει να εξυπηρετεί τη βιομηχανία και όχι το αντίθετο, ενώ η κυβέρνηση πρέπει να διαδραματίσει βασικό ρόλο σε ορισμένους τομείς της οικονομίας.

3. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ

* Αξιωματούχος του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση (WWF) δήλωσε στις 10 Σεπτεμβρίου ότι τα αποτελέσματα της UNCED της Γενεύης αποτελούν “απολύτως σοβαρό πλήγμα”. Δεν θα υπάρξει σύμβαση για τα δάση μέχρι τον Ιούνιο του 1992 για τη Βραζιλία. Η κατάσταση έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Αυτή είναι η πρώτη απώλεια για τη διαδικασία της UNCED.

* Ένας ανώτερος σύμβουλος για οικολογικά θέματα του πρίγκιπα Φίλιππου της Βρετανίας δήλωσε στις 15 Σεπτεμβρίου ότι ο διοργανωτής της Eco-92 Maurice Strong είχε “υπερπολιτικοποιήσει” το θέμα του περιβαλλοντισμού και είχε δημιουργήσει “γελοία μεσσιανικές προσδοκίες”.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ:

A. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με επικεφαλής τις Αγγλοσαξονικές Μεγάλες Εθνικές Δυνάμεις, θα αποφασίσει ότι εφεξής, το Συμβούλιο Ασφαλείας θα ενημερώνει όλα τα έθνη ότι η ανοχή του στον πληθυσμό έχει λήξει, ότι όλα τα έθνη έχουν ποσοστώσεις για μείωση του πληθυσμού σε ετήσια βάση, οι οποίες θα επιβάλλονται από το Συμβούλιο Ασφαλείας με επιλεκτικό ή ολικό εμπάργκο πιστώσεων, ειδών εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και των φαρμάκων, ή με στρατιωτική δύναμη, όταν απαιτείται.

B. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα ενημερώσει όλα τα έθνη ότι οι ξεπερασμένες έννοιες της εθνικής κυριαρχίας θα απορριφθούν και ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας έχει πλήρη νομική, στρατιωτική και οικονομική δικαιοδοσία σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου και ότι αυτό θα επιβάλλεται από τα μείζονα έθνη του Συμβουλίου Ασφαλείας.

C. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα πάρει στην κατοχή του όλους τους φυσικούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων των λεκανών απορροής και των μεγάλων δασών, για να χρησιμοποιηθούν και να διατηρηθούν για το καλό των Μεγάλων Εθνών του Συμβουλίου Ασφαλείας.

D. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα εξηγήσει ότι δεν είναι όλες οι φυλές και οι λαοί ίσοι, ούτε θα έπρεπε να είναι. Εκείνες οι φυλές που αποδεικνύονται ανώτερες λόγω ανώτερων επιτευγμάτων οφείλουν να εξουσιάζουν τις κατώτερες φυλές, φροντίζοντάς τες με την προϋπόθεση ότι συνεργάζονται με το Συμβούλιο Ασφαλείας. Η λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών, του εμπορίου, των συναλλαγματικών ισοτιμιών και των σχεδίων οικονομικής ανάπτυξης, θα γίνεται υπό την κηδεμονία των Μεγάλων Εθνών.

E. Όλα τα παραπάνω συνιστούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, στην οποία Τάξη, όλα τα έθνη, οι περιοχές και οι φυλές θα συνεργάζονται με τις αποφάσεις των Μεγάλων Εθνών του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Σκοπός του παρόντος εγγράφου είναι να καταδείξει ότι η καθυστέρηση της δράσης μπορεί κάλλιστα να αποβεί μοιραία. Όλα θα μπορούσαν να χαθούν αν γίνει ανεκτή η απλή αντίδραση των μικρότερων φυλών και οι ατυχείς αμφιταλαντεύσεις των στενότερων συντρόφων μας είναι αιτία για τους δισταγμούς μας. Η ανοιχτή δήλωση των προθέσεων ακολουθούμενη από αποφασιστική δύναμη είναι η τελική λύση. Αυτό πρέπει να γίνει πριν οποιοδήποτε σοκ πλήξει τις οικονομικές μας αγορές, αμαυρώνοντας την αξιοπιστία μας και ίσως μειώνοντας τη δύναμή μας.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

Το παραπάνω έγγραφο μοιράστηκε στη συνάντηση του ECO και τελικά λάβαμε ένα αντίγραφο, αφού είχαν περάσει σχεδόν δύο χρόνια. Πιστεύουμε ότι το παραπάνω έγγραφο παρέχει επαρκείς πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό της ΝΔΤ σε σχέση με τον παγκόσμιο πληθυσμό. Ο αριθμός τηλεφώνου [814-631-9959] επιχειρήθηκε και διαπιστώθηκε ότι σχετίζεται με τον γερουσιαστή Gephardt.

The Forbidden Knowledge στο Wayback Machine

Το παραπάνω κείμενο φαίνεται να είναι παραφρασμένο από ένα έγγραφο που ήταν το αποτέλεσμα της δημόσιας ακρόασης των Μεσοδυτικών Ηνωμένων Εθνών, το οποίο έχει αρχειοθετηθεί στο Internet Archive ΕΔΩ. Πρόκειται για το ίδιο έγγραφο που δημοσιεύθηκε από το Freedoms Phoenix και στο οποίο επισυνάπτεται μια επιπλέον σελίδα- μια επιστολή με ημερομηνία 2 Οκτωβρίου 1991 από τον George W. Hunt προς τον βουλευτή Richard A. Gephardt.

Δεν έχουμε τρόπο να πιστοποιήσουμε κανένα από τα δύο, αλλά σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε ολόκληρο το έγγραφο και την επιστολή ΕΔΩ. Έχουμε επίσης επισυνάψει ένα αντίγραφο παρακάτω για να το διατηρήσουμε σε περίπτωση που μετακινηθεί ή αφαιρεθεί και ο υπερσύνδεσμος δεν είναι πλέον διαθέσιμος.

Σημείωση: Από τότε που δημοσιεύσαμε για πρώτη φορά το άρθρο μας, μερικοί έξυπνοι αναγνώστες κατάφεραν να βρουν την υπογραφή του Terry E. Branstad για να τη συγκρίνουν με το έγγραφο που βγήκε από τη δημόσια ακρόαση του ΟΗΕ στις μεσοδυτικές πολιτείες. Η σύγκριση των υπογραφών αυτών προσθέτει βαρύτητα στη γνησιότητα του εγγράφου της ακρόασης.

Ο Terry E. Branstad είναι ο μακροβιότερος κυβερνήτης στην ιστορία των ΗΠΑ. Διετέλεσε κυβερνήτης της Αϊόβα από το 1983 έως το 1999 και ξανά από το 2011 έως το 2017. Στην πρώτη σελίδα του εγγράφου της δημόσιας ακρόασης της UN Midwest, ο Branstad υπέγραψε ως κυβερνήτης της Πολιτείας της Αϊόβα. Ακολουθούν εικόνες που συγκρίνουν την υπογραφή του. Η πρώτη προέρχεται από την πρώτη σελίδα του εγγράφου της Δημόσιας Ακρόασης των Μεσοδυτικών Ηνωμένων Εθνών και η δεύτερη από έναν υπογεγραμμένο ταχυδρομικό φάκελο ειδικής εκδήλωσης, Moville Centennial, με σφραγίδα ταχυδρομείου 19 Ιουνίου 1987. Για πρόσθετα δείγματα της υπογραφής του Branstad, ανατρέξτε στην ενότητα των σχολίων κάτω από αυτό το άρθρο.

UNCED_1992_Document_Scan_from_George_W._Hunt Κατεβάστε το ΕΔΩ

Ο Hunt ξεκίνησε την επιστολή του επισημαίνοντας ότι το έγγραφο φέρει τον αριθμό τηλεφώνου του Gephardt, αλλά δεν πίστευε ότι το περιεχόμενο του εγγράφου αντιπροσώπευε το “πολιτικό μυαλό” του Gephardt. Ο Hunt πίστευε ότι ο Maurice Strong ήταν αυτός που είχε υπαινιχθεί τον Gephardt ως “δημιουργό αυτής της ασταθούς λογοτεχνίας”.

Αν και το έγγραφο μιλάει εναντίον του Maurice Strong, έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι άνθρωποι από το στρατόπεδό του διένειμαν αυτή τη ρατσιστική λογοτεχνία. Γιατί να “πυροβολήσει τον εαυτό του στο πόδι” δεν μπορώ να καταλάβω. Και γιατί θα υπονοούσε ότι εσείς είστε ο δημιουργός αυτής της ασταθούς λογοτεχνίας είναι ακόμα ένας άλλος γρίφος για τον οποίο, ίσως, να γνωρίζετε ήδη.

Ο Strong ανακινεί διαμάχες σχετικά με τη συνάντηση του Ρίο. Θα προεδρεύσει ως Γενικός Γραμματέας της Διάσκεψης. Ένα άρθρο που δεν περιλαμβάνεται στα έγγραφα αυτά παραθέτει τις εικασίες του ότι μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση θα προκληθεί από τη συνάντηση του Ρίο. Πολλοί παρακολουθούν και ακούνε την εξέλιξη αυτής της διάσκεψης του Ρίο.

Η χώρα μας έχει υπονομευθεί από τα ίδια είδη προσώπων που συγκάλεσαν τη Διάσκεψη UNCED (“unsaid”) του Des Moines. Φαίνεται ότι είμαστε αδύναμοι να τους σταματήσουμε … Όταν ξένοι όπως ο Maurice Strong μπορούν να ανατρέπουν τους νόμους μας και να διαλύουν τα αμερικανικά συστήματα κατά βούληση (έχω αποδείξεις για αυτές τις δηλώσεις) ακριβώς κάτω από τη μύτη μας και να τη γλιτώνουν, κάθε διορατικός Αμερικανός μπορεί να δει “τη χοντρή κυρία να σηκώνεται να τραγουδήσει”.

Φαίνεται ότι εσείς και οι συνάδελφοί σας είστε πολύ απασχολημένοι με άλλες ατζέντες από το να παρακολουθείτε τις μηχανορραφίες του M. Strong και των Ευρωπαίων κυνηγών θησαυρών του, αλλά αν ο Strong είναι πραγματικά υπεύθυνος για την τοποθέτηση του τηλεφωνικού σας αριθμού σε αυτή τη βιβλιογραφία, μπορεί να έχετε κάποια πραγματικά προβλήματα στα χέρια σας.

Midwest Public Hearing on Environment and Development, Letter to Congressman Richard A. Gephardt, 2 Οκτωβρίου 1991


***Δικτυογραφία:

1991 document describes what constitutes the New World Order; all nations will be given “quotas for population reduction on a yearly basis” – The Expose

1991 document describes what constitutes the New World Order; all nations will be given “quotas for population reduction on a yearly basis”

 

Πηγή   https://apollodoros.substack.com/p/1991

Προβολές : 1,267


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα