Έγινε κι αυτό… Ο ΟΗΕ ζητά την αποποινικοποίηση κάθε σεξουαλικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας!

Έγινε κι αυτό… Ο ΟΗΕ ζητά την αποποινικοποίηση κάθε σεξουαλικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας!

21 Απριλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:560
Μοίρασέ το

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το νομοσχέδιο ζητά την κατάργηση όλων των ποινικών νόμων που σχετίζονται με τη σεξουαλική εργασία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διαπράττουν τέτοια εγκλήματα σε αθώους, π.χ. διακινητές σεξ, μαστροπούς και κακοποιούς.

Έγινε κι αυτό… Ο ΟΗΕ ζητά την αποποινικοποίηση κάθε σεξουαλικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας!

Τι είπαμε πως είναι ο ΟΗΕ;;;

Ένα ακόμα παραμάγαζο του Ρότσιλντ και της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑΣ…

Τα παιδιά από αρχαιοτάτων χρόνων, ήταν ο στόχος τους…

Μένει σ’ όλους τους λαούς, να αντιταχθούν σ’ αυτό το εβραιοσιωνιστικό έκτρωμα…

Είναι χρέος μας να υπερασπιστούμε τα παιδιά μας από τους διεστραμμένους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μια νέα έκθεση που συντάχθηκε από τη Διεθνή Επιτροπή Νομικών (ICJ), το UNAIDS και το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (OHCHR) ζητά την αποποινικοποίηση όχι μόνο όλων των μορφών χρήσης ναρκωτικών αλλά και όλων των εκφράσεων σεξουαλικότητας, συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας.

Δημοσιεύτηκε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, (την οποία πια εκμεταλεύονται για κάθε χρήση), η έκθεση αναφέρει ότι στόχος της είναι να καθοδηγήσει «την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο ποινικό δίκαιο».

Αναφέρεται στις «αρχές της 8ης Μαρτίου», οι οποίες ζητούν την αποποινικοποίηση όλων των αδικημάτων που σχετίζονται με «σεξ, χρήση ναρκωτικών, HIV, σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, και κολλάνε και το… έλλειψη στέγης και φτώχεια για να φαίνεται πολιτικά ορθό..,».

 

Ενώ ο Πόλεμος κατά των Ναρκωτικών είναι σίγουρα μια μάστιγα για την ανθρωπότητα, η σύνδεσή του με τη σεξουαλική απελευθέρωση και τη μορφή απροκάλυπτης κακοποίησης παιδιών, την στιγμή που έχει διαστάσεις μάστιγας, δεν είναι απλώς αηδιαστική – αλλά ισοδύναμο για την πορεία όσον αφορά το είδος των πραγμάτων που θα περιμέναμε από δω και πέρα απο τα Ηνωμένα Έθνη.

«Το ποινικό δίκαιο είναι ένα από τα πιο σκληρά εργαλεία που έχει στη διάθεσή του το κράτος για να ασκήσει έλεγχο σε άτομα… ως εκ τούτου, θα έπρεπε να είναι ένα μέτρο έσχατης ανάγκης, ωστόσο, παγκοσμίως, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση προς την υπερποινικοποίηση», δήλωσε ο Ian Seiderman. , ο Διευθυντής Νομικής και Πολιτικής στο ICJ, σε δελτίο τύπου.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτοί οι νόμοι όχι μόνο παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και τις ίδιες τις θεμελιώδεις αρχές του ποινικού δικαίου».

 

Αφήστε τα παιδιά ήσυχα!

 

Το σεξ μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων είναι το τμήμα της πρότασης των Ηνωμένων Εθνών που καθιστά όλο αυτό το σχέδιο αποποινικοποίησης Δούρειο Ίππο για νομιμοποιημένη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – και δεν επιτρέπεται να περάσει.

«Σε ό,τι αφορά την επιβολή του ποινικού δικαίου, οποιαδήποτε προβλεπόμενη ελάχιστη ηλικία συναίνεσης στο φύλο πρέπει να εφαρμόζεται κατά τρόπο που δεν εισάγει διακρίσεις», αναφέρει η πρόταση. «Η επιβολή δεν μπορεί να συνδέεται με το φύλοτων συμμετεχόντων ή την ηλικία συναίνεσης στο γάμο» κάτι που σαφώς παραπέμπει και στα “θρησκευτικά δικαιώματα” του Ισλάμ.

 

Συνεχίζει λέγοντας κάτι τελείως αόριστο: «Επιπλέον, η σεξουαλική συμπεριφορά που περιλαμβάνει άτομα κάτω από το κατώτατο όριο ηλικίας συναίνεσης για σεξ μπορεί να είναι συναινετική, στην πραγματικότητα, αν όχι σύμφωνα με το νόμο. Σε αυτό το πλαίσιο, η επιβολή του ποινικού δικαίου θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τα δικαιώματα και την ικανότητα των ατόμων κάτω των 18 ετών να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τη συναινετική σεξουαλική συμπεριφορά και το δικαίωμά τους να ακουστούν σε θέματα που τα αφορούν».

«Σύμφωνα με τις εξελισσόμενες ικανότητές τους και την προοδευτική αυτονομία τους, τα άτομα κάτω των 18 ετών θα πρέπει να συμμετέχουν στις αποφάσεις που τα αφορούν, λαμβάνοντας δεόντως υπόψη την ηλικία, την ωριμότητα και τα καλύτερα συμφέροντά τους και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις εγγυήσεις μη διάκρισης».

Είναι γεγονός ότι ένα παιδί δεν είναι ικανό να συναινέσει πραγματικά στη σεξουαλική δραστηριότητα με έναν ενήλικα. Ένα ανήλικο παιδί δεν έχει διαμορφωθεί ή αναπτυχθεί πλήρως, και ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση να λάβει μια τέτοια απόφαση με τον ίδιο τρόπο όπως ένας ενήλικας – γιαυτό και μέχρι σήμερα υπήρχε ο παράγοντας της αποπλάνησης ανηλίκου.

Όχι μόνο αυτό, αλλά τα παιδιά αξίζουν να διατηρήσουν την αθωότητα για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το νομοσχέδιο ζητά την κατάργηση όλων των ποινικών νόμων που σχετίζονται με τη σεξουαλική εργασία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διαπράττουν τέτοια εγκλήματα σε αθώους, π.χ. διακινητές σεξ, μαστροπούς και κακοποιούς.

«Με τη σειρά του, αυτό εξυπηρετεί και τη βιομηχανία των αμβλώσεων, η οποία έχει βοηθήσει τους διακινητές και τους κακοποιούς, αποτυγχάνοντας να αναφέρουν ύποπτη κακοποίηση και επιστρέφοντας θύματα στους κακοποιούς τους μετά τις αμβλώσεις τους», προειδοποιεί το Live Action .

«Η αποποινικοποίηση της σεξουαλικής εργασίας, των σεξουαλικών εγκλημάτων κατά ανηλίκων και των αμβλώσεων θα εξυπηρετούσε μόνο διπλά τους διακινητές και τους κακοποιούς, οι οποίοι είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν την άμβλωση ως μέσο για να καλύψουν τα εγκλήματά τους».

 

Με πληροφορίες απο Naturalnews

 

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα