«Έγκλημα» στον Υμηττό! Πως η κυβέρνηση «δολοφονεί» τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

«Έγκλημα» στον Υμηττό! Πως η κυβέρνηση «δολοφονεί» τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

4 Δεκεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:316
Μοίρασέ το

 

Η κυβέρνηση «εκτελεί» τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν και στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

 

Και ο Φλώρος, και οι αρχηγοί των ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;

ΠΩΣ ΑΝΙΔΡΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΙ… ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΙ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Την παρακάτω εικόνα ονειρεύομαι να δω το συντομότερο δυνατό, πριν αφανίσει την Πατρίδα μας…

Η κυβέρνηση «εκτελεί» τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν και στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

 

Φαίνεται ότι υπερτερούν οι απόψεις εκείνων που θεωρούν ότι η χώρα , μια χώρα σαν την Ελλάδα δεν χρειάζεται αμυντική βιομηχανία.

Η κατάσταση περιγράφεται με απόλυτη ακρίβεια από άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγη την πραγματικότητα. Το ερώτημα που θέτει στο τέλος μάλλον είναι ρητορικό:

«Στην χώρα μας υπάρχει σε λειτουργία πλήρως καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής βλημάτων μεγάλου διαμετρήματος πιστοποιημένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΝΑΤΟ.

 

Την γραμμή, στα ΕΑΣ, επισκέφθηκε ο επίτροπος Μπρετον αλλά και ανώτατος συνεργάτης του πρωθυπουργού. Μόλις προσφατα αυτή η γραμμή παρέδωσε στο ΠΝ μερικές χιλιάδες βλήματα φρεγατών 76 χιλ.

 

Η ίδια γραμμή έχει παραδώσει χιλιάδες βλήματα 105 χιλ, 155 χιλ κλπ στις ΕΕΔ αλλά και σε πελάτες εξωτερικού.

 

Είναι τα ίδια πυρομαχικα που ζητά η ΕΕ σε ποσότητα 1 εκ. τεμάχια !

 

Και εμείς τι κάνουμε;

 

Αντικατεστησαν εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικο από ανειδίκευτους ενοικιαζόμενους, ακυρωσαν εξαγωγικές συμβάσεις, εξήγγειλαν το κλεισιμο του εργοστασίου Υμηττου στο οποίο είναι το 70% της προαναφερόμενης γραμμής, επιδιώκουν την … αποθήκευση της ίδιας γραμμής !!!

 

Και ενώ η απόφαση της ΕΕ παρέχει σημαντική ευκαιρία οι αρμόδιοι συζητούν αν … θα συμμετέχουν στην προμήθεια του 1 εκ. βλημάτων.

 

Στο μεταξύ οι παραγγελίες του Iris-t πολλαπλασιάστηκαν και τα ΕΑΣ στον Υμηττο έχουν συμβατική δέσμευση αύξησης της παραγωγής της γομωμενης κεφαλής του πυραύλου στα επόμενα 2-3 χρόνια !

 

Και όμως οι οπαδοί του πάρκου επιμένουν εδώ και τώρα έξωση ! Είμαστε σοβαροί ;»

 

 

Πηγή

Προβολές : 316


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα